/spanien/barcelona/forum/7743.aspx/spanien/barcelona/forum/7743.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2013-08-27 12:20
Diar Shekha Barca har sålt ut namnrättigheterna på Camp Nou till Qatar Airways för drygt 20 Miljarder. Nya namnet blir Qatar Airways stadium..... Nej skämt åsido, jag antar att klubben presenterar samarbetet med Qatar Airways, som är värt €100M dem kommande 3 åren. €30M i år, €32M nästa år och €33,5M året därefter. Plus att vi får €5M extra om vi vinner CL, hyffsat betalt får man väl säga....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-08-27 12:17
Mata istället för Pedro? Nej tack. Vad erbjuder han som inte redan finns i laget? Trots att Pedro varit långt ifrån sin bästa form så erbjuder han något nytt till laget i hans ständiga djupledsspel och presspel, att han sedan inte är lika bra som Neymar på att finta bort sin back är en helt annan sak. Jag är inte helt emot en försäljning av Pedro för de pengarna som det pratats om, men då ska han också ersättas med en spelare som kan erbjuda något som inte redan finns i truppen. Att sälja Pedro och ersätta honom med Mata vore otroligt korkat. Det spelar hur som helst ingen roll, vi kommer inte att sälja Pedro med så få dagar kvar på transferfönstret.
Barcelona Barca Barca
2013-08-27 12:03
@Deulofeu:


Vem har klagat på dig ? du kommer med information som inte många här på forumet har. B-laget är det nästan så att du är den ända som informerar oss om det, utan dig tappar vi mycket viktig information om våra ungdomar som är vår framtid för klubben vi älskar. Du borde få skriva egna artiklar om B-laget/ungdomarna. En liten egen blogg. Jag uppskattar tiden du lägger ner här.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-08-27 11:59
Deulofeu Jag tycker absolut inte att du ska sluta skriva här på Ramblan. Vi är förmodligen fler som uppskattar dina inlägg och åsikter. Sedan ska man dessutom tillägga att du har kunskaper som få om B-laget, vilket alltid är intressant att läsa om. Du gör förmodligen ingen en tjänst av att sluta skriva här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-08-27 11:55
@Vamos Blaugrana:
haha driver du? pedro är inne på sitt 3:e år som dålig spelare och han gör verkligen ingen nytta, han springer bara, får vi 25 miljoner för han så är det jävligt bra med tanke på att cesc kostade 40 ungefär.. och det är 2 spelare av 2 olika världar.. så 40 för pedro hade jag sålt direkt och hämtat in mata eller reus, eller så lägger man på lite pengar och får in en bra mittback vi kan inte behålla spelare och låta dom spela bara för att dom har hjärta för klubben och för att dom är ifrån akademin.. det är så dålig stil att göra så när det finns spelare som faktist förtjänar hans plats
Barcelona Mecum
2013-08-27 11:49
@Deulofeu:


Jag älskar att läsa om B laget och du gör det mycket bra, snälla fortsätt med det. Om du fick ranka top 3 talanger i B laget , Juvenil A under 21, Hur skulle du ranka dem då?
Barcelona Diar Shekha
2013-08-27 11:49
Är det någon som vet vad det är som håller på och händer med Qatar,roSell och Camp Nou just nu? Har läst lite på Twitter, men jag fatta inte något, tyvärr..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-27 11:45
Det är många som är kritiska till Zubi och hans jobb hittills, speciellt krönikörer på sporttidningarna men även många fans. petersays Är du medlem, med rösträtt i församlingen, kan du samla ihop underskrifter från andra medlemmar och sedan lämna in en motion om att du vill ha honom avsatt. Då får de rösta om det, 66% av rösterna krävs det för att avsätta honom. Detta gäller iaf för en president, men om samma regler gäller för en annan position i klubben är jag dock osäker på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-08-27 11:40
Fyfan om vi säljer pedro skit i pengarna vi kommer aldrig få in någon med samma arbetsmoral och hjärta för den summan, lägg också till att han är från akademin. Vi vet hur inkompetenta vår ledning är. 40 Miljoner för Milner hade inte förvånat mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-27 11:30
Acrobat En värvning är nog inte nära för tillfället, men kanske till januari. Bra att man börjar scouta lite i alla fall, även in porto spontant känns som fel ställe för detta ändamål. Jeffson Ja, zubis kontrakt om någons borde hänga löst. Börjar det inte göra det också? Läste något om det. Trevligt rykte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-08-27 11:27
Finns det något upprop där man kan kräva Zubis avgång? Edit: OBS - menar allvar.
Barcelona Acrobat
2013-08-27 11:20
Enligt Aftonbladet hade Barcelona representanter i matchen mellan Porto - Maritime för att scouta Mangala. Källan som Aftonbladet i sin tur använder sig av är portugisiska A Bola. Det står att Tata har fullt fokus på honom som nästa värvning och att en lösning kan vara nära. Jag har ingen aning om hur trovärdig källan A Bola är.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-27 11:07
1.70

Det här med att skriva in att spelare automatiskt kommer att flyttas upp tror jag helt enkelt är en genväg för vår käre sportchef. Med tanke på hans kapacitet så behöver han det falska esset i rockärmen att locka med för att överhuvudtaget kunna slutföra några förhandlingar. Vore helt klart bättre om klubben rev Zubis kontrakt istället.
Barcelona Rambla~
2013-08-27 10:54
barcastuff ?@barcastuff 27m
Real Madrid are interested in Kiko Femenia (22), whose contract with Barcelona B was rescinded yesterday, for their B-team. [as]

Haha, fattades bara detta också.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-27 10:33
Varför skriva in i spelares kontrakt att de automatiskt flyttas upp till a-laget om si eller så många år. Det är ju uppenbarligen ändå bara tomma ord! Tänker i första hand på kiko. Han måste ju vart jätteglad när han skrev på, men allt var bara en lögn. Nu slutar det istället med att man river kontraktet. Ganska ruttet agerat från klubbens sida
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2013-08-27 10:29
Hallå grabbar!! Några nyheter ang en ny mittback?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2013-08-27 10:27
Hallå grabbar!! Några nyheter ang en ny mittback?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-27 10:25
Korta reflektioner över Barca b starten, förmodligen sista jag skriver här då det klagas en del... Eusebio har efter två matcher skrapat ihop tre pinnar vilket är bra med tanke på hur laget har spelat och hur det coachats. Vi har hittils värvat fyra spelare utifrån, en i varje lagdel och Eusebio vill se minst en spelare till förmodligen en mittback. Han har värvat yttern Nieto som spelat båda matcherna och gjort ett mål samt mittfältaren Bedia som spelat hittils alla minuter. Vi har rejält med skador i backlinjen då både Grimaldo,Juste och Ié samtliga är skadade det är dock på positioner där vi har bra täckning. Bagnack har hittils fått rejält med speltid tillsammans med S.Gomez vilket är positivt och det är synd att ändra på det mittbacksparet, samt att Iè borde vara tredje alternativ där. Vi har värvat Ortola som målvakt.Eusebio brukar vilja rotera en del där beroendes på form och det är helt ok. Jag förstår att han vill köra samma målvakt då han skött det bra.Ska någon få lite mer matcher är det dock Ortola. Han skulle kunna bli vår andramålvakt inom kort. I mittfältet har hittils Samper fått komma in i båda matcherna och han spelas in varsamt.Viktigt här att Babunski främst får sina chanser, då han enligt mig är det mest talangfulla mittfältaren på det offensiva mittfältet. Suarez får förmodligen speltid redan i nästa match hoppas han är tänkt för mittfältet och inte som ytter. Hoppas även på att Samper minst får dela på speltiden med Ilie inom kort. I anfallet har vi Roman som är given till vänster förmodligen en av laget viktigaste spelare offensivt sett.Han kommer göra sina mål helt klart. Vi har inte heller någon annan naturlig vänsterytter men Suarez kan spela där vid behov. Centralt i anfallet ser det helt fantastiskt ut med Dongou som förstaval och en Sandro Ramirez flåsandes i nacken.Det är det mest spännande strikerparet vi har haft på länge i B-laget! Till höger huserar Nieto som jag har lite svårt för.När vi har spelare som Traore som borde få speltid i denna serien samt även Sanabria som gillar högerkanten. De är båda två riktiga juveler som är redo för stora roller redan i år! Kort sammanfattning och på lördag kl 21 väntar Zaragosa en riktigt tuff hemmamatch. Eusebio har gjort väldigt lustiga byten hittils i år, tom värre än vanligt med det som ändå är positivt är tre poäng efter två matcher. Bra att Kiko försvinner då han inte bidrog med mycket mer än att stjäla speltid. Positvit också att Bagnack,Samper,Sandro och Dongou spelat alla matcher hittils! Adjö och tack för visat intresse!
Barcelona Barca o Mort!
2013-08-27 10:23
Helvete Kiko var en av mina favoriter från b-laget. Skiljde sig mycket från de andra i spelstilen, hög arbetsmoral som fan.
Barcelona Smogen
2013-08-27 09:31
Rambla~ Gött att vi köpte Kiko för ungefär lika mycket som vi sålde Villa för. Visst, ålderskillnad, men det skiljer lite lite grann i kvalitet också. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-27 09:10
Klubben har beslutat att riva Kiko Femenias kontrakt då de inte har kunnat hitta någon klubb som var intresserad av honom. Kiko kostade €2m + €1,5m. De sista €1,5m blev nog aldrig aktuellt då han knappast uppfyllde några klausuler men 2m har man iaf kastat bort. Ännu ett av Zubis lyckade köp.
Barcelona petersays
2013-08-27 09:01
Har vid flera tillfällen kritiserat Pedros form, men att sälja honom? Aldrig! Han är en riktigt bra truppspelare som ändå har visat framfötterna i stora matcher. Han kan nöta bänk utan att klaga. Och när han väl är i form är han en riktigt tillgång. Han kommer säkert högprestera några säsonger till!
Barcelona tikitaka
2013-08-27 03:38
@Dill - Busquets!!:


Det är helt jävla sjukt faktiskt, idioter till shejker som förstör maknaden + madrid... aja vad ska man göra? Tror knappast bale kommer att prestera mer än di maria då mycket av ytan redan är tagen av Ronaldo. Bale ät den typ av spelare som behöver vara den viktigaste för att prestera känns det som...
Barcelona LeoMessi
2013-08-27 02:56
Carles Puyol y Jean Marie Dongou (Barcelona) Ribery börjar bli jävligt dryg när han själv säger att han förtjänar den! Ingen ödmjukhet i den divan inte. Hoppas han inte vinner den bara för det, skulle nästan hellre se Ronaldo vinna den!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
2013-08-27 01:43
Bale 100 miljoner euro Pedro 40 miljoner euro....... Vilken värld vi lever i haha.

Ingen av de två spelarna är värda sina respektive priser.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-08-27 01:09
Om nu Pedro hade sålts hade Mata varit en perfekt ersättare. Men som Rambla skrev här nedan tror jag inte att vi hade köpt en ersättare, utan ledningen hade nöjt sig med Tello som det enda alternativet till ytterpositionerna. På så sätt hoppas jag att Pedro inte säljs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-08-27 01:09
Ribery (Bayern): "It's an honour to be nominated alongside Messi and Ronaldo. I'd be bit sad if I didn't win, I was better." [kicker via md]

Stackarn.. Han är inte i närheten av Messi och Ronaldo!
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-08-27 00:58
Helt ärligt hade jag varit Tottenhams sportchef hade jag begärt Özil och Di Maria plus 25m för Bale Då har jag ett lag som kan koma 4 eller 3 i PL
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tikitaka-GOOL
2013-08-27 00:54
Essienesque

Hur mycket jag än vill att pedro ska säljas så tror jag inte han gör det. Det spelar ingen roll att han är lojal osv, han har helt enkelt inte tillräckligt med kvalitet nog för att spela i dagens barcelona.

Skulle han mot förmodan säljas så har vi en viss lirare som fick madrid försvaret att se ut som en hönsgård i våras. Då talar jag om ingen mindre än Dortmunds Marco Reus.
En helt fantastisk spelare som är i stort sett bättre än pedro på i stort sett allt. Han är snabbare, bättre skott, bättre teknik rent generellt och 1on1, han tar sig i stort sett förbi sin gubbe varje gång. Plus att på köpet får vi lite längd i anfallet, vilket behövs.

Det är bara en fråga om tid innan han blommar ut till en av dem absolut bästa i världen.
Barcelona tikitaka-GOOL
2013-08-27 00:54
Essienesque Hur mycket jag än vill att pedro ska säljas så tror jag inte han gör det. Det spelar ingen roll att han är lojal osv, han har helt enkelt inte tillräckligt med kvalitet nog för att spela i dagens barcelona. Skulle han mot förmodan säljas så har vi en viss lirare som fick madridförsvaret att se ut som en hönsgård i våras. Då talar jag om ingen mindre än Dortmunds Marco Reus. En helt fantastisk spelare som är i stort sett bättre än pedro på i stort sett allt. Han är snabbare, bättre skott, bättre teknik rent generellt och 1on1, han tar sig i stort sett förbi sin gubbe varje gång. Plus att på köpet får vi lite längd i anfallet, vilket behövs. Det är bara en fråga om tid innan han blommar ut till en av dem absolut bästa i världen.
Annons: