/spanien/barcelona/forum/8038.aspx/spanien/barcelona/forum/8038.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2013-07-22 20:36
jag gillar inte han Tata, tycker inte han besitter tillräckligt mycket kunskap för att träna en klubb av den här digniteten. jag vill ha en vinnare som tränare inte någon loser. Pep var en, Tito var en,Frank var en den typen av tränare behöver vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 20:32
Stoichkov~ Det är lugnt, jag tänker fria än att fälla först. Jag kommer att ha lite tålamod och ge Tata en chans att bevisa vad han går för. Var också skeptisk till Enrique då jag anser att han inte erbjuder något nytt tänk. Det här valet kan vara precis vad klubben behöver och speciellt vissa spelare som behöver rycka upp sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-22 20:29
Zubi liknar Gummy Bear. Han sköter mest om b lags värvningar och Rosell sköter karusellen bakom fasaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 20:27
Hetfield Inte så konstigt att Zubi ofta vurmat för sin polare Valverde som tränare. Nu hade Zubi Lucho som förstaval då Valverde inte ville lämna Athletic. Ledningen har tydligen valt att inte lyssna så mycket på Zubis val utan valt att gå på spåret Tata. Power struggle at the top? Vad har man Zubi till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-22 20:26
Som jag sagt innan, av de tränare det ryktats om tycker jag Tata låtit mest intressant. Däremot kan det ju bli ett jäkla problem om Tata floppar eller något skiter sig. Hur hanterar man en situation där en av Messis pappas närmaste polare, samt Messis förra tränare (och kompis?) är på väg ut från klubben? Fast den oron kanske man kan ta när det uppstår. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 20:19
Tror knappast att klubben väljer att lyssna på Messis pappa i det här fallet. Det låter mer idiotiskt än realistiskt. Vår försäsong har inte ens börjat och klubben tar in en oerfaren okänd tränare för att Messis farsa säger det? Lugn nu.

Tata Martino förtjänar att kopplas ihop med stora klubbar i Europa med tanke på vad han har åstadkommit i Sydamerika med Paraguay och Newells. Jag är super nöjd med det här valet av tränare! Kör nu, in med nya idéer.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-22 20:16
Intressant artikel om Tatas fotbollsfilosfi.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 20:16
Rambla~
Jag tror inte att man väljer en tränare för att tillfredsställa en viss spelare och i det här fallet Messi.
Jag tror att man vara sugen på Bielsa(min teori) men han har sidor som ledningen inte gillar. Då väljer man istället en som har liknande egenskaper som Bielsa med inte de karaktärer som man ogillar hos Bielsa. Jag tror absolut att Tata är rätt val. Jag säger även om jag ogillar Rosell som president.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 20:12
Jag tänker inte kritisera Tata än, men om det här valet av tränare grundar sig på vad Messis pappa har sagt och deras relation så är det riktigt illa. Det här sådan här typ av "svågerpolitik" som har gjort läget så illa. Zubi och Roura är sådana typer av anställning där man anställer någon som är kompis med klubben. Jag får hoppas att det har valet har grundats på kompetens och inte på hur bra kompis han är med klubben.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 20:10
Stoichkov~ Jag håller med, är bara rädd för att någon klantar till det eller att nya tränaren har sina krav. Frågan är hur mycket detta är klanens Messi val av tränare? Tydligen är Tata Martino pappa Jorges stora favoritspelare/tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KristoferDelija
2013-07-22 20:02
Här är en video om Gerardo Tata Martino för dom som kan spanska.
Förstår inte vad han snackar om men det är något om Barca och spelarna där han snackar om.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 19:56
@Rambla~:


Har svårt att se att Rubi inte ska fortsätta oavsett vilka Tata tar med sig från Argentina. Rubi är en potential huvudtränare för Barca.
Barcelona Vampíro
2013-07-22 19:52
Ska inte skriva nått om Martino då jag inte vet särskilt mycket om honom som tränare men jag har svårt att se honom anställas endast pga sina färdigheter. Är ganska övertygad om att Rosell, feg som han är, gör allt för att hålla Messi nöjd genom att anställa "hans" tränare. Tyvärr får man säga men jag har nästan inget förtroende för denna ledning längre och allt de gör kommer man att analysera och ifrågasätta framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 19:49
@Hetfield:


Den stackarn ska förhoppningsvis ersättas av en som Tata tar med sig från Argentina.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 19:45
Jaha, det ser ut at bli som jag har velat, det bästa alternativet enligt mig. Gode gud att det inte blev tråkmåsen Luis Enrique. T-a-t-a ersätter T-i-t-o och det blir en fortsättning på den T-i-k-i- T-a-k-a vi vant oss vid. Är det inte dags att också värva tillbaka vår gamla goda sportchef T-x-i-k-i Begiristain?
Barcelona FCB_Messi
2013-07-22 19:45
Jasså, så martino är en utav messis pappas närmsta vän .. Nice :). Kanske Messi får ännu en boost :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-22 19:40
Ja, jag vet att han fick sparken när han tog över L'Hospitalet, där de sedan åkte ut ur tredje division. Sen så verkar han vara lika karismatisk som en döende blåsfisk.

Inte ens spelarna verkade ha större förtroende för honom och de verkar inte heller vara förtjusta att han fick ta över Tito när han var sjuk.
Barcelona Canaletes
2013-07-22 19:38
Fan va nice om han kommer. Nu längtar man ännu tills säsongen börjar och förhoppningarna med Tata är ännu större än dom man hade med Tito :)
Barcelona ElRaval
2013-07-22 19:34
@Hetfield:


Å andra sidan har du INGEN som helst aning om vilka funktioner han fyller.
Charmlös och seg person? Vilken tur att han inte är filmstjärna då.

Skämt åsido så har jag ingen uppfattning om Roura. Tror det kan vara till hans fördel att han är "seg och charmlös" som assisterande. Huvudtränaren är den som ska stå i fokus och som bör vara ledaren, inte den assisterande. Han kan sitta och analysera matcher och taktik i något mörkt rum någonstans.
Barcelona barca!54
2013-07-22 19:31
Vampíro

Tata Martino är ingen tränare som kommer från ingenstans, utan tvärtemot, då han har varit eftertraktad hos flera spanska lag, bland annat Bilbao och Socidad. Anldedningen till att barca lyckats köpa honom beror framför allt på att han är tillgänglig, vilket han inte var när andra klubbar ville åt honom.
Barcelona Vampíro
2013-07-22 19:19
@ErikNiva: Tata Martino från Rosario klar som ny Barcelona-tränare. Om någon inte vet det är det alltså en av pappa Jorge Messis allra närmsta vänner.

Då vet man hur de "scoutade" fram honom. Låt Messi bestämma.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 19:07
Oavsett vilket så har ju laget inte precis någon optimal försäsong i och med Titos olyckliga återfall. Tänka sig att de ska möta Bayern redan på onsdag. Jisses vilken slakt det kan komma att bli. Lägg till en Asien-turné på det. Nya tränaren får ingen mjukstart precis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-22 18:59
Rambla~

Det rapporterades tidigare att flera av tränarna i Titos stab kan komma att lämna efter hans avgång, vilket öppnar upp för att Tata tar med sig sin egen lilla stab. Huruvida Rubi ingår i gruppen tränare som funderar att lämna låter jag vara osagt, men jag har svårt att se klubben göra sig av med Rubi samma sommar som han värvades. Det kan nog sluta med att den enda person Tata tar med sig är sin assisterande tränare som coachade Messi i Newell's Boys innan han begav sig till Barcelona.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 18:58
Jag hoppas bara att Roura försvinner. Han kan få en uppgift inom staben, men inte som assisterande tränare, en mer charmlös och seg person hittar man inte. Jag skulle föredra AVB, men om det blir Tata så får jag väl bara hoppas på det bästa och hoppas att han är en bra tränare.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 18:57
@barcastuff: Assistant coach Jorge Pautasso and physical coach Elvio Paolorroso will join Tata Martino at Barcelona. [marca sport] Där fick jag svar. Hoppas den där Paolorroso är en riktig slavdrivare. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 18:54
Då är frågan, tar Tata med sig egen stab? Vad händer tex med Rubi? Han en ju anställd bara för några dagar sedan. Vore taskigt att ha lämnat jobbet i Girona bara för att få gå nu. Antagligen väljer Tata bara sin assisterade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-22 18:52
New Barcelona coach Tata Martino will tomorrow travel to Barcelona. He will not yet be in charge of the team during the Bayern friendly [md]
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-22 18:47
Barcelona have a deal with Tata Martino (50) to become the new coach. The Argentine will sign a contract for three seasons. [marca]

Borde bli officiellt senare ikväll.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 18:46
basaric - "el guaje" Bry dig inte om det där, Barça har aldrig varit intresserade av Honda. Typiskt agentsnack för höja upp Milan till skyarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-07-22 18:34
@KPB:


Nja, jag såg samtliga matcher. Men vad har det med min fråga att göra? Jag undrade bara om Barcelona var ute efter honom, inget mer. Jag frågade inte hur bra han var. Eller är din logik "alla som är bra måste spela i Barcelona"?

Annons: