/spanien/barcelona/forum/7702.aspx/spanien/barcelona/forum/7702.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-09-12 02:29
Mod. Uppskattas! Önskar mig att även medlemmar raderar sina tjafsinlägg med denne JohanC så att forumet blir mer prydligt men det är kanske för mycket att begära? (puppy-eyes) På återseende!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-12 01:54
@ CARLES PUYOL - 1899:


Haha! Jag var inte helt hundra men ville inte förstöra din moment of joy :P Fyfan va kul, någon borde göra en mini-serie om honom likt G Bush. Kan tänka mig att att han ser sig själv som en slags superhjälte.

"Is it a bird?
Is it a plane?
It's ZU-BI-ZARETA!"
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-09-12 01:47
*hjärta* Valdes flint (Barcelona) Frågan vi stället oss, är Zubi rätt man att sköta våra vräkningar????... Men å andra sidan kanske så överraskar han oss en vacker dag... Tillåt mig att skratta hahhahahaha. Men man ska aldrig underskatta Zubi, han må vara upptagen mkt med golf :) men han kanske löser våra problem...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-09-12 01:41
Carles Puyol y Jean Marie Dongou (Barcelona) Hahhahahaha :). Du såg ironi i det hela när jag skrev Zubi dör av garv :D.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-12 01:17
@ CARLES PUYOL - 1899:


Har för mig att Zubi inte hade så mycket med den affären o göra men whatever floats your boat :D
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-12 01:07
@ CARLES PUYOL - 1899:


Tummen upp för Zubi? Haha ta det lugnt med alkoholen!
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-09-12 00:59
Mod. Ville bara säga ni har gjort ett fantastisk jobb genom att stänga av Johan C... Jag har kollat rätt mkt dem senaste timmarna men valde att skita i skriva på forumet för att just dessa clowner som han Johan. Varje dag så kommer det in någon som mer eller mindre en clown då ska Barca som lag kritiserar. Man får kritisera Barca men då måste man lyfta fram de som är bra hos Barca så funkar det med allt. Jag har varit ganska så hård mot vår ledning för att vi är behov av en mittback med bra kvalité men nu tänker jag på Puyol som ska lösa vårt mittbacksproblem. Jag kan bara säga så här, är så stolt över ledningen över Neymar värvningen. Tummen upp för Rossel och Zubi. Nu kan jag sova gott :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2013-09-12 00:53
Barcelonistas Matchen mot Arsenal var han bra ja, har för mig han kunde satt 1-2 baljor i början av första halvlek om han bara hade satt dom. Men det är sant han gjorde en bra match, det var väl en av få matcher där han medverkade bra i spelet också. Historia är han nu iaf, trodde aldrig från början att han skulle passa i Barca. Inte för att jag inte tycker att Zlatan är en bra fotbollspelare för han är jävligt duktig. Men han passar helt enkelt inte in i Barcas spelsätt.
Mod.
2013-09-12 00:50
KarmaIsAKaranka

Done and done!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-09-12 00:47
Mod. Bra arbetat. Håller med om att vi också kollektivt borde vara uppmärksamma med att sluta mata trollen. Hade uppskattat ifall alla gamla meddelanden från denne Johan C kan raderas från forumet så att vi lyfter fram riktiga supportrars kommentarer. Tack på förhand!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-11 23:48
Barieta - jag hyllade Zlatans höst jag tycker han var riktigt bra. Något hände med Zlatan under uppehållet, för jag kommer inte på en enda match efter jul som han var bra utöver borta matchen mot Arsenal. Zlatan var helt värdelös fram till Arsenal matchen där han gör en bra match. Oturligt nog skadar han sig i ett läge där han inte fick skada sig, missade returen mot Arsenal men vi avancerade vidare tack vare Messi. El Clasicot på Bernabeu missade Zlatan ochså, jag tror inte han spelade en match efter skadan mot Arsenal fram tills första semin mot Inter....man kan ställa sig frågan huruvida det var rätt av pep att ens spela en halv skadad Zlatan i en sån viktig match. Den skadan som han fick borta mot Arsenal var det värsta som kunde hända honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-09-11 23:42
Neymarmessi
***
Vet inte om du har svårt för det eller så men Zlatan stavas med z, inte s. Ganska välkänt vid detta laget.

Sedan tycker jag det är löjligt att nedvärdera det Zlatan har gjort de senaste tio åren. En sann mästare som varit tydlig med vad han vill resp. inte vill.

Ang. delar i boken får man tänka på att det är ena sidan av myntet. Guardiola har förmodligen en möjligt annorlunda uppfattning av situationen samtidigt som man inte skall glömma att Zlatan varit tydlig med att han trivdes i Barca och att han trivdes med spelarna, bara in tränaren. Så blir det ibland.
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-11 23:36
"Ibrahimovic (PSG): "I had a dream to join Barça but now I think maybe you should keep your dreams instead of making them come true." [bbc]"

Att han ens fortsätter. Kan han inte bara acceptera att han inte var "stjärnan" i barca? Du blev bänkad, deal with it..
Barcelona Barieta
2013-09-11 23:24
Jag kommer ihåg när jag hittade till detta forumet och påpekade att zlatan skulle bytas ut redan på matcherna på hösten, då jag ansåg att han sega ner spelet. Det jag fick höra vad att jag skulle hålla tyst och att han skulle vara kvar på plan.

Nu låter det lite annorlunda om han här.
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-11 23:18
Eller hur mata inte trollet, ni förstår väl att nu ger honom den responsen han önskar. Det är bara till att ignorera såna personer, att vissa aldrig lär sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2013-09-11 22:14
Hej allihopa.

"JohanC" har blivit spärrad. En motivering behövs inte i det här fallet. Ser också att det är väldigt mycket tjat på oss här inne idag, varför? När vi sade att vi skulle satsa mer på att rensa forumet på clowner så menade vi inte att vi skulle sitta framför en dator 24 timmar om dygnet och spana. Det blir lite som jag gör nu, kollar igenom forumet och ser vad som behöver raderas/spärras. Vi är här inne varje dag kanske 2-3 gånger och kollar att allt är som det ska.

Det finns två problem här inne. Den ena är så klart alla clowner, men den andra är ni. Inse fakta, ni svarar på dessa vilket gör att dom tvingas att svara tillbaka. SLUTA SVARA. IGNORERA. Ignorera och invänta oss istället! Kom igen nu. Vi ska inte behöva tjata om detta, det gör även ni "okej vi ska inte svara mer...." men ändå så gör ni det.

Kom igen nu, no hard feelings gentemot någon. Jag förstår att det är jobbigt när en eller flera pajaser härjar men så länge jag är moderator kommer jag inte att tolerera ett jack. Det blir IP-spärr på allihopa. Det är inget dagis här inne. Jag tycker att vi moderatorer har gjort det bra de senaste veckorna, rensat forumet på idioter med mera. Det kommer vi att fortsätta med.
Barcelona Valdés
2013-09-11 22:10
Zlatan har aldrig varit en av de stora kandidaterna till den internationella guldbollen. Och han har bara varit med i Europas topp 10 (Uefa Best player award rankingen) vid två tillfällen. Från Zlatans tid i Barcelona kommer jag framförallt ihåg hans mål i El Classico samt att han sprang färre löpmeter än Valdés i en match.
Barcelona Vampíro
2013-09-11 21:55
Skulle det inte bli hårdare regler härinne? Ändå får ett uppenbart troll härja runt i flera veckor utan något som helst straff. Dags att kasta ut skräpet nu!
Barcelona NeymarMessi
2013-09-11 21:44
Spärrad. /Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-11 21:40
@JohanC:


Du har helt rätt angående att man får kritisera sin klubb, allt är inte frid och fröjd. Dock så har du tagit detta till extrema nivåer. Du har skrivit här ungefär 16 ggr som någon annan nämnde, de gångerna har du endast klistrat in artiklar minst en gång i veckan från Aftonbladet rörande Barca (främst Messi) och kritiserat klubben/spelaren vilt utan någon som helst källkritik. Du har aldrig någonsin tagit Barcas ställning i något av dessa ämnen.

Nästan alla här vet att du inte hejar på Barca och att du är en sådan som bara är här för att provocera. Tror snarare du är en s.k "Zlatanist" pga alla dina negativa inlägg om Leo Messi. Mod får gärna agera och spärra trollet helt.
Barcelona barca!54
2013-09-11 21:27
Trots att många av våra spelare har varit borta på internationella uppdrag, så har piqe och macherano stannat hemma två veckor och tränat, vilket jag tycker är riktigt skönt
Barcelona Blaugrana91
2013-09-11 21:21
Men snälla är det dags för Zlatan ältandet igen... Han passade inte in i Barcelonas filosofi, för att spela i den här klubben måste du anpassa dig efter dem regler och värderingar Barca har. Att spela för Barcelona är inte som att vara i en vanlig klubb. Och där kunde Zlatan inte anpassa sig. Att han sen inte heller passade in i vårt spelsystem gjorde ju inte saken bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-09-11 21:18
Mods sover som vanligt, skulle det inte bli fler mods här? Varje månad kommer det trollers ochbara 5 av 10 blir avstängda. Kom igen fan, man orkar knappt läsa forumet längre.
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-11 21:17
JohanC

16 gånger har du skrivit här i forumet och inget bra om din "favoritklubb" har skrivits. Bara skit om Messi och Barca. Gör oss alla en tjänst och dra. Du är en skam för fotbollsfans.

Håll på din klubb och skriv i deras forum. Du tjänar aboslut ingenting på att smutsa ner vårat forum
Barcelona Frodo
2013-09-11 21:13
JohanC

Sluta din pajas. Barca är inte din favoritklubb. Du håller på Dortmund. Förhoppningsvis åker du på en fet spärr för att du trollat på forumet den senaste tiden.
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-11 21:10
@JohanC:


Luktar troll härifrån. Puerta saknar dig nog!
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-11 21:07
JohanC

Jo, han var viktig under hösten men hans svaga insats under våren väger också in när jag säger att Zlatans tid i Barca var OK. Hösten = Viktiga mål, Våren = Lång måltorka (+att en kille som Bojan var bättre hur det nu var möjligt)
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-11 20:28
JohanC

Har du FC Barcelona som favorit klubb och vad är det med barca som gör att du börja följa de. Eller är du bara ett troll från puerta som skriver här som alla andra barnen?
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-11 20:16
@Bàckis:
Alla insatta i fotboll vet om Zlatans storhet, samma gäller CR. men det som några försökt få fram är att många Zlatan-groupies är så trångsynta att de inbillat sig saker som att Zlatan var Barcas bästa spelare, Messi var avis och de andra spelarna är mesar som var anti-Barca jämfört med stora, tuffa Zlatan. Att det var alla andras fel att Zlatans vår var ett fiasko. Tar inget ifrån honom, Han var helt OK, fantastisk i Clasicot, men inget mer. Vi vet varför han gick och det var för att han passade inte in när Världens bäste skulle bli ännu bättre, med facit i hand, ja, ni fattar...
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-11 20:12
JohanC

"demontränare" ? Haha, nu börjar jag på riktigt tro att du jobbar för aftonbladet
Annons: