/spanien/barcelona/forum/7980.aspx/spanien/barcelona/forum/7980.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 21:55
Shanghai Läser du en gång till så ser du att jag syftade endast på låten och inte på Chris Benoit. En grym wrestlare för övrigt! Aja, inga negativa tankar nu. Bring me some Tata!
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-22 21:54
@elPuchero:


Ja, precis det stämmer. Att du som icke medlem inte kan köpa biljetter nu är alltså inget att stressa upp sig över. Ha bara lite is i magen och invänta rätt tillfälle så kommer du att kunna få tag på biljetter såväl smidigt som prisvärt.

Det brukar vara ungefär en månad innan matchen som biljetterna släpps för allmänheten. Så länge det inte gäller El Clásico är biljetter det minsta problemet. Gäller bara att hitta ett bra flyg och ett hotell nära Camp Nou så är man hemma sen.

Det jag rekommenderar är att du köper biljetter så nära spelarna som möjligt och på långsidan. Första ring alternativt längst ner på andra höjer upplevelsen avsevärt. Visst, överblicken blir sämre. Men däremot kan man se de där små, små detaljerna som aldrig kan nå igenom TV-rutan samtidigt som det blir ännu tydligare hur sjukt skickliga spelarna är när det gäller bollbehandlingen.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-07-22 21:53
Jämför man Tata med en mördare som Chris Benoit som mörda hela sin familj och sig själv? Nej, han är inte så galen.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 21:51
När jag läser allting som har rapporterats om Tata Martino och allting som jag har sett honom göra vid sidan av planen med Paraguay och Newells finns det bara en enda låt i världen som passar in perfekt på Tatas beskrivning.

El loco!
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
2013-07-22 21:41
Puyol: "i know Tata is a Good coach and i really like his style of play. He is very complex and tough on his players, He does not let them train easily."

Ta hit honom på nästa flyg!!!
Barcelona Vampíro
2013-07-22 21:39
Håller med Hetfield(yeah I said it) tror inte heller det här var någon genomtänkt plan B som vissa hävdar. Martino har aldrig varit på tapeten innan utan det har rapporterats om Lucho, Valverde och ett par till när det ryktats om att Tito inte kunnat fortsätta.

Sen så vägrar jag tro att Messi-faktorn inte ska ha påverkat detta val. Säger inte att Leo gått in på Rosells kontor och krävt att han ska bli tränare men man behöver inte vara konspiratioriskt lagd för att se spåren. Det är ju inte direkt första gången den här ledningen skulle resonera på det sättet.
Barcelona elPuchero
2013-07-22 21:39
@Himne del Barcelona:

Jaså! Men att man inte kan köpa biljetter på den officiella hemsidan nu, om man inte är medlem, betyder det då att biljetterna är endast tillgängliga för medlemmar fram tills ett visst datum? Sedan släpper de biljetterna åt "allmänheten", om jag förstått rätt?

Tack för svaret! Uppskattas!
Barcelona ViscaBarca1899
2013-07-22 21:34
Barcelonito / Lucho Enrique 21 (Barcelona) Tycker inte att Cesc ska räknas som defensiv eftersom han sällan spelar i mittfältet och sedan så tycker jag att det finns tillräckligt med mittfältare i B
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-22 21:32
Jag är rätt så säker på att om AVB, Enrique eller till och med Laudrup var tillgängliga så hade de gått före Tata. Det är nog mest att han är mer tillgänglig.

Men det är väldigt spännande med en ny tränare som kanske kan införa lite nya saker. Så man får väl välkomna Tata och hoppas att han vet vad han gör.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:31
1.70 Jag skulle gissa att alla förutom Enrique och Bielsa kostade uppåt tiotalet miljoner att få loss, exempelvis AVB. Bielsa ses nog som lite extrem och föll bort, eller han kanske själv tackade nej?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 21:27
Tror att jag läste någonstans kort efter att Tito lämnade att klubben hade en plan B redo ifall det skulle hända något med Tito. Om uppgifterna stämmer så tror jag att Tata var klubbens plan B. Tror knappast att klubben tänkte efter Vilanovas prognos: "okej, Lucho är omöjlig så låt oss blicka mot Sydamerika istället.."
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:26
Barcelonito I stora drag håller jag med dig. Tatas spelsätt verkar väldigt fysiskt krävande och lär kräva sina offer av utmattade spelare framåt vårkanten. Truppen är tunn som den ser ut nu. Något som även drabbade Newells på slutet, flera av spelarna var helt slutkörda. Minns även Bielsas Athletic som tog slut när finalerna i EL och CdR skulle spelas. Så du har verkligen en klar poäng. Min tanke var bara, kanske skulle man våga chansa lite? Låta truppen vara som den är, och sen till nästa se hur spelare som Rafinha och Deulofeu utvecklats och kanske då försöka fasa in dessa i truppen så den breddas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-22 21:26
Hetfield

Planerad och planerad. Planen var ju att Tito skulle fortsätta, men det är möjligt att man hade målat upp honom som en tänkbar ersättare redan innan. Jag tror knappast man satt lugnt i båten och litade fullständigt på Titos hälsa. Så naiv är nog inte ens Zubi :P

Hade man inte tyckt Tata var ett bra alternativ så hade det inte varit honom man lär presentera imorgon.
Barcelona Mido
2013-07-22 21:24
Välkommen Tata Tror ni verkligen att Tata valdes efter 5 dagar!! Då har ni fel, det är ett genomtänkt beslut som togs för länge sen... Som jag sa imorse att jag kan offra en säsong utan titlar bara vi inte får lucho... Tata verkar vara som tjuren Ferdinand, aggressiv när det gäller och snäll när det behövs..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-22 21:23
@elPuchero:


Rådet är att aldrig köpa biljetter någon annanstans än via klubbens hemsida. Där kan man välja exakt var man vill sitta och det är dessutom smidigt och billigt i jämförelse med att beställa på annat håll.

Till en början är det svårt att få tag på flera biljetter bredvid varandra, men om man har lite is i magen och inväntar dagarna före match brukar det släppas massvis med biljetter på samma gång.

De två senaste matcherna jag var på var Athletic och Sporting och båda gångerna köpte jag biljetterna dagen före matchen via hemsidan. 1000 kr för bästa platserna på hela Camp Nou (som enligt mig är nästan längst ner på långsidan i mitten) är riktigt, riktigt bra.

När man köper via hemsidan brukar man även kunna välja mellan att skriva ut biljetterna direkt eller hämta ut dem utanför Camp Nou när man väl är på plats.
Barcelona Grimaldo
2013-07-22 21:20
@barcastuff: Barcelona will call an extraordinary board meeting once there's a final deal with Tata Martino. The board needs to ratify appointment. [md]
Barcelona Hetfield
2013-07-22 21:20
Jag tror inte att Tata var så planerad som vissa vill få det till. Det handlar snarare om att han är den mest tillgängliga av alla alternativen.

Sen så ryktades Tata också till Roma, så det låter mer som att Tata pushar för att komma bort från sydamerika än vice versa.
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-22 21:17
@Rambla~:


Det ryktas ju att det hade gått att ro hit Villas Boas, Bielsa var ledig, och sen hade nog varken Enrique eller Laudrup varit helt omöjliga. Ändå föll lotten på Tata. Jag tror inte detta är en panikartad nödlösning utan faktiskt ett aktivt val man har gjort. Jag VILL framförallt tro att det är på det viset.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:17
Jag postade igår en väldigt intressant artikel om Tata Martino. Här är den igen för er som missade den. Väldigt intressanta taktiska bitar om vad han är för slags tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-07-22 21:17
Rambla~

Tror snarare att vi behöver en till mittfältare. Vi har ju tappat många nu, och vill Martino sätta lite prägel på laget så tycker jag vi ska gå för en till mittfältare. Går Xavi eller Iniesta sönder så har vi bara Cesc. Nu när Tito och Thiago är borta så borde vi förstärka bara för att underlätta för den nya tränaren, lite som United åtminstone ser ut att försöka göra för Moyes.

Mascherano, Song, Roberto, Cesc känns alltför defensivt och inte så kreativt på bänken.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-07-22 21:13
Maränger är rädda. De räknar inte ens oss som kandidater till ligatiteln. Tycker att det är bra med underskattning. Hoppas att Tata överraskar oss allihopa och bjuder på något vackert inför den nya säsongen.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:12
Barcelonito / Lucho Enrique 21 Tror du verkligen att en ny mittfältare anländer? Någon som lämnar då istället?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca
2013-07-22 21:11
Förstår inte alla negativa kommentarer om Tata. Många kände inte ens till han, jag är en av dem. Men istället för att kritisera honom så letar jag upp information om honom. Allt som jag har läst om honom har bara gett mig positiva vibbar. Han verkar vara en blandning av Bielsa/Pep. Jag ser fram emot nästa säsong. Synd att han inte fick mer tid med laget bara... Om de nu blir han vill säga ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-22 21:10
Välkommen Tata!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:09
Om vi kollar in marknaden på tränare. Vad är alternativen? Det finns fan inte många att välja på rentut sagt. Jag precis som Hetfield hade varit sugen på att prova på Prandelli men har är ju upptagen. Jag tror iofs inte Barça skulle gå på italienspåret när de väljer tränare, tråkigt nog. Det finns verkligen inte många dugliga tränare tillgängliga för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-07-22 21:08
Krävs rätt mycket balls att skicka iväg Deco, Ronaldinho, Eto'o och dyraste nyförvärvet i klubbens historia, Zlatan, efter en säsong... Det här är den tiden på (för) säsongen då alla madridistas tror kommer bli deras år, Barcas fall, bla bla bla precis som vanligt... När den nya tränaren köper in en mittback och en mittfältare kommer vi se Barca med Neymar och Messi i spetsen leka skiten ur ligan... precis som vanligt. Min favoriter i Barca har alltid varit Lucho och Pep. Jag hade blivit glad om Lucho hade kommit, men just i detta nu behöver laget ett lyft utifrån och Martino känns som en bra "motiverare".
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-22 21:03
@elPuchero:


Vänta tills i morgon, då släpps biljetterna till de som inte är medlemmar.
Priserna blir inte bättre än de som finns på hemsidan, men man kan även använda ticketmaster.es om man nu inte vill gå via hemsidan.
Biljetterna hämtar man då ut i uttagsautomater på plats i Barcelona.

Köper du via hemsidan kan du skriva ut biljetterna direkt från datorn vilket så klart är smidigare. Trevlig resa!

Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 21:02
Graham Hunter ?@BumperGraham :

That S Rosell appointed someone outside the FCB system, outside the Cruyff influence, who breaks the links from FR, to PG to TV = no shock.
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-07-22 21:02
@elPuchero:


Barcelonas hemsida kommer senare (några veckor innan match) att släppa biljetter även för icke-medlemmar. Det är det billigaste och enklaste sättet, enda problemet är om man är ett större sällskap och vill sitta tillsammans, vilket kan vara svårt att lösa den vägen. Har inte beställt av de andra du länkade, men Viagogo är väl en av världens största återförsäljare så det ska inte vara något problem, om man är sugen på att betala ett rejält påslag.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:01
Senaste argentinske tränaren Barça hade var César Luis Menotti (se bild). Det var under Maradonas tid i klubben och det gick inget vidare. Hoppas på bättre resultat nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: