/spanien/barcelona/forum/8041.aspx/spanien/barcelona/forum/8041.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
2013-07-22 13:37
@Pep.G:
Visste du vem han var innan han ryktades hit då? Eftersom du kallar honom för en sydamerikansk Benitez. Han har gjort det bra med lagen han haft, och nu när man läst lite om honom verkar han ha en spelfilosofi som passar oss bra. Tror du verkligen det är så lätt att fixa hit D.Simeone? Jag tror inte ens han hade velat komma hit. Han har gjort något riktigt bra med Atleti, och vill fortsätta med framgången där. Han har passion för den klubben, det har han inte för Barcelona.
Ronaldinho the original
2013-07-22 13:35
@Pep.G:
Måste säga att jag håller med dig på allt du har skrivit dom här senaste dagarna
Barcelona Pep.G
2013-07-22 13:21
Ni som hyllar Tata till skyarna som om han vore Cruyff. Varför är ni så nöjda om det blir han till slut som tar över? Jag menar, handen på hjärtat, ni visste ju varken vem han var eller vad han hade åstadkommit.

Så, kan någon förklara för mig varför vi ska ha en Syd Amerikansk Benitez vid rodret?


Simone är det ultimata valet, jag bryr mig inte om han har ett kontrakt med Atletico. Lös det kontraktet och hämta lejonet till Katalonien.
Barcelona Pep #4
2013-07-22 13:20
Jag tror ändå laget blivit hungrigare nu. Pique vill visa att han fortfarande är en världsmittback. Spelare som Alba,Cesc,Sanchez,Neymar har inte vunnit CL än. Mess,Iniesta och Busquets har inte visat något tecken på mättnad och Valdes,Xavi,Puyol vet om att det är slutet av deras karriär och vill säkert vinna något fint innan de lägger skorna på hyllan. Speciellt Valdes som sägs göra sin sista säsong hos oss.

Jag tror faktiskt på riktigt att det ända som behövs är en tränare som kan motivera och en mittback som kan hota Pique och Puyol. På såsätt kan Mascherano även få speltid på mittfältet.
Barcelona Vampíro
2013-07-22 13:06
Rambla~

Det kan mycket väl stämma att han lämnar om Barcelona accepterar ett högt vid. Min poäng är dock att han inte vill spela för Man United, något de borde ha fattat vid det här laget. Fábregas känns långt ifrån den där spelaren som skulle svika sin gamla klubb, speciellt med tanke på att nästan alla andra spelare gjort det. Lämnar Fábregas för PL så tror jag bara det är en klubb som gäller.

Sen är det stor skillnad på hur Barça agerade när de ville värva Cesc, även om det också blev uttjatat. Spelaren ville ju komma till vår klubb vilket inte är fallet med Manchester United, det är känslan iaf.
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-22 12:58
Det är inte säkert att Thiago kommer tillbaka, inte Pep heller. Mycket kommer hända tills dess och det är en jävla bit kvar, vi kommer inte vara samma lag som vi är idag så man får se vad som händer. Hur som helst så är det inget jag kommer tänka på nu, det är många år kvar och det är nuet som spelar roll. För mig är Thiago en av världens bästa spelare om 1-2 två år, redan förklarat hur idiotiskt det var att släppa honom och behålla Fabregas så det är ingen ide att gå in på det igen. Vem vi än värvar så får denna Silly Season ett IG, man släpper inte Thiago och Abidal bara sådär och Villa för 2 miljoner.

Angående tränar jobbet så har jag absolut ingen aning om vem Tata ens är. Men det är skönt att man plockar in någon utifrån. För inte så längesen så hade vi tränare/spelare som på något sätt har haft/har något med FC Barcelona att göra, nu har det blivit tvärtom och man plockar in utlänningar samtidigt som man gör sig av med sin guldklimp. Vi får se vad som händer och om det står mellan Tata och Luis så tar jag Tata alla dagar i veckan även om jag aldrig ens sett han, Luis skämde ut sig i Roma och jag vettefan vad han skulle kunna göra här. Göra oss till ett ännu mer boll trillande lag? Nej det funkar inte, just det som varit problemet + press spelet. Vi ska äga mycket boll men jag vill ha in en tränare som får oss att komma till snabbare avslut och mindre tramp på bollen. Ungefär som Bayern, bollinnehav + kontringar, och ett snabbt spel.

Det viktigaste för Barcelona är att ett.

1. Värva minst 1 riktigt bra mittback, helst två då Pique inte håller.
2. Ha en tränare som får spelarna att springa som galningar igen. Jag förstår att man är mätta efter alla titlar dom här spelarna vunnit, det är lite förståeligt men fan visa lite hunger. Speciellt spelare som Neymar, Alba, Sköldpaddan och Sanchez som är nya i laget.
Barcelona MabastB
2013-07-22 12:51
Canaletss/ Jordi Roura...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-07-22 12:44
Vem är eran mardrömstränare?

Min är utan tvekan Mancini...
Barcelona Lion24
2013-07-22 12:43
Figo är en legoknekt. Inte en ung spelare som vill spela fotboll och utvecklas där han tror möjligheten är störst och bäst.
Barcelona Pep #4
2013-07-22 12:43
Cesc må vara äldre än Thiago men han har en så mycket högre högsta potential. Jag tror på honom och ger vi bara honom en störra roll i laget tror jag det kommer gynna både honom och oss.

Den nya tränaren borde ha i fokus att få till ett mer rakare spel och då är Cesc perfekt att ha på mittfältet med sina löpningar och krossbollar/genomskärare.
Barcelona MabastB
2013-07-22 12:38
@barcastuff: Martino, who has been told he's the main candidate, is waiting in Argentina on Barcelona's final decision before travelling to Spain. [ole] Det svänger fram och tillbaka hela tiden, först Lucho sen Tata osv. Skulle va skönt att signa en tränare så fort som möjligt så man kan få lite lugn i lägret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-07-22 12:35
Hetfield man behöver väl knappast vara riddare för att önska Thiago allt väl, det är snarare du som framstår som bitter för att han lämnar när du skriver dirty stinking whore (vilket insinuerar att du tror att han lämnar för pengarna vilket också är enfaldigt).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 12:29
Vampiro Någon (agent?) uppmuntrar United att buda. Cesc själv lär endast vilja flytta om Barça accepterar ett bud, vilket de endast lär göra om det kommer ett väldigt högt bud. Låt oss säga minst £40m. Barça borde säga offentligt att han är en extremt viktig spelare för klubben, vilket de iofs har gjort när de sade att han var "intransferible". Spelare vill höra att de ses som nyckelspelare av sin klubb. Jag kan tycka att United nu uppträder lite osmakligt med tanke på Titos återvändande cancer och sitt fortsatta tjat. Klubben har nu andra saker att prioritera än att förhandla om Cesc som de ens inte vill sälja. De borde fatta att en ny tränare är prio och att han först vill säga sitt om en eventuell försäljning av Cesc. Barça kommer aldrig sälja innan en ny tränare är på plats och han har gått igenom truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-22 12:28
Siempre Barca: Nej

Members can buy tickets for all the team’s 2013/14 home league games except the Real Madrid match from Monday July 22nd with a 20% discount for all but the Atletico Madrid game (5%). Tickets will go on sale to the general public from Tuesday July 23rd.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 12:27
"HÖGST PERSONLIGA ÅSIKT". Inga förväntningar på att alla riddare ska hålla med, bara min åsikt.
Barcelona barca!54
2013-07-22 12:23
Celta de Vigo coach Luis Enrique (43) has told people close to him that he won't be the next Barcelona coach. [ara]
Barcelona Siempre Barça
2013-07-22 12:23
Mojito Kommer dem släppa el clasico biljetter imorgon?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona10Messi
2013-07-22 12:22
Fu*k Thiago och fu*k hans Bayern. Ha en god dag!
Barcelona elbraco - CP5
2013-07-22 12:22
jeesus vad extrema folk är här. Thiago en dirty stinking whore för att han lämnar för en klubb som vann trippeln förra året och som framförallt ger han speltid? United som tydligen är dumma i huvudet för att dom har lagt TVÅ bud på en av våra ICKE-ordinarie spelare som våran klubb lade X antal år av fulspel och snack i media på i en manhunt som är en av fotbollens löjligaste värvningskampanjer. Lite ödmjukhet i just Fabregasfallet vore inte att skada...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-07-22 12:22
Hetfield Varför bedömer du han så grovt nu? Thiago lämnade för att spela. Han kände att han ej fick spela tillräckligt här, det är väl bättre att han lämnar än att gå runt och vara sur? Som det ser ut nu så gjorde Thiago rätt i att han flyttade, men det är bara som det ser ut nu och nu är det bara träningsmatcher. Kom tillbaka i december och kritisera han om han gjorde rätt val. Tålamod? En fotbollsspelare vill spela fotboll, inte sitta och vänta tills någon ruttnar, talangen ruttnar ju med ''gamlingen''. Den som är nöjd med att sitta på bänken och spela då och då är spelare som vet att de ej håller på högsta nivå, tjäna pengar eller ''dos Santos'' fall. Vet du, ibland är du för mycket. Komedi på högsta nivå, allvarligt.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 12:06
Jag hoppas att det här forumet inte blir en klotterplanka för Thiago. Så fort han ska slå en sidledspassning så ska det skrivas om det här.

Han tillhör Bayern. Han är en rival. Enligt mig så är han inget annat än en dirty stinkin' w*ore. En legoknekt utan heder, men det är bara min högst personliga åsikt.
Barcelona Vampíro
2013-07-22 12:05
Man undrar ju hur jävla tröga Moyes och resten av Man United lägret är egentligen. Barcelona säger att han inte är till salu, spelaren vill inte lämna men ändå fortsätter de med sina bud. Fábregas är fast besluten att stanna och om han nu ville lämna så är knappast Manchester United ett alternativ för en kille som honom. Move on!
Barcelona ElRaval
2013-07-22 11:57
Finns det någon chans att Fabregas lämnar?

Det känns ju helt sjukt osannolikt med tanke på att vi sålt Thiago.
Vad tänker United på egentligen?
Barcelona Smogen
2013-07-22 11:35
Fan, tänk om vi sålt Fabregas och behållit en annan mittfältare vi tappat i sommar. Både ekonomisk och sportslig vinst, vad glad jag varit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-22 11:29
Biljetter till ligamatcherna finns nu tillgängliga för medlemmar, och från i morgon för övriga.

Antar att det är en del som ska ner redan i augusti va? :-)
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-22 11:17
United äcklar mig mer och mer för var dag som går. Det roliga är i alla fall att alla dessa bud är totalt i onödan. Att Cesc skulle gå till United känns extremt osannolikt åtminstone.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-22 11:16
David Moyes has confirmed that Manchester United have made a second bid for Cesc Fàbregas. (Source: Eurosport)
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2013-07-22 11:12
När kmr Puyol hålla sin presskonferens idag ?
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-22 11:03
170 Min topp tre skulle vara: 1.AVB 2.Bielsa 3.Tata Anledningen till att jag har Tata som 3:e val är för att jag vet så lite om honom. Har endast läst artiklar om honom. De andra två faller mig i smaken och är enligt mig utmärkta ersättare till Tito. Tror dessutom att chansen till ett fiasko skulle vara väldigt liten. Jag tvivlar dock inte på Tata, det är en utav anledningarna till att jag har honom som tredje val framför andra alternativ som Lucho mfl. Det kan bli både intressant och roligt att se Tata arbeta. Men som sagt, AVB eller Bielsa skulle vara ett säkrare kort, men det hade inte heller varit fel att chansa på Tata som kan göra succé i la liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona joninho_90
2013-07-22 10:34
* Thiago klar för Bayern München
* Han har tröjnummer 6
* Affären gick på ca £25 euro
* Han gjorde en bra första match
* Han gjorde ett snyggt mål i sin andra match (han bröstade in bollen, som Messi obviously lärt honom)
* Ja vi vet, konkurrensen kommer bli tuff för honom, hur tänkte han egentligen?
* Svikare för de som vill kalla honom det

Så, nåla fast detta inlägg så att samtliga medlemmar och nykomlingar vet vad som försiggår kring Thiago då det absolut inte står någon annanstans om honom, så att vi kan prata om något annat.
Annons: