/spanien/barcelona/forum/8011.aspx/spanien/barcelona/forum/8011.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ViscaBarca1899
2013-07-26 11:23
@barcastuff: For new Barcelona coach Tata Martino nothing changes regarding Cesc Fabregas. The Argentine counts on Cesc, who's not for sale. [md] Nu har Rosell, Tata, Bartumeu, Song, Pique, Iniesta och fler personer sagt att Cesc Fabregas inte är till salu och vill stanna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-26 11:14
Rooonney___ Jag har inget emot United och jag hatar heller inte. De får jaga Cesc bäst de vill, blir bara lite irriterad när de inte fattar att han inte ör till salu. Jag menar, när Rosell tom skickar ett brev där han talar om att det är ingen idé att de fortsätter jaga honom. Fast du har rätt, fjantigt att skriva United är äckliga osv. Tidningar i Barcelona och Madrid är korkade, så är det bara, tyvärr inget att göra något åt. De flesta journalister är själva fans till lagen och kan få för sig att hitta på vad som helst och publicera det som "sanning". Du har rätt, man ska inte gråta när ens klubb sysslar med samma saker. Vilket jag också syftade på att ni heller inte (inte du personligen nu) borde gjort när Cesc jagades när ni innerst inne vet att ni mer eller mindre är av samma skrot och korn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-26 10:50
På Celtics nya matchställ har de ett citat inskrivet på insidan av kragen som lyder: This Celtic Football Club is much more than a football club.

Känns bekant va?;)
Barcelona Rooonney___
2013-07-26 10:40
Rambla~

Engelsk press har sina häxjakter absolut. Men när det kommer till övergångar så är spanska lag värre. Och då menar jag att real är fula i sitt sätt att värva. De går ut och pratar om bale till ex offentligt om hur han är född för att spela i det laget osv. Varför inte bara låta klubbarna snacka och förhandla istället för att gå ut med offentliga uttalanden och störa andra lag med flit. Men visst det kanske är nya tider och man kör med lite fulare tricks, allt är inte så hederligt. Men då kan man inte själv klaga när man blir utsatt för det senare. Har sett allt möjligt härinne "äckel united la bud på thiago" "oo vad jag hatar united dom budar på cesc vad fattar dom inte"
Säger inte att du skrivit det men dom kommentarerna har förekommit. Och ni budade på cesc för att han själv ville lämna men inte sa något öppet. United har fått två bud nekade men fortsätter buda iaf, då måste det ju finnas något där som uppmuntra ett fortsatt budande? Något som gör att det finns ett litet hopp om att man kan lösa det? Annars tvivlar jag på att man fortsatt efter två nekade bud. Nu tror jag inte att cesc går av flera olika anledningar enda orsaken att jag gav mig in i det här är för att någon klagar på att de kommer bud på ens egna spelare.

Jag har inte sagt att vi står över varken det ena eller det andra. Allt jag vet är att flera spelare i barca gick ut flera gånger i media och pratade öppet om affären. Och tidningarna i england gynnar sällan lagen. I Spanien har du ändå en del barca och real vänliga tidningar som hjälper till.
Jag påpekade dubbelmoralen i inlägget. Klagar man inte när och hur spelare värvas ska man inte heller klaga när andra lag visar intresse. Eller ?
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
2013-07-26 10:27
@Rambla~:


Cesc lämnar inte. Vi har en bra trupp om vi får in en mittback till, om det blir Vergini så är det tyvärr en chansning.
Barcelona Rambla~
2013-07-26 09:52
Så Vergini kan komma att bli den enda värvningen gör i sommar? Ja efter Neymar då. Vad händer om Cesc mot all förmodan skulle lämna? Då står vi där med en lika tunn trupp som förra säsongen känns det som. Jaja, många frågetecken just nu. Får väl ge sig till tåls tills Martino sagt sitt antar jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-26 09:37
Thiago: "Would I've left if Martino would 've been appointed in April? Can't know that. Things happen, you try to make the right decisions." New Barcelona coach Tata Martino has asked the club to only sign one more player this summer, a centre back. [mundo deportivo]
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-26 09:21
Madrid's candidacy for 2020 Olympics want Messi to promote them. They think support of best player in the world could win extra votes. [as]
Barcelona Rambla~
2013-07-26 08:59
Rooonney___ Skillnaden var att Cesc ville lämna, bad om det och tom sänkte sin lön för att övergången skulle gå igenom. Problemet var att han inte ville stöta sig med arsenalfansen och var tyst som en mussla i början. Till slut sa han även offentligt att han ville till Barça. Leka moralpolis? Det var ju precis det alla anglofiler gjorde när Barça jagade Cesc för att nu se hur brittisk media kör sin häxjakt med påhittade påståenden. Spelare i United försöker påverka, RVP och de Gea tex, Moyes som babblar om sitt jävla ongoing på varje pressk. Om alla ni var så känsliga över Barças häxjakt, som förresten är så jävla överdrivet, så borde ju inte engelska tidningar hålla på med samma sak, spelare borde inte uttala sig alls och speciellt ni fans borde bli lika upprörda över det. Ni sysslar ju inte med sånt, ni står över sånt. Du vet, ärliga brittiska fotbollen som lever upp till alla ideal. Dessutom, personligen har jag inga som helst problem med över vilka metoder Barça använder när det kommer till att locka hem en spelare från aset Wenger och hans Arsenal. När han envisas med att utnyttja systemet och på ett suspekt sätt locka spelare från vår ungdomsverksamhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
2013-07-26 08:57
Rooonney_

Håller med dig, vi jagade Fábregas i flera år tills vi fick honom, och då gjorde våra spelare allt möjligt för att värva honom.
Barcelona fiskfot
2013-07-26 08:34
Blir nervös över ryktena gällande Fabregas. Känns som han kommer närmre o närmre United varje dag
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2013-07-26 08:12
Koeman92

För d 1a lek inte allanballan. För det 2a alla får välja hur man vill leva sina
Liv. För det 3e har du hört talas om nattjobb t e x?.

Visca barca!
Barcelona koeman92
2013-07-26 07:57
Seriöst nu grabbar, hur kan ni sitta uppe så jävla sent för att diskutera? Blir ni inte trötta? Det här är en sak jag funderat på länge. Hur kan folk här vara uppe till kl 05.00 bara för att diskutera? Inte för att vara taskig men, har vissa inget liv här?
Barcelona Rooonney___
2013-07-26 07:29
@Blaugrana91:


Tror inte heller Fabregas kommer och intresset kanske inte ens är på riktigt. Kan lika bra vara ett sätt att skifta fokus från rooney affären.
Nu kommer jag troligtvis starta ett upplopp här, men du är trött på hur United beter sig i en transfer? Snälla, ni har spelare som springer ut och snackar i media stup i kvarten. Ni skapade världens häxjakt kring Cesc. Har för mig att Arsenal inte va så sugna på att sälja precis som ni är. Inte hindrade det er, så sluta lek moralpolis bara för att det är "tvärtom" den här gången.
Barcelona Andresito
2013-07-26 02:52
@The Octopus of Badia:


Roura hade ju en roll innan han blev assisterande, han lär gå tillbaka till att analysera motståndare som han gjorde när Pep var tränare.

---------------------------

Cescs klausul innebär väl att Arsenal när som helst får köpa honom för 29m? Även om United lägger bud på 90m så kan alltså Arsenal köpa honom för en tredjedel av Uniteds bud, förutsatt att Cesc vill gå. Så har jag förstått det som..
Barcelona Capilito
2013-07-26 01:32
@Gabriel:

Det blir svårt o förbättra det när han kör "distans" träning.(se länktips). Springer du längre sträcker tappar du snabbhet, iom du vänjer dina muskelfibrer o hålla samma tempo. Trodde det var bara Sverige som var efter i "rätt" träning, men tydligen har jag fel.
Barcelona Gabriel
2013-07-26 01:15
zick9 Snälla, för att undvika missförstånd, läs tydligare. "Allt sånt går att träna upp". Notera ordet "sånt", som i de egenskaperna jag pratade om. Ingen har påstått att Pedro kan lära sig dribbla som Messi. Godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-07-26 01:08
@Gabriel:


Nej, allt går inte att träna upp. Tror du att Pedro kan lära sig att dribbla lika bra som Messi eller?
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-26 00:55
Current assistant coach Rubi will become one of the two assistants of new Barcelona coach Gerardo Martino. [mundo deportivo]

Betyder det att Roura drar? Altimira lär väl lämna han med i sådana fall.
Barcelona Gabriel
2013-07-26 00:52
Det som är bra med Cesc är hans sista avgörande passning, det är världsklass. Personligen tror jag att han och Neymar kommer att ha många fina moment tillsammans under säsongen, just a feeling. Däremot MÅSTE han bli bättre när det kommer till själva spelet, han behöver jobba på sin speed (ja den kan man träna upp), hans explosivitet och hans agility. Kolla på spelare som Messi, Xavi, Iniesta, ja även Thiago som dock försvunnit nu. De har alla den där överdrivna tekniken, och finessen i deras rörelser och bolltouch - det är sånt jag eftersträvar hos även Fabregas. Och jag köper inte att han inte kan och aldrig kommer att kunna, då får han träna på det, allt sånt går att träna upp.

Om jag hade varit Cescs polare hade jag tvingat honom till en tidig försäsongsträning med mig, MMA-style. Bara träning med explosivitet, det hade varit bra för honom.
Barcelona Gabriel
2013-07-26 00:38
Blaugrana91

Det låter mycket mera vettigt och trovärdigt. Hur som helst är det irrelevant då han inte kommer att lämna, det var bara jag som ville veta huruvida det stämde eller inte. Tror precis som dig och Rambla att det här bara är en taktik för att få united supportrarna nöjda.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 00:34
Gabriel Jag tror att det är fel gällande att Arsenal får hälften av en ev. transfersumma vid en försäljning av Cesc. Något som dem Engelska tidningarna har fått för sig. Jag har för mig att Arsenal bara har första tjing. T.ex. säg att United lägger ett bud på €66M för Cesc, om vi skulle vilja acceptera det måste vi först då höra med Arsenal om dem vill matcha det. Så har jag förstått att det ligger till.
Barcelona Gabriel
2013-07-26 00:29
Varför skulle Barça ens lyssna på bud på Cesc för 35 miljoner euro? Om de på fullaste allvar vill få lite uppmärksamhet gällande deras bud så får de lägga upp 55-60M€ minst. Sen vet jag inte om det stämmer att Arsenal hade fått hälften av summan vid en försäljning, isånnafall får de lägga en jävligt saftig summa för att de ska gynna oss rent ekonomiskt. Är det någon som har koll på ifall Arsenal verkligen får hälften av summan som kan bekräfta det?

Cesc kommer inte att gå. Klubben har precis gjort sig av med Thiago, aldrig att man släpper Cesc samma sommar. Dessutom vill Cesc vara kvar och klubben vill ha kvar Cesc. Han är i sin hemstad, han har sin familj i Barcelona och han spelar med alla sina närmsta vänner. Lycka till med att övertala honom att lämna.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 00:24
Stör mig på United och främst den här Moyes...Riktigt jävla pinsam.

Att dem envisas med att fortsätta lägga bud på Cesc trots att Barca gått ut och sagt att han är osäljbar.
Visst hade varit en sak om Cesc inte ville vara kvar, men det vill han. Vilket Tito bekräftade på sin sista PK.

Sen Moyes kommentarer om Cesc "ongoing" ja men visst...
Tror precis som Rambla sa (Tror jag) att han säger detta enbart för att Uniteds fans ska tro att dem jobbar stenhårt på en affär, bara för att ursäkta deras usla Silly Season. Sen i slutändan kan dem skylla på att spelaren var för dyr eller något i den stilen.

Att sen alla dessa patetiska Brittiska skittidningar ska komma med rubriker som "According to a source Close to Barcelona" eller "According to Cesc´s friends"...

Men vi låter Unitedfansen få drömma lite, blir kul att se deras reaktioner sen när dem inser att Cesc inte kommer gå till dem.
Barcelona LionelMessi10
2013-07-26 00:20
varför säger det till mig att fab kommer sticka? .. han får fan inte dra .. vi har redan förlorat thiago.. truppen blir fan tunnare och tunnare! fan är det som händer!
Barcelona Gabriel
2013-07-26 00:14
Blaugrana91 Jasså? Haha lol åt det där failet isånnafall. Hoppas det du har hört stämmer. Det jag menar är att våran ledning är dumma i huvet. Och jag pratade inte om anfallsuppsättningen.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 00:13
Gabriel Det jag har hört är att dem inte kommer värva någon anfallare. Och vadå lika dumma som vi är? Vad syftar du på? Vår anfallstrupp med Messi, Neymar, Sanchez, Pedro, Tello är bäst i världen.
Barcelona rANDOMhERO
2013-07-26 00:10
Barcelona midfielder Cesc Fabregas (26) has told friends in England that he wants to join English club Manchester United. [daily mail]
Barcelona Gabriel
2013-07-26 00:07
Har en känsla att Madrid kommer att gå all in på Luis Suarez. De har fått bra betalt för korpenspelarna Albion och Callejon, samt ett grovt överpris på Higuain. Skulle inte förvåna mig om de använder de pengarna till att buda på Luis Suarez. Finns inte en chans att Madrid nöjer sig med de anfallarna de har i truppen, tyvärr, de är inte lika dumma som vi är.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 00:03
LionelMessi10

Hmm Real har jäkligt tunt anfall om dem inte ersätter Higuain.
Benzema, CR och? Jese? Morota? Haha tillåt mig att le. :)
Annons: