/spanien/barcelona/forum/7958.aspx/spanien/barcelona/forum/7958.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2013-07-25 22:20
Iniesta börjar gå ner sig? Var våran bästa spelare föra säsongen tillsammans med Messi. Iniesta är i sin prime just nu, Xavi dock har tappat väldigt mycket och de kan bero på flera olika faktorer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-25 22:19
Iniesta börjar gå ner sig, Cesc klarar inte en mittfältsroll och jada jada... Herregud, Armageddon är på gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-07-25 22:09
Thiago fick bra mycket mindre speltid den här säsongen än förra säsongen, så ksa det inte kunna gå till, han skulle ha fått mer speltid den här säsongen.
Sen när tito sa att han ville ha kvar Thiago men inte kunde garantera honom mer speltid, ja då var han borta.

förvånar mig inte om vi köper han om 2-3 år när Xavi slutat, Cesc kan inte hantera rollen som mittfältare i Barca, Iniesta börjar gå ner sig.
Men då betalar vi säkert runt 450 miljoner för honom...
Barcelona Arsenal
2013-07-25 22:03
Varför säljs tröjor med Keita och Cuencas namn på Barcas hemsida ? Såg nu att det varm tröjor ifrån säsongen 12/13, men ändå, Keita?
Barcelona Rambla~
2013-07-25 21:54
Tror ni Laporta hade släppt iväg Thiago? Knappast va. Han hade fyllt en av bucklorna med champagne, tänt en cigarr och sen dansat iväg med Thiago till en nattklubb. :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-25 21:24
Precis, Thiago var ett steg framåt för vår klubb men nu har vi tagit ett steg bakåt. Ibland undrar jag vem eller vilka sköter vår klubb. Säg vad man vill men Madrid, Bayern, Chelsea, Milan, Juventus, inter och alla andra lag i världen hade tagit hand om en spelare som Thiago. Jag tyckte mig alltid att Thiago inte blev lika väl omhändertagen som de andra La Masia spelarna. Den här catalan mentaliteten gör mig förbannad. Jag kan slå vad om att man ville bli av med Thiago. Varför? Har jag ingen aning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Massimo
2013-07-25 21:04
Barca King Det var väldigt uppenbart att Tito inte brydde sig om Thiago för han gjorde inte ett enda uttalande om att han vill ha honom kvar, spelarna gjorde det men inte Tito. Hur kan man inte vilja ha kvar en sån spelare? Kanske dom som hatade på Thiago ändrar sin åsikt nu för det är uppenbart att det var ledningen som fick han att lämna! Thiago kommer tillbaka nån vacker dag :)
Barcelona Messmargodly
2013-07-25 20:58
Tycker mig se att Alexis har för stor respekt för messi för att själv kunna utnyttja dom bra egenskaper han besitter. Hoppas Tata kan få han o slappna av lite och spela på sin maximala nivå. Då har vi säsongens bästa värvningen där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-25 20:53
Gefle vänder 3-0 till 4-3 mot före detta CL-laget Anorthosis och Häcken slår ut Sparta Prag. Mäktigt.
Barcelona Messmargodly
2013-07-25 20:51
Ronaldinho fotbollsguden e en patetisk liten råtta som gnagat sig genom skit och koskit bara för att komma hit te forumet och trolla och skriva skit. Patetisk liten råtta va han e..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-25 20:49
Thiago: "I wanted to feel valued and to play more. The club knew I wanted to leave, I waited for them to contact me, but they didn't."" Ser ni, Barca brydde sig inte ett skit. Jag sa det sen början att Thiago ville endast känna sig uppskattad. MADRID, MADRID, REAL MADRID ville värva vår Thiago. Hur kommer det sig att vi släpper en sådan talang full mittfältare när iniesta är 29 och Xavi 32-34? Jag förstår inte det :S....... Rosell kan dra åt helvete och Tito inget illa menat men att du lämna Barca var det bästa som kunde hända, krya på dig. Vilken klubb släpper en sådan talang:S :S
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-07-25 20:48
Eftersom forumplågan Ronaldinho Fotbollsguden verkar ha kommit för att stanna, tänkte jag att det kan vara bra att informera hur den här typen av trollen fungerar. För några år sedan när jag var moderator var forumet öppet för alla. Tyvärr, var det några madridistas som inte kunde hantera gästfriheten (samtidigt som Puertan var stängd) och i ändlösa diskussioner vände de upp och ned på forumet, med sina 100-tals inlägg som skulle bevisa att först Robinho och sedermera Robben, var bättre spelare än Messi (roligt i liten dos, men 24/7 i flera månader direkt skadligt för den psykiska hälsan). Jag spärrade dessa ett antal gånger, men de lyckades alltid blidka mig, med löften om bättring vilket aldrig efterföljdes och till slut innebar permanent banning.

En dag dök det upp ett nick kallat "Sandro Rosell" eller liknande och precis som vårat nuvarande troll var han självutnämnd hardcore culé, som aldrig kunde få nog av att höja Madrid och håna de egna spelarna. Känner ni igen tongångarna? Även om han inte skrev lika frekvent som Fotbollsguden lyckades han ändå under ett halvår författa över 300 inlägg, komplett med måljubel och allt.

Hela tiden var det uppenbart att något var fel och jag tyckte mig känna igen språket hos en av de spärrade marängerna (tillika moderator i Puertan ironiskt nog), när jag en dag kom på att jag tipsats om ett sätt att via admin gå in på andra lags sidor. Väl där, gick det snabbt att se att IP-numret var detsamma hos Puertans moderator och "Sandro Rosell" och jag skickade ett PM, där jag förklarade att om han inte tog bort sin fejkade användare skulle jag kontakta Kviborg. Någon timme senare var den borta.

Var vill jag då komma med den här romanen? För det första vill jag bara visa hur långt många är beredda att gå för att förstöra för andra. För det andra, det bästa sättet (efter att spärra, men det verkar inte vara aktuellt) är att bara ignorerera dessa patetiska människor utan vettigare nöjen här i livet. Och när jag menar ignorera, så gör det fullt ut. Bara scrolla vidare och nämn inte pajasens inlägg med ett ord, så finns det nog en sportslig chans att han till slut ger upp. Det finns INGEN anledning att ge sig i en diskussion, med någon som bara är här för att sänka nivån och ställa till oreda.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-25 20:33
Ja PSG är en patetisk klubb. Utan dem där pengarna från Qatar hade ingen brytt sig om dem..

Löjligt att stora spelare som Zlatan, Silva och nu även Cavani slänger bort sina karriärer i den där smutsiga klubben. För nej den klubben kommer aldrig vinna CL.
Barcelona Rambla~
2013-07-25 20:30
Nu vill PSG tydligen ha även Bale. Haha, seriöst det är nu dags för Uefa att stänga av detta skämt till klubb. Om man nu ska införa FFP och alla klubbar ska ha balans i sin bokföring, alltså endast investera kapital man själv drar in, så får man ju för fan statuera exempel och inte bara straffa mindre klubbar som Malaga och Rayo. Platini, agera annars kan du likväl lägga ner hela idén med Finance Fair Play och ta på dig dumstruten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-25 20:07
Tata Martino har anlänt till klubbens huvudkontor, här poserar han vid klubbmärket.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-25 19:56
Thiago: "Could I return to Barcelona one day? I would never close the door to Barça, the club gave me so much." [rac1]

Barcelona BarcaChris
2013-07-25 19:05
Ronaldinho "fotbollsguden"

Du låter inte som en Barca fan helt ärligt. Du är anti hela laget, även Messi?? Sanchez jobbar sönder sig och det gör Neymar med. Messi har säkert sina uppgifter i laget, men han är en riktig kämpe han med.

Tycker i alla fall det är lite tråkigt att läsa någon som sågar allt i Barca från tränaren till talangerna. Låter inte väldigt supporter likt.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-25 18:48
Ronaldinho "fotbollsguden" Kommer svara på varje stycke nu: Första stycket: Håller med dig fram tills du säger att vi behöver 3 mittbackar. Vad ska vi göra med 6 mittbackar totalt, seriöst? Pique, Bartra, Puyol dina 3 nya... Vi har dessutom Mascherano som fungerar utmärkt som reserv. Andra stycket: För det första så har tränaren inte kommit än med sina nya taktiker och för det andra så var det endast en träningsmatch. Tycker du ska vänta lite med o döma ut Messi på det sättet. Det var förmodligen dessutom Titos taktik att spara på Messis krafter för att sedan få ut det optimala utav honom i anfallet, det var nog inte bara så att han efter förra sommaren helt plötsligt själv valde att inte delta i presspelet. Tredje stycket: Vi vet ännu inte hur Tata tänker, den informationen man fått om honom så kör han väldigt mycket på presspel. Dessutom säger du att Neymar inte pressar, vilket han verkligen gör! Både i landslaget och i Santos så är han förmodligen den anfallaren som pressar mest. Lite likt Sanchez även om han inte har fått samma uppgift att dessutom försvara på egen planhalva. Fjärde stycket: Det är precis det vi behöver! Hur många gånger har vi inte sett att vårt spel står helt stilla och det bara passas över till andra långsidan och tillbaka igen? När man har någon som drar en spelare eller två så öppnas det väldigt stora ytor mot ett lag som försvarar med 10 man. Jag förstår verkligen inte hur du kan klaga på att Messi och Iniesta fintar då det är vid det ögonblicket vårt anfall blir som farligast (om inte det sker en genomskärare). Du kallar även Alexis för en "dribbler", tycker du verkligen det? Jag förstår dessutom inte hur du kan vara så negativt belagd mot allt som har med Barcelona att göra samtidigt som du låtsas vara en culé.
Barcelona Rambla~
2013-07-25 18:47
Pågår ligan i Argentina? Jag har annars svårt och se Vergini vara utan ett kontrakt utan att någon annan klubb eller Newell's själva inte skulle ha erbjudit honom ett nytt. Det måste väl ändå vara så att han sitter på ett utgående kontrakt och att det inte har gått ut ännu? Lite konstiga uppgifter som cirkulerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-25 18:36
Ronaldinho " fotbollsguden" Du tycker vi ska sälja Messi eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-25 17:56
Istället för att provocera så kan folk försöka diskutera. Alla kan inte tycka som ni och man måste inte skriva det ni vill läsa "barcelonistas" m.fl. Välkommnar alla riktiga argument.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-07-25 17:47
Ronaldinho fotbollsguden - sluta bytt nick hela tiden vi alla vet vem du är COMPRENDE.....


Snubben gnällde 2012 över att vi har svårt mot toplag bara för vi kryssade 2-2 mot Milan, man vad händer jo vi slår Milan med 2-3 borta samt Real med 1-3 borta, efter det försvann han i ett helt år.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-25 17:44
Domedagsprofeten har talat.
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-25 17:38
Vergini vore en bra värvning och jag ser honom som ett MÅSTE. Floppar han så kostade han ändå ingenting men han får inte vara den enda vi plockar in. Batra håller verkligen inte och Pique vet man inte vart man har. Vi behöver två mittbackar minst och en högerback då Montoya är ganska dålig och höjts till skyarna av någon konstig anledning. Helst vill man ha 3 värvningar bara till backlinjen men det kommer vi inte få, ännu en mittfältare hade heller inte skadat då Xavi inte håller längre. Synd att Messi fortsätter med samma grej som förra säsongen där han bara gick runt på planen, har vi inget press spel (som ska börja där uppe) så spelar det ingen roll vem vi värvar. Inget press spel + massa boll trillande och en ännu större Messi älskande till tränare, jag kan inte se hur det ska fungera. Messi, Neymar kommer inte pressa sönder direkt och jobba hemåt hela tiden. Xavi är för seg och för dålig för att hålla ihop mittfältet nu för tiden och Alves å Pique är säkerhets risker. Viktigt för Tata att få ALLA spelarna att springa och skaka liv i spelare som Alves, Pique, Xavi. Så som Pep gjorde. Sanchez och Fabregas tror jag kommer vara lika dåliga som förra säsongen. Många skriver upp en trio med Sanchez - Messi - Neymar, hur tänker ni då? Alla spelarna gillar att dribbla, blir inte det för mycket? Plus en Iniesta som också måste dra sin gubbe? Vad ska Sanchez göra bättre än förra säsongen? Han vet själv att bollen måste till Messi så fort han har den, ingen vill riskera en utskällning från Argentinaren. Vi har en storstjärna precis som Real, alla andra spelare MÅSTE leva med att vara under dom. De Boer var inte dum som sa att Neymar och Messi kanske inte funkar, ska vi lägga till ännu en dribbler till det? Ska bli intressant att se vad Tata gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-25 17:30
Nu hoppas jag bara man gör klart med Vergini så snabbt som möjligt. Bör inte dröja, han kan komma gratis så det är bara att köra. Lär inte ta mer än 1 dag efter Tatas presentation. Sen lägger man all fokus på att hitta en till mittback.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-25 17:04
@barcastuff: Newell's Old Boys centre back Santiago Vergini (24) would be available on a free transfer as his contract expired this summer. [via sport] Gött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-25 17:00
Jag tycker fan inte Piqué är så seg. Finns något klipp när han springer med Ronaldo, det är ju tydligt vem som är snabbare och att Piqué drar i honom lite men ändå, Däremot så tycker jag att han pressar för högt upp och att hans första 4-5 steg är jävligt sega; vilket gör att anfallaren bara sticker; men om han hade avvaktat lite mer så äre fan inte så farligt. Usel huvudspelare är han dock, stor som en jätte men beter sig som en smurf i luftrummet.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-25 16:50
I denna sjuka fotbollsvärld känns Hummels påstådda utköpsklausul på 38 miljoner euro inte alls så farlig. Tito hade dock en poäng i att han är lik Pique men behöver det vara så dåligt? Om vi ska hitta en mittback som har det Pique saknar kommer jag direkt på 2 namn: Sakho och Chiellini. Båda snabba, huvudskickliga och vänsterfotade mittbackar. Chiellini känns dock helt orealistisk. Men Sakho då? Han är i stort sett garanterad en bänkplats i PSG som har Marquinhos och Silva. Dessutom går hans kontrakt ut nästa sommar och han besitter ledaregenskaper. Sign him up!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-07-25 16:43
… en vänsterfotad vinnare med ledaregenskaper ? Chiellini har allting vi behöver ersätta Puyol med ! Hummels är för lik Piqué och alla som kan något om försvarsspel vet hur stabil han är taktiskt och tekniskt - men bra i jämförelse med försvarare (?) som ... Mascherano ...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-25 16:41
casinou1
Jag tycker också att Chiellini i nuläget är bättre än Hummels. Han kanske ser ut som en mördare och ibland spelar som en men Chiellini är jävligt bra, utan honom så släppte Juve in så jävla mycket mål.

Hummels övermod förstör lite för honom, men det är inget snack om hans passningar och positionsspel. Kan lätt bli en av världens bästa och har visat tydligt att han gillar Barca - men hur mycket vill Barca ha honom?
Annons: