/spanien/barcelona/forum/7967.aspx/spanien/barcelona/forum/7967.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ES
2013-07-31 09:06
Barcelonista, du skriver att jag aldrig ska ifrågasätta ditt kunnande inom fotboll. Men det du skrivit efter mitt senaste inlägg gör det väldigt svårt för än att ta dig och dina "expert" kommentarer på allvar. Men jag lägger ner iallafall, inte varit aktiv på formuet mer än en vecka men vet redan en person som har svårt för att föra vettiga diskussioner.
Barcelona petersays
2013-07-31 08:42
@Blaugrana91:

Du missförstår nog. Vi kommer inte värva tre mittbackar, utan det betyder att Vergini bara är aktuell om klubben värvar en annan mittback. Vi kommer alltså bara värva Vergini om Tata vill ha två mittbackar, inklusive honom.
Barcelona kingrodrigues
2013-07-31 07:48
Barcelonistas Att du försöker provocera mig genom att med mening stava mitt efternamn fel, säger en hel del om vad du är för snubbe. En skojare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MesQueUnClubFCB-Alba y Iniesta
2013-07-31 03:53
Jag såg just ett videoklipp på ungefär trettio minuter
Och Vergini verkar vara bra.
-Bra på boll
-Kraftig i luften
-Stark
-Sjukt bra tacklare

Jag är öppen för honom
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 03:39
Ride the big one - jag har alltid tyckt att det varit lite Hawaii kring Luiz han liksom tappar fokus helt i vissa situationer. Allt från positionsspelet till att slänga sig ner och flina, det liksom känns som en stor chansning. Vi har inte råd med det jag tycker det är bättre att vi köper in en MB som vi vet vad vi får av och Hummels är exakt en sådan spelare. Nu kanske jag överdriver en hel del men jag har ingen bra magkänsla när det gäller Luiz. Det är mycket möjligt att han har dom perfekta egenskaperna för att spela i Barcelona men jag ser Hummels som en ännu bättre spelare med större potential. Sen håller jag med dig självklart ska man inte blunda för Luiz egenskaper bara för att han fuskade så där, men faktum är att snubben som du säger är helt loco i huvudet. Känns som en Pepe typ som kan göra helt sjuka saker ibland... men som sagt mycket möjligt att jag underskattar Luiz men vi får helt enkelt se vem det blir som vi värvar. Luiz-Pique känns inte säkert i mina ögon jag har en dålig känsla för hela den här Luiz situationen.
Barcelona MesQueUnClubFCB-Alba y Iniesta
2013-07-31 03:18
Förlåt Gentlemän Och Vackra Kvinnor av våran tid.
Men är denna Santiago Vergini bra? Och vad är hans bästa kunskap i fotboll?
Barcelona Blaugrana91
2013-07-31 03:14
Newell's Old Boys defender Santiago Vergini (24) could only be an option if Barcelona decide to buy two centre backs this summer. [el9]

Härligt precis såna nyheter jag vill ha!

In med Hummels/Luiz €40M
Samt Vergini €0,7M
Sen Neymar sen tidgare €57M

Totalt €97M-värt det...
Barcelona Blaugrana91
2013-07-31 03:06
Lion24

Vi är inte behov av pengar. Det finns över €60M+ kvar på banken till en mittback, som Rosell sa gällande Silva, pengarna är inga problem. När ska folk här förstå det?

Problemet är att inga klubbar vill släppa sina spelare!

Thiago Silva vill väldigt gärna komma till Barca, det har både hans agent och hans nära vänner Alves och Adriano bekräftat. Men det stora problemet är PSG, och dem är heller inte i behov av pengar så spelar ingen roll att vi har kassavalv fulla med pengar...

I David Luiz fall så vill han säkert gå till Barca, men återigen Chelsea vill inte sälja, eller blir svårt alla fall. Här har vi återigen en klubb som inte är i direkt behov av pengar.

Hummels verkar otroligt lockad av Barca, men här ser jag 2 problem.
Det ena är att vi inte verkar intresserade och det andra är att Dortmund som försöker bygga vidare på förra säsongens succé helst inte vill sälja sina nyckelspelare, vilket man får ha förståelse för.

Dock är Dortmund en klubb som har svårare än övriga kandidaters klubbar att neka mångmiljonbud. Lägger Barca ett bud på drygt €40M för Hummels så kommer det vara väldigt svårt för både Hummels och Dortmund att tacka nej.
Men återigen vi verkar inte intresserade, samtidigt vill jag minnas att Rosell sa att det fanns en tysk han ville ha till laget, kan ju vara vem som helst egentligen men det var i samband med att Hummels ryktades som mest till oss.
Jag önskar att Rosell tog saken i egna händer, det har han makten att göra.
Jag vill intala mig själv att detta sker i det dolda och att allt snack om Silva och Luiz egentligen bara varit en rökridå.

Problemet idag för oss är att klubbarna under oss har fått bättre ekonomi, oftast på grund av rika ägare så dem kan numera nobba buden vi kommer med. Se på Tottenham som nekar (Om det ens stämmer) jättebud.

Spelarna måste verkligen vilja komma och i många fall lämna in en transferbegäran. Men Silva var för feg för att göra det tydligen. Tveksam om Luiz skulle göra det också.

Sen visst finns det andra alternativ, men jag bedömer det hela som att vi behöver en världsklassback och då ska det helst vara någon av dessa 3.
Med tanke på hur läget är nu så hoppas jag som sagt på Hummels.

Sorry för långt inlägg, men är något vissa bör tänka på innan man kritiserar klubben.
Barcelona Pep #4
2013-07-31 02:32
Ride the big one

WORD!

Nu e det dags för ledningen och sätta igång. Något man iallafall är säker på är att en mittback kommer komma. Omöjligt att vi letat och letat men inte värvar in någon försvarare. Om det blir Hummels,Verthongen,Luiz eller Mangala får vi se. Men en kommer iallafall värvas in det är jag säker på.

Min dröm är Luiz. Som ni säger han är LOCO! jag gillar det med honom. Han är lite som Puyol som kan nicka bort ett sten hårt skott från R.Carlos. Men nackdelen är att hans positionspel inte är det bästa.

Ska Luiz spela tillsammans med en osäker Pique och två offensiva ytterbackar? Luiz är inte en så säker värvning som ni försöker få det att tro. En säker är Hummels som är stabil. Men Luiz kan mycket möjligt fortsätta blomma ut här och bli den bästa försvaren men samtidigt floppa.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 02:30
kingrodriquez - på min profil står det cirka 200, men för en månad sen försvann alla mina tidigare postade inlägg, jag vet inte varför. Har hänt så med några fler här på SF...
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-07-31 02:22
Barcelonistas

Kan du förklara hur en händelse omfattar Luiz som spelare?
Vare sig Luiz skrattat eller inte hade idioten till backen blivit utvisad för kapningen, sen att han ler åt sekvensen är något helt annat vilket tyder på att han är lite loco som skrattar efter ha blivit bra kapad.

Luiz blev var inte långt ifrån att bli tuneringens spelare, det blir man inte av en slump på denna nivå. Att han fick en tuff start kan vi alla hålla med om, det går snabbt i england vilket han snabbt fick erfara men anpassningen har blivit bättre vilket du vetat om du följt ligan mer än enstaka match eller två. Chelsea byter tränare så ofta vilket ställt om det för flera spelare i Chelsea, sen så tog han platsen före en viss kapten så hur dålig har han egentligen varit där när tränarna(plural) valt att satsa på honom före Terry?

Du får gärna tycka till, men kom med rätt fakta blanda inte in dina personliga åsikter med felaktiga fakta.

Nu när Thiago och Marq inte är tillgängliga finns det bara 3 backar som passar in spelmässigt:

Vertonghen
Luiz
Hummels

Motiverar det hela med att säga att samtliga har längden, inte alltför långsamma,brytningsäkra,bra med boll tack vare den nya generationen som är mer allround. Inte nog med att dem besitter dessa egenskaper, så har dem en stark anamma och har bra ålder för en långsiktig framtid hos klubben.

Det min vän är varför dessa tre är våra och förhoppningsvis ledningens kandidater till att ansluta sig till laget.
Barcelona kingrodrigues
2013-07-31 02:17
Barcelonistas 10k inlägg åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 02:04
Lion24 - problemet är att Hummels verkar inte ens finnas med på listan över eventuella MB. Det finns inte mycket att gå just nu är det bara massa rykten på fuskaren Luiz...

Vi behöver en MB och en mittfältare så vågar jag påstå att vi har en helt komplett trupp. Vi är då safe på alla positioner vilket då långsiktigt ger oss en enorm fördel när kommande säsong drar ihop sig.
Barcelona Lion24
2013-07-31 01:54
Varför inte sälja Piqué, för de pengarna köpa Hummels? Om vi går back så blir det minst 5-10 milj. Då får vi även en bättre spelare. Sedan för de pengarna som vi har kvar så går vi för en annan mittback.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 01:45
Jeffson - lägg därtill att han är en duktig filmare ochså har ju stått för en hel del i Chelsea tröjan. En annan faktor är ju priset Luiz lär kosta 40M finns liksom inte en chans att Chelski släpper honom för mindre än den summan. Hummels och andra sidan kan vi få för en betydligt billigare slant samt att han själv har snackat väldigt positivt om just Barca gör ju inte saken sämre direkt.

Jag vill ha kontinuitet där Hummels och Pique för lira med varandra ett tag för att sen bilda en mur framför målet. Ni däremot vill ha en fuskare, en som flinar när han filmar ut sina motståndare...
Barcelona koeman92
2013-07-31 01:29
Not sure if football forum or kindergarten...
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 01:20
Kingrodriques - jag är 20 år gammal ska upp i mon och jobba .... tack för komplimangen dock haha!. Jag har liksom sagt mitt Luiz suger i mina ögon och ingen kan ändra mitt påstående. Jag anser att Hummels är den ideala MB för Barcelona och att vi borde gå för honom. "Aldrig förstått vad Barcelonistas pratar om under alla år jag följt forumet. Pratar som att han är allvetande i varenda jävla inlägg. Lugna ner dig."¨ Weeeh, säger snubben som registrerade sig 2012, jag har skrivit över 10k inlägg här på SF, så jag har varit delaktig i väldigt mycket både bra saker och dåliga saker.
Jeffson
2013-07-31 01:11
Jag vill inte heller ha Luiz när man kan få Hummels eller Verthongen. Det är pga hans vilja att bryta högt upp i planen och hans ganska frekventa koncentrationstapp. Hade Puyol varit 7 år yngre så hade det kanske funkat med Luiz, men tillsammans med Pique så tror jag det kan bli ödesdigert. Trots det så ser jag hellre att Luiz kommer än ingen alls. Masch - Pique var också ganska ödesdigert emellanåt ;)
Barcelona kingrodrigues
2013-07-31 01:08
Jeffson Haha, särskriver gör han också. Killen kan inte vara över 15 fyllda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kingrodrigues
2013-07-31 01:07
Barcelonistas "Att Luiz spelar på elitnivå är ett mysterium" Herregud. Vi kanske borde värva dig istället?
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-31 01:07
Barcelonistas

"Faktum är Luiz är värdelös att han ens spelar på elit nivå är ett mysterium."

"frågan borde vara varför i helvete man vill ha in en avdankad MB som Luiz?"

"Du glömde ta med Luiz sarkaste egenskap, han är världs bäst på att misshandla boll kallar!."

"ifrågasätt aldrig mitt kunnande inom fotboll"

- Jo, från och med nu så ifrågasätter jag ditt kunnande inom fotboll.
Barcelona kingrodrigues
2013-07-31 01:04
Aldrig förstått vad Barcelonistas pratar om under alla år jag följt forumet. Pratar som att han är allvetande i varenda jävla inlägg. Lugna ner dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2013-07-31 01:02
btw. Folk kan släppa snacket om verthongen. Tottenham lär få in en dryg miljard för bale när som helst och kommer vara måttligt sugna eller angelägna att släppa sin bästa mittback också på det.

Sakho är den enda kvarvarande mittbacken som är tillgänglig, har alla egenskaper som vi söker som är tillgänglig. Andra tillgängliga som det kan kommas på tal om är hummels martinez luiz och agger. Mina favorit är helt klart sakho. Killen är dessutom ung och utvecklingsbar. Han väntar bara på att få tillräkligt med speltid så han kan explodera. Ett monster som vi inte borde missa. Lär inte vara superdyr heller
Barcelona Grimaldo
2013-07-31 01:01
Ifrågasätta inte ditt kunnande? Då borde du veta att det var Hazard som sparkade bollkallen, och inte Luiz.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 00:59
Sa jag att Luiz var en filmare? Att le på det där sättet när en motståndare får rött kort är respektlöst och hör inte hemma i den här klubben.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-31 00:55
Det var Hazard som gjorde det med bollkallen. Allvarligt. Upp med nivån. Och "misshandlade"? Sjukaste jag hört.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-07-31 00:54
Det var Hazard som sparkade på bollkallen, inte David Luiz. Så du vet inte exakt vad du snackar om.
Barcelona Thierry Henry
2013-07-31 00:53
Barcelonostas/// Luiz som är 26 år (bara barnet för en mb) och precis kommit igång på riktigt med sin karriär. Är "avdankad". Ja herre mycket har man hört
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 00:49
FCB_Messi - frågan borde vara varför i helvete man vill ha in en avdankad MB som Luiz?. Bra skott säger du? Jo, jo för han kommer kunna använda den bössan så mycket i Barcelona... "Stark" hahaha ja trodde jag hade hört allt men jag hade nog fel. Du glömde ta med Luiz sarkaste egenskap, han är världsbäst på att misshandla en pojke till bollkalle.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-31 00:41
ES - det är dom två senaste säsongerna som Pique inte varit på en acceptabel nivå och det beror på flera olika faktorer. Den största är enligt mig att Pique inte har en riktig MB partner och har spelat med en halv skadad Puyol och en Masken som bara lyckas med att sätta bollen i egen bur. Vi har inte lyckats få någon kontinuitet i backlinjen tack vare att Pique konstant måste spela med flera olika spelare i backlinjen.


ifrågasätt aldrig mitt kunnande inom fotboll, när jag säger att Luiz inte håller så vet jag exakt vad jag snackar om. Luiz saknar positions spelet och i Chelsea har han gjort bort sig en hel del. Det handlar om att köpa in en MB som passar in i Barcelona och dess spel, jag säger inte att Hummels är 10 gr bättre än Luiz men han känns mer lämpad för vårt spel.


Lägg därtill att han har misshandlat en pojke, eller du kanske redan har glömt det?. Han har sparkat på en pojke som låg ner på marken?.
Annons: