/spanien/barcelona/forum/797.aspx/spanien/barcelona/forum/797.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messmargodly
2017-04-24 01:10
Snälla linka inget från Zlatanbladet. Finns inga större barcahatare i världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-04-24 01:06
"Han var blod, svett och kalla kårar.
Ingen kan vara så bra, när han är som allra bäst."

- Patrick Ekwall
Barcelona Reymar
2017-04-24 01:06
Har gått två timmar sedan fulltid men svettas fortfande som en gris, vilken jävla match klassikernas klassiker. Man kan inte skriva ett bättre manus än detta. Messi.. jag finner inga ord, Umtiti vilket djur, Ter stegen gör en monstermatch men måste vara mer konsekvent.

Pajasen Ramos skämde ut sig totalt när han försöker bryta Messis ben för att sedan applådera och skylla på Pique. Detta är alltså deras kapten, vilken skillnad när man jämför med Puyol.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-04-24 01:03
"Messi - Allt annat saknar betydelse" Läsvärd.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-04-24 01:01
@Iniesta70.:


Nej, fan. Nu börjar den där fina whiskeyn visa upp sina baksidor ... målet till trots. ;)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-24 00:59
Iniesta70. Haha så långt sträcker inte jag mig, rakitic får (bör) lämna men nu kommer man inte "hata" honom utan han får lämna med ett bra avtryck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-04-24 00:58
Neymar JR

Ja, tårar har runnit av den ena och andra orsaken. Men kvällar som denna får en att förlåta det mesta..to m fyra nya år med Rakitic..:)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-24 00:49
Iniesta70. Har varit inne på det tidigare den här säsongen har charmat mig och påmint mig något enormt om det Barcelona när man började följa laget. Höga berg och djupa dalar, med en hög dos av passion och nervositet. Med ett helvete bland ledning och misslyckande i det sportsliga så lyckas man ändå få dom här speciella matcherna så gör att man fastnar för själva auran Barcelona skriker ut. Vår smekmånad är över där vi körde över allt och alla nu får man känna på igen hur det är att vara supporter. Onsdags kunde man gråta av besvikelse och idag gråter man av glädje.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-04-24 00:48
Haha, Rafinha har lagt till en bild på honom med Messi där han skriver "Jag har spelat med honom" (på fb).

Inget fel att skryta om det :)
Där finns de som kommer skryta om att de har släppt in 10 mål av Messi, de som kommer skryta om att de blivit tunnlade av Messi, de som kommer skryta om att de tagit gult/rött kort pga. Messi and so on :)
Fuerza
2017-04-24 00:48
A good coach is everything Naturligtvis är Marcelo's armbåge avsiktlig. Vi vet sedan länge att Ronaldo och Marcelo drar handtrallor på varandra i duschen och då är det viktigt för Marcelo att plocka bort Messi från matchen när hans sängkamrat inte förmår ändra matchbilden på egen hand. Marcelo är Ronaldo's hund som lyder husse till varje pris. OnT: Måste berömma Pique, Ter Stegen och Umtiti som kanske för första gången den här säsongen behärskade spelet mellan varandra trots press och ganska högt tempo. Inget slarv och väldigt få bortslagna bollar. Fortsätter vi i den takten så kommer det se fint ut. Vill även tillägga att vårt lag hade en helt annan dynamik när Neymar inte var på plan. Paco gjorde en fin insats - i synnerhet när han hjälpte Alba i defensiven. Det kändes som att ytorna mellan mittfältet och straffområdet var fria väldigt ofta på offensiv planhalva och vi fick dit bollen ofta dessutom. Annars ser man oss som oftast kladda med bollen längre bort från målet.
Barcelona Cule4life
2017-04-24 00:43
Reals spel schema efter dagens torsk för dom måste vara riktig ångest.

Sevilla och Valencia av alla lag kvar att spela hemma mot. Ångest rakt av där bara. Sevillas Argentinske tränare som gärna ger Messi och Barca en hjälpande hand. Och med Valencia vet man aldrig. Något kryss här kan nog hända eller kanske till och med en torsk.

Men dom matcherna som jag hade vart mest orolig för är Deportivo Malaga Celta alla på bortaplan. Dessa tre lag har ställt till det rejält för Barca och är erkänt starka hemmalag. Att Real ska komma undan med 9 poäng på dessa tre matcher lämnar jag till er andra att spekulera om. Lägg därtill Granada på bortaplan och Atletico x 2 emellan dessa matcher.

Barca har Osasuna Villareal och Eibar hemma där vi är sjukt starka. Sen har vi Las palmas och Espanyol borta. Alltså inga långa jobbiga resor förutom till Las Palmas. Espanyol är ju ett derby som dom flesta vet.

Innan kvällens match var det 60/40 fördel real. Nu är det 50/50. Barca kan gå rent dom 5 sista matcherna. Real tror jag inte går rent deras sista 6 matcher. Allt kan hända vi får se,spännande iaf.
Fuerza
2017-04-24 00:43
"Gentlemannaklubbens" supportrar vid 2-3-målet:

"Sparka ned Sergi Roberto!"
"Om Coentrao hade varit där så hade Roberto lämnat planen på kryckor."

... osv.

Väldigt mycket klass. Lika mycket klass som hos Ramos. Låtsas vara en sportslig ängel men är en djävulsk hycklare. Sådana spelare - sådana supportrar.
Barcelona A good coach is everything!
2017-04-24 00:42
Ronaldinho JR Ramos är en ärthjärna. Real spelarna spelar hockey när dem inte förmår sig att vinna mot oss. Därför måste vi skaffa någon spelare med cajones som kan ge dom lite att smaka på vid gången efter match.. Marcelos armbåge såg faktist jävligt avsiktlig ut också. Hur kommer det sig att det jämt är Real som skadar våra spelare och inte tvärtom..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-04-24 00:41
Roberto blir super efter 90+
Barcelona Iniesta70.
2017-04-24 00:40
Ja, vafan. När jag ändå är uppe och dextrosol blodsockret dansar runt i kroppen så kan jag väl lika gärna speak my mind. Skön seger? Hehe..känner mig lite nykär. En bakvänd Remontada på Bernabeu. Hey..vilket slut på skitveckan. Robertos driv..Messis avslut. Fan, to m Rakitic som jag sågat av benen för längesedan lyckades med en bragdmatch. Säga vad man vill om Barca i år men nog fan får dom igång känslorna hos en gammal tvåfotare. När James kvitterade åkte jag på tinnitus, ja, blodtrycket sköt i höjden så det tjöt i öronen! Sen drev Roberto på, Gomes lirkade, Messi målade!!! Va fan...Kan det bli bättre? Allvarligt..kan det bli det?? Världens bästa manus. XXX-rated. Fifty shades of Blaugrana med Quentin Taratino som regissör! Och den här gången var det inte John Cleese som dömde. Nej, en klassisk klassiker med världens bäste i huvudrollen. Världens bästa plast guldboll fick inte ens agera stand-in. Guldlock fick inte ens en replik. Den här gången hamnade han i skuggan av världens bästa , där han hör hemma, mimandes till Rick Astley och Kylie Minuogie kommer kronärkerivalen endas bli ihågkommen som nån form av en Karaoke härmandes wannabee till vår egen skönsjungande rockstjärna....Messi!!
Barcelona Ronaldinho Jr.
2017-04-24 00:38
Bara jag som inte fattar ramos pekande mot hedersläktarn?
Barcelona RRM
2017-04-24 00:35
@Soko:


Soko, du må vara ett ihärdigt troll men den kommentaren fick mig att skratta :D
Fuerza
2017-04-24 00:35
Ytterst spännande att följa Casemiro och hur han särbehandlas av domare framöver. Två skandalösa insatser av två domare på Bernabeu till Real Madrid's fördel med bara fem dagars mellanrum.

Blir även ytterst spännande att se hur många matcher Ramos får för sin brutala satsning.

Neymar fick två gula kort och gav en applåd till domaren: 3 matcher
Ramos fick direkt rött kort och pekade mot hedersläktaren: ? match(er)?
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-24 00:33
12 - Marc-Andre ter Stegen made 12 saves, the highest tally for a Barca 'keeper in a La Liga game since at least 2003/04. Guardian. ter Stegen och god of football, tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-04-24 00:28
neymar JR // Hahah klass låt för en klass kväll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-04-24 00:28
Det här var inte riktigt min typ av match, när Barca spelar. Som neutral åskådare så måste den här matchen vara helt otrolig, jag hade inte kunnat sova efter att ha sett den här matchen som åskådare. Men när det väl går din väg och när man gör mål i sista sparken så kvittar det nästan hur matchen såg ut, euforin är så stor att man glömmer bort sig själv lite och det är ok, jag känner att det är ok. Jag måste ge cred till spelarna och Lucho, man måste ge cred när cred förtjänas, det spelar inge roll vem det är. Även om vi inte var 100% dominanta så ville spelarna idag vinna, Lucho ville vinna, spelarna lyssnade på Lucho och laget FC Barcelona var ett lag igen. Den som ska ha mest cred i det här är naturligtvis tränaren, på samma sätt som när det skiter sig så är det tränaren som får mest kritik.

Ramos? Det talas ofta om mindervärdeskomplex från Madrids sida. Jag är inget stort fan av Piqués kommentarer någonstans men när dom kommer så får man höra olika kommentarer från Madrid fans, journalister men framförallt Ramos. Han är inte sen med att göra precis samma sak som Piqué, fast på ett annat sätt. Det här visar att Ramos tar åt sig väldigt mycket av det Piqué säger, det tar på hans professionalism. För mig så är det riktigt bedrövligt av en spelare som Ramos kaliber med alla meriter han har, att låtsas vara påverkad av vad Piqué säger men när man egentligen blir påverkad. Jag njuter. Ramos är en fantastisk mittback och det har funnits någon eller några lustigkurre som nämnt Ramos bland de bästa mittbackarna genom tiderna... Bara i Real Madrid.

Messi? Haha, sätt er ner. Lugn. Bete er. Uppför er korrekt. Va korrekt. Det gäller samtliga, ni fans och era spelare. Bete er.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-24 00:22
Var det bara jag som la märke till antalet Barcelona tröjor runt om på läktaren? Var ett ganska bra gäng som stolt bar Barcelona tröjan på bernaleo.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-04-24 00:18
Ramos är en flicka som tappade det helt. Han blev uppäten av Pique psykiskt och ville bara så gärna stå för en:

1. ...fantastisk brytning mot Messi för att visa att han är häftig.

2. En karriärhotande skada så att hans stora sked Ronaldo kan titulera sig (på ännu ett konstlat sätt) som världens bästa.

Personligen tror jag på det sistnämnda.

Istället gick han ut och applåderade åt Pique och pekade mot hedersläktaren trots att han hade gjort en BRUTAL satsning som han, med sina två hjärnceller, tyckte bara skulle vara gult kort. Vilken idiot men inte så konstigt med tanke på hur smutsigt Real Madrid spelar gång på gång helt utan reprimander. Det är inte första gången heller Ramos uppvisar sin osportslighet. Många minns mitt inlägg från söndagseftermiddagen med Ramos satsning på Messi 2011. Ikväll visade han samma avundsjuka.

Gerard Pique Bernabeu - jag älskar dig!
Barcelona Soko
2017-04-24 00:17
Ronaldo visade solidaritet med Neymar och därför inte spelade idag.
Fuerza
2017-04-24 00:11
Messi.

Lionel Messi.

Hur länge ska det pågå? Har jag fastnat i en dröm som bara loopar om och om igen? Får gåshud bara jag tänker på honom.

De borde sätta upp en jävla staty utanför Bernabeu. Vi såg ju hur arga alla Real-fansen blev när han sträckte ut tröjan så att de kunde känna vindpusten av den. Men de fick den inte. De fick ett minne som kommer jaga dem RESTEN AV LIVET.
Barcelona Caz
2017-04-24 00:10
Tar tillbaka det jag sa om att fotbollen var en skitsport, den är inte så dum ändå. Som Martin Tyler sa efter Messis mål mot Bayern: "Only football can make you feel like this".

Helt sjukt vilka ikoniska insatser Messi stått för, Ronaldo är absolut bland de bästa men oavsett hur många mål han gör kan han inte stå för såna här insatser för Messi dominerar spelet på alla nivåer. Redan vid hans första bolltouch kände man att det kunde bli något speciellt.

Undrar förövrigt vad de som hellre ville se Casemiro än Busquets känner en sån här dag? För medans Casemiro jagade skuggor och befann sig på fel ställen var Busquets kylan själv på mittfältet.
Barcelona Ribohn Fan
2017-04-24 00:08
Känns fy jävligt om vi skulle missa liga guldet, med så klara pluss poäng mot topplagen. Men det kan vara lättare att spela mot topplagen, som försöker spela fotboll mot oss, ytorna blir större för MSN.
Ärligt talat så var det väldigt nära ett jättefiasko, vi bara rasar ihop sista 10 minutrana, där har vi tur. Vi får tacka Roberto för prestationen.
Barcelona Carles5
2017-04-24 00:03
[QUOTE=NoGo™ ]Här är den hahah :D [/QUOTE] Hahaha klockrent!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-24 00:02
Sidan som man brukar kolla på matcher *i efterhand och highlight* är offline!
http://www.fullmatchesandshows.com/

Någon som har en hemsida man kan kolla på matchen!
Kom nyss från jobbet..
Barcelona NoGo™
2017-04-24 00:01
@neymar JR || Cillessen #1:

Här är den hahah :D
Annons: