/spanien/barcelona/forum/8083.aspx/spanien/barcelona/forum/8083.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-07-04 17:54
För att tillägga: den här klausulen. Om den aldrig hade aktiverats så hade Barcelona kunnat vifta bort varenda jävel som ens hade visat intresse för honom. Och vem ska beskyllas för det? Zubi? Tränarstaben?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-07-04 17:53
Herregud, vad många tar och kritiserar Thiago för att vara pengagirig och en förrädare? Som Guardiola sade när han skrev på för Bayern München: 'Ingen spelare lämnar Barcelona för att söka pengar. Man lämnar för att få speltid eller för att klubben kastar ut en'.

Jag tror att i det här fallet med Thiago så är det ingen som kastar ut honom, men det är en fråga om speltid. Han har spelat i två u21-mästerskap och dominerat, TIto Vilanova förklarar för honom att nästa säsong kommer att se ut som den föregående säsongen för spelaren. Vad är det för stil egentligen? Här har man en mittfältare som om bara några få år kan explodera medan Xavi blir äldre och äldre. Det är så otroligt korkat från Barcelonas sida. Men att ge skulden på Thiago är bara patetiskt.

Vad har hänt den här säsongen? Vi har förlorat delar ur tränarstaben, den viktigaste av de alla kanske: Emilie Ricart. Fystränaren som Iniesta kan tacka sitt VM-guld för, han som hjälpte Abidal, Xavi sade efter sin korsbandsskada att han var glad för att det skedde för att då fick han träffa honom, en socio blev av med sitt medlemsskap för att han kritiserade Sandro Rosell på Twitter.

Det är väldigt mycket skumt som sker inne i klubben och jag förstår Thiago att när han ser att det inte finns möjlighet för honom att spela och andra går före honom i hierarkin att han vill lämna. Vafan, han är fotbollsspelare i första hand.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-07-04 17:43
@grande jw:


Vi ska inte värva bara för att förhindra Real från att få honom. Vi behöver ingen defensiv mittfältare, vi har Sergio som håller i 10 år till.

Trist att Real ska göra så sjuka värvningar bara. Vilket mittfält de kommer ha de kommande åren.

Lämnar Thiago så ska klubben fixa in Gündogan, punkt slut.
Barcelona Hetfield
2013-07-04 17:43
Jag sa det och säger det igen. La masia har bara producerat en massa pengarkåta och giriga fotbollsspelare sen Pedro och Busquets kom upp.

Hjärta och klubbkärlek verkar vara sällsynt. Det lär ta flera år innan vi ser en Puyol, Xavi, Iniesta och Messi när det gäller klubbkärlek och lojalitet.
Barcelona Hetfield
2013-07-04 17:42
Men det är klart att Thiago kommer att få en plats hos Man U. Han kommer ju att sitta bredvid Kagawa på bänken medan träbenen får starta.
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-07-04 17:42
Han kommer gå till United. Tyvärr men sluta lägg all fokus på honom då allt ligger i hans händer. Barca bör lägga fokus på en ersättare om han inte vill vara kvar och först och främst en MB T.Silva(alternativ Vertonghen,Mangala). Vi får se denna Silly Season känns längre än en hel fotbollssäsong.
Barcelona Gabriel
2013-07-04 17:39
Seriöst om Thiago lämnar för United för lite mer speltid så fuck honom. Han drar till klubben som förlorat två raka finaler mot laget han lämnar. Han kastar chansen att få lira ihop med Messi, Neymar, Iniesta och kanske Thiago Silva. För vad? Mera speltid i ett lag som är på nergång. Om man kollar på vad United har så är det liksom inte i närheten av det lag som de hade när de vann CL 2008 eller när de förlorade mot oss i Rom med 2-0. Klubbsmässigt byter han ner sig rejält, även när det kommer till land och stad. Vem fan vill bo i England och Manchester liksom? Men men, det är hans val isåfall.

Lämnar han så skiter jag fullständigt i honom och kommer inte att önska honom något gott, varför skulle jag det? Vi snackar då om en spelare som skitit totalt i klubben som valde att ge honom allt och satsa på honom. Han tackar klubben för visat förtroende genom att ge sina bästa fotbollsår till Manchester United. Han har inte lämnat ett endaste avtryck som fotbollsspelare i Barcelona, han drar isåfall innan hans karriär ens tagit fart. Jag kommer att önska honom olycka och en dålig karriär ifall han går.

Annat var det i Eto'os fall exempelvis som krigade och gjorde allt i sin makt för att få stanna kvar i klubben men blev utkastad härifrån. Sånna spelare vill man bara väl, han gav dessutom sina bästa år till oss. Thiago lämnar och skiter i allt.

Äcklas bara mer och mer på det här. Jag förstår en sak och det är att han tycker att han har förtjänat mer speltid, men chilla för fan du kommer att få din chans. Lämnar han för spel i England och Manchester kommer han att ångra sig. Gräset är inte alltid grönare på den andra sidan!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:39
Barca o Mort! (Barcelona) Som sagt blir han inte klar imorn håller jag mig och mina tankar borta från detta forumet i 1 månad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-07-04 17:37
Enligt rykten så har Real Madrid lagt ett bud på €26 mille på Illarramendi och gett Sociedad en betänketid på högst 48 timmar att bestämma sig. Zidane ska ha gett order till Ancelotti att hämta Illarramendi istället för Veratti som först var prio ett. Vi alla vet hur Zidane hämtade Varane till Madrid. Har han lika bra koll på Illarramendi så borde vi försöka sno honom snabbt som bara fan. Källan kommer från en norsk journalist med rötter i Baskien.
Barcelona Acrobat
2013-07-04 17:35
@ Barca o Mort!: Jag är i varje fall 100% säker på att han lämnar Barcelona för att gå till United! Klart jag hoppas att jag har fel, men det finns ingenting som talar för det tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-04 17:34
Kan Thiago bara sluta vara en sån attentionwhore och gå om han ska det. Om han ska gå så måste klubben spendera ännu mer tid åt att jaga en ersättare.

Man klarar knappt att köpa en mittback, så att de måste lösa mittfältsfrågan kommer att bli ännu mer frustrerande.
Barcelona Massimo
2013-07-04 17:32
Mundo Deportivo

A photo uploaded on Instagram profile has sparked Barca again rumors. Pictured are several Barca players with the new kit but Thiago, who does appear in the original snapshot. However, although it has not transcended if the reason for deletion is the picture format of this network, the player does appear to cover the club's official website.
The situation of the player, which is closer to go to stay in search of minutes, you can refloat this afternoon. The club announced yesterday an agreement renewal with his brother Rafinha will sign today with his father and manager, Mazinho. This meeting could get a player's final response, in one way or another. And in England insist they will be announced on Friday by Manchester United despite Xavi effort to convince him to stay.

verkar som att vissa inte har vart med om silly season förr.
INGET ÄR KLART ÄN
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 17:30
La liga es blaugrana Haha okej du vet nog bäst, jag är patetisk. Viftade C.R bort ryktena angående ManU förra året? NEJ det gjorde han inte och då la man ihop lite logik och..ja det hände inget. Vart var din logik där? Vart blev din hjärna? Som jag sa mycket pekar på att han lämnar men inget är officielt. Får jag sparka dig i arslet när transferfönstret stänger om han är kvar? :) Finns ju inga risker där eftersom du verkar veta mer än alla andra här i världen. EDIT: Såg att du var lite yngre och vill inte sparka dig i arslet längre och ger dig några år till att lära sig hur man snackar med life hyffs och inte vara så trångsynt att ditt sätt att tänka är ända.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:27
Barca o Mort! (Barcelona) Haha du är så patetisk att du inte förstår att han kommer och vill lämna, varenda spelare som vill stanna går ut i media och lugnar ner supportrarna genom att vifta bort ryktena, har Thiago gjort det? NEJ det har han inte då kan man lägga ihop lite logik, kunskap och annat som man läst och hört och sedan använda sin hjärna och dra en slutsats att Thiago kommer att lämna vilket vissa personer har svårt att acceptera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 17:20
La liga es blaugrana Inte lika patetiskt som att tro på allting tidningarna skriver. Jag har inte sagt att jag har hoppet uppe, jag tror själv att han lämnar. INGET är dock färdit, inget är officielt och du säger det som aftonbladet som om det vore fakta. Det är nog mera patetiskt. Man kan spekulera innan något är klart, men inte ta för givet. Att sedan tror att alla spelare som kommer till oss gör det av kärlek till klubben och inte bryr sig om lönecheckarna är också rätt löjligt tänkesätt. Alla är inte culés sen födseln och har samma mindset som Puyi. Acrobat Visserligen men efter alla rykten och artiklar som alla tidningar skrev att Abi aldrig skulle spela fotboll mer efter sin operation kunde man också vara naiv och på gränsen till dum. Se bara där.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:20
Rooonney___ (Barcelona) Nej för att spelare vi köper lämnar inte deras klubbar för feta lönecheckar så nej det gör jag inte men dock om man lämnar klubben som skapade ens namn och gjorde den till den spelare man är idag så tänker jag så, på det sättet han lämnar men hjälp av en klausul visar ju hur mycket han bryr sig om klubben..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol El Capitano 5
2013-07-04 17:18
OM Thiago lämnar kommer det vara den största käftsmällen på länge. Neymar värvningen i all ära men lämnar Thiago finns ingen glädje kvar.

Tito, Rosell eller alla dårar som arbetar i dagsläget för Barca borde satt stopp för alla rykten med tydlig markering direkt. Dessa herrar som låter detta ske (om det nu sker) kommer aldrig få min respekt.

Thiago är Barcelona!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:16
Okej gubbar om Thiago inte blir presenterad imorn skriver inte jag på detta forum på 1 månad!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rooonney___
2013-07-04 17:16
@La liga es blaugrana!:


Tänker du så även när ni köper spelare? Jäkla hycklare
Barcelona Acrobat
2013-07-04 17:14
@ Barca o Mort!: Nej, det är klart att Aftonbladet inte sitter inne med något facit, men man behöver ju inte vara världens smartaste människa för att kunna lägga ihop alla rykten och inse att det är ALLDELES för mycket som talar för att han går till United. Den som fortfarande hoppas på Thiago är naiv och på gränsen till dum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:12
Barca o Mort! (Barcelona) Haha patetiskt att du fortfarande har hoppet uppe nästan lite synd om dig. Nej jag är varken anställd hos united eller Thiagos agent men hur ofta har Barca gått ut och sagt att en spelare kommer lämna styrelsen är helt tysta för att dom vet att han kommer lämna och att det därför inte är nån ide att gå ut med att han stannar för att lugna ner supportrarna. Hade Thiago velat stanna hade han och klubben bekräftat detta för flera veckor sedan när united började komma in i bilden.
Postat via SvenskaFans-appen
Fais
2013-07-04 17:10
llarramendi från Real S är utan tvekan den spelare som har imponerat på mig det här året. Han är Busquets och Xabi Alonso i ett packet. Vilken stjärna han kommer bli, mark my words. Var jag Tito skulle jag satsa på honom och Busquets som två Privote. Eller vad säger ni grabbar?

Vad som gör mig mest arg om Thiago Alcantra-situationen är att han får gå så billigt. Dessutom kan jag inte släppa att Tito gick och jagade någon jävla rekord stället att låta Thiago spela mer. Jag måste säga att det ser mörkt ut från mittfältet och neråt. Shiit, hela vägen till målvakten.

Även om jag är ingen stor fan av Rosell är jag villig att ge honom tills säsongen börjar att fixa ihop det här laget. Jag kan fortfarande inte släppa att man kunde om de ansträngde sig lite att fixa Thiago Silva föra säsongen stället slutade det med Song som mittback. Jag hoppas att det är sista gången vi gör dessa ödesdigra tabbar. Vilken jävla kompetens vi har i klubben! Tragiskt!!!!
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 17:08
La liga es blaugrana!

Haha jobbar du inom ManU eller är du Thiagos agent? Du har läst det på aftonbladet herregud, gå inte omkring och säg att den är bokad om du inte vet. Aftonbladet är samma tidning som skrev att C.R var klar för oss för några sommrar sen om du inte minns det.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-04 17:05
zick9 (Barcelona) Det är väldigt säkert att han lämnar hans läkarundersökning har tom blivit bokad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-04 17:01
Angående att ha Masch i öppningen nästa säsong. Nej tack. Visst han har jävligt bra glidtacklingar som är styliga och flashiga ibland. Dock är hans positionsspel helt under kritik. Vilket är förståeligt eftersom han är DM. Inga misstag i stormatcher? What, ser du inte los clasicos? Vet inte hur många gånger Puyi eller Pique har räddat hans skin genom att markera 2 män samtidigt och lyckats städa upp efter honom. Acrobat Nu vill jag inte säga om han lämnar eller inte men att det "t om står på aftonbladet" är som att säga att min kompis har skrivit det på sin facebook.
Barcelona Massimo
2013-07-04 16:52
Så ni menar att Thiago inte har sagt ett sk*t till styrelsen som det sas i presskonferensen i tisdags, sen nu helt plötsligt har han skrivit på för united och han ska läkarundersökas. Jag tror inte det går på det viset plus att det står i texten att dom TROR att det är Thiago som ska på undersökningen. Jag tror såhär nämligen, inget är klart och om det är så att han har kommit så lång att han ska läkarundersökas så skulle nog nån redan fastställt att flytten verkligen kommer ske.
Barcelona EL Corazon
2013-07-04 16:38
Thiago ska läkarundersökas inom några dagar. Bara att inse, Thiago är förlorad.
Barcelona Acrobat
2013-07-04 16:37
Alltså jag fattar inte ens hur vissa av er ens kan ha hoppet kvar när det gäller Thiago. Han lämnar till 100%! Det är så uppenbart att det inte liknar någonting! På Aftonbladet står det nu till och med att läkarundersökningen hos United redan är bokad. Nu är det bara hoppas att han floppar rejält! Det känns som om Neymar blir den enda bra värvningen för Barcelona i sommar. Silva kan vi glömma. Det är lika uppenbart att han inte lämnar PSG som det är att Thiago går till United. Dessutom vet man hur det fungerar. Får vi inte Silva så nöjer sig Barcelona med dom backarna som redan finns. Pessimist... ja, i det här fallet. Jag tror tyvärr inte på några bra värvningar mer nu även om jag hoppas att jag har fel! Hade gärna velat se att Gundogan värvas och en bra mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-04 16:34
Det här jävla tjatet om mittback kommer att förstöra Barca för flera säsonger framåt. Precis som Hetfield är inne på, hur jävla svårt kan det vara att köpa en ung och lovande mittback? Tack vare den här hysterin över Silva gör att andra problem glöms bort. Tito borde vara orolig över vårt framtida mittfält. Tror han att Xavi kommer att hålla samma höga klass som tidigare lär han bli grymt besviken. Tappar vi dessutom en sådan framtidsman som Thiago är fiaskot total. Mittfältet har varit vårt viktigaste lagdel under den här framgångseran. Madrid köper en framtida stjärna som Isco, de är även ute efter la Reals Illarramendi för de har insett att Xabi Alonso är på nergång. De kommer att ha ett grymt mittfält i framtiden. Vad gör vi? Jo vi låter vår hetaste mittfältare lämna och sätter vår tilltro till gårdagens stjärnor istället.
Barcelona zick9
2013-07-04 16:26
@La liga es blaugrana!:


Vänta tills han åtminstone lämnar? Om han ens gör det...
Annons: