/spanien/barcelona/forum/766.aspx/spanien/barcelona/forum/766.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 15:05
Läst den artikeln men ta den med en rejäl nypa salt. All denna uppståndelse för att han behöver några brassar som håller honom i handen. Hade varit föööör sjukt.

Nej, han lämnar isåfall för att smeka sitt ego och fylla plånboken till max. Att det finns ett gäng brassar i PSG ses nog snarare som en bonus och kan användas av Nasser som ett verktyg för att övertyga Neymar om hur "fantastiskt" det är i Paris.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-21 14:57
Sport uppger att Neymar är pissed off för att Adriano och Alves lämnat, och nu för att Douglas också ska lämna. Seriöst? Vem tror han att han är? Ska vi ha crap kvar för att de är från samma land som honom? (Undantag Alves) Hans pappa ska även ha försökt värva in andra spelare från brasilien för att Ney ska va nöjd.... då fattar jag ju varför vi kopplats ihop med Lucas lima och Paulinho?! Stämmer detta så ser jag neymar gärna lämna för ett sämre lag. Tar pengarna för honom mer än gärna! Eller förhandla med PSG!! Ge oss Verratti + en miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 14:52
1899 - Puyol

Det du citerar är ifrån igår eller så. Alltså ingenting som är jätteaktuellt i skrivande stund.

Just nu har det varit tyst under dagen och inga nya rapporter med "substans" har kommit ut. Vi måste helt enkelt avvakta. Däremot hoppas jag att vi får något typ av svar idag då ryktesspridningen är så oerhört långt gången och culés runt om i världen sitter på nålar - säkerligen juntan också.

Dags för Neymar att klargöra detta eftersom han pissar på sina fans genom att hålla käften.
Barcelona Reymar
2017-07-21 14:49
@Rambla~:

Hotade inte lagkaptenen Ramos med att lämna förra säsongen om han inte fick en högre lön? Ronaldo den här säsongen? Man kan vill inte klandra ledningen för att en spelare helt plötsligt vill lämna på grund av olika skäl. Ta dessa rykten om Neymar med en nypa salt. Om han vill tjäna mer pengar så hade han då inte tackat nej till Real och om han vill lämna Messis skugga så är PSG ett helt fel val.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 14:47
Dizzlow - förra säsongens uteblivna titlar handlade om flera olika faktorer. Innan dess vann vi trippeln och den inhemska dubbeln inte så dåligt eller? Luchos rotationssystem, laguttagningar, dålig spelide är nog dom starkaste faktorerna till den usla säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-21 14:46
Vet att man inte får klistra in men jag kände att att det var viktigt. Så sorry ni för ursäkta mig MOD!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-21 14:41
Neymar to PSG is '95% done'. PSG will pay his father more than 40M that Barça paid for 4 years. Barça will not reduce Neymar's 222M euros buyout fee and won't include any player in a deal to send him to PSG. As of now, Neymar would be the only one who could stop the operation. Barça's board spoke to Neymar and he hasn't confirmed anything. [Catalunya Ràdio] Neymar will not return to Barcelona after the US pre-season tour and will travel to Paris to complete his move to PSG. [Diario Sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-21 14:40
Neymar kan dra om han vill. Han betyder inte mycket för Barcelona. Jag ser inte hur vi skulle bli sämre som lag utan Neymar. Vi kanske är bättre med honom i laget. Men vi är inte sämre utan honom, if you know what i mean.
Barcelona Kröjjff
2017-07-21 14:30
Varför se sig om efter eventuella ersättare till Neymar om denne går till PSG? De pengar som den försäljningen i så fall inbringar, kommer ju att se väldigt bra ut i bokslutet för sittande ledning i företaget FCB. Och kanske till och med som en följd, innebära att Barcelona tar sig förbi Man United i nästa ekonomisammanställning.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-07-21 14:22
1899 - puyol Vilka källor?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-07-21 14:19
Håller med. OM detta nu stämmer:

Låt honom lämna nu. Han har inget mer i laget att göra faktiskt. "Trött att vara i Messis skugga". Jaha visst.
Barcelona El_Jefe
2017-07-21 14:19
Loco Lucho

Den här jippoturnén handlar ju dock mer om marknadsföring än något annat. Förmodligen därför han får vara kvar.
Barcelona Loco Lucho
2017-07-21 14:11
Om fallet är som de senaste ryktena skriver, att Neymar kommer åka mot Paris istället för Barcelona efter USA-touren så förstår jag inte varför man inte släpper honom redan nu?? Ska han få spela matcher där man skulle kunna använda sig av andra spelare för att försöka få ihop laget och se vad som behöver förbättras när han ändå några dagar senare ska skriva på för ett annat lag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-21 14:03
Vi möter Betis (hemma) i första ligamatchen denna säsong och avslutar även hemma mot Sociedad i maj. Första mötet med Real är hemma den 20:e december, men då spelar ju Real klubb-VM. Får se vad det blir av det. Annars en "lätt" inledning med matcher mot Alaves och Getafe samt hemmamöten mot Espanyol och Eibar. Därefter väntar dock bortamatcher mot Girona (derby), Atlético och Bilbao
Barcelona yeezus
2017-07-21 14:02
Spelschemat släppt!

Vi startar hemma mot Real Betis.

Ang El Clasico spelas det första mötet på Benabeu den 20 december och det andra mötet på Camp Nou den 6:e maj!
Barcelona Rambla~
2017-07-21 13:56
Davids3 Jag tänkte precis det samma. Kan någon här inne se samma scenario ske hos RM? Alltså att en av deras fixstjärnor tillåtits hålla ett järngrepp om klubbens ballar? Ni behöver inte svara, jag vet redan vad svaret blir. :) Barcas ledning är så svaga och handlingsförlamade och man blir bara så less på deras oduglighet. Innan Blaugrana91 kommer till deras undsättning, bespara mig det tack, jag vet vad du kommer skriva. Inget illa ment, vi har alla olika åsikter och tankar. :) Det jag menar är att hade de gjort sin läxa från början så hade det inte gått så här långt som det nu har gjort. En stark ledning ser till att "regera" med bestämdhet, klara direktiv och ett väl genomtänkt samt tydligt sportsligt projekt. Även med hårdhet när det behövs för enstaka spelare ska inte tillåtas "sticka upp" så som Neymar och hans farsa nu gjort. Passar inte galoscherna? Fine, där dörren. Lycka till i PSG, vi ska först ha våra pengar och till den summan som vi värderar dig till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-21 13:55
@DizzLow:


Alltså jag har inte förstått det här fantasitänket om att Messi skulle kunna droppa ner som CM. Visst mot lite sämre lag så absolut, men i en eventuellt CL-slutspel mot de bättre lagen så är det inget annat än dumheter. Han orkar inte ta dom extra löpningarna för att stå på rätt sida boll och skära av passningsvinklar o dylikt. Vi kommer bli ännu mer ihåliga på mitten.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-21 13:49
Neymar efter försäsongsmatcher kommer han direkt åka till Paris för att slutföra affären. Flera källor skriver samma. Neymar kommer inte åka hem med killar så nästa flight lär bära åt Paris för pengakåta Neymar o hans pappa fanskapet. En mörk dag för alla Culés.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2017-07-21 13:48
Barcelonistas

Vad betyder individuell statistik när vi inte inte vinner något?

Att ta ner Messi på mittfältet, innebär ju att vi kommer bli mer genombrott starka, samt lättare ta oss förbi motståndares press Om vi nte lyckas få in Veratti, är det nog inte många andra spelare än just Messi, som kan spela tiki taka i en sån roll.
Neymar är redo och ta det till nästa nivå, och jag ser helst att han gör det med oss.
Barcelona Cule4life
2017-07-21 13:40
För att vara Neymar och med sådana sopp rena framspelningar av Messi Suarez & co så borde Neymar legat på miiinst 30 ligamål. Arda hade smackat in 25 om han fick den speltiden Neymar får. Neymarr grym men han är ingen målgörare av rang. För att ens jämföras med Messi behöver jan göra myckeeeeet mer.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 13:28
Neymar behöver spela på en högre nivå mer kontinuerligt. Med förra säsongens prestationer så ska han inte ens kolla på den nummer 10 rollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 13:24
Dizzlow- "Att hans varumärke kan likställas med Messi, om inte än mer på sociala medier.
Dels.. På samma sätt Ronaldinho fick stå åt för Messi, kanske det nu är Messi tur att stå åt sidan för Neymar." Skillnaden är dock att Ronaldinhos formkurva rasade ihop totalt under Rijkaards sista två säsonger. Framför allt 07/08 säsongen. Det var betydligt lättare för Messi att ta den nummer 10 rollen än vad det är för Neymar. Messi är idag fortfarande världens bästa spelare även om han inte är lika bra som tex 08-13 åren så är hans högstanivå så hög att Neymar inte ens är i närheten av den. Ett sådant scenario som du målar upp där Messi ska kliva åt sidan för att ge rum åt Neymar ser jag inte i dagsläget. Messi är alldeles för bra för att han ska göra det, det hade dock varit en annan sak om Messi hade en nedåtgående formkurva som Dinho hade hos oss men sådant är inte fallet. Sen får vi inte glömma av kampen Messi vs Ronaldo. Inte för att jag tror att Messi tänker på den rivaliteten så mycket. Men jag tror ändå att han tänker lite på den där guldbolls-kampen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-07-21 13:21
@LennyRomario:


Det var jag som kanske tänkte fel om att det blir billigare. Läste fel summa tidigare, så my bad.
Men känns ändå konstigt om Qatar skulle "skänka" pengarna för att PSG ska komma undan FFP eftersom det är uppenbart vart pengarna kommer ifrån och att de kan spåras till PSG's ägare. Och Fifa kan då bestraffa dem rejält.

Sedan ur en annan synvinkel. En donation på 300 miljoner till Neymar, hur ser spanska staten på det om de inte beskattas. Ses det som en muta och korruption om Qatar, som borde ses som en organisation gör detta. Och måste inte Qatar på sitt håll också redogöra för sina utgifter rent lagligt och inte GE bort 300 miljoner till en person bara sådär?

Det är så mycket som skriker att det inte är så enkelt som det låter.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 13:17
Haha. Man kan ju inte ta bort Messi för att ge Neymar den rollen han vill ha. Galenskap! Det är Messi, hallå? Han är kungen. Gör vad han vill. Och Neymar kommer ändå inte leverera i närheten av Messis målskörd om han skulle få den "rollen". Messi ger ju redan nu Neymar allt han kan och ändå nöjer han sig inte. Ser ni inte det? Så som Neymar beter sig - ska vi då förminska Messi för att mätta Neymars ego? Neymar kommer ändå garanterat lämna inom några säsonger. Nej, nu ser jag hellre att Neymar lämnar. Vänder kappan efter vinden? Ja, kanske det men även om han stannar så tycker jag han har svikit klubben men framförallt fansen. #neymargate
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-21 13:12
Dizzlow

När messi fortfarande vinner skytteligan överlägset och har sjuka statistiker så är det ingen ide att flytta ner han till mittfältet.. Den dagen han börjar tappa i sin acceleration och målskörd så är det dags för han att kliva ner ett steg.
Barcelona LennyRomario
2017-07-21 13:01
@Katalano:
Sant. Ja, just att ingen gjort nåt liknande talar för att det inte är möjligt. Pengarna beskattas olika på att lösa ut klausuler vs betala det som sign on bonus? Eller varför blir det billigare? Ytterligare tanke.... kontrakt och lön får man ju bokföra/dela upp på lika många år som spelarens kontrakt. Men en sign on bonus bokförs på samma år som den betalas ut, inget lag klarar att ha en utgift på 2 miljarder på ett bokföringsår.
Barcelona DizzLow
2017-07-21 12:58
Rambla

Jag måste tyvärr säga att jag inte håller med dig.
Det här tycks vara en tydlig känslomässig reaktion från Neymar, som visar att han inte är 100% nöjd med hans roll i laget. Ledningens prio nr 1 bör nu vara att tillfredsställa Neymars alla behov, även om det innebär att han trampar på vissa spelares tår. För lets face it, n keep the right principles.
Om nu fallet är att Neymar vill ta rollen som nr 10, så finns det mkt som argumenterar för att han har rätt i sin sak.
Dels.. Det han visat dem matcherna Messi varit skadad eller borta ur matchbilden (tänker främst på PSG båda hemma matcherna, och clasicon på Bernabeu)
Dels.. Att hans varumärke kan likställas med Messi, om inte än mer på sociala medier.
Dels.. På samma sätt Ronaldinho fick stå åt för Messi, kanske det nu är Messi tur att stå åt sidan för Neymar.

Vad skickar vi för signaler om vi prioriterar dem äldre, före vår framtid?

Personligen ser jag hellre att Messi går ner som mittfältare, och hjälper dem med våra tiki taka issues, och Neymar blir vår nye 'go to guy'
Barcelona Katalano
2017-07-21 12:54
@LennyRomario:


Det går ändå inte ihop. Ponera att Qatar inte skulle vara involverade i detta. Och att PSG istället övertalade Neymar att köpa ur sig från sitt kontrakt helt med sina egna pengar och att de istället erbjuder Neymar en Sign on bonus på samma summa. På detta sätt skulle de också klara sig billigare undan än att betala utköpsklausulen. Det måste finnas andra hinder som gör att vi inte ser denna typ av värvningar. Exempelvis att en spelare som köper ur sitt kontrakt utan klubbens tillåtelse inte får skriva på en annan klubb inom 1-2 år eller liknande. Så att de likställs med att avsluta sin karriär ungefär.

Som sagt, det kan inte vara så enkelt, för då hade vi sett det tidigare.
Barcelona LennyRomario
2017-07-21 12:41
@Katalano:

Håller med dig. Men TROR han menar att staten Qatar skulle skänka pengarna, inte klubben . Nåt sånt scenario har man ju aldrig varit med om tidigare. Tidigare har ju ffp slagit ner på överdriven sponsring från Qatar airways till psg, men då har ju pengarna gått till klubben . Nu är ju klubben egentligen inte inblandad (På pappret alltså).

Vem kan hindra någon/ett land att skänka pengar till vem de vill? Att sen Neymar "råkade" skriva på för psg är inte Qatars problem.

Säkerligen inte alls troligt, men intressant rent teoretiskt.
Barcelona Kookoo
2017-07-21 12:32
Mina nyförvärv för Neymars pengar, Ousmane Dembele, Alaba och Manolas.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: