/spanien/barcelona/forum/79.aspx/spanien/barcelona/forum/79.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BarcaMagic
2018-06-26 15:18
SVT studion "Mexiko är pressade", hur kan Mexiko är pressad när VI måste vinna och samtidigt Tyskland tappa poäng mot Sydkorea! :)
Mexiko har ett bra och mycket bollskicklig lag dessutom spelare som Vela/Lozano som kan avgöra matcher på egen hand.

Visst vi är bra på fasta situationer men tappar vi boll i farliga lägen är det tack o hej.. Mexiko är grymma på kontringar.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-06-26 15:09
Frankrike ställer upp med en 4-2-3-1 uppställning som ser riktigt spännande ut, En uppställning som jag gärna vill se i Barca kommande säsong.

Dembele___Griezmann____Lemar
______________Giroud____________


Dembele____Messi_____Coutinho
____________Suarez_____________
Barcelona BarcaMagic
2018-06-26 14:55
TV4 ska aldrig sända stora avancemang, sen fattar jag inte varför VM ska spelas i betald kanal och tvinga folk teckna abonnemang när i alla andra länder sänds matcher som spelas samtidigt i 2 olika gratis kanal där alla har tillgång.
TV4 gruppen är girigare än judas, reklam efter reklam och med stor text innan varje reklam paus "sändningen fortsätter på Cmore" som om där sitter några andra och snackar..samma snilla gubben Backe, 2 tanter med ett bord mitt ute ingenstans som snackar massa bullshit och pajkastning mot Sveriges motståndare eller jämföra Messi mot Ronaldo eller tvärtom...de är även duktiga att göra en höna av en fjäder.

Ikväll sänder de viktigaste matchen på Cmore... många som inte kan streama och vill se matchen måste teckna deras värdelösa Cmore som sänder bara gamla filmer, porr och annat trams.

Barcelona Kröj14f
2018-06-26 14:48
Om det nu ska snackas om äckligt beteende, så skulle jag för egen del vilja flytta fokus från en överreklamerad skyttekung till en annan, nämligen "sir" Harry Kane. I min värld så borde dennes gravt överlagda regelbrott i straffområdet i Englands match mot Tunisien, inordnas i samma kategori som Luis Suárez bitande av Giorgo Chiellini, när det kommer till påföljden. Minst. Vi talar trots allt inte om en störd persons impulsiva beteende i stunden, utan om en synnerligen överlagd handling av en hela fotbollssportens dödgrävare. Som syftade till att föra alla dess rättsskiparna bakom ljuset, genom att i sin förlängning tillskansa sig en stor fördel i form av en straff. Vad snackar jag om? Det händer ju titt som tätt i dagens fotboll. Nog så sant. Trickfilmning är väl inget nytt? Nej, må så vara. Det som emellertid skiljer Kanes skandalösa agerande från s k skådespelande i allmänhet, är att han inte bara söker kontakt för att sedan lägga sig platt fall. Nej Harry Kane agerar regissör och ser ut en tunisier som statist, suger tag i denne i dennes arm (gult kort!), drar mycket medvetet med sig honom för att få det att se omvänt ut och slänger sig sedan under buller och bång från en upprörd tittarskara samt engelska kommentarer tillika experter i studios, som samfällt skriker efter straff. Det borde de faktiskt fortfarande göra. Suárez tilltag mot Italien fick faktiskt sina långtgående konsekvenser först efteråt, när filmbevis presenterats. Sådana finns även i fallet Harry Kane. Vad väntar FIFA på?
Barcelona BarcaMagic
2018-06-26 14:40
@Mike79:

Jag har streamat alla matcher som har sänts av TV4 eftersom jag tål inte deras studio och kommentatorerna.
Som många andra påpekade Ronaldo7 sidan fungerar över förväntan och jag har aldrig haft problem att streama om det har varit stora eller små matcher.

Det är väldigt dumt att köpa Cmore och ge pengar till TV4 gruppen dessutom kommer de att tänka "va fan folk tecknar ju på Cmore, kanske lägga alla nästa turnerings matcher där!".

Streama och spara pengar, streamen är kanske några sekunder sent men du sparar pengar och slipper svenska studion och värdelösa "experter".
Barcelona Mike79
2018-06-26 14:27
Tack för svar gubbar! Känner till de flesta ”ful stream” sighter, funkar till enstaka Copa matcher men inte till VM :) Blir en månaders abonnemang på Cmore, fult av dem men är man konsument så är man.. Soy Argentino ikväll!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2018-06-26 13:57
Alcacer till Everton för 30 m €! Bra jobbat av ledningen, om affären går igenom. Låter rätt trovärdigt, iom att Everton visat intresse för Alcacer förut.
Barcelona Iniestas vänsterfot
2018-06-26 13:27
jag kör på samma stream som Smogen:

www.ronaldo7.net

Ofta en 20-tal länkar med streamar där, de flesta funkar fint
Barcelona LennyRomario
2018-06-26 12:58
@Barcadinho.:
Känns även relevant att påpeka att utan var så hade domaren inte sett situationen överhuvudtaget. Alltså inget kort alls. Så hur det är en konspiration förstår ju ingen. Att domslutet är fel stämmer dock, men det beror på en feg tönt till domare.
Barcelona LennyRomario
2018-06-26 12:55
@Mike79:

Nja. Går på sportkanalen, några KAN ha den i sitt utbud om man har stort kanalpaket. Men tv4 suger helt klart.
Barcelona El FenómenoR9
2018-06-26 12:51
[QUOTE=Barcadinho.]Det känns relevant att citera mitt inlägg för ett par veckor sen. Som sagt, VAR är nytt och viktigt att få ihop regler till det så fort som möjligt så att alla, mest domaren och spelana vet vad som gäller. VAR är ett verktyg för Fifa att korrumpera våran sport ännu mer. Jag var för VAR men inte nu längre, när jag ser tecken på hur Fifa utnyttjar de. Igår när Ronaldo armbågar en Irakier så får han gult!? Rött lr inget säger jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-06-26 12:38
Sportkanalen sänder. Vet inte vilket abonnemang den tillhör vet jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2018-06-26 12:14
Samma med Senegal - Colombia ser jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2018-06-26 12:13
Vidrigt av TV4 att låsa matchen! Kommer det drabba fler matcher?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2018-06-26 12:01
[QUOTE=Mike79]Mina vänner, har jag förstått detta rätt att för att se Argentinas match ikväll måste man skaffa Cmore abonnemang? [/QUOTE] inte om man kan tänka sig att streama.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-06-26 11:34
Så jävla dåligt om det där stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mike79
2018-06-26 11:26
Mina vänner, har jag förstått detta rätt att för att se Argentinas match ikväll måste man skaffa Cmore abonnemang?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-06-26 10:09
@Barcadinho.:


Det känns relevant att citera mitt inlägg för ett par veckor sen.
Som sagt, VAR är nytt och viktigt att få ihop regler till det så fort som möjligt så att alla, mest domaren och spelana vet vad som gäller.
Vi kan inte ha ett bedömnings verktyg inom idrottsgren som ligger helt öppet i luften utan regler, det blir jungel.

Bara en (kort) tidsfråga innan åskådarna börjar psyka bedömningar med VAR. Tänk er att domaren kollar VAR för en straff situatuion och 80000 maränger skanderar "straff, straff, straff". Eller 100k på Camp Nou.
Som sagt, många kommer lära sig hur man ska psyka så besluten gynnar sitt lag. Vi blir av med en del problem med få nya.
Kan inte världen bara vara problemfritt (haha..) ?
Diskussionerna fortsätter.

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-26 09:32
Katalano Domaren hade det verkligen inte enkelt, men dock står jag fast vid att det är rött kort men samtidigt vet jag att Messi hade aldrig blivit utvisad för det heller. Stjärnorna kommer undan med alldeles för mycket, speciellt när en domare från mindre fotbolls nationer dömer. Suarez kom undan med en ful eftersläng mot Egypten han med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-06-26 09:30
II Barça II

Som jag skrev så såg det ut som att överarmen gled längs med ansiktet. Jag tyckte inte att det såg ut som att armbågen träffade, så nej, det var inte så jag menade. Nu när jag ser bilderna nedan så skulle jag såklart göra en annan bedömning, men igår när jag såg det live så tyckte jag domaren gjorde rätt.
Barcelona II Barça II
2018-06-26 09:22
@Katalano

Med all respekt, men det är väldigt konstig bedömning du gör. Menar du att man ska få rött kort bara ifall man armbågar någon hårt, om man armbågar någon lätt i ansiktet så ska det bara vara gult? Eller när menar du en armbåge i ansiktet ska endast ge gult kort?

Det jag vill komma fram till att det inte spelar någon roll ifall man inte kunde se iranierns käke på repriserna, detta då man helt enkelt inte får armbåga någon i ansiktet. Och det framkom väldigt tydligt att Ronlado armbågade sin motståndare i ansiktet, huruvida det var hårt eller lätt eller att man såg käken eller inte har ju absolut ingen betydelse.
Barcelona Katalano
2018-06-26 08:49
Det är ju lätt att se en repris i slow motion i efterhand och kalla det solklart rött kort. När jag såg reprisen om och om igen på TV igår så såg jag inte hur käken rörde sig på det sättet alls. Jag tyckte inte att det var rött kort trots alla reprisbilder utan ett gult kort var rätt bedömning utifrån de bilder jag såg, och därför anser jag att domaren gjorde rätt i att inte ge rött kort, även om man i efterhand kan hitta detaljer som säger annat. Det är inte lätt att vara domare. Såg ut som att han försökte ta sig förbi och att överarmen gled längs med Iranierns huvud, men att det inte var någon direkt smäll alls.
Barcelona II Barça II
2018-06-26 07:40
@Petersays Sådär hade du aldrig tyck ifall Ronaldo hade armbågat någon i svenska landslaget. I fotboll så ska man inte armbåga sina motståndare, punkt. Anledningen till att domaren ens kolla upp det via en skärm var för att VAR teamet sa till han att Ronaldo skulle ha rött kort. Alla i studion var överens om att det var rött kort. Det var ett av de mest solklara röda korten i detta VM, enda anledningen till att det endast blev gult är för att förövaren hette Ronaldo. Domaren vågade helt enkelt inte att ta det beslutet. Hade inte bara varit rött kort om någon från Iran armbågat Ronaldo, utan förmodligen även flera matchers avstängning. Men här sitter du och kallar det för ”offerskjorta”. Bättre kan du..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-26 06:27
Länktipset börjar summerar mina känslor gällandes VAR. Det började så bra med VAR där det sköttes på ett bra sätt och rättvist sätt. Men nu börjas det gynnas, ignoreras och förmildras. Bergs straff, mitrovic straff ( jag är alban), ronaldos utvisning, filmare straffas inte osv osv. Detta är klara fall som enkelt granskas via VAR men utav någon anledning så ignorerar 17283824 ”domare” det. Ska det vara på det här sättet så ger jag VAR en pungsmäll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-06-26 02:14
Är det nånting jag har tagit mig från VAR just så är det att de stora lagen har en fördel.

Måste säga detta var en intressant VM hittills trots att vi inte ens förbi gruppspelet än ens!

Har bestämt plötsligt att jag ska titta på denna VM med popcorn med extra salt och mycket grillad kött!

Förlåt att jag klagade innan.
Det liv, denna är för kort ser ni.
Barcelona Barcelonistas
2018-06-26 00:46
Petersays - förstår inte riktigt vad det är du vill komma fram till. Offer? Vem är offer? Jag snackar om fakta. Ronaldo ska ha rött kort där tydligt enligt regelboken. Domaren saknade balls att visa ut Ronaldo då alla världens penaldians hade börjat lipa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-06-26 00:43
länk: SOLKLART RÖTT.
Barcelona Infinit8Don
2018-06-26 00:40
så detta är inte rött? säger det igen, om detta hade varit någon annan spelare hade det blivit rött o flera matchers avstängning. äckligt beteende på en fotbollsplan.
Barcelona petersays
2018-06-26 00:25
Barcelonistas: "Vad pratar du om? Hans armbåge är solklar. Ronaldo var irriterad vid det här laget." Infinit8Don: "Vi alla vet att om det hade varit vilken annan spelare som helst som gjorde det slaget, skulle va rött direkt. För att inte tala om tex suarez/costa. Hade förmodligen fått livstid. Som vanligt kommer primadonnan undan..." *ljudet av offerkoftor som tas på*
Barcelona petersays
2018-06-26 00:23
Om framtiden med VAR är att hela laget ständigt springer fram till domaren och ritar fyrkanter i luften och vi får 7-8 minuters tillägg i varje match så kan jag lätt leva utan det. Huvuddomaren måste våga vifta bort det oftare och stå bakom sitt första beslut. Det har funkat bra i många matcher, men också skräckexempel. Och mer gnäll, pauser och avbrott från spelet är inte direkt något jag längtar efter.Tycker domarna redan nu har pipan i käften för ofta (pga att spelarna ligger och rullar på gräset för ofta istället för att avancera *host* Cuadrado *host).
Annons: