/spanien/barcelona/forum/79.aspx/spanien/barcelona/forum/79.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2017-09-18 17:14
Pep el mister Jo, han påminner faktiskt lite om Isco. Jag kan förstå att du inte är övertygad om att han är "the real deal" men samtidigt är det inte detta vi är lite kända för? Att våga satsa på spelare som inte är stora "namn" och spela med de som har kvalitén och inte namnet som står på tröjan? Tänker på när Pep släppte Deco, Ronaldinho och flera därtill. Jag förstår naturligtvis att Iniesta och Busquets är större klubbikoner men det kan inte få gå ut över lagets bästa. De två ska inte vara untouchable samma sak med Luis Suarez och Pique. Det finns bara 3 spelare som ska vara untouchable i elvan idag; Messi, Umtiti och Semedo. Resten ska kriga för sina platser, jag struntar i namnen på tröjan. Helt seriöst i dagens läge, just nu, vill jag se Paulinho och Denis på mitten. Vem som ska spela med de två vet jag inte. Rakitic, Busquets och Iniesta har alla haft bra matcher den här säsongen men de tre ska inte spela samtidigt. Man kan ha 1 eller på sin höjd max 2 av de på planen samtidigt. Väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2017-09-18 17:09
@Barca4life98:


Roligt att se Denis verkligen ta för sig. Kan bli en riktigt bra spelare för Barca i år.
Väldigt kul att se Messi bli så glad vid målet som Denis gör. Andra stor spelare *hostneymarhost skulle bli sur för att Denis inte släpper den vidare till honom. Messi är en legend på och av planen, med eller utan boll, mot bättre/sämre spelare, yngre och äldre - han är helt enkelt en levande kunglig legend.
Barcelona the cameroonians
2017-09-18 17:07
[QUOTE=Davids3]Okej, så laget kompenseras inte för lönen eller en del av inköpspriset? Då undrar jag vad nyttan med denna försäkring är, hur ofta kostar en behandling 45m ? [/QUOTE] Jo. Inköpspriset kompenseras för som jag skrev. De fick t.ex tillbaka runt €600.000 på de la reds transfersumma som var runt €5 miljoner tror jag. Om en spelare skadar sig i arbetet är det ju arbetsgivaren som betalar lön. Säkerligen går försäkringen in här också. I Abidals fall med cancern hade Batca inte behövt betala lön eftersom det var en icke arbetsrelaterad sjukdom. Nu gjorde man ändå det (i alla fall om man ska tro Bartomeu) som goodwill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-09-18 16:59
Dembélé tog sig för baksidan av låret även innan matchstart i lördags.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-18 16:49
@the cameroonians:


Okej, så laget kompenseras inte för lönen eller en del av inköpspriset?
Då undrar jag vad nyttan med denna försäkring är, hur ofta kostar en behandling 45m+?
Barcelona Pep - El Míster
2017-09-18 16:16
Jag är inte övertygad ang. Denis Suarez och framförallt inte tidigare men han har definitivt en mycket fin bollbehandling och ett fint passningsspel. Hans avgörande mål är av absolut högsta klass. Dessutom kommer han MYCKET mer till sin rätt på mittfältet. Jag hoppas han får mycket mer speltid framöver då vi inte har något att förlora på det. Iniesta behöver vila lite säkerligen.

Påminner han inte lite om Isco? Lite kobenta är dom båda två också. Smidiga och snärtiga fötter och snabbt tillslag.

Kanske blir han en late bloomer som Iniesta.

Hoppas!

I övrigt så har alla mittfältare höjt sig rejält. Och oavsett Paulinhos ålder, pris och tidigare klubb så gillar jag det jag sett. Han verkar ödmjuk. Dessutom är han riktigt kraftfull och gillar att komma in i straffområdet.
Barcelona Pep - El Míster
2017-09-18 16:06
Ja, fy satan vad man njuter av Neymars beteende just nu. Som Gabriel säger - han är en makalös spelare i sina bästa stunder men hela hans persona och entourage är vidrigt. Omogna som få. Dani Alves har också sjunkit i mina ögon. Dom skämmer ju fan ut sig. Vilka tror dom att dom är? Dani Alves beteende igår är fruktansvärt smaklöst. Aldrig sett något liknande. Han är oerhört bitter på att han inte fick bli legend i Barca hela karriären ut tror jag.

Nej, Paris har stora problem framöver. Supportrarna där kommer inom snar framtid förstå det. Det är en brasse-klan i klubben som gör som dom vill. Oerhört oprofessionellt av spelarna men också av klubben. Snacka om att vara desperat på framgångar och bygga laget kring en viss typ landstillhörighet.

Det är också synd att fint land och en fin stad som Paris inte kan få ha ett lag ute i Europa som byggs på sportsliga förmågor, historia och framgångar utan istället ägs av Qatar, dopar sig ekonomiskt och gör allt för att kringgå de regler som finns.
Barcelona Gabriel
2017-09-18 15:32
Kan bara instämma vad alla skriver om Neymar, för utomstående supportrar som går in hit och läser så kommer det att verka som något man skriver pga "sårade känslor", men icke. Neymar är en underbar fotbollsspelare i sina bästa stunder, och när han är i form så är han riktigt äckligt duktig och förmodligen i de momenten världens bästa fotbollsspelare enbart efter Messi.

Tyvärr för hans egna del och laget som har honom så är det alldeles för mycket runtomkring honom som stör. Han bråkar med både lagkamrater för att inte tala om motståndare, har det någonsin funnits en motståndarspelare som haft något positivt att säga om Neymar? I början tyckte jag det lät som svartsjuka, framför allt är det mesigt att gnälla som vissa spelare gör på att Neymar är respektlös med sina finter och tunnlar, det är bara löjligt. Men nog tusan är Neymar en spelare man enkelt stör sig på, han visar noll respekt till varken medspelare eller motståndarspelare och beter sig som en liten barnrumpa som ständigt ska ha sin vilja igenom annars går han och gråter.

Det är patetiskt alltså. Jag saknar honom ärligt talat inte någonting, och det är inte "sårade känslor", det är saningen. Hur många gånger förlorade han bollen mot Juventus förra säsongen på Camp Nou, jag har inte de exakta siffrorna i huvudet men jag hörde och läste att det var någonting omkring ca 27 gånger om jag inte missminner mig. 27 gånger alltså, det är helt absurt ju. Det är en spelare som aldrig kommer att sätta laget före jaget, och då har han ändå spelat tillsammans med Messi som är den bästa läraren att ha när det kommer till att förstå sig på innebörden av det. Kan man inte lära sig det av Leo så är det lönnlöst, då finns det inget hopp.

Neymar trodde han skulle gå till PSG och göra precis som han ville, han trodde Cavani skulle skänka straffarna till honom för att han blev bortskämd i Barcelona med Leo. Gubben, alla är inte som Messi. Messi är knappast regeln i fotbollen, han är undantaget. Nu fick du smaka på fotbollens sanning, alla är egon och vill sitt egna bästa först och främst om man är anfallare och målgörare. Du befinner dig i ett stort hav i fotbollens egon tillsammans med Cavani, Zlatan, Ronaldo, Lewandowski med flera hundratals andra fotbollsspelare - Messi är den enda som skiter i sånna saker eftersom han vet att han inte behöver statistik för att hävda sig.

Välkommen till fotbollseuropa kanske man ska säga för första gången någonsin till Neymar när det kommer till det här. Det är inte Neymar van vid. Alla pratar om att Neymar ville bryta sig ur Messis skugga, det folk inte förstår var att Neymar aldrig var i Messis skugga, han hölls under Messis ena vinge, för att hjälpa honom och skydda honom, men han sket i det och drog ändå. Trots att Messi var villig att step back ännu ett steg och låta Neymar ta till sig all ära och glory den här säsongen.

Nej du Neymar, du får nog hålla din vapendragare Alves nära till dig om du ska kunna ta några straffar för en brawl med Cavani lär du inte vinna framöver heller.

I smell trouble in paradise och jag njuter så gott så.
Barcelona the cameroonians
2017-09-18 15:21
@Davids3:


Real Madrid har alla sinaspelare försäkrade vilket kostar den €4,5 miljoner/år som avser alla situationer både på och utanför planen. Det innefattar skador som varar över månad.

Det var Ruben de la Reds hjärtproblem som gjorde att de tog ett sånt beslut, och i vissa fall, t ex Bale, så finns det en premie som betalas ut om en spelare tvingas avbryta sin karriär och där en del av transfersumman "återbetalas".
Barcelona Cúles
2017-09-18 14:14
Höj nivån. Denna typ av oneliner bidrar inte till diskussion. /mod
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-18 14:03
Neymar har avföljt Cavani på Instagram.
HAHAHAHAAHAHAH

Stackars PSG. Hade varit betydligt bättre för de om de bara köpte in Mbappe.
Neymar visar tydligt att han gick dit för att han anser PSG vara en mindre klubb, där han självklart ska vara ledaren. Dock går det inte som planerat, tror inte han riktigt förstod vad Messi och Suarez gjorde för honom och hans utveckling, han tror att han kan komma in var som helst och Bossa över alla. Förstår Cavani, hade inte heller tagit emot order av en respektlös, ung Ken docka när du själv slitit dig fram, fått tugga grus för att komma dit du är idag.

Längtar till att de två hamnar i klämm på träningen, tror inte Cavani är någon som tar skit. Inte en ny, blyg Semedo han kommer att ha och göra med direkt.

Barcelona Suarez9
2017-09-18 13:53
@Barca4life98:
Först vill jag tacka för länken! Kul att se en liten recap av matchen. Problemet med Denis Suarez är att han alltid kommer att jämföras med Iniesta och kommer få det tufft. Jag gillar att han utmanar och bryter mönster, det gör att vårt mittfält inte blir lika enkelt läst än som när Iniesta och Raktic väljer att rulla bollen runt. Problemet jag har med Suarez är att han inte läser spelet lika snabbt som vår kapten. Helt ärligt är det till och med taskigt att jämföra med tanke på erfarenheten Iniesta har. Men med lite speltid och självförtroende så tror jag han kommer våga släppa bollen snabbare och på ett tillslag. Annars så tycker jag att han är väldigt duktig och att han vågar göra sin gubbe gör att jag vill ha honom på mittfältet. I anfallet så faller han för ofta bort då de flesta bollarna går till Messi. Men i mitten så kan han kombinera och vara med lite oftare.
Barcelona Alba4ever
2017-09-18 13:46
[QUOTE=Barca4life98]Nu säger inte det här klippet jättemycket, men vilken skillnad det blev när Denis fick spela på Iniestas plats i lördags. En spelare som kan hota från mitten med bra teknik och lite tempo/driv. Jag vet inte vad ni andra tycker men enligt mig ska han starta på mitten, inte på kanten. [/QUOTE] Jag håller helt med, han rör sig bra utan boll och är ofta ett alternativ för medspelare. Jag förstår inte alls varför han fått så lite speltid denna säsong..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-09-18 13:12
Nu säger inte det här klippet jättemycket, men vilken skillnad det blev när Denis fick spela på Iniestas plats i lördags. En spelare som kan hota från mitten med bra teknik och lite tempo/driv. Jag vet inte vad ni andra tycker men enligt mig ska han starta på mitten, inte på kanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Villa7
2017-09-18 13:04
Samma doktor som opererade Vermaelen ska opererara på Dembele i Finland. Hoppas Dembele blir bättre efter sin operation än vad Vermaelen vart.
Barcelona Bollinnehavet
2017-09-18 13:04
Det som hela Les Rambles "visste" håller nu på att visa sig i P$G. Neymar tjurar om straffar (tycker helt ärligt att man kan lägga den största skulden för straffmissen på honom) och Dani Alves nekar Cavani att ta frispark för att ge den till Neymar istället. Neymar har alltså inte ens varit i sin nya klubb i två månader och det börjas redan, 6 matcher in i säsongen.

Hela forumet visste detta. Det var inte bara ni Soko.

Tyvärr tror jag att det är Cavani som kommer att offras i denna situationen. Det är enklare att ha en grinig Cavani i laget än en grinig Neymar. Men nästa gång är det kanske en kontraktsförhandling som står runt hörnet, får Neymar som han vill då? Eller att Dani Alves känner sig orättvist behandlad, ska Neymar sympatignälla då?. Hur ska Neymar ta att Dani Alves om nåt år inte längre är kvar i klubben? Hur som helst så kommer P$G stå där med en tjurig Neymar som vill ha sin vilja igenom. Det kommer nämligen komma andra situationer. Och själv tänker jag sitta på första parkett och iaktta vad vi slipper.
Barcelona Gabriel
2017-09-18 13:03
Någon som sitter på en video på Seris insats senast?
Barcelona Rivaldo=Gud
2017-09-18 12:46
@Soko:
Du är en profet. se till att bjuda dig själv på en Snickers nu efter du stått i spegeln och klappat dig själv på axeln i några minuter. det förtjänar du;)
Barcelona Fuerza
2017-09-18 12:32
Neymar kostade 225 miljoner euro och är alltså inte ens förste straffsparkstagare. Trodde han att det ingick i avtalet? Vilken idiot. Hade Messi varit där så hade Cavani lämnat över bollen frivilligt. Messi hade inte ens behövt fråga.

Nu får Neymar bada där i Cavani's och Mbappe's skugga. Vänta bara tills Di Maria också är tillbaka. xD

Neymar ville ha allt men hans övergång blev urvattnad så fort Mbappe kom in i laget. Det märker han nog själv.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-09-18 11:16
Angående bilden längre ner:

Kan lika gärna vara så han står när han tänjer baksida lår. Jag själv har handen på den muskeln som ska tänjas av vana. Kanske är lika för Dembele? Om inte, ren idioti att spela/tillåtas spela.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-09-18 10:51
Match redan imorgon, Vill se spelare som ger allt på planen och bidrar till laget son helhet..Och det tycker jag inte att Suarez gör just nu.
Rotationer är det dax för i denna match.

_________________Cillessen________________
__Semedo___mascherano__Umtiti___Digne
_________Rakitic________Paulinho_________
_____Deulofeu___Messi_____Denis________
_________________Paco___________________

Så vill jag att laget formeras i verkligheten (på pappret är det skitsamma om det är 4-3-3)

Väljer att starta med Cillessen då det varit tätt med matcher såhär i början av säsongen, Samtidigt är han en duktig målvalkt och förtjänar att spela mer än bara cdr.

Vidal, Gomes, Får göra inhopp.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-09-18 02:29
@Barcelonistas:


Välkommen till FC Barcelona! Du kanske har inte insett det än men vet du?
Vet du att om en säsong så kan INiesta och Messi inte längre kvar i FC Barceleona och gå gratis :-). Smaka på de orden, sen lite till, men det tar stopp där för de flesta av or kvävas av de orden.

Sen finns det andra som vill värva Coutinho eller hoppar på Dembele. En spelare som.......

säg inte mer än så..
Barcelona Carles Umtiti
2017-09-18 01:02
Hahah kolla länktips, nån som var snabb och klippte ihop detta. Kan tänka mig att konversationen mellan Neymar och Cavani lät typ: Neymar: Det är jag som ska ta straffarna nu! Cavani: Uräskta, men ser jag ut som Messi? Cavani har tagit nog med skit när Zlatan var där och tänker inte ge sig denna gång hehe. Davids3 Såg den bilden tidigare och blev lite små irriterad, han gör en Bale och spelar trots känningar. Idiotiskt bara...
Barcelona Davids3
2017-09-18 00:48
Denna bild ska vara 10 dagar gammal.
Känns som att Dembele kände på sig redan då att han haft en skada, men att han kände för stor press och därför inte vågade upplysa tränare/läkarteamet om det. Dumt beslut isåfall!
Barcelona Ribohn Fan
2017-09-18 00:32
Barcelona Davids3
2017-09-18 00:27
"Real Madrid has insurance for all of its top players, here’s hoping Barcelona does it too or the club exposed itself to damages up to €200m."

Vad skulle en sådan försäkring innebära?
Barcelona Soko
2017-09-18 00:18
@JUSSI BJÖRLING:

Första dagen Neymar lämnade hade jag skrivit att Neymar och Alves tillsammans med halva brasilianska gänget kommer att skapa kaos i PSG. Jag blev utskrattad för det, som i fallet med Paulinho. 

Må de vinna nu men det kommer att bli turbulent med grupperingar och avundsjukan.  Neymar trodde att  han skulle göra som han vill. Att nån skänkte honom nr 10 så trodde han att han skulle få skjuta straffar och frisparkar också.  Idag var det bråk om frispark, nästa gång blir det bråk om straffar..  Det har bara börjat, efter fem spelade matcher tillsammans ..

Det bästa som kunde hända Barcelona är att ha blivit av med egoisten.
Barcelona || Cillessen #1
2017-09-18 00:11
Hade gärna sett Alves försöka med den skiten i Barcelona eller ja neymar för delen. Spelar ingen roll hur bra spelaren är när den här attityden visas upp, vissa människor klarar man sig utan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-09-18 00:05
Otroligt skönt att Neymar är borta. Han och Alves ser ut att sänka PSG på egen hand. Inte lång tid innan plastlaget faller ihop totalt. Stackars Cavani.
Barcelona Barcelonistas
2017-09-18 00:02
Fattar ni att vi fucka upp det hela med Seri? Huuur är det möjligt jag kan inte få in det i skallen. Det ska bara inte gå.
Annons: