/spanien/barcelona/forum/8048.aspx/spanien/barcelona/forum/8048.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:39
Rambla~

Moyes verkar själv inte heller ha någon koll på vad som händer.
Jag tror det handlar om att hålla unitedsupportrarna nöjda genom att få dem att tro att Cesc kommer nu när de gick miste om Thiago.

Samma sak gäller ju Bale som de också är ute efter, AVB har ju dementerat allt både om walesaren och sig själv.
Barcelona ViscaBarca1899
2013-07-20 23:38
Han hade ju slutat eller ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culee
2013-07-20 23:37
Lever Heynckes? Eller har bara alla glömt bort honom? Skulle han inte passa som handen i hansken? Han gjorde ju ett fint jobb med Bayern!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:36
Här är en artikel på engelska om Martino som bekräftar ryktet. Härlig bild...
Barcelona Rambla~
2013-07-20 23:34
Mojito

Barca har officiellt inte medgivit att de fått in något bud på Cesc. Fast enligt Sky Sports har ett andra bud lagts. Varför fortsätter United lägga nytt bud när Bartomeu så sent som igår sa att Cesc inte var till salu kan man ju undra? Vad får United att tro de ska ro detta i hamn? Spelaren har ju inte sagt att han vill lämna, snarare tvärtom när han uttalade sig efter CC. Han vill ju klart och tydligt stanna.

Jag hörde Graham Hunter säga i en intervju att det inte finns en chans att han lämnar enligt hans källor inom klubben. Han om något har koll på det mesta som sker i Barcelona.
Barcelona Gabriel
2013-07-20 23:32
Rambla~

Självklart hoppas jag på att han spelar upp sig, jag tror på honom också. Har väl insett att det varit lite väl för mycket klagande på honom från min sida. Jag har egentligen inget emot honom, jag vill inget hellre än att alla spelarna i laget ska nå deras fulla potential, fallet är inte annorlunda med Cesc.

Jag tror på honom, och självklart hoppas jag att han exploderar. Jag är culé i grund och botten, visst har jag som supporter en vision för klubben och laget som jag vill och hoppas på att man ska gå - och hade det varit upp till mig så hade man aldrig värvat Cesc, åtminstone inte när man gjorde det (kanske i framtiden) då jag ansåg att Thiago var tillräckligt i truppen, men det innebär inte att jag inte vill att allt ska lösa sig för klubbens bästa - vilket självklart är att Cesc blir den spelaren alla förväntar sig att han ska bli i Barcelona.
Barcelona Pep.G
2013-07-20 23:29
Nu är det riktigt dumt att släppa Fabregas. Med tanke på att det är faktiskt just nu han får sin "första" riktiga chans p.g.a anledningar som Gabriel nämnde innan mig, Thiago är gone och det är Xavi med snart. Det är den här säsongen han ska motbevisa mig och alla andra tvivlare. Och hur mycket jag än har klagat på honom och hackat på honom, så hade jag varit världens lyckligaste om han faktiskt hade lyckats hos oss.

Läste någonting om att han är den spelaren som slår mest "trough balls". Vårt spel har aldrig behövt bli rakare än vad det är nu. Fabregas kanske löser det till slut månne?

Däremot tycker jag faktiskt man borde fundera på att sälja honom, om man får en till säsong där Cesci gör massa poäng mot Mallorca och Granada, men inte lyckas i dem viktigare matcherna. Det är Barcelonas i princip viktigaste position vi pratar om. Och den måste alltid, ALLTID fungera på bästa möjliga sätt.

P.S. Xavis arvtagare blir nog i slutändan Sergio Busquets. Sanna mina ord ;)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:29
Här är artikeln som twitter-ryktet refererar till, men inte någonstans står det att Barcelona skulle vara på väg att kontakta Martino - bara att han verkar vara som vanligt och gör saker som han brukar.

gubben med glasögon i mitten är tydligen snubben i fråga.
Tiki-Taka
2013-07-20 23:26
Har aldrig tidigare hört talas om denna tränre Tata Martino. Kan någon som vet berätta om tränaren är kapabel till att träna ett sådant storlag som Barca och vad han har för spelstil ? Någon som vet ...
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-20 23:22
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Undrar jag också, men det är många medier som menar att han är förstavalet. Känns som att det bör bli någon av Tata Martino eller Lucho i slutändan.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:20
Barcelona representatives will in coming hours travel to Argentina to meet Tata Martino, who'd be main candidate ahead of Luis Enrique [ole] Okej, hur säker är denna källa normalt sett? EDIT: Tydligen den största sporttidningen i Buenos Aires...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 23:11
Rambla~

Bartomeu har sagt att han inte är till salu, men det är också samma perosn som sa att Abidal skulle få kontrakt...

Ryktas även om att det inte ska finnas någon klausul som gör att Arsenal får halva övergångssumman vid en försäljning.
Men det spelar troligtvis ingen roll, vi kan ju inte tappa fler mittfältare och tvingas förlita oss på S. Roberto och dos Santos vid skador.

Förresten, jag är socio, ska nog lämna in en motion trots allt... :P
Barcelona Sang Blaugrana
2013-07-20 23:08
Rambla

Borja Valero är en riktig klasspselare som jag gärna skulle vilja se i blaugrana.. Man kan alltid hoppas iallafall :)
Barcelona NoGo™
2013-07-20 23:01
Haha J2S! Skön kille :P
Barcelona Rambla~
2013-07-20 22:59
Haha Jona, you gotta love him. Tja, hans beef är ju med Tito. Den nya tränaren kanske vill ha mer backup på mittfältet?

Om nu mot all förmodan Cesc skulle släppas, nog fan måste de värva in en ny klassmittfältare då? Det finns ju ingen kvar att värva känns det som. Släpper ledningen Cesc och får för sig att vi klarar oss med den truppen vi besitter nu är det dags att någon medlem lämnar in en motion om en förtroendeomröstning angående Sandros vara eller icke vara.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-20 22:59
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Svårt att riktigt klandra honom då jag nog hade gjort ungefär samma sak själv.. fast okej, vid detta laget hade jag nog stuckit och försökt förtjäna att få komma tillbaka en vacker dag :)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-20 22:50
Barcelona midfielder Jonathan dos Santos (23) has asked his agent to put all loan talks on hold until the new coach is known. [fut24siete]

Heh, han hittar alltid orsaker till att stanna den gode mexikanen :-)
Barcelona Deulofeu
2013-07-20 22:22
Rambla nej alla är inte nya Fabregas skönt att det går åt skogen för en del som tror de är något...

Synd bara att vi inte har någon vettig spelare under Montoya numera i ungdomslagen.Tror nästan det är vår sämsta position i ungdomslagen.
Barcelona Pulga Bionica
2013-07-20 22:22
Gracias Tito, anims!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-07-20 22:20
Inte så smart av en tränare att säga att Neymar och Messi inte kommer funka tillsammans som De Boer gör då kan han nog glömma att jobba för oss närmsta decenniet.

Dock gläds jag åt hans försök att spela Bojan till höger i ett tremannaanfall.

Om Bojan någonsin skulle komma tillbaka till oss det är trots allt bara ett lån till Ajax och han är inte ens 23 år så är det bra om han spelar på en plats där han kan slå sig in...

Bojan ett mål och en ass som högerytter senast.Men ska man spela in sig i Barcelona genom att göra det bra i Ajax vill det till att han gör ett par bra matcher i cl.

Stängt till vänster och centralt ett par år till.Pedro,Sanchez har ännu inte lagt beslag på högerytter platsen.

Barcelona Deulofeu
2013-07-20 22:15
Ganska lik Deulofeu faktiskt men ännu snabbare hua. Han kommer nå a-laget helt klart!

Många guldkorn i Barca b i år om han nu får ta steget upp Eusebio kanske hellre spelare med Kiko Femenin suck... helt talanglös.
Barcelona Rambla~
2013-07-20 22:14
Deulofeu Ja precis. :) Förresten, det går inget vidare för Toral va? Har för mig att jag läst flytten inte blev riktigt som han hade tänkt sig den? Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Fråga bara Merida. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culee
2013-07-20 22:06
Vad säger ni om Adama, ett framtidsnamn?? Han är jävligt snabb o har bra teknik.
Barcelona Rambla~
2013-07-20 22:06
Gabriel hermano, kul att även du pushar lite för Cesc och hoppas att han rycker upp sig. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-07-20 22:04
Rambla~ tur att han gick till Arsenal för att slipa lite på den tekniska biten pffftt
Barcelona Gabriel
2013-07-20 22:02
Barça kommer inte att sälja Cesc, oavsett hur mycket United onanerar till tanken. De hade chansen att värva Thiago men de fumlade bort den möjligheten. Tror Cesc kan få sig ett lyft den här säsongen, framför allt nu när han vet att Thiago försvunnit och Xavi gått ned sig. Han lär förmodligen ta på sig mer ansvar och visa varför han köptes tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-20 22:01
Bellerin, idioten som drog till Arsenal utvisad. Direkt rött kort, ful tackling med sträckt vrist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-07-20 22:01
@barcastuff: Guardiola: "Tito is a very close friend, I love him so much. I wish him and his family the best. This is all very hard for me." #fcblive Skön med lite "peace" mellan de nu när det är svåra tider för Tito. Får hoppas att pajkastningen från bägge hållen slutar nu. Dock inte mot Rosell som förtjänar all kritik i världen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-20 22:00
Cesc är inte till salu, vill själv inte lämna. Nu kan dessutom United glömma att få honom innan en ny tränare har presenterats. Den nya tränaren ska ju så klart få säga sitt innan någon spelare eventuellt släpps.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2013-07-20 21:58
jag tror till och med Grimaldo hade spelat u 20 VM
Annons: