/spanien/barcelona/forum/8131.aspx/spanien/barcelona/forum/8131.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
2013-06-25 15:32
@B-Guden:


Inte vad jag kan hitta tyvärr. Det lär väl dyka upp skulle ja tro.
Barcelona Deulofeu
2013-06-25 15:32
Kommer Neymar att bli en succe i Barca så vet man aldrig vad som händer Rosell kanske bara vill ha Nike spelare i sitt stall...

Jag skulle då tippa att får vi ett bud på 1,5 miljarde så vet man aldrig vi har inte varit jättebra på att hantera stora stjärnor historiskt.

Känns som att vinner man guldbollen försvinner man inom kort men Messi har ju visat att han både håller och blir bättre.

Ser verkligen fram emot första träningarna med Messi och Neymar för att se hur de beter sig och första matchen mumma alltså...vi ska dock inte ha för höga förväntningar men han visar tydligt i confederations att han spelar verkligen fö laget!

Sådana spelare kan man inte ha för många av.Jag tycker han tydligt visar oss att han inte är rädd för att jobba och pressar en del han är ju bla den spelare som orsakat mest frisparkar bara en sån sak.Kanske inte överdrivet positivt men jag gillar aggressiva spelare som inte är klumpiga dock...

Time will tell
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-06-25 15:29
New Celta coach Luis Enrique has asked his club to sign Jonathan dos Santos (23). The midfielder didn't yet make a decision. [marca]

Jag hoppas innerligt att JDS går.. inte får att jag har något emot honom men han får knappt spela en minut varje år och går han dit får han förtroende av sin gamla coach och kan blomma ut till den fina mittfältaren som han är i en lite mindre klubb
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-06-25 15:16
Önskar verkligen all lycka och framgång till pep i bayern nu. Hans tyska lät sådär dock, nått han får slipa på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hank Moody
2013-06-25 15:16
Går inte att sätta ett pris på Messi..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-06-25 15:14
@NoGo™:


den finns inte översatt på engelska/svenska nånstans?
Barcelona NoGo™
2013-06-25 15:02
@B-Guden:


Här,
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-06-25 14:51
Heywood Jablome - Andrés

Messi hmm, man ska inte överdriva med 2-3 miljarder.. Om Ronaldo kosta 1 Miljard kronor så säger jag att Messi hade kunnat gått för 1-1.5.
Barcelona Deulofeu
2013-06-25 14:50
Roma ryktet med Valdes kommer ju passande helt klart när vi åter börjar sniffa lite på Marquinhos.

Jag är ju inte direkt för att Valdes ska spela ut sitt kontrakt jag tycker att han lika gärna kan dra när han ändå börjar fundera på vart han vill ta vägen.

Sälj Valdes till Roma samtidigt som man betalar 150 miljoner för Marquinhos har vi deal eller?

Så köper vi Ter Stegen för 150 silly klar sälj Villa,Afellay och Bojan...
Barcelona B-Guden
2013-06-25 14:50
@B-Guden:

Barcelona Explict
2013-06-25 14:47
Sa inte Zlatan att han skulle lämna om Ancelotti lämnade? Upp till bevis Zlatte..
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-06-25 14:37
Angående Cruyffs uttalande. Rent hypotetiskt: Hur mycket hade man kunnat sälja Messi för?
Barcelona LeoMessi
2013-06-25 14:31
Att real att patetiska är vi alla medvetna om. Och jag tycker att vi ska göra exakt samma skit mot dom! Börja buda på spelare dom vill ha och trissa upp priset. Börjar bli så jävla trött på att vår ledning tvingas betala flera miljoner euro extra för varje jävla spelare för att real budar och sen inte gör samma skit tbx. Dom är så jävla pinsamma!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-06-25 14:29
Madrid är roliga Hhhhhhhh
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-06-25 14:28
Haha Real är inte ens intresserade av Marquinhos, varför skulle de vara de. De har Ramos och Varane som absolut inte kommer att rubbas från deras startplatser. De vill bara hissa upp priset på Marquinhos för oss. De gjorde samma sak med Neymar, de visste om att spelaren inte ville ha något med dem o göra men de gjorde åtminstone allt i deras makt för att hissa upp priset där också.

En smutsig klubb med ett smutsigt beteende.
Barcelona NoGo™
2013-06-25 14:26
Haha Malaga kommer att pensionera tröjnummer 22. Isco har bara varit i klubben i 2 år..

Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-06-25 14:23
Seriöst, vad är Real ute efter i sommar - att sabotera för oss, eller förstärka sin egen trupp?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-06-25 14:19
@BrazilStats: BREAKING - Real Madrid lining up €26M to Roma CB Marquinhos, after Barça has shown serious interest days ago, according to Italian press. Lägg av! Kan dom inte scouta egna spelare?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-06-25 14:17
Tror rafinha, om det stämmer att han har fått kalla fötter, att han kommer att bli startspelare i ett topplag? I bästa fall så kan han få starta i ett mittenlag då han inte är redo för att bli startspelare i ett topplag. Han gör nog bäst i att stanna i Barcelona och utvecklas genom att hoppa in för a-laget. Sen kan Mazinho dra åt h*lv*te den pengakåta idioten. Han verkar tro att hans söner är Messi och Ronaldinho i sin prime så som han verkar pressa klubben om mer speltid osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-06-25 14:06
Vad tror ni om anchelottis ankomst till Madrid?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-06-25 14:05
Nu ryktas det åter att allt är klart med Thiagos nya 5-års kontrakt och att även hans lillebror fått kalla fötter när det gäller hans nya kontrakt.

Vad säger man?

Blir man tokig eller?Två spelare som jag trodde skulle leda vårt mittfält i 10 år bara försvinner sådär så sjukt tragiskt detta.

Då blir det Samper och S.Roberto istället då inte mycket till artisteri...
Barcelona B-Guden
2013-06-25 14:04
Vart kan man läsa cruyffs intervju ?
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-25 13:17
HAHAHAHA kung Gerard Pique! Pique: "Mourinho saying he broke Barça's dominance? I don't see it that way. When he arrived, Madrid were 3 points behind, now 15." Aj aj aj, haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-06-25 13:17
Jag tycker att den här bilden av Neymar som en diva är extremt överdriven. Människor som inte ens har sett honom spela kallade honom en diva, ett ego inför Confederations cup. Har ni sett några divalater från hans sida?

Jag tror det enda problemet vi kan få i Barcelona är när Messi dalar och Neymar stiger. Alltså om 4-5 år. Då är Neymar 25-26 och Messi 30-31. Och det är också då maktbalansen ska skiftas från den ena till den andra.

Men kom igen. Killen är 21 år. Tror ni verkligen att han kommer att komma in i Barcelona som en stjärna och tro att han är här för att rädda oss? Vi har Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets och Messi som främst kommer att leda laget framåt.

Neymar kommer att hålla käften de första åren och försöka att hitta sin plats i laget.
Barcelona Diar Shekha
2013-06-25 13:16
@barcastuff: Pique: "Mourinho saying he broke Barça's dominance? I don't see it that way. When he arrived, Madrid were 3 points behind, now 15." [cope] EL SHAKIRABOY
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-06-25 12:53
Allt det här med att det kommer att bli problem mellan Neymar och Messi ser jag som strunt, tvärtom tror jag att Neymar och Messi kommer att få en mini crush i varandra. Tror ni inte Messi tröttnat på att lägga upp super chanser till hans medspelare som bara kastas bort? Messi vill vinna titlar, mer än något annat först och främst. Med Neymars ankomst får Messi en allierad som mycket väl kan komma att innebära fortsatt världsdominans. Sen handlar det om personligheter också. Neymar är ingen idiot, han vet att Messi är nummer 1 i världen, något han vid upprepande tillfällen kommenterat. Men han stannar inte där, han nämner även att han försöker ta delar av Messis fotboll och lära sig av dem för att lägga in det i hans egna spel. Det räcker att kolla på Neymars presskonferens för att inse med vilken attityd han anländer, en ödmjuk attityd. Han utnämner sig själv inte som en av de bästa spelarna i världen, men som en spelare som kommer för att hjälpa till och det är allt. Personligen tror jag inte på att två superstjärnor inte kan komma överens, visst kan det hända att det blir så men det har med personligheter att göra. Neymar är missuppfattad, vilket är relativt konstigt med tanke på att de flesta som stämplat honom som en diva inte har speciellt bra koll på honom. Men det är väl likadant med allt vad gäller rykten. It's been said so it must be true. Det finns exempel på superstjärnor som inte kommit överens, men det finns också exempel på när de gjort det. Zlatan för all del, men det var han. Vi har också haft Eto'o i laget som knappast är en "enkel" personlighet att ha i en klubb. Samtidigt hade vi Deco som också har diva tendenser (även om han aldrig aspirerade på världens bästa spelare som Barça spelare) och även Ronaldinho i klubben. Vi har haft Rivaldo, Kluivert och Figo i samma lag en gång i tiden. Alla vet att Rivaldo var världens bästa spelare. Figo fick Guldbollen samtidigt som han lämnade för Real Madrid (om än för hans prestationer som Barcelona spelare). Innan dess har vi haft ett Dream Team lag med spelare som Romario, Laudrup, Koeman, Bakero, Txiki, Pep, Stoichkov osv. Liksom, Cruyff om någon borde veta att klass på spelare ger titlar, inte intriger - även om det finns undantag för allt. Zlatan incidenten skrämmer fortfarande många. Men Zlatan var ett extrem fall, och han var aldrig rätt för Barcelona. När man pratar om egoister och divor glömmer många att de är människor med känslor, många av dem har älskat deras klubb lag. Stoichkov älskade Barcelona, så även Eto'o. Det finns andra exempel på sånna spelare i andra klubb lag. Men Zlatan har aldrig varit en spelare som spelar för en klubb eller för ett lag han älskar, han har alltid spelat för sig själv i första hand med inställningen av att vara bäst i världen även om han själv vetat om att han varit långt ifrån den titeln. Jag får inte den uppfattningen av Neymar. Jag får uppfattningen om en ödmjuk kille med höga ambitioner, en kille som värvas till oss för att utvecklas och hjälpa till, no more no less. Tiden får utvisa vem som har rätt. Personligen smakar detta mumma. Messi och Neymar, det kommer bli galet ska ni se. Sällan har jag varit så excited inför en säsong som jag är den här gången, allt pga Neymars ankomst. Får vi bara in en bra mittback kan det bli väldigt goda tider nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-06-25 12:42
Ancelotti officiellt klar för Madrid alltså, kanske öppnar upp för T.Silva.
Barcelona Stoichkov~
2013-06-25 12:20
Cruyff gör en egen analys av situationen. Det gör han rätt i eftersom han är en fri man. Som el Flaco skriver vill han även ge en känga till Rosell. Alltid bra. Denna analys skulle också vara på plats om Real Madrid hade köpt Neymar. Nu ska jag ut och träna lite. Ha det så bra mina cule-vänner!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-06-25 12:15
Jag tar inte Cruyffs senaste uttalande på större allvar. Han syftar uppenbarligen på hela denna "man kan inte ha två tuppar i samma lag"-diskursen och tar den en steg längre. Även om jag själv har varit negativt inställd mot värvningen av Neymar tror jag inte att Cruyff hade sagt samma sak om brassen om Laporta hade varit presidenten som värvat honom. Cruyff ser sin chans att kasta skit på Rosell, via Neymar. Mer komplicerat än så är det nog inte.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-06-25 12:14
Nu har jag inte läst hela intervjun med Cruyff så jag ska väl inte uttala mig alltför kritiskt men i hans eget Barça fanns bland annat Romario, Stoichkov, Koeman, Guradiola, Nadal, Bakero, Laudrup etc. Herrar som nog också gärna ville bestämma.

Säger inte att Neymar kommer att klicka med övriga laget garanterat för det vet man aldrig men att där automatiskt skulle bli problem som Cruyff är inne på känns i mina öron lite väl tidigt att konstatera.
Annons: