/spanien/barcelona/forum/7989.aspx/spanien/barcelona/forum/7989.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MabastB
2013-07-21 12:15
@barcastuff: Luis Enrique (coach Celta): "Barça interested in me as successor of Vilanova? I'll obviously not say anything about that." [via farodevigo] @barcastuff: Source close to Tata Martino: "Knowing Martino, it would be impossible for him to say 'no' to Barcelona." [telam]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-21 11:54
@barcastuff: Possible centre back options, besides T.Silva and D.Luiz: Agger, Vermaelen, Koscielny, Vertonghen, Mangala, Evans, Inigo Martinez [sport] Intressanta namn allihop! Det är tydligt att huvudspel och snabbhet prioriteras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-07-21 11:53
Ända sedan Pep bestämde sig för att lämna har jag propagerat för Lucho, som jag alltid sett som det ultimata alternativet. Att hålla hans säsong i Roma mot honom, känns både orättvist och irrelevant. Visst det var ingen succe, men inte heller den katastrof som många försöker utmåla det som. Att med ett helt nytt projekt där månganya spelare och framför allt ett helt nytt spelsystem skulle introduceras komma sjua känns absolut godkänt, för ett lag som kommit sexa både säsongen innan och efter. Vad som är än viktigare är dock de fantastiska resultat och arbete Lucho gjorde med B-laget. Att föra en nybliven Segunda B-klubb till Primeran (vilket varit fallet om inte A-laget huserat där) på tre säsonger är en enorm prestation. Den aggressiva pressen och Luchos stenhårda disciplin, som inte hade något rum för divalater är precis vad som skulle behövas i dagens trupp. Jag förstår att många av er vill se ett flashigare namn och en helt ny filosofi, så blir det alltid vid motgångar. Jag minns hur jag satt här 2008 och stångade huvudet blodigt mot alla de som ville ha in Mourinho och fnös åt den meritlösa B-lagstränaren Laporta valde. Idag är det knappt någon som minns dessa åsikter, än mindre vill de erkänna att de stod för dessa, men låt mig anta att många av dem är de som skriker högst om vikten av stora namn nu också. Sedan Cruijff tog över tränarbänken för snart 30 år sedan så kan man se en tydlig tendens och det är att så länge man hållit sig så nära hans filosofi som möjligt och jobbat långsiktigt så har man med få undantag varit en vinnande klubb. Ändå så förbryllar det mig hur liten tilltro många supportrar har till filosofin. Rijkaards sista två säsonger, semiförlusten mot Inter, Peps sista - alla har det gemensamt att trots allt tjat om att vi är sönderlästa och det behövs något helt nytt, så har vi med små justeringar studsat tillbaka och blivit vinnande igen. Visst finns det en möjlighet att man kommer till en dag då man måste börja bygga nytt från grunden, men jag vill se långt mer övertygande bevis än föregående säsong. Historian har gång efter annan visat att långsiktigheten och tålamodet har varit vårat främsta vapen, låt oss inte ge bort det så lättvindligt.
Barcelona Gabriel
2013-07-21 11:50
Jag vet inte, personligen känner jag mig inte sådär jätte lyrisk över Tata Martinos eventuella ankomst, det är förmodligen pga att jag inte har någon vidare koll på honom. Jag har i ärlighetens namn inte ens hört talas om honom innan han började ryktas till oss. Jag skulle vilja se en tränare med antingen tidigare anknytning till klubben eller någon med erfarenhet från en europeiskt topp klubb. De Boer tycker jag känns sjukt intressant. Var inte sådär jätte förtjust i honom som spelare hos oss, han gjorde bort sig en hel del gånger, men som tränare i Ajax gör han det otroligt bra. Han vet vad klubben står för, vad klubbens värderingar och principer är, han verkar tro mycket på ungdomar och han känns även taktiskt begåvad. Att han dessutom rekommenderar spelare till oss visar bara på att hans tid hos oss sitter kvar och att han älskar klubben och vill oss det bästa. Tanken att få in honom och en magiker, i hans tid som spelare, i form av Dennis Bergkamp som assisterande gör mig däremot lyrisk. Tror det hade slutat i succé. Tänk er Bergkamp hålla koll på våra ungdomar och hjälpa dem att utvecklas. Det hade varit mitt val. Lucho tilltalar mig inte jätte mycket faktiskt, även om jag älskade honom som spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2013-07-21 11:41
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Det är en stor skillnad på Real och Barca när det kommer till spelarförsäljning.
De får alltid, alltid pengar för sina spelare.

Skulle vi haft Albiol,Callejon och Higuain i ägo skulle vi sålt de för:
Higuain- 8-12 m
Albiol - 2.5-3
och Callejon skulle vi lånat ut tills han kunde gå på free transfer..

Jag menar kolla nu. Sevilla sålde Negredo och Real får pengar för det.
Om Man UTD köper Garay som det snackades om mycket förut så skulle Real få en hel del där.
De är smarta när det kommer till försäljning
Barcelona Smogen
2013-07-21 10:38
Mojito - Culé (un estilo de vida) För 57 miljoner får man antingen Albiol, Callejon och Higuain eller ett helt fotbollslag inklusive avbytare bestående av David Villas och ändå har man pengar över. :) eller mer exakt 23st David Villa, med pengar över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-21 10:34
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Säga vad man vill om Madrid och dess spelare, men deras ledning är inte så korkade att de lägger in korkade klausuler i kontrakten så att spelarna kan pressa klubben. De får betalt för sina spelare.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-21 10:31
Napoli verkar känna empati med Real efter att man snott Cavani framför näsan på dem.

Nu kommer de att slänga iväg alla pengarna på tre mediokra Real-spelare i form av Callejon. Albiol och nu sist Higuain för €35 miljoner.

.Var fan är världen på väg om någon vill betala €57 miljoner för dessa???
Barcelona CuleForLife!
2013-07-21 10:26
Tata Martino är ny för mig, bortsett från hans tid i Paraguay. Har läst en del om honom nu morgonen, och jag tycker som många andra att han är intressant. Dels på grund av Bielsa, men även eftersom han tycks ha fina meriter som tränare.

Väldigt tråkigt det här med Tito, känns som han inte riktigt fick chansen som huvudtränare, fruktansvärt starkt att klara av att coacha Barca när man är så allvarligt sjuk. Hoppas av hela mitt hjärta att Tito ska klarar detta!

Visca Barca
Barcelona Pep, The Creator
2013-07-21 10:19
Har Pep redan gjort intryck på spelarna i Bayern?
Barcelona Barca Barca
2013-07-21 10:12
Jag personligen hoppas på Luis Enrique. Tata Martinez verkar vara intressant och jag har sett Newel's spela fotboll när han tränat laget, dom var riktigt giftiga. Men fortfarande tror jag på Luis mer. Men frågan är, respekten för Celta Vigo när vi tar deras tränare bara efter några veckor ?
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-07-21 09:56
@Pep.G:


Well said.. Well said brother!
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:51
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal Det kanske är för att det vore kul om en tränare med ett bra trackrecord kom in i Barca. Han verkar ju verkligen kunna få ut det bästa med små resurser, hur går det då med maximala resurser? När hade Barca senast en tränare som verkligen presterat något innan dom kom till klubben. Och som sagt, jag har alltid gillat Enrique, men av alla utomstående alternativ det snackats om tycker jag han verkar minst spännande. Jag vill se hur det går för honom i Celta med Rafinha i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:46
Mido Stftar på Neymar ja. Han beräknas ju vara den mest värdefulla idrottaren i världen. Honom ser jag som en stjärna. :) Sen har ju inte Barca försökt värva någon annan än en omöjlig T.Silva. Så just där tycker jag du har fel, annars är jag den första att kritisera Rosell och Zubi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-21 09:36
@Smogen:


Jag är också sugen på honom! Det är bara en känsla, vet egentligen för lite om honom... men hans resultat nere i Sydamerika är imponerande och många klubbar i Europa vill ha honom. Lägg till Messi-kopplingen ovanpå det och jag tror han kan bli en succé i Barca.
Barcelona Mido
2013-07-21 09:29
Smogen Om du menar neymar så Jag håller med,, men sen när har vi fått en stjärna sist,,, det var länge sen.. När barca behöver en spelare då blir det föööööör svårt,, det beror på olika faktorer, jag vet.. Men vi är den enda stora klubben som har svårt att ta in riktiga stjärnor för tillfället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:23
Mido "Stjärnorna lockas inte till Barca" säger du samma silly season som sportens största namn valt att gå till Barca. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:20
Jag måste säga att ju mer jag läser om Tata Martino destå mer blir jag sugen att se honom som tränare. Jag gillar Enrique men trots Roma så känns han som ett rätt oprövat kort. Visst, inte lika oprövad som Pep var, men blixten slår väl inte ned två gånger på samma ställe?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-07-21 09:08
Det som gör mest ont för mig är att när man har upplevt den stora krisen under 90 talet, och blev äntligen frälst av Ronaldinho och Guardiola som byggde upp klubben från ruta 1 igen, börjar falla sönder bit för bit. Det känns att klubben är i vilse efter Peps avgång.. Stjärnorna lockas inte till Barça, talanger försvinner en efter en, har ingen stabil tränare, ledningen tar inga risker, cancern äter upp klubben... Vad har hänt med vår klubb? Som för några år sedan var verkligen världens bästa klubb, i alla faktorer... Hoppas att vi hamnar på rätt väg igen,, men som sagt det gör ont att se min älskade klubb lida
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-21 05:02
Barcelona are holding talks with both Luis Enrique and Tata Martino and will decide in the coming hours who'll become the new coach. [sport]

Det står helt klart mellan dessa två minsann. Jag tror jag blir nöjd oavsett valet.
Barcelona Gio Style
2013-07-21 03:52
@H.Alavi - Magico!:

Han har fått bra resultat med Newell's och fått laget att spela en fin fotboll. Väldigt lik Bielsa ur den taktiska aspekten. Om han är loco eller inte kan ni bara spekulera i då dem flesta inte har koll på honom här :)

Newell's åkte förövrigt ut på straffar i returen. 2-0 slutade det mötet och Ronaldinho satte den avgörande straffen, inte 3-0 målet.
SoN_Un
2013-07-21 03:18
jag är så sugen på frank de boer. tänk er han och bergkamp som assisterande.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-21 02:31
H.Alavi - Magico! (Barcelona) Tack för informationen :) Han verkar vara spännande iallafall. Det mesta tyder på att det blir mellan han och Luis Enrique, ska bli intressant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-21 02:17
Diar Shekha Han var väldigt nära att ta sitt Newells till final. I den första semifinalrundan vann argentinarna med 2-0 på hemmaplan mot Atletico Mineiro men med lite briljans från ingen annan mindre än Ronaldinho så lyckades Mineiro i returmatchen vända på resultatet och vinna med 3-0.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-21 02:04
Born in Rosario, 'Tata' has spent the most part of his career in Paraguay where, having coached several clubs with considerable success, he took charge of the national team at the end of 2006. Under his management, Paraguay qualified for the South African World Cup but was eliminated by Spain (1-0) in the quarter-finals, as well as reaching the final of the 2011 Copa América, where his team was beaten by Uruguay. Last season Martino coached the team closest to his heart, Newell's Old Boys, who became 2013 Torneo Final winners and also reached the semi-final of the Copa Libertadores, on that occasion losing to Atlético Mineiro. Det verkar som att han har uppnått fantastiska resultat med både klubblag och landslag men jag har ingen aning om hur hans fotboll är.. Det är Faktist första gången jag hör hans namn!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-21 01:50
Lol, Crackovia får till det hela tiden haha.
Barcelona Gabriel
2013-07-21 01:30
Pep.G

Du har så rätt i precis allt du säger och jag behöver inte säga något mer, du sköter det bra själv. Jag håller med dig.

RonaldinhoGaucho!

Hahaha, kan vara det bästa jag sett på ett bra tag.
Barcelona Vampíro
2013-07-21 01:24
Visste inte folk vem Guardiola var innan han började träna Barça? Väldigt okunnigt får man säga då han var en av klubbens mest legendariska mittfältare och även tränare i B-laget.

Vet inte alls mycket om denne Martino som det ryktas om så ska inte uttala mig men jag ser mycket hellre att man tar in en tränare som har erfarenhet utav europeisk toppfotboll.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-07-21 01:05
Pep.G

Vart jämför jag dom 2? Jag säger bara att Tata Martino också kan ta oss dit Guardiola gjorde en gång. Likheten med dessa två tränare är att minst 95 % av oss här inne inte visste vem dom 2 var innan man började ta upp deras namn.
Barcelona Pep.G
2013-07-21 00:53
Jordi Alba Ramos

Du kan inte på fullaste allvar jämföra Pep med Martino? Pep ÄR Barcelona. Han hade varit allt från bollkalle till B-lags tränare innan han fick chansen som A-lags tränare. Martino har tränat Paraguay och några klubbar i Syd Amerika. Det är inte samma sak precis.
Annons: