/spanien/barcelona/forum/769.aspx/spanien/barcelona/forum/769.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-05-03 20:53
Pjanic har tidigare kopplats ihop med Barca men här skrattade folk åt honom. Han hade varit kung på vårt bedrövliga mittfält.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-03 20:53
Higuain asså, snubblar på sig själv haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2017-05-03 20:52
Higuain xD
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-03 20:46
Om Juve slår ut Monaco så tar de CL. Om Monaco slår ut Juve så tar RM CL. Bara så ni vet ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-05-03 20:45
Soko Ja vi får hoppas det inte händer och ifall Juventus tar sig till final att dom stoppar Reals drömmar om att lufta pokalen .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-03 20:43
Ha ett öga ikväll på Fábio Henrique Tavares, mer känd som Fabinho. Killen är bara 23 år .
Barcelona Soko
2017-05-03 20:39
@BARCA-més que un club:

Det blir ännu mer fel när lag som slår ut oss sedan spelar finalen och förlorar mot Real. Nu håller historien att upprepas med Juventus.
Barcelona BARCA-més que un club
2017-05-03 20:37
När man vet att Atletico för andra året i rad går längre än Barca i Cl ja då är det nåt fel alltså... pinsamt .
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-03 20:35
Tänk om Atletico skulle göra det omöjliga och vänder? hehe låter inte troligt kanske men om dem är som det Atletico som man har känt senaste 3-4 åren så kan allt hända.

Man trodde när vi vann trippeln att vi skulle ha en ny era men lite naivt när man såg hur Enrique ändrade hela vårt spel och filosofi. Har gått bra inhemskt med två raka dubblar men vår dominans i europa har stoppats , två raka kvarter.. man blir arg.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-03 20:30
Haha Mbappe är hästlängder förre Delli Alli Poch frös mot Genk värdelös utanför England.Han är grym Alli men Mbappe avgör i CL Zlatan har inte ens gjort det under sin karriär.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-03 20:19
@Barcelonistas:


Nja hata är ett starkt ord. Jag hatar nazister och korruption till exempel och skulle inte klassa dessa i samma kategori som våra rivaler. Glöm inte, rivaler, inte fiender.

:)
Barcelona DM1982
2017-05-03 19:53
Ajax med en snittålder på 22 år leder med 3-0 över Lyon i semifinalen i Euroleauge. Riktigt kul att det går så bra för Ajax.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-05-03 19:44
Reymar

Co-sign.

Har aldrig förstått folk som supportar Barcelona och samtidigt vill att klubben ska värva in massa spelare i miljardklassen, sälja arenor och ta in tveksamma sponsorer bara för att de slänger en näve pengar på bordet.

Barcelona ska i mina ögon förbli en klubb där talanger ska fostras till storspelare. Puyol, Valdes, Xavi och Busquets är utmärkta exempel på spelare som blev världens bästa på sin position tack vare en frisk akademi, en tränare som trodde på dem och mycket tålamod. Dagens ledning+tränarstab hade gjort sig av med samtliga av dessa spelare, i synnerhet de tre förstnämnda som hade relativt slöa starter på sina karriärer.

Det tåls att upprepas att dessa fyra spelare inte kostade klubben ett korvöre. Som jämförelse kan vi stapla upp priset för Mathieu (20 mil €), Paco (30 mil €), Arda (34 mil €) och Gomes (35 mil €). En totalsumma på 119 miljoner €.

Nu säger jag inte nödvändigtvis att dessa spelare är dåliga. Men de är inte fostrade i Barcelona, vilket gör att de tappar enormt i klubbkänsla och klubbkultur. Dessutom hade dessa fyra spelare med enkelhet kunnat ersättas av Bartra, Munir/Sandro, Samper och Adama och klubben hade varit 119 miljoner € rikare.

Helt otroligt att man kan försvara ett sådan beteende egentligen.
Barcelona Thierry Henry
2017-05-03 19:24
@El Pistolero #9:
Det är ju precis det du gör fel. Du dömmer efter 1 säsong. Du drömmer ut Alba som dålig för 2 mindre bra säsonger där laget som helhet inte vart på topp och där du dömmer honom efter spel i cl och i toppen av ligan. Theo dömmer du efter att han ser ung och lovande ut i ett mitten lag mot blandat motstånd. Det är skillnad att prestera och prestera. I barca måste du hålla världsklass varje match året om. För här kräver vi alla att laget ska vinna allt som går att vinna hela tiden. Inget annat duger. Det finns inga bevis över huvud taget att Theo har det som krävs för att spela i barca. Lika lite som det fanns bevis för att Vidal gjorde det innan han skrev på. Nu släppte vi Alves för att Vidal kom och kolla vart det ledde oss! Ska vi göra precis samma misstag och släppa rutinerade Alba bara en säsong senare? Skojar du med mig eller? Alba är en bevisad mästare som vet vad som krävs för att vinna allt. Theo är ingenting än i jämförelse. Bättre isf att ta in Theo och låta honom blomma och lära sig under Alba. Annars kan vi stå där med en floppande Theo som chockad viker ner sig under den enorma press det är att va startspelare i barca med bara en vikarierande Digne att luta oss mot. Precis som det ser ut idag på högerbacken. Vi måste va helt slut i pallet om vi går på samma misstag 1 gång till blott 1 år senare. Ja till Theo men inte om Alba lämnar!
Barcelona Barcelonistas
2017-05-03 19:22
Det har varit en jobbig säsong för alla oss cules. Det gör givetvis så otroligt ont i hjärtat när man dels ser hur uselt vi har spelat den här säsongen samt att man ser något som man hatar så otroligt mycket går och vinner. När man hatar något så mycket som vi gör och man ser dom göra bra ifrån sig... Fy
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-05-03 19:15
Blaugrana91 Så bara för att man inte har supertalanger så är det okej att köpa medelmåttor utifrån? Var Xavi, Valdes, Busquets eller Puyol supertalanger? Att man gör sig av med Grimaldo, Samper, Sandro, Munir, Bartra och Adama spelare som spenderat väldigt lång tid i klubben i förmån för spelare som Mathieu,Gomes,Arda och Paco är ju sanslöst. Kan lova dig att pojkarna från Masian hade gjort det mycket bättre och inte kostat en krona. Väldigt dåligt av Barto & co. Hade du gillat att vi döpt om vår arena till Qatar Camp Nou med tanke på dess historia? Snacka om att sälja sin själ..
Barcelona II Barça II
2017-05-03 18:24
"vi bytt plats med Real när det kommer till mentalitet och hur laget ska byggas och spela, det är en fy skam och inget annat." Kan inte se någon som helst likhet mellan det vi en gång i tiden byggde upp och det Real har byggt upp för tillfället. Vår fotbollsfilosofi var tiki-tala, det var bollinnehav, det trianglar i mittfältet och det var fotbolls porr. Våra defensiva mittfältare/försvarare var/är mer tekniska än Reals nuvarande anfallare. Real har en enda spel idé och det är inlägg, utöver det har de absolut inget att komma med. Kan som sagt inte så någon som helst likhet mellan vårt (tidigare) lagbygge/spelidé med dagens Real Madrid. Förstår inte hur vi ska ha "bytt plats" med de.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-03 18:20
@Barcelonistas:
Komihåg att PSG hade precis börjat bli en storklubb då runt 2011-12, hade knappt börjat utmana dem största och var aldrig på den nivån förut. förutom enstaka ligatitlar historiskt. Att vinna champions league var inte så väntat från deras ledning eller jätte krav. Trots allt ny som storklubb och bara Barca, real , Bayern etc. förväntas vinna oftast senaste 4-5 åren. Kanske efter 2-3 år börja utmana men man såg att han utvecklade PSG då dem kom ganska långt i turneringen, kanske skulle kunnat nå semifinal atleast ett par gånger eller max en final. Mer realistiskt krav.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-05-03 18:17
[QUOTE=A good coach is everything!]ZiBarca // Seriöst lägg ner nej CL har aldrig försvarats. Inte för att det är någon big deal men så är det CL grundades 1992/93 säsongen för att ersätta Europacupen för mästarlag. Som du kan läsa så är det en ganska storskillnad för hade det vart så hade Real inte spelat i år, eller bara lirat CL en gång på 8 år. Så Europacupen var en ganska konstig uppgjord turnering. Vart kommer ni alla troll ifrån ? Hur orkar ni ? [/QUOTE] Jag vet mycket väl att nuvarande CL inte har försvarats av något lag. Varför räknas det då som att Real har 11 CL titlar när dem vann hälften på 50/60 talet? Troll på dig själv :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-05-03 18:07
Bara jag som tror stenhårt på att vi kommer värva det sämsta tillgängliga alternativet? Barca DNA hit och dit, som att en tränare utifrån hade haft det omöjligt att ananama våran kultur och värderingar. Nej det köper jag inte för fem öre!! LE och ledningen har väl alla så kallat "Barca DNA" men jag har inte sett röken utav det DNA:t tycker verkligen inte dom individerna speglar våra värderingar Med handen på hjärtat har vi bytt plats med Real när det kommer till mentalitet och hur laget ska byggas och spela, det är en fy skam och inget annat. Jag brinner när jag ser Messi vara omgiven med sådana prakt Amatörer både i landslaget och hos oss. Snacka om att slösa bort det starkaste kortet vi har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-05-03 17:46
[QUOTE=Reymar]Köp,köp,köp. Va fan vi håller ju på och bli som Real inte nuvarande Real utan under Galactico eran. Fortsätter vi på detta viset så kommer vi inom fem år inte ha en enda spelare i startelvan från La masia. Då är det väl nästan bättre att stänga ner verksamheten. Tråkig utveckling.. [/QUOTE] Hmm intressant artikel. Ang. bristen på spelare från La Masia så får man tänka på att sådant går i perioder, nu på sistone har vi inte haft några supertalanger och därav har man istället valt att satsa på mer värvningar utifrån. Sedan med facit i hand så är det möjligt att vissa talanger hade gjort det bättre än dem inköpta spelarna, men det är ju lätt att konstatera så här i efterhand. I övrigt så gillar jag ju som tidigare nämnt Bartomeus visioner. Barcelona är en stor klubb och ska då givetvis ha lika stora visioner inom samtliga områden. Dessutom så som fotbollsvärlden ser ut idag så måste vi anpassa oss för att vara i toppen. Jag är med andra ord för sponsornamn på arenan, större kommersiellt fokus och värvningar i €100M klassen OM det är vad som krävs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-05-03 17:45
Soko

Du vet väl att du kan använda länktips funktionenistället för att klistra dina onödiga länkar i inlägget. Du påstod att han var var klar för Inter men i en av dina länkar så står det att han avböjde Inter. Fail.
Barcelona Cule4life
2017-05-03 17:44
Blanc vann ligan 3 år i rad och åkte ut i kvartsfinalen i CL 3 år irad. Då var hans lag inte moget och åkte på däng av Barca bl.a. men får han spelare som msn så kan han nog göra det bättre.
Att han har spelat i Barca är ännu ett plus. Han kanske kan locka till sig lite fransmän då Frankrike har en galen årskull just nu, framförallt i backlinjen.
Barcelona Barcelonistas
2017-05-03 17:37
FCB Cule Master - oj va svårt att vinna ligan i Frankrike. Han floppa rejält där hans PSG åkte ut mot turneringens största skämt Man City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-03 17:28
Valencia sägs välja*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-03 17:27
Jag tror att Villarreals förre coach Marcelino hade varit makalöst perfekt i vårt lag med de kommande utmaningar vi har framför oss from nästa säsong. Villarreal spelade som en fröjd under honom. Kvickt kortpassningsspel längs marken, fina anfallskombinationer mm. Valencia sälja mellan honom eller Quique Setien (Las Palmas) som nästa tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-03 17:21
Reymar.

Vilken värld lever du så du är så dåligt informerad?
Det skrevs i omgångar senaste tiden om Simeone och Inter!!!
Hur svårt är det för dig att googla och hitta info själv?!?!

https://www.google.se/amp/www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/inter-milan-tell-diego-simeone-10290995.amp

https://forzaitalianfootball.com/2017/04/diego-simeone-rejects-inter-coaching-offer/

https://www.google.se/amp/www.goal.com/en/amp/news/722/la-liga/2017/05/01/35113062/inter-arrange-meeting-with-simeone-to-present-official
Barcelona Reymar
2017-05-03 17:10
@Soko:

Men snälla du de kan väl inte vara så svårt att bifoga länken eller är de här ett av dina klassiska påhitt?
FCB- Culé master
2017-05-03 16:47
@Barcelonistas:


Hur floppade han? vann väl allt förutom CL då.
Barcelona Soko
2017-05-03 16:47
@Barcelonistas:

Diego Simeone är klar för Inter. Det kommer att bli officiellt nästa vecka. Han kommer att skriva på 5 år och tjäna 6 miljoner euro om året. Så han kan vi glömma .
Annons: