/spanien/barcelona/forum/7938.aspx/spanien/barcelona/forum/7938.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-06 23:37
Gabriel "Angående Guldbollen så tror jag för första gången på 4 år att Messi inte vinner den, tror det blir Ribery, bara en magkänsla." Håller med! Känns iaf som det blir en Bayern-spelare. Hur kul hade det inte varit om en Schweini/Lahm vann för en gångs skull! "Personligen anser jag inte att priset "Balon D'or" står för vad den spelaren vunnit kollektivt sätt under den säsongen, utan snarare att priset står för "världens bästa spelare", där råder det inga tvivel om att Messi är det. Men som jag sa, det är bara en magkänsla, tror att Ribery vinner det - självklart då på argumenten att han vann trippeln i sitt klubblag och var en av solstrålarna i det Bayern laget. Men men, vi får helt enkelt se." Där håller jag inte med dig. Balon d'Or är ett pris för säsongens bästa spelare, inte det väldigt luddiga "världens bästa spelare" (genom tiderna eller inte) Visst, Messi är antagligen "världens bästa spelare" om man ser till de senaste 3-5 åren. Den senaste säsongen? I dunno! Samtidigt är jag väldigt kluven till alla typer av awards. Det är så otroligt svårt att "mäta" (notera citationstecknen) en spelares värde och prestation. Ett tydligt exempel på detta är hur få defensiva spelare som vunnit Balon d'Or genom tiderna.. För övrigt kan jag inte annat än impas av C.Ronaldos framfart... (om vi nu ska prata spelare som är oerhört viktiga för sitt lag) "Gällande allt annat, jag skulle önska att alla inlägg som inte handlar om FC Barcelona, eller ens om fotboll över huvud taget, raderas här inne. Blir jobbigt för den (sånna som mig) som går in här för att läsa, eller skriva om ämnet Barça/Fotboll att behöva scrolla ner flera inlägg för att hitta något som handlar om sporten fotboll, snarare än religion." Couldn't agree more! Well spoken.
Barcelona Barca Barca
2013-08-06 23:36
Barcelonistas och LeoMessi Tack för infot. Synd att politiska problem i en helt annan kontinent ska förstöra synen för våran fina klubb. Folk har tappat fattningen om att vi i första hand e en fotbolls klubb. Pique var på moske besök med Keite för två år sen...Så spelarna favoriserar ingen religion, milis, grupp elle folkslag
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-06 23:31
Jag har inget emot er som vill diskutera religion, tvärtom så vill jag istället hjälpa er...kolla länktips!

Så kan vi fortsätta diskutera FC Barcelona här :)
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-06 23:31
Ska nån vinna ballon dor är de fanimej Philip Lahm. Klockren kille! (Ska väll tilläggas att jag är en försvarsälskare"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:28
Shanghai - yepp:),tack!. men's physique nästa år!. Fast individuellt så var Ribery inte i närheten av varken Messi eller ens Ronaldo för den delen. Priset ska gå till den spelaren som levererat bäst och där har enligt mig Messi varit bäst iår igen.
Barcelona >The Reporter<
2013-08-06 23:27
Nu måste jag blanda in mig igen. Jag tror inte. att folk har något. emot att Barca. besökte muren, utan det har att göra med att spelarna bad mot vägen. känns som om de blev "tvingade" Skriver från mobilen, mobilen. hackar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-08-06 23:23
Angående Guldbollen så tror jag för första gången på 4 år att Messi inte vinner den, tror det blir Ribery, bara en magkänsla. Personligen anser jag inte att priset "Balon D'or" står för vad den spelaren vunnit kollektivt sätt under den säsongen, utan snarare att priset står för "världens bästa spelare", där råder det inga tvivel om att Messi är det. Men som jag sa, det är bara en magkänsla, tror att Ribery vinner det - självklart då på argumenten att han vann trippeln i sitt klubblag och var en av solstrålarna i det Bayern laget. Men men, vi får helt enkelt se. Gällande allt annat, jag skulle önska att alla inlägg som inte handlar om FC Barcelona, eller ens om fotboll över huvud taget, raderas här inne. Blir jobbigt för den (sånna som mig) som går in här för att läsa, eller skriva om ämnet Barça/Fotboll att behöva scrolla ner flera inlägg för att hitta något som handlar om sporten fotboll, snarare än religion.
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-06 23:22
Barcelonas forum snackar alltså om religion och om man får filma i moské. Bravur
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:20
Nu byter vi ämne inget mer snack om religion eller annat skit, sådana här diskussioner brukar i slutändan spåra ur.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 23:20
Barcelonistas

Är det du man ser på din profilbild? Sikken biff. :)
Wena
2013-08-06 23:16
Men Herregud kan ni hålla käften om den här jävla religion greyen. Det här är ett forum för att prata om fotboll och inte något annat. Vill ni prata religion så gör det i ett annat jävla forum.
Barcelona LeoMessi
2013-08-06 23:16
Barca Barca (Barcelona) Barcaspelarna besökte klagomuren och hela forumet började koka för det. Välkommen till det nya Flashback, här diskuteras religion och vilka människor som är värst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:15
Barca Barca - du har inte missat något tro mig, senaste dagarna har vi bara diskuterat om mytologi, oj menar religion... Barca har besökt klagomuren och några individer i arabländerna har blivit frustrerade på Barcelona.
Barcelona Barca Barca
2013-08-06 23:10
Ja hänger inte med, är utomlands, vad är det som har hänt ? Snälla kan nån förklara kortfattat ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 23:08
SoN_Un

På vissa moskéer får du filma, andra inte.

Självklart får kristna be där, vad är det för fel på de? Vi är trots allt från Abrahamitiska religionerna.
SoN_Un
2013-08-06 23:04
Shanghai - Gerardo "Tata" Martino

får man filma?

får kristna be där?
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-06 22:59
Till: "Vamos Blaugrana" "Shanghai - Gerardo "Tata" Martino " "Explict" "Coach Pep, " "KarmaIsAKaranka " "petersays " EDIT: "med flera..." Det räcker nu! Les Rambles är ett forum för fotboll, för diskussioner kring F.C. Barcelona! Jag skiter högaktningsfullt i vad ni har för religiösa böjelser, åsikter och tankar. Det gäller er andra också. Ska det inte få finnas ett, ETT(!), enda forum på nätet där vi kan samlas och diskutera ett gemensamt intresse, en passion, utan att något så orelaterat som religion prompt måste bryta vår gemenskap. De flesta av oss här har varit fans i många år. Vi kom till klubben av olika anledningar, från olika bakgrunder, olika kulturer, religioner. Det är exakt därför vi är så starka! Klubben är inte perfekt, långt ifrån, men det betyder att vi som supportar måste gå i förgrunden, se till att leda vägen. Ja, jag är ateist. Jag har inte mycket till övers för den organiserade religionen. Men, och låt mig betona detta ytterligare, jag har inget (!) emot religiösa personer. Hur skulle jag kunna förneka en annan människa hennes lycka? Hennes trygghet? Abidal är en av mina stora förebilder, Keita likaså. Abidal kunde likväl varit jude, sikh, buddist, kristen. Det spelar ingen roll. Jag älskar personen, inte vilken bok eller tanke han baserar sina handlingar på. Bra människor är BRA människor, oavsett från vem eller vad deras grundvärderingar kommer. Jag är här för att jag älskar F.C. Barcelona. Mes que un club, mer än en klubb. Är din primära anledning någon annan så är du på fel ställe...
Barcelona Farhad#4
2013-08-06 22:52
En fråga till de som inte gillade att Barca spelarna besökte klagomuren. Menar ni att Barca spelarna borde ha besökt en Moské också för att ha jämnat ut det hela? Icke-muslimer får väl inte vistas i vissa Moskéer!? Hade de besökt Moskén så hade folk sen klagat på att de inte får vara i en Moské och att bara muslimer får besöka Moskéer. Eller så hade någon jävla terroristorganisation gett ut en fatwa mot vårt kära Barca. Rätta mig gärna om jag har fel, jag är uppvuxen i ett muslismkt familje men fullständigt skiter i religioner, så jag har inte så bra koll på det där!
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-08-06 22:51
asså vilka skojare de finns.. de finns en anledning till varför dom kallar oss de 3 syskon religionerna.. sluta hata ärlig talat.. vi vet att Israelerna är sharamit när dom gör som dom gör. men kom ihåg de e inte religionen som säger åt dom o göra så, de e ledarna..

Barcelona Gonzalez_Barca
2013-08-06 22:48
Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]

Public Relations
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-08-06 22:46
Dum fråga men vad står PR för?
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 22:45
@SoN_Un:


Alla får besöka moskén, det är inte bara för muslimer. :)
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 22:44
zick9

Hade du varit muslim (speciellt från mellanöstern) så skulle du reagera starkt på dessa bilder. Det ligger så mycket bakom detta. Först och främst som hängiven supporter och sedan historien mellan muslimerna-judarna, då blir man klart besviken när man ser sitt kära lag och spelare posera nöjt vid muren.

Jag hade inget emot Gai Assulin. Jag sa alltid till mina vänner att jag drömde om en sån anfallstrio i framtiden... Gai - Messi - Bojan.
Barcelona zick9
2013-08-06 22:40
Barcaholic

Besviken kan jag förstå, men att äcklas är bara barnsligt tycker jag. Men å andra tillhör jag den skaran som anser att människor får göra precis vad de vill med sin tid så länge de inte gör någon illa. Vill de be framför klagomuren; varsågoda!

RonaldinhoGaucho!

Håller med. Det finns lika många åsikter som det finns individer, men att sluta hålla på Barca för att ens idoler ställer sig framför en religiös judisk mur är enligt mig pinsamt.

Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 22:38
NeymarMessi - hahahaha Kasta fetting, gå träna istället pojk.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2013-08-06 22:37
tror ej man får filma i moske. plus att endast muslimer får komma in i mosken där..

tror bara det=) så hoppa inte på mig nu. plus att jag inte blandar fotboll med religion.
pantat o göradet
Barcelona Barcadinho.
2013-08-06 22:37
Märks att vissa här är unga och saknar lite perspektiv.
Finns också vuxna som är så tyvärr.

Det finns jäkla många lag och spelare som har besökt klagomuren och Jerusalem. Ni som är emot det - det kommer snart inte finnas kvar några lag som ni kan heja på !

Att vara i Israel o besöka klagomuren är ungefär som att åka till Kairo och besöka pyramiderna eller åka till Paris och besöka Eiffeltornet. Det är nästan ett måste.
Som ni vet så är Jerusalem ett centrum för tre religioner och det är då speciellt för religiösa kristna spelare att besöka platsen.
Och precis som när man tar av sina skor innan man går in i en hinduistisk tempel så ska man ta på sig kippan för att trädda in klagomuren. Det kallas för respekt.
Dock är det ingen som tvingar dig - stanna ute om du tycker att det är så känsligt.
Hoppas att ni inte kommer tycka illa om eller äcklas av Maradona (se bilden).
Eller Rooney och det engelska landslaget som besökte Auschwitz under EM i Polen eller det holländska U21 laget som besökte Jerusalem i somras. Eller det brasilianska landslaget från 80-talet med Zico o Falcao som besökte den heliga staden osv.

Men ändå så tycker jag att klubben har gjort fel med att köra peace-touren.
De gjorde fel eftersom du vill blanda ihop PR med allvarliga konflikter. Väldigt billigt.
Skulle klubben verkligen bry sig om eller förknippas med fred så skulle man inte skriva kontrakt med Qatar. Hela grejen är rent ett PR.
Barcelona Barcaholic
2013-08-06 22:32
zick9

Det är självklart att man reagerar lite grann på sån grej om man är muslim. Det vore en annan sak om dom var i någon moské också, för då hade det känts mer rättvisst att dom gör det för båda sidorna.

Jag som muslim hade älskat om Gai Assulin hade lyckats i Barcelona oavsett religion. Men när ingen i laget i princip är det och ändå väljer klubben att bara göra ena sidan nöjda (Judarna) men ignorera den andra sidan (Muslimerna) så blir man ju lite besviken.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-08-06 22:30
Explict har faktist rätt när han säger att sluta följa klubben bara för att dom hade kippa och stog vid muren är patetiskt som fan.. dock att dra alla araber över en kant e överdrivet, men dom som sitter o tjurar över detta ge upp förfan..

dom va i israel so what? hade ni varit judar och sen se att vi fick Qatar Airlaines då hade ni också börjat tjura, men bara för att ni e från mellanöstern så gör de inget att vi har Qatar som sponsor va? it work both ways..

jag är Assyr så mina för'ldrar e från mellanöstern, bara så ni vet innan folk hoppar på mig för detta inlägg
Barcelona NeymarMessi
2013-08-06 22:28
Ska precis tända en feting och kolla Barca på youtube. Alltid lika njutbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: