/spanien/barcelona/forum/7941.aspx/spanien/barcelona/forum/7941.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2013-08-06 12:33
Barcelonito Tyvärr så har du nog rätt. Det där är typiskt agerande från MD och Sport.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-06 12:29
El Soap Det är iaf tydligt att han inte är att räkna med när det är dags för de stora värvningarna. Då är det alltid Sanllehi klubben skickar fram. Han verkar kunna sin sak för annars hade inte Rosell behållit en snubbe från Laportas ledning. Zubi tycks mest syssla med kontraktsförhandlingar när spelare ska förlänga eller förnya sina kontrakt. Att göra värvningar verkar han inte ha fått något förtroende till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-08-06 12:23
Rambla Det är något tidningarna skriver, hittills har de bara kommit med fel info och det finns ingenting som egentligen säger när och hur de ska lägga bud på Luiz. Och Chelsea är i USA, det påverkar säkert också då lagen oftast inte vill att transfer-rykten ska förstöra en turné. Precis som i fallet med Rooney, då bör spelaren stanna hemma istället. Sen tror jag inte att Barca har skickat någon till London, det är bara Mundo som skriver det, ingen annan tidning och "nyheten" har redan placerat långt ner. En sån nyhet borde finnas på sport, marca, as, mundo och rätt så högt upp.
Barcelona Gabriel
2013-08-06 12:22
Rambla Är du ens förvånad? Reagerade precis som dig, varför ska de vänta tills nästa vecka? Jag ser inga som helst motiv till att vänta. Det är bara att köra och försöka få till en överenskommelse med Chelsea, och om de vägrar att sälja, fine då går vi vidare. Men det är det här som är problemet med klubben, de väntar och väntar - lägger ett bud, budet förkastas, de väntar och väntar - lägger ett nytt bud, budet förkastas igen och nu har det gått 3 veckor tills det nya budet lagts och man ger plötsligt upp. Man spenderar alltså ca 3 veckor på en misslyckad värvning, sånt borde gå mycket fortare för att kunna kolla och se över andra alternativ. Nu rinner snart tiden iväg, och även om fönstret stängs den sista så blir det allt mindre troligt att klubbar vill sälja desto närmare vi kommer slutdatumet gällande transferfönstret. Ibland undrar jag hur de tänker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-06 12:19
Läromästarna tar hand om sina adepter, ser ni några likheter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-08-06 12:17
Jag låter bilden i länktipset tala för sig själv.

---

Får hoppas att man säkrar Luiz snart. Börjar ta alldeles för lång tid, det här borde ha varit klart för någon månad sedan.
Barcelona El Soap
2013-08-06 12:13
Rambla~

Jag undrar varför Zubi ens har jobbet, förutom att vara Sandros nickedocka. Han gör väl inget av de en sportchef vanligen gör.
Barcelona Rambla~
2013-08-06 12:10
"Barcelona will next week make another attempt to sign him. [md]" Vadå next week? Det är bara tisdag denna vecka. Vad fan väntar de på? Lägg ett bud och gör det nu. Spelaren är uppenbarligen intresserad annars hade inte Sanllehi rest till London. Vad finns det att vänta på? Tiden håller på att rinna ut, tick tock tick tock. Jag retar mig på att de alltid ska vara så slöa att komma till skott. Ännu en gång får Zubi stiga åt sidan när en viktig värvning ska göras. Eller hade han en golfrunda bokad?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter
2013-08-06 11:45
Ja bryr mig ärligt talat inte om Luiz kostar 550 också, vi måååste ha in en mittback av klass. Som marknaden och dess priser ser ut nu så är det inte pinsamt att lägga så mycket pengar.

Tänk sen när det går åt helvete bakåt, då kommer vi alla tänka att vi borde köpt en grym mittback även fast denna skulle kosta en miljard, haha skämt o sido , menmen
Barcelona Zibarca ~ Hakuna maTata
2013-08-06 11:23
Enligt mundo så ska Raul Sanllehi åkt till London igår för att förhandla med David Luiz agent. Priset ska ligga på 46 €.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-08-06 11:14
På tal om Neymars viktminskning, jag känner några som har opererat bort halsmandlarna och alla säger att de får svårt att svälja mat och därför äter de knappt någonting. Det ska dock gå över ganska snabbt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MabastB
2013-08-06 11:02
@barcastuff: A Barcelona director met yesterday with David Luiz' agent in London. Barcelona will next week make another attempt to sign him. [md] Snälla skynda bara och få in honom, man börjar bli orolig här borta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 10:46
Kaptenen Vem har sagt att allt är frid o fröjd? Det viktigaste var att vi redan såg presspel i första matchen klart det inte sitter skojar du eller?

Det viktiga är spelarnas inställning och den såg jag senast vilka vi än mötte...

Jonas - tots units fem força Reina kommer inte till oss för att agera backup!

Gör han det är han välkommen annars nej tack enligt mig!

Min målvakt heter Ter Stegen inget annat om inte Courtois får för sig nått...
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-08-06 10:37
Deulofeu "Vi kan ju inte värva en målvakt som bara är tänkt att agera clown och spela i copa del rey!" Klart vi kan. Vi hade ju nyss Pinto?:p Och Reina är dessutom bättre. Till skillnad från den argentinske målvakten har Reina rutin från europeiskt spel och kan agera mentor åt Ter Stegen. Att han dessutom blir lätt att värva, att han är från La Masia och verkar vara en riktigt skön kille är bara guld!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kaptenen
2013-08-06 10:31
Känns som att hyllandet av Tata har gått överstyr här. Efter en träningsmatch sitter spelet och vi är på helt rätt väg.
Vad är det som säger att inte Tito och tränarstaben haft en tillbakagång till ett högt och aggressivt presspel, högst på agendan?
När vi utklassade Milan i våras, så var vi tillbaka, några veckor senare hade vi haft jätteproblem med ett tamt PSG, och blivit överkörda av Bayern.
Det var ändå tävlingsmatcher!
Jag förstår att man blir glad och positiv, men att tro att allt är frid och fröjd efter en match, är otroligt naivt.
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 10:31
Har man dessutom en ny tränare kommer de flesta skärpa sig lite då det "börjar om från noll" man kan då inte leva på gamla meriter och alla har mer eller mindre samma chans att visa att man ska tillhöra startelvan.

Jag är mycket positiv över Tata speciellt då han ger Dongou samt Bagnack chansen!
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 10:29
La liga es blaugrana! Jag har aldrig påstått att han på något sätt är en gud... Får han tillbaka pressen släpper vi in mindre mål det är fakta.Varken backlinje eller målvakt utsetts då för samma antal attacker.

Att han dessutom tränar försvaret som ett block och gnuggar är något som gör mig glad.

Han har dessutom både teoretiskt och taktiskt tränat en del på hur vi försvarar oss mot kontringar.Det låter också positivt i mina öron.

Men pressen är det viktigaste och vi såg själva vid hans första match vid rodret att det var rejäl press.

Klart man vill ha en ny mittback jag har aldrig påstått något annat men kommer ingen kommer vi ändå släppa in färre mål tack vare pressen som kommer bli bättre tro mig!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-08-06 10:18
Deulofeu (Barcelona) Ursäkta mig men Tata är ingen gud han kanske är en mycket bra tränare som Pep men vi kan inte förvänta oss stordåd ifrån honom som att han ska täppa igen försvaret, han har sagt att han ska ha likadan spelfilosofi som förut men att han ska lägga till ett par detaljer och denna spelfilosofi som vi har, har tidigare visat vara sårbar för försvaret oavsett vilken tränare vi har, så en mittback är väldigt nödvändigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 10:12
Tatas gamla målvakt som han bett Barca hålla ett öga på kommande säsongen.

Valdes gör ju sin sista säsong och likaså Pinto. Två nya målvakter ska in Varför inte Ter Stegen och Tatas gamla målis?

Hans kontrakt går ut 2014 så det borde vara en bra affär betydligt bättre än Reina.Vi kan ju inte värva en målvakt som bara är tänkt att agera clown och spela i copa del rey!

Jag tycker han ser bra ut otroligt stor!
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 08:59
RonaldinhoGaucho! Så illa är det inte men vi behöver bredd och en till skulle kanske flytta upp masken igen samtideigt som det skulle få fart på Pique skulle göra underverk för oss helt klart.

Tror även Tata kommer att göra laget mycket bättre defensivt även om någon mittback kommer eller inte.

Pressen är tillbaka det är det viktigaste.Vi har även ett rakare anfallsspel.

Tänk er tre fyra spelare som jagar Messi samtidigt som han håller dom stången sneglar han efter en löpning av Neymar och han levererar bollen perfekt och Neymar gör inga misstag framför mål precis... Är så förväntansfull inför säsongen.

Men det kommer bli tufft mot Atletico för vi kommer inte vara i toppform med hela laget precis! Riktigt dålig försäsong som vanligt har vi haft tyvärr... Den går väl främst ut på att spela in nyförvärven och vi väntar väl fortfarande på mittbacken... och Neymar kan knappt spela efter sin operation.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-08-06 08:45
Deulofeu (Barcelona) Masken och pique tsm som mittlås är katastrof va säger du? Båda 2 är som 2 yra kycklingar som inte vet vad dom ska göra, Vi behöver en riktig mittback så att macherano får spela pivote igen, sen en back som ska få pique att bli rädd om sin startplats!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 08:43
Eftersom marknaden är totalt krossad i europa och många andra länder tex Brasilien gäller det att hitta länder där kvaliten på spelare är bra men priset inte åt skogen.

Enkelt kolla Man U de hade scoutat innan u-20 och värvade en av de bästa backarna i hela turneringen i Varela Uruguay han kostade nästan inget och kommer nog spela en del i pl redan i år om han får tillstånd förstås.

Tycker att Uruguay är superintressant då de har en mittback vid namn Gaston Silva som är 185 cm och vänsgterfotad dessutom var han kapten för laget som förlorade mot Frankrike i Finalen 0-0 sedan förlust på straffar.

Han är ju precis vad vi behöver kanske inte till a-laget direkt men ett år i b och sedan uppflyttning om han funkar? Han kostar inte massor och Tata borde ju kunna få ordning på sydamerikanerna vi värvar?

Vi har i samma lag en målvakt som är riktigt bra som släppte in tre mål på sex matcher! Guillermo De Amores också en perfekt spelare kanske inte i år men köp in honom och skicka honom på lån i la liga eller segundan ett år och så ser vi vad som händer! Kostar knappast skjortan 186+ cm lång och riktigt stabil.

Sen har vi ju också guldklimpen som vi visat intresse för Uruguays nummer 10 som var lysande turneringen igenom Giorgian DE ARRASCAETA uppges kosta cirka 30 miljoner! Ungefär som Denis för City alltså.

Köp och låna ut till Villareal eller så han skulle blomma direkten i la liga!

Lite tankar bara de tre spelarna skulle vi får för under 100 miljoner och lyckas en av dem så är vi ju hemma rent ekonomiskt!

Vi har ju världens möjlighet med ett b-lag i Liga adelante att göra denna typen av värvningar och sedan testa dem i a-laget vid behov.

Det verkar som om Tata verkligen gillar Dongou och han kommer garanterat få chanser i år superkul anser jag.Även Bagnack ligger bra till speciellt om vi inte får in en ny mittback.

Bartra har fått ett kontraktsförslag till 2018 återstår att se hur han vill göra...
Barcelona Smogen
2013-08-06 08:21
Helder Postiga 31-år går tydligen till Valencia för 3€ miljoner + bonusar. Han är alltså tydligen värd mer än Villa som ju Zubi sålde för 2€ miljoner + bonusar.gött mos
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 08:16
Om det nu är så att det går få Hummels eller David Luis för strax över 400 miljoner då är det väl så...Denna sommar är mer galen än någonsin man får acceptera läget eller vänta.

Jag anser att generationen Xavi ,Iniesta och Messi förtjänar bästa möjliga lagkamrater och det ska inte sparas på krutet.

Värvar vi en bra mittback kan vi vinna champions kanske två gånger till de närmsta åren med denna fantastiska generation.

Jag tycker verkligen vi ska försöka.Det kostar att ligga på topp.

Vi snackar ju inte om att värva Bale precis...
Barcelona Smogen
2013-08-06 08:12
Det blir väl någon spelare från Arsenal som till slut köps in för att agera mittback. Fast med lite tur har klubben jobbat i tysthet på något vettigt alternativ som snart blir klart, Inigo Martinez eller Hummels kanske. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-06 08:11
När man ser bilder på Messi som tränar med Barca kan man inte annat än vara glad.

Även om vi inte lyckas värva en mittback av yttersta klass är inte Mascherano och Pique helt utan klass...

Tänk er hur många andra lag som skulle döda för att han en Neymar eller en Messi vi har båda.

Det går inte vara annat än positiv inför säsongen!

Får vi en mittback är det bonus det verkar dock inte så.
Barcelona Basselona
2013-08-06 07:45
@Massimo:


Hahahaha, Pep löper lite likt Michael Johnson här. Spikrak i rygg o riktiga älgakliv ;)
Barcelona kingrodrigues
2013-08-06 07:08
@barcastuff: Despire rumours about Barcelona preparing a new bid for David Luiz, Chelsea don't consider to sell the Brazilian centre back. [daily mirror] Det är över. En hel sommar i sjön, IGEN.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-08-06 01:49
Barcelona had a deal with Reina for this summer, but because Valdes stays, the transfer of the goalkeeper has been postponed until 2014 [md]

derp
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-08-06 01:00
Förstår mig inte på hur Real ska få in alla stjärnor i sin startelva och samtidigt hålla dom bänkade stjärnorna nöjda det kan antingen bli succe eller ett totalt fiasko med konflikter, hoppas förstås på det senare alternativet då Ancelotti har många bollar uppe i luften, jag menar det är inte lätt att få in spelare som Bale, Özil, Di Maria, Isco, Modric, Illaramendi, Khedira, Alonso, dessutom spelar majoriteten av spelarna på samma positioner, vi får iaf hoppas på ett totalt fiasko där flera spelare blir missnöjda och inte lever upp till förväntningarna, speciellt Bale om den värvningen nu går hem. Visca!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: