/spanien/barcelona/forum/8031.aspx/spanien/barcelona/forum/8031.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-12 22:50
Rambla/

Resten av fotbollsvärlden kanske inte bryr sig om det, men inom culé-kretsar så var det något som kom upp på tal och där många vände sig emot Pep för man tyckte att han hade var kall mot Tito.

Rosell och hans junta har uppenbarligen försökt kasta skit mot Guardiola sedan han lämnade. Minns när stolpskottet Freixa gick ut och sa att Tito hade vunnit samtliga jämförelser mot Guardiola för några månader sen. Finns liksom ingen anledning att snacka skit om Pep på det sättet, men man gjorde det ändå, förmodligen för att Rosell & Co är småsinta och fortfarande ser Pep som ett hot i framtiden om han skulle ena sig med Laporta i nästa val.
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-07-12 22:48
De flesta forum är pinsamma då och då. Juves är nog ingen picknick när säsongen drar igång på riktigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2013-07-12 22:38
Jag som Barca-fan måste erkänna att det här är bland svenskafans sämsta forum . Så otroligt låg nivå , folk kommer inte med något vettigt , samma saker skrivs varje dag , folk bara tjafsar emot varann , vem som har rätt och vem som har fel , det enda som pratas här inne senaste månaden är om pep och thiago . Gå in på juves forum så ska ni få se hur ett forum ska vara . Barca och reals forum är ett skämt !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2013-07-12 22:35
barcastuff ?@barcastuff juli 11
Brazilian centre back Thiago Silva (28) wants to meet with PSG directors to ask them to start transfer talks with Barcelona. [md]

Hoppas verkligen det stämmer. Han måste sätta press om det ska gå igenom.
Barcelona Rambla~
2013-07-12 22:29
el Flaco

Jag menade inte att det ej skulle vara en big deal för Pep. Självklart förstår jag honom att han tar illa upp om det ljugs ihop historier om att han struntar att besöka sin vän när han är sjuk och befinner sig i samma stad. Det jag menade var att vad vinner Rosell att låta världen få veta om vår ex-tränare har träffat Tito i New York eller inte. Vad bryr sig världen om det? Förstår du skillnaden?

Ja den gode Joan Gaspart är väl den sista som ska uttala sig om seny och att vara en god cule. :P
Barcelona *Detroit Red Wings*
2013-07-12 22:25
Spanien har bra högerbackar. Arbeloa, Azpilicueta, Montoya, Martinez, Carvajal, Juanfran. Inte många landslag som har lika bra spelare. Fast ingen är lika bra som de andra i startelvan. Spaniens mittbackar är sämre.
Barcelona BarcaChris
2013-07-12 22:12
Sluta spekulera och tro att ni vet vad pep tänker. Han har gjort en ful grej mot klubben
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-12 22:00
Rambla/

Naturligtvis måste det vara så att Pep tror/vet att Rosell ligger bakom alla skriverier om att han inte hälsade på Tito när denne befann sig i New York för att genomgå sin behandling och även det senaste med att någon från Santos avslöjade att Guardiola sa till Neymars farsa att Tito inte skulle lyckas spela ihop brassen och Messi. Det var det som fick bägaren att rinna över för Pep och jag förstår honom.

Just för att det är en sådan personlig och känslig tema gör det hela mycket värre för Pep att svälja. Jag minns när med Tito läckte ut för några månader sen och man kunde höra hur culés tyckte att Pep var ett svin som inte hälsade på sin gode vän som gick igenom en tung period. Allt det måste ha sårat Pep. Jag ser det som en big fucking deal om jag ska vara ärlig.

Vill Pep ha Thiago och vill Thiago spela under Guardiolas ledning ser jag inte problemet. Ska Thiago stanna kvar i klubben när han inte känner något stöd och dessutom ser att el puto amo Pep Guardiola öppet går ut och säger att han vill ha ynglingen i sitt lag? Man bör istället fråga sig varför så många verkar vilja lämna klubben, alltifrån spelare och tränare. Hade Thiago trivts i Barça och haft förtroende från tränarstaben hade det inte spelat någon roll vad Pep hade lockat med från Tyskland.

Sen tycker jag att Gasparts åsikt är irrelevant och han borde hålla käften. Ska han sitta inne med visdom över hur en god culé ska agera? Själv tycker jag att Gaspart, som god culé, borde ha gjort ett bättre jobb när han var president.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-07-12 21:57
@Hetfield:Jag märker att du följer mina inlägg, kul! Du får tro att jag "låtsas" om du vill, det gör mig inte särskilt mycket, jag är faktiskt inte förvånad heller med tanke på hur du agerar advokat här på forumet åt ledningen varje gång någon drar upp något negativt om dem.

Rosell? Vad var det han sa nu igen? "Vi vill att Thiago stannar men accepterar om han vill lämna". Låter det övertygande? Det inger osäkerhet och bekräftar att Rosell inte vill satsa på honom mycket mer än att han vill ha kvar Thiago. Xavis ord betyder ingenting om tränare och ledning inte vill ha kvar honom. Än en gång så väljer du att döma Thiago utan att killen ens har sagt ett ord. Helt seriöst tror du verkligen inte Thiago vill lyckas i Barca? Jag älskar Barca och Thiago är ingenting jämfört med klubben, men kom igen, man kan vara ärlig när det är tydligt att klubben gör fel i vissa fall som denna. Vad klubben ska göra? Ja allt annat än vad de har gjort hittils, visa på allvar att de tror på honom, var bestämd i media istället för att säga en mesig kommentar så som Rosell gjorde. Om Tito verkligen trodde på honom hade han gått ut och skrämt iväg de intresserade lagen med ett par väl valda ord.

"dubbelmoral för en så religiös person" Wow, där fick du mig. Du ingenting om mig och om jag låtsas ha källor, jag skrev det jag vet och om du tror att jag låtsas så är det din åsikt. Jag behöver inte bevisa något för dig, jag ville som sagt dela med mig av det jag vet.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-12 21:56
Rambla~

Problemet är Tito - ungdomarna verkar inte ha mycket förtroende för honom när det gäller speltid. Snacket om en liten trupp gör ju inte saken bättre, det är tydligt att han inte vill rotera utan köra på 15-16 spelare som han ger 85% av speltiden till.

Ta bara en sån sak som att han ville att Deulofeu skulle spela ytterligare en säsong i B-laget men få träna med A-laget.
Samma sak med Thiago, och nu Montoya.
De inser att chansen att få speltid är större på annat håll.
Barcelona Barcaholic
2013-07-12 21:45
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Okej då känns det aningen lugnare, men tycker fortfarande det är helt fel att låna ut Montoya. Då står vi där med två och en halv ytterbackar (Adriano räknar jag som en halv med tanke på hur ofta han skadas) under hela säsongen, tror inte det räcker. Samtidigt så har inte våra lån varit dem mest lyckade lånen, så har en ''bad feeling'' angående dessa lånen.


Känns som att det endast är negativa rykten kring klubben för tillfället. Önskar man vaknar imorgon och läser att Klopp, Hummels & Silva är klara för FC Barcelona, samtidigt som Tito & Mascherano lämnar och att Thiago och alla våra talanger stannar kvar! :)
Barcelona Rambla~
2013-07-12 21:41
Mojito

Klubbar av den digniteten vill inte enbart låna. De vill med allra största säkerhet få med sig en köpoption.

Jag vet i fan, jag gillar inte den här tanke på en smal trupp på 21 spelare som Tito har någon slags förkärlek till. Varje säsong åker vi på oväntade skador, allt som oftast i backlinjen. Då står vi där med Adriano eller eventuellt Song i backlinjen. Ja, eller JDS på en högerback om Alves skadar sig eller blir avstängd. Hur fan klarar tex Real Madrid ha en bred trupp utan att det gnälls allt för mycket? Titta på de engelska klubbarna, de har ju minst 30 spelare i sina trupper. Nu strävar inte jag efter att ha en så stor trupp men nog fan borde Tito & Co kunna få till att tex Montoya och Bartra får tillräckligt med speltid under en säsong så de blir någorlunda nöjda.
Barcelona Rambla~
2013-07-12 21:36
el Flaco

Jag måste få fråga. Vad är det Pep har retat upp sig på när det gäller Rosell och hur anser han att denne har utnyttjat Titos sjukdom för att smutskasta honom? Skulle det vara att Pep anser Sandro vara den som läck till sina bulvaner på MD att Pep och Tito inte träffats alls när Tito var på sina behandlingar i New York? Om det nu är så, hur kan det vara en stor sak för världen att få veta huruvida Tito och Pep har träffats eller inte i New York? Var i ligger scopet i det? Big deal liksom anser åtminstone jag.

Vi vet alla hur Pep fungerar. Det ska mycket till innan han går till attack offentligt. På något sätt måste han vara helt övertygad om att Rosell har gjort eller sagt något. Minns hur det dröjde länge innan han svarade på alla Mourinhos provokationer i media. Det dröjde ända till Mou nämnde Pep vid namn i någon intervju.

Nu har även Gaspart blandat sig i. :P

"Como culé, Pep tendría que convencer a Thiago de que se quedara"

På ett lite romantiskt sätt kan jag nog tycka att den gode Gaspart har en poäng.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-12 21:36
Barcaholic

Ja, relativt säker i alla fall.
Ryktena startade redan för en månad sen, och handlade även då om Inter som bara ville köpa. och tyska klubbar som ville låna.

Dessutom, om Barca inte vill sälja, varför ta upp de tyska klubbarna som att man "för diskussioner med"? Så ja, de vill låna. Tror jag :-)
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-12 21:29
LeoMessi
Ingen back-up? ;) Dos Santos fick väl lira högerback några gånger för något år sen, han vet att han kommer få speltid.Skämt-åsido, hoppas Montoya stannar; eller lån. Absolut inte salu.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-12 21:19
Vafan ska vi göra oss av med hela truppen?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-07-12 21:17
Jag kan förstå att montoya kan vilja lånas ut. Han vill nog inte bli såld, men han vill och behöver mer speltid. Han har inte klagat och dom få gånger han fick spela så var det på "fel" kant. Helst av allt vill jag ha kvar honom men jag kan förstå om han vill lånas ut, fast att sälja honom hade jag inte gjort iaf. Men sen så har vi problemet att vi inte har någon back up.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-07-12 21:16
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Är du säker på att det är bara lån det pratas om när det gäller till de tyska klubbarna? Tycker att vi bör hålla kvar Montoya men ett lån vore ju inte lika farligt som en försäljning, speciellt när det är brist på bra högerbackar där ute.

La liga es blaugrana!

Det finns ingen bra högerback i spanska landslaget, Arbeloa är den som starta, altså inte värsta konkurransen. Montoya imponerade i U-21, och klart som fan han ska försöka sig på att komma med i VM-truppen. Speciellt när det är den positionen som Spanien har störst brist på?


Thiago vill lämna för VM, och då klagar man på honom. JDS vill stanna och bevisa klubben att han håller tillräckligt hög nivå, men då har han inga ambitioner. Oavsett vilka beslut våra talanger tar här inne så klagas det på dom.
Kan det vara så att det är våran ledning det är fel på? För minns inte att det var såhär tidigare...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-12 21:16
Fast Montoya har ju redan gjort framträdande i landslaget, och konkurrensen är ju inte speciellt tuff med en vilsen Arbeloa och Cesar Azpilisueta som kämpar om speltid Chelsea.

Så man kan förstå att han ser sin chans, och jag tror alla spelare skulle vilja ta chansen att spela fotbolls-VM i sportens hemland.
Barcelona BarcaChris
2013-07-12 21:14
Dom här ungarna har fått högmod, efter torsket mot bayern sist. Thiago ska lämna barca för sitta på bayerns bänk? Jag skiter i såna människor. Lojalitet är nummer 1 för mig
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-12 21:09
Verkar som att Montoya kan vara på väg att lånas ut. Hans agent antyder att spelaren vill komma med i VM-truppen, och för detta krävs det speltid. Tyvärr så finns ju redan Alves säger agenten och säger att det finns intresse från Leverkusen (ersättare till Carjaval som återgått till Real) och Dortmund (back-up till Pischek). Inter sägs visa intresse också, men då gäller det ett köp och det vill inte Barcelona gå med på. Allt detta i en intervju med italienska internetbaserade Ilsussidiario.net Vad tycker ni? Har vi råd att låna ut Montoya, kan vi nöja oss med tre ytterbackar? I B-laget finns ingen direkt ersättare om det skulle krisa. EDIT: tvåa på pucken... slagen av en barcaholic :-)
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-12 21:09
Alla våra talanger tror att dom kan ta en plats i landslaget på ett år och peta spelare som Xavi,Iniesta,Pedro m.fl, herregud vad hände med talanger som stannade tills deras företrädare gick i pension, hela bunten har blivit bortskämda skitungar, ser dom hellre lämna än att vara såhär spelkåta och ha ett självförtroende som inte ens en bulldozer kan rubba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-07-12 21:05
Orobitg (agent Montoya): "Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund are among the clubs who're talking with Barça to sign Martin" [sussidiario] Orobitg (agent Montoya): "Martin wants to play, he'd like to be at World Cup, but unfortunately at Barça there's a great player like Alves." Jasså, ännu en utav våra talanger som är påväg bort. Bra där Tito, släng iväg alla talanger bara. Dock förstår jag inte Montoyas val om han nu skulle gå till Dortmund, Piszczek är ju minst lika bra som Alves. EDIT: Orobitg (agent Montoya): "There have been contacts with Inter Milan, but Barcelona made clear they don't want to sell." [ilsussidiario] Och där kom det lite roligare nyheter. Får väl hoppas att man lyckas behålla Montoya, och denna säsongen börjar spela in honom mer och mer i startelvan.
Barcelona BarcaChris
2013-07-12 21:03
son_un

Bra där. Det pep gör är inte rätt.
SoN_Un
2013-07-12 21:02
Mojito - Culé (un estilo de vida)

det behöver inte va thiago silva..det kan vara vår egen trupp. vad dom gör i deras semestrar. försäsongen, . vad som helst t o m falska ryktet om aguero haha. bara det är nåt positivt. förstår att du inte menar illa. men hoppas du förstår min poäng=)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-12 20:48
SoN_Un

Inte för att vara sån, men om något är uttjatat så är det väl snarare just silly-snacket om Thiago Silva.

Det är i mina ögon betydligt bättre diskussioner nu på forumet när det finns saker utöver värvningar/försäljningar att prata om.
Det ena behöver ju inte utesluta det andra.

Men jag håller med dig om att vissa inlägg dryper av hat, särskilt de som är one-liners.
Barcelona Smogen
2013-07-12 20:32
Kollade just Pep med subtitles. Det var inga dåliga kängor han delade ut. Men ursäkta om jag levt i en skokartong senaste dagarna, men på vilket sätt har man utnyttjat Titos sjukdom för att komma åt Pep? och på vilket sätt har man inte lämnat Pep i fred i New York?
SoN_Un
2013-07-12 20:25
ärligt kan folk sluta prata om rosell , pep, laporta. börjar blir skit tråkigt här verkligen. det är fucking silly season o folk. här ba tjurar o klagar 24/7. jag säger inte att det ni pratar om är skitsnack absolut inte. o mycket utav det är fakta. men låt oss diskutera andra saker. mittbackar.. thiago.. anfallere, försäljningar. vad som helst. resten har blivit så jävla uttjatat o verkligen trist. det är deprimerande att läsa i vårt forum. o kan tänka mig att madridistas njuter av att läsa här. för här finns ba hat hat hat o plus hat. lägg ner!. ert hat mot sandro kommer inte att sparka honom från sin position. låt oss vänta till hans tid är över o då betygsätta han period som president, genom ekonomin, titlar o spelar trupp. inte vad laporta o pep säger o tycker om honom ärligt. jag avgudar pep. men rätt ska va rätt. folk här rövslickar han. han ärlskar barca det tvivlar jag inte på. men han älskar sig själv mer. rosell sagan är bara ursäkt tycker jag från hans sida för att cules inte ska gå emot honom. annars hade han inte signat bara 1 år i taget. sen laporta tiden. glöm inte att han även lämnade oss som spelare mitt i helvetet vi befann oss i år 2000. så pep har lämnat oss 2 ggr. sätt er i hans sits. vi alla hade ringt thiago o skällt ut honom om vi var pep. övertala honom att stanna i barca som uppfostrat killen o gjort han till den han är. inte tvärtom o sno honom istället. som sagt rosell gör mkt fel men laporta o pep är inga änglar i mina ögon.... SÅ SNÄLLA, låt oss koncetrera oss på vettigare saker.

klubben är störst!!! visca barca! y visca catalonia!
Barcelona Blaugrana91
2013-07-12 19:40
Haha komiskt att Realfans hånade oss för att vi betalde €57M för Neymar som är världens största talang medans dem betalar €38M för en relativt okänd spelare som säkert är lovande men knappast visat något. Ännu roligare är att dem betalat hela €68M för två unga talanger. Iof lär vi ändå spendera ännu mer om man värvar Silva, men det smäller ju några klasser högre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-12 19:26
@FCBlaugrana

Daily mail kan vara planetens värsta tidning. Inget intressant att skriva om deras träbens-lirare så man skriver om Cesc 24/7 fastän han klart och tydligt sagt att han ska stanna.
Annons: