/spanien/barcelona/forum/8120.aspx/spanien/barcelona/forum/8120.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-10 13:36
FCBlaugrana (Barcelona) Hade varit något! Då han även har kontakter i flera klubbar och känner stora spelare bra så hade han kunnat vara riktigt bra att ta in.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2013-07-10 13:36
verkligen tänkte precis skriva.leonardo är hjärtligt välkommen hos oss..
SoN_Un
2013-07-10 13:36
verkligen tänkte precis skriva.leonardo är hjärtligt välkommen hos oss..
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-10 13:31
Han har gjort ett helt sjukt bra jobb med PSG, borde vi ta in Leonardo istället för Zubi...?
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-10 13:04
Smogen (Barcelona) 1+1 års kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-10 13:02
I och med Leonardos avgång från PSG, så öppnas dörrarna ännu mer för en värvning av Thiago Silva. Anledningen till han inte kom till oss förra säsongen var att han hade en överenskommelse med just det Leonardo. Som var goda vänner ifrån Milan-tiden.

Det känns som Barca tar småsteg hela tiden och börjar närmar sig att kunna värva Thiago Silva. Dock så måste de eller Thiago själv övertyga PSG att sälja.

Men denna nyhet om Leonardos avgång ger ju inte Barca ett sämre utgångsläge precis.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-10 12:57
Smogen (Barcelona) 1+1 års kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-10 12:56
LionelMessi10 (Barcelona) Inte 5miljoner, man sålde honom för 2miljoner. Stannar han i tre år får barca 5 miljoner....han skriver på ett 1års kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-10 12:54
Det faktum att Leonardo lämnar posten som sportchef i PSG kan ju faktiskt vara en ganska viktig faktor. Nu är både han och ancelotti borta. PSG måste dock fortfarande vilja sälja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-10 12:48
La liga es blaugrana!
Tror dock man kommer gå efter Silva ända in i det sista. Sen Ville väl Tito ha Luiz istället, men hoppas inte det kommer till nån av de andra herrarna för de kommer inte vara så mycket billigare men är däremot mycket sämre.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-10 12:39
Romas direktörer råkade avslöja i ett radioprogram att man kan sälja backstjärnan Marquinhos till Barcelona. Det var ett samtal mellan sportchefen Walter Sabatini och klubbdirektören Claudio Fenucci som asromaradio.it snappade upp efter en radiointervju då herrarna glömde lägga på telefonen. I samtalet mellan Sabatini och Fenucci framkom det att Roma omedelbart kommer sälja brasilianske backstjärnan Marquinhos, 19, till Barcelona om ett bud på 25 miljoner euro plus arvodet till agenten inkommer. Roma har nu hotat med att vidta rättsliga åtgärdet gentemot radiostationen för att illegalt ha avlyssnat samtalet. Men asromaradio.it försvarar sig i ett pressmeddelande. "Om en direktör lämnar sin telefon på efter ett samtal och vi hör honom när han pratar med någon annan är det absolut inte vårt fel", skriver man. Radiostationen har i sin tur hotat med att vidta rättsliga åtgärder mot Roma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Siempre Barça
2013-07-10 12:38
Gabriel du har fått pm.
Barcelona EL Corazon
2013-07-10 12:27
Intressant att Leonardo(sportchefen) nu lämnar PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-10 12:02
Om man köper Thiago Silva för 40 miljoner (eller mer) så kan man glömma att få se de pengarna igen. Han kommer att gå för kaffepengar efter det. Varför kan Barcelona aldrig scouta spelare längre? Man ska alltid köpa färdiga och ålderstigna spelare för enorma summor. Vad hände med värvningar som Marquez?
Barcelona LionelMessi10
2013-07-10 12:00
haha, kan fortfarande inte släppa att villa såldes för en riktig skämtsumma! herregud hur dålig våran ledning är....5 MILJONER euro för en KLASSANFALLARE... lovar på allt att någon av oss här hade fått in mycket mer än dom i våran styrelse fick! går inte släppa sånt... sorry för man är bitter men usch .. zubi o rosell avgå ..
Barcelona Gabriel
2013-07-10 11:26
Rambla Håller med dig. Men sett till förutsättningarna och de andra namnen som nämns ifall det blir så att det tillslut inte går att fixa in Thiago Silva så är jag ändå beredd på att göra den ekonomiska uppoffringen. Eller vill du hellre se Daniel Agger värvas? Hemska tanke. Personligen hoppas jag fortfarande på Hummels, men kanske nästa sommar då. Minns att man tackade nej till möjligheten att köpa Dani Alves också och det slutade med att man köpte honom två år senare istället. Jag drömmer om något liknande med Hummels. Fakta är, kommer Thiago Silva så kommer jag att känna mig mycket mera lugn. Det är i princip bara han som kan ge mig det lugnet, sen försvinner inte alla problem automatiskt i och med hans eventuella ankomst. Vi har fortfarande enorma problem med det avtagande press spelet. Vi har flera frågor som vi måste ställa oss själva den här säsongen och ge svar på. Vad ska vi göra med Xavi? Hållet han fortfarande som ordinarie i alla matcher? Han tar inget defensivt ansvar. Räcker det med Busquets som defensiv mittfältare eller ska vi börja göra som de flesta andra lag och spela med dobble pivote? Jag är beredd på att ge den möjligheten en chans, om Thiago stannar och lägga han bredvid Sergio. Men ja, bara värvningen av Thiago Silva kommer göra hela laget lugnare. Sen är han en ledare på planen, det är främst det jag tycker om med honom. Han lär inte acceptera att man slarvar i försvarsspelet. Långt ifrån en värvning fortfarande dock. Så länge PSG envisas med att inte förhandla finns det nada att göra. Men nu kan man kanske hoppas på att han pressar PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DavidPiqué
2013-07-10 10:25
någon som vet varför det inte går att köpa biljetter till supercupen? Så typiskt att det ska bli trassel varje gång man ska fixa biljett..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-10 10:15
"Ted Terry, the father of Chelsea captain John, has been charged with carrying out a racist attack in central London."


Det är uppenbart att äpplet faller inte långt från trädet. ^^
Barcelona Rambla~
2013-07-10 10:09
Värva T Silva på ett femårskontrakt känns som en Villa-värvning. En spelare som närmar sig 30 år och väldigt hög övergångssumma. Lägg till en skyhög lön. Ännu en spelare som inte lär generera några pengar tillbaka om han säljs innan kontraktet går ut. Se bara på Villa hur mycket han inbringade. Jag kan se Milan och Galliani om ca 3 år, komma till Barcelona med tiggarpåsen i näven och vilja göra "affär". Det lär sluta med en utlåning där Barca betalar minst halva lönen samtidigt som Milan får en köpoption efter utlåningen när T Silva har 1 år kvar på kontraktet. Övergånssumman lär hamna på €2m, där Galliani vill betala det över 4 år. :P T Silva är en fantastisk spelare och försvarare, det skulle jag aldrig ifrågasätta och han kommer säkerligen höja vårt försvarsspel ganska så markant. Det går dock inte komma ifrån att rent ekonomiskt kommer det vara en väldigt osund värvning.
Barcelona påfågeln
2013-07-10 09:59
Äh, till nästa säsong har säkert Puyol fixat sina knän och återgår till att göra Barcas försvar stabilt. Helt plötsligt syns det tydligt vilken världsback Pique är och ytterbackarna är inte alls för offensiva. Dessutom är det ingen som kommer med någon idé om dubbelpivote.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hank Moody
2013-07-10 09:44
Varför kan vi inte scouta dessa spelare tidigare? Klubbar som Porto, Benfica,Arsenal osv lyckas nästan alltid hitta guldkorn som dom säljer vidare dyrt. Senast vi gjorde ett riktigt fynd var väl Yaya Toure. Men å andra sidan har vi fått fram många juveler från vår fantastiska akademi vilket ju är att föredra. Tänk hur mycket pengar vi hade spenderat om vi inte hade haft 14-15 "homegrown" spelare i laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-10 09:07
Självklart är T. Silva beroende av sina fysiska egenskaper, framförallt när han börjar komma upp i åren. Men han lär ju ha minst 3-4 säsonger på den absoluta toppen. Annars skulle jag nog vilja påstå att hans främsta egenskaper är spelförståelsen, lugnet och ledaregenskaperna. Något vi behöver mer än någonsin i backlinjen, så jag kan förstå att Tito endast vill ha han och ingen annan.
Barcelona Hank Moody
2013-07-10 09:00
Känns orealistiskt med en Thiago Silva i Barcelona på något sätt. Det låter nästan för bra för att vara sant. Det är väldigt svårt att se honom floppa, men vi har sett brassar som dippar tidigt förut och han lever mycket på sina fysiska egenskaper.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-10 08:42
Silva är långt ifrån klar, inga som helst framsteg har skett i förhandlingarna med PSG
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-10 08:04
Nu börjar det hetta till. PSG ska vara så jävla svåra men man förstår varför samtidigt. Dom la över 40M förra året på honom så att dom gör förlust finns ju inte. Eller?

Nåja, T. Silva lär skriva under innan juli är slut tror jag. Annars satsar jag gärna på D. Luiz. Mest för att han är yngre och mer utvecklingsbar.
Barcelona PIQUE=KING
2013-07-10 07:24
Silva klar för Barcelona :)
Barcelona grande jw
2013-07-10 02:59
@El capitano[Culee:


Det finns två prisvärda alternativ angående flyg. Ryanair är det absolut billigaste och då landar du i Girona som ligger lite utanför och då får du åka buss ca 70-90 minuter till Barcelona centrum. En enkelbiljett kostar typ 15€.

Jag åker dock alltid med Norwegian Airlines och det är det mest prisvärda i mina ögon. Då landar du på El Prat som ligger mer centralt. Har du tur samt bokar i god tid kan du få resa T&R för runt tusenlappen.

Angående biljettköp till matcherna så kan du göra vilket som till de mindre matcherna. Till CL och El Classico så bör du boka på internet i förv'g. Jag brukar alltid boka på internet antingen på officiella hemsidan eller på ticketmaster.es där du kan hämta ut biljetterna i automater som finns överallt i Barcelona som skriver ut dom åt dig. Har du god tid på dig och är flera dagar i barcelona så kan du likaväl åka till Nou Camp och köpa. Vissa tider kan det dock vara rejäla köer.

Hotell och hostels finns det gott om i alla olika prisklasser. Beror på lite vad man är ute efter. Läge osv :)
Barcelona zick9
2013-07-10 02:57
God jul
Barcelona Gabriel
2013-07-10 02:56
På SPORTS framsida står det att Thiago Silva är beredd att pressa PSG om en flytt. Haha, ytterst tveksamt alltså. Thiago Silva verkar inte alls vara den sortens spelare som gör så. But who knows...
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-10 02:12
PSG centre back Thiago Silva (28) has reached a personal five-year deal with Barcelona. No progress yet between the clubs. [sport] Notera ''sport'' = Bullshit! Det enda som stämmer från citatet ovan är typ ''No progress yet between the clubs. '' GDS klar för Villareal!
Annons: