/spanien/barcelona/forum/8021.aspx/spanien/barcelona/forum/8021.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2013-07-16 15:37
Corazon

Kunde inte sagt det bättre själv!
Barcelona Corazon
2013-07-16 15:32
Måste säga att jag gillar reals värvningar i isco och illara fast jag inte vet mycket om sistnämnda och att det vart en sjuk summa, bale lär komma också. Dom föryngrar plus teknik. Vi däremot har tappat känns det som. Visst neymar sjukt bra nyförvärv men sen då... Känns som vår trupp är mätt det är för mycket " vi har vunnit det mesta nu njuter vi av barn å familj" behövs verkligen nytt blod medmoral höjare och tävlings instinkt.
Vi måste börja köpa smart och snart...
Barcelona Rambla~
2013-07-16 15:31
Intressant artikel om vårt mittbacks-problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 15:23
Cavani klar för PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-07-16 15:16
Spelar ingen roll för mig vad Pep säger, hans ord kommer alltid väga mer än Rosells, och pep är inte den som mygglar med saker för sin fördel, han ärlig.
Men det är inte rosell
Barcelona Canaletes
2013-07-16 14:49
Video från Cuatro som sammanfattar bråket Pep/Barça.
Barcelona Canaletes
2013-07-16 14:42
Pep är sur på ledningen bland annat att för att under hans farväl presskonferens så sa han till Zubi/Rosell att inte nämna vem som skulle ta över. Men man gjorde det ju...

Sen hur Rosell blandats in i det hela är för Freixas uttalanden att Tito gått om (hur fan skriver man superar/superado på svenska?!) Pep som person.

Det är de Pep syftar på när han säger att han aldrig kommer förlåta för att man använde Titos sjukdom för att prata skit om Pep.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-07-16 14:32
Blaugrana91 Skulle inte du bli irriterad när någon går ut i media och smutskastar det helt och hållet? Det är det som Rosell har gjort, dock har han slingrat sig och fått igenom sina ord genom andra. Jag förstår Pep och alla som har möjlighet bör tala visa Rosells "true identity" för världen. Sluta var så naiv och inse att Rosell är en lögnare kamouflerad som en ödmjuk ledare i FC Barcelona, om inte annat så borde intervjun igår bevisa det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-07-16 14:25
Blaugrana91

Det finns fortfarande inte en endaste källa som bekräftar att Pep sagt att han INTE ska värva från oss.

På nåt sätt får jag känslan att Bayern är extremt patriotiska och det var lite känsligt att se Jupp gå och sedan få in katalanen Pep som uttalat är 110% cule. Så det känns som Pep övertygar folket i Bayern genom lite bryska kommentarer mot Barca-ledningen. Folk i Bayern börjar digga Pep för att han dissar sin gamla klubb och värvar Thiago.. typ?
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-16 14:05
Att Pep skulle vara en perfekt gentleman och tränare har jag aldrig trott. Han är lite speciell, de finns det ingen anledning att sticka under stol med. Samtidigt som jag tycker han vara oerhört proffesionell och trevlig under sin aktiva tränarkarriär i Barca. Det gillade jag verkligen med han men sen har man fattat att han har mindre bra sidor, precis som alla andra. Men vad gör han nu? Han måste verkligen störa sig på Rosell
Barcelona Vampíro
2013-07-16 14:00
Jävlar vad mycket onödigt drama. Not sure if FC Barcelona or Jersey Shore.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 13:57
Desto mer jag tänker på det desto mer börjar jag störa mig på Pep, först värvar han Thiago trots att han sagt att inte ska värva spelare från oss, visst att Thiago ville lämna, men fortfarande dålig stil.

Efter det gör han precis som Zlatan börjar snacka massa i media, även om han nu tycker så är det bara onödigt att ta det via media. Stör bara klubben.

Har tappat mycket respekt för Pep den senaste veckan.
Och kom nu inte och säg att jag inte får kritisera Pep med tanke på allt han gjort för klubben. Det gör honom inte immun mot kritik.
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-16 13:54
Måste ändå säga att min generella intryck av Tito, Rosell och Zubi är liiiiiiiiiiiiite bättre än igår.
Men det är en jävla cirkus nu som jag inte tycker om.
Samtidigt kan jag förstå Tito gällande hans relation till Pep. Vad som hänt lär vi inte få veta på ett tag. Det är faktiskt förhållandevis privat. MEN klart journalister och dylikt är nyfikna. Och jag hoppas inte det skapar några schismer i omklädningsrummet då vi alla vet att Pep är väldigt omtyckt bland spelarna, likaså Tito. Så, jag måste ställa frågan en sista gång, vad kan det handla om som gör Pep och Tito ovänner? Dom har trots allt en sjukt lång historia tillsammans som jag inte tror dom slänger bort i ett svish!?
Pep verkar mer och mer vara den "onde" i denna sagan.

Positivt var iallafall att vi kan vänta oss en mittback. Marqinhos, Silva eller Luiz? Dessa går rakt in i startelvan. Rädslan jag har är att man förväntar sig att Puyi ska spela mycket och att man istället då värvar en mittbacks back-up bara. Vilken mardröm!
Barcelona tikitaka
2013-07-16 13:54
Neymar----------Messi--
--------Fabregas-------
Iniesta------------Xavi--
-------Busquets--------
Alba-Silva-Pique-Alves
---------Valdes--------

Fan vi är ju helt klara där asså, bara Silva kvar och sedan avlasta Xavi med Sergi robert, och nej Fabregas är inte dålig!!
Barcelona Rambla~
2013-07-16 13:52
FCBlaugrana Du tror Zubi hade kunnat hålla sig utan avslöja den smaskiga karamellen nyss? Trots att han antagligen befann sig på golfbanan när värvningen gjordes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:46
Det här kommer självklart inte hända men tänk om PSG, på sin presskonferens klockan 4 presenterar Cavani (som de tros göra) men samtidigt säger att man har accepterat ett bud på Thiago Silva ifrån FC Barcelona.

DRÖM.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:43
Man fick inte reda på mycket på denna presskonferensen men är ändå nöjd med hur Tito svarade på de flesta frågor.
Barcelona Rambla~
2013-07-16 13:43
Zubis svar på allt. Vi jobbar på att få till en så stark trupp som möjligt till säsongstarten. Han klarar inte av att svara på berättigad fråga om Thiagos klausul. Hur fan han kan försvara och tycka att summan vi fick var bra? Madrid köper Illara för 38m. Han ville också gå. Cavani ville lämna, trots det får Napoli ut vad de vill ha. Negredo vill lämna, viker del Nido ner sig? Han kan inte sitta och skylla på att Thiago ville lämna. Det går att få bra betalt för spelare som vill lämna om man har lite skills och cojones.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:41
Vilanova: "Thiago said he wants to leave, it's his wish. Cesc on the other hand said he wants to triumph here. You want players like that"

Bra talat.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:41
Journalisterna kan väl tänka lite, allvarligt. 70% av frågorna är om Pep fast både Tito och Zubi säger att de inte vill svara mer på de frågorna och vill prata om klubben och om fotbollen istället.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-07-16 13:39
Det verkar som om att Sergi Roberto kommer vara en viktig spelare på Barcelonas mittfält nästa säsong. Jag vet inte vad jag tycker om det. Personligen så är jag inte imponerad av honom, och tycker verkligen inte att det är rätt läge för att räkna med honom så mycket. Barcelonas mittfält känns inte "all that" i dagsläget. En gammal Xavi som tvingas att spela skadad. En värdelös Fabregas och en Song... Busquets och Iniesta är dock fortfarande underbara att skåda.
Barcelona Hetfield
2013-07-16 13:36
Mojito

Jo, förvisso så bekräftades det idag, men jag tror fortfarande att Pep känner sig sviken och att Tito tog Rosell och Zubis sida i frågan.

Det känns ändå rätt så onödigt att hänga kvar vid det. Han tränar ett topplag och ska väl fokusera på det istället.
Barcelona barca!54
2013-07-16 13:36
Jag håller inte med tito som säger att xavi, cesc och inieste var bättre än thiago under hela säsongen.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-07-16 13:32
Guardiola’s comments: “People aren’t interested in personal matters, but Pep got it wrong and I’m surprised by his comments. No-on on the board used my illness to attack him. The club tried to help me as much as possible. He visited me once in New York when I’d just arrived, but during my recovery from the operation I was there for two months and I didn’t see him. He’s my friend and I needed him, but he wasn’t there for me. I would have done things differently. I won’t say anything else about this”.

The problem started when Tito was made coach? “I talked to him and told him what I intended to do. It was him who encouraged me to become Barça coach. I’ve known him for 28 years. He’s my friend. I’ve won titles with him and we had amazing times together”.

Signing of Rubi: “Everyone is thrilled to arrive here. We wanted to sign Rubi last year.He’ll work with Jordi Roura analysing opposing teams. That’ll help me with the Barça team”.

Thiago Silva: “I’d like to sign him, but he’s not the only person we are looking at for that position”.

Neymar: “I’m very happy about his arrival. There won’t be a problem having him and Messi. They play in complementary positions. Leo is the best in the world, while Neymar is an amazing promise for the future. If the opposition are tracking one, it will leave the other free. If Neymar had gone somewhere else people would be talking about an amazing signing, but here people just talk about whether he will play well with Messi or not”.
Barcelona Gabriel
2013-07-16 13:31
Kan ingen gullig journalist fråga Tito om Hummels. Vill väldigt gärna veta om han verkligen anser att Hummels är för lik Piqué eller om det bar är tisnings-smacka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-16 13:31
@Hetfield:


Fast Tito bekräftade ju att han pratat med Pep om att han fått förslaget att ta över, och Pep uppmuntrade honom att ta jobbet.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-16 13:29
Zubizarreta (sports director): "Agent Marquinhos talking about an offer? It's not true there's an offer, but he's an interesting player."

Förneka förneka förneka...
Barcelona MabastB
2013-07-16 13:29
Zubi nämnde bara att Marquinhos är en intressant spelare, och att man inte har skickat ett bud.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:29
De säger att Messi aldrig har varit i bättre "shape" än nu när han kom tillbaka från semestern!
Barcelona Gabriel
2013-07-16 13:28
Aj! Tito: "Pep hälsade på mig två gånger under min tid i NY men inte under min behandling, och som vän förväntade jag mig mer av honom, det var inte mitt fel att vi inte sågs, han ansåg att det var bättre att inte ses." Pep: "Om jag inte såg honom mer under hans tid i NY så är det för att det inte var möjligt, men inte från min sida". Smack that ass pink-red! Vad fan, jag är så förvirrad att jag inte längre vet vad jag ska tro på. Pep säger en sak, Tito säger en annan. Även om jag alltid valt att tro på Peps ord, i alla frågor så känns det bara extremt konstigt och okarismatiskt ifall Tito skulle ljuga om en så viktig grej som hans cancer. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska tro längre. Jävla karusell just nu. Men äntligen lite roligare nyheter. Sergio Busquets renoverad till 2018! Det var på tiden att vi fick något att glädjas åt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: