/spanien/barcelona/forum/7957.aspx/spanien/barcelona/forum/7957.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Culee
2013-07-26 13:31
Herr träben (fabregas) vill lämna, vi kmr få runt 30-40 eftersom United är desperata. Så sälja han!!

Även Verratti vill lämna PSG så köper vi han har vi en perfekt ersättare.
Tänk smart nu Rosell !
Barcelona Titooo
2013-07-26 13:29
Om det nu stämmer att Tata vill bara ha en mittback vilket verkar vara Vergini, så tror jag att han tänker så här: Han kommer att ha två spelare på varje position vilket betyder:

Valdes
alves-pique-puyol-alba
busi
xavi-iniesta
pedro-messi-neymar
____

pinto
montoya-vergini-barta-adriano
mascherano
s.roberto-song
alexis-cesc-tello

vad tycker ni?
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 13:28
Han tycker Barca har en liten trupp. ;)
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-26 13:23
And its live boys!
Barcelona Rambla~
2013-07-26 13:20
Fan vad jag stör mig på vissa katalanska journalister. De envisas med att ställa frågor på katalanska trots att de även talar spanska. Vad är det för jävla sätt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-26 13:20
Man fick frågan rakt ut om värvningsstrategin kommer se likadan ut nu som när Tito tränade, och zubi bekräftade INTE att så är fallet. Han slingrade sig lite och ville inte gå in djupare på det. Vi får se vad som händer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-26 13:10
Håller med addeh, det viktiga är att vi får in en mittback som tränaren vill ha. Om han sen är en, för oss, okänd argentinare som kommer gratis är det fine by me. Jag ser gärna en rutinerad mittback utöver det, men vill klubben bara förstärka med en spelare så är inte ett stort namn och en fet övergångssumma jag skriker efter.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 13:05
Barca borde ha text istället, så jobbigt när den som översätter pratar så sakta...
Atlético addeh
2013-07-26 13:00
Gabriel

Poängen är ju att vill Tata ha honom till Barcelona är det ingen chansning. Bartomeu har bekräftat att det finns gott om stålar - det är inget problem. Att Tata ändå vill ha Vergini före andra alternativ tycker jag säger väldigt mycket.

Personligen slipper jag gärna en flashig värvning. Bara Silva & Ramos hade gått rätt in i startelvan ändå. Allt utöver blir en typ av chansning. Varför slösa på stålarna i sådana fall?
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 12:59
Förhoppningsvis kan man avfärda alla rykten Cesc en gång för alla!
Barcelona Blaugrana91
2013-07-26 12:58
Jag är övertygad om att klubben kommer köpa 2 mittbackar.
Han Vergini ser väldigt intressant ut. Ett guldkorn. Sen vet vi ju inte hur han kommer prestera i Europa.

Vi lär nog även köpa in en till av världsklass.

Men vi får säkert lite svar på PK som börjar NU.
Tiki-Taka
2013-07-26 12:57
Engelsk översättning ?
Barcelona Abbe.
2013-07-26 12:57
Tiki-Taka

Nu.
Tiki-Taka
2013-07-26 12:41
När börjar presskonferensen ?
Barcelona Rambla~
2013-07-26 12:08
Rooonney___ Nej då, jag har koll på de titellösa. Jag syftade mer generellt och hur de som följer PL ser på klubbar som Barcelona. Hur mycket skitsnack det förekommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-26 12:01
Thiago: "I wanted to feel valued and to play more. The club knew I wanted to leave, I waited for them to contact me, but they didn't." Thiago: "Man United didn't talk with me. Bayern was always my first option. Real Madrid tried to sign me? No comment." Thiago: "Could I return to Barcelona one day? I would never close the door to Barça, the club gave me so much." [rac1] Sköna citat som kanske tystar lite Thiagohatare här inne. Vergini verkar lovande men det är en chansning. Hade inte haft något emot Vergini någon etablerad mittback.
Barcelona CuleForLife!
2013-07-26 11:58
Hoppas Vergini om han kommer blir ett fynd. Och att man värvar en back av toppklass exempelvis Sakho. Då skulle jag vara nöjd.
Barcelona Rooonney___
2013-07-26 11:45
Rambla Då var vi ju i princip överens hela tiden och jag är rätt så säker på att vi inte brydde oss när cesc jagades. Tillhörde aldrig manchester, eller har du blandat ihops oss med de titellösa ;)?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2013-07-26 11:45
Någon som vet när Tata ska hålla presskonferens idag?
Barcelona Gabriel
2013-07-26 11:42
Om det stämmer att Tata endast vill ha en ny mittback och att den personen är Vergini så blir jag besviken på han redan från början, framför allt om det stämmer att han kan komma gratis, eller åtminstone för kaffe pengar då det kommer finnas över pengar till ytterligare en mittback. Du var inte här förra säsongen när vi fick stryk med 7-0 mot Bayern och förlorade hemma med 3-1 mot Madrid, du vet inte hur det kändes, Tata. Vi förtjänar att få en mittbacksvärvning som gör oss excited, någon som vi vet håller på den högsta europeiska nivån, en värvning som får oss att tänka; "bra, nu har vi åtminstone gått in starkt för att förbättra mittbackspositionen och gett oss själva bästa möjliga förutsättningar". Den spelaren är inte en okänd och otestad 24-åring som knappt spelat en enda match för landslaget. Nu kanske Vergini blir den nya Maldini, vad vet jag, men det är just det som är poängen, jag vet inte, och ingen annan culé (åtminstone nästan ingen) vet det heller. Vi, vill, veta! Det här är en stor chansning, jag är trött på chansningsvärvningar till försvaret. I'm sorry, Tata, men om det här stämmer så sjönk genast mitt förtroende för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2013-07-26 11:37
Ibland förstår jag inte mig på vissa här inne, Man U vill verkligen ha Cesc såklart att dom gör allt för att få honom. Det är så marknaden funkar, tror ni själva att PSG vill sälja Silva. När han t.om själv har sagt att han vill fullfölja sitt kontrakt, hyckleri någon? Vi har bara tur att Messis klausul är så hög då kan jag tänka mig att det skulle vara kaos här inne när alla lag försöker snoka. Det heter SILLY season av en anledning.
Barcelona ViscaBarca1899
2013-07-26 11:23
@barcastuff: For new Barcelona coach Tata Martino nothing changes regarding Cesc Fabregas. The Argentine counts on Cesc, who's not for sale. [md] Nu har Rosell, Tata, Bartumeu, Song, Pique, Iniesta och fler personer sagt att Cesc Fabregas inte är till salu och vill stanna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-26 11:14
Rooonney___ Jag har inget emot United och jag hatar heller inte. De får jaga Cesc bäst de vill, blir bara lite irriterad när de inte fattar att han inte ör till salu. Jag menar, när Rosell tom skickar ett brev där han talar om att det är ingen idé att de fortsätter jaga honom. Fast du har rätt, fjantigt att skriva United är äckliga osv. Tidningar i Barcelona och Madrid är korkade, så är det bara, tyvärr inget att göra något åt. De flesta journalister är själva fans till lagen och kan få för sig att hitta på vad som helst och publicera det som "sanning". Du har rätt, man ska inte gråta när ens klubb sysslar med samma saker. Vilket jag också syftade på att ni heller inte (inte du personligen nu) borde gjort när Cesc jagades när ni innerst inne vet att ni mer eller mindre är av samma skrot och korn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-26 10:50
På Celtics nya matchställ har de ett citat inskrivet på insidan av kragen som lyder: This Celtic Football Club is much more than a football club.

Känns bekant va?;)
Barcelona Rooonney___
2013-07-26 10:40
Rambla~

Engelsk press har sina häxjakter absolut. Men när det kommer till övergångar så är spanska lag värre. Och då menar jag att real är fula i sitt sätt att värva. De går ut och pratar om bale till ex offentligt om hur han är född för att spela i det laget osv. Varför inte bara låta klubbarna snacka och förhandla istället för att gå ut med offentliga uttalanden och störa andra lag med flit. Men visst det kanske är nya tider och man kör med lite fulare tricks, allt är inte så hederligt. Men då kan man inte själv klaga när man blir utsatt för det senare. Har sett allt möjligt härinne "äckel united la bud på thiago" "oo vad jag hatar united dom budar på cesc vad fattar dom inte"
Säger inte att du skrivit det men dom kommentarerna har förekommit. Och ni budade på cesc för att han själv ville lämna men inte sa något öppet. United har fått två bud nekade men fortsätter buda iaf, då måste det ju finnas något där som uppmuntra ett fortsatt budande? Något som gör att det finns ett litet hopp om att man kan lösa det? Annars tvivlar jag på att man fortsatt efter två nekade bud. Nu tror jag inte att cesc går av flera olika anledningar enda orsaken att jag gav mig in i det här är för att någon klagar på att de kommer bud på ens egna spelare.

Jag har inte sagt att vi står över varken det ena eller det andra. Allt jag vet är att flera spelare i barca gick ut flera gånger i media och pratade öppet om affären. Och tidningarna i england gynnar sällan lagen. I Spanien har du ändå en del barca och real vänliga tidningar som hjälper till.
Jag påpekade dubbelmoralen i inlägget. Klagar man inte när och hur spelare värvas ska man inte heller klaga när andra lag visar intresse. Eller ?
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
2013-07-26 10:27
@Rambla~:


Cesc lämnar inte. Vi har en bra trupp om vi får in en mittback till, om det blir Vergini så är det tyvärr en chansning.
Barcelona Rambla~
2013-07-26 09:52
Så Vergini kan komma att bli den enda värvningen gör i sommar? Ja efter Neymar då. Vad händer om Cesc mot all förmodan skulle lämna? Då står vi där med en lika tunn trupp som förra säsongen känns det som. Jaja, många frågetecken just nu. Får väl ge sig till tåls tills Martino sagt sitt antar jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-26 09:37
Thiago: "Would I've left if Martino would 've been appointed in April? Can't know that. Things happen, you try to make the right decisions." New Barcelona coach Tata Martino has asked the club to only sign one more player this summer, a centre back. [mundo deportivo]
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-26 09:21
Madrid's candidacy for 2020 Olympics want Messi to promote them. They think support of best player in the world could win extra votes. [as]
Barcelona Rambla~
2013-07-26 08:59
Rooonney___ Skillnaden var att Cesc ville lämna, bad om det och tom sänkte sin lön för att övergången skulle gå igenom. Problemet var att han inte ville stöta sig med arsenalfansen och var tyst som en mussla i början. Till slut sa han även offentligt att han ville till Barça. Leka moralpolis? Det var ju precis det alla anglofiler gjorde när Barça jagade Cesc för att nu se hur brittisk media kör sin häxjakt med påhittade påståenden. Spelare i United försöker påverka, RVP och de Gea tex, Moyes som babblar om sitt jävla ongoing på varje pressk. Om alla ni var så känsliga över Barças häxjakt, som förresten är så jävla överdrivet, så borde ju inte engelska tidningar hålla på med samma sak, spelare borde inte uttala sig alls och speciellt ni fans borde bli lika upprörda över det. Ni sysslar ju inte med sånt, ni står över sånt. Du vet, ärliga brittiska fotbollen som lever upp till alla ideal. Dessutom, personligen har jag inga som helst problem med över vilka metoder Barça använder när det kommer till att locka hem en spelare från aset Wenger och hans Arsenal. När han envisas med att utnyttja systemet och på ett suspekt sätt locka spelare från vår ungdomsverksamhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: