/spanien/barcelona/forum/7653.aspx/spanien/barcelona/forum/7653.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2013-09-07 01:35
@ZlatanisDaMannn:
Snälla sluta göra bort dig. Argentina vs Brazil 4-3. Messi Hattrick. Denna match betyder långt mycket mer än vad folk i Europa kan en fantisera om. Rivaliteten är otrolig och det är mycket heta känslor. Men Brazil kanske inte är ett bra landslag i ditt tycke? När har Ronaldo dominerat i landslaget mot bra motstånd? Varsågod, i länktips har du alla hans landslagsmatcher sedan 2010. Något som imponerar där öht? Mjo, 2 mål mot Holland och det är fan det enda han levererat. Alla andra mål han gjort, blåbärslag... TYP Och glöm inte bort. Ronaldo är en jävligt bra målskytt, men att dominera en match gör han sällan. Det är det som är skillnaden mellan loppan och honom Man kan även dominera en match utan att göra mål, men det verkar tyvärr gå bortom ditt förstånd.
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-09-07 01:28
och faktum kvarstår, jag har aldrig någonsin sett messi dominera en match i ett landslagsmästerskap emot ett bra lag och kom inte och säg att lag som mexiko eller grekland är bra för det är dom inte. dagen han gör det finns det nog ingen som blir gladare än jag själv men det har inte hänt än
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-09-07 01:28
Ronaldo gör sitt första hattrick någonsin för Portugals landslag mot Nordirland där de spelar 10x10 och 10x9 vid sista målet och är helt plötsligt bäst i världen...
Barcelona Gio Style
2013-09-07 01:26
ZlatanisDaMannn

Just nu pratar du goja.
Ronaldo har sugit stenhårt i landslaget dem senaste åren, om man nu ska jämföra till vad han har presterat i klubblaget.

Och nej, du försöker få det att låta som att Portugal presterat på riktigt bra i viktiga matcher.
Det är skitsnack, i VM gick man vidare som tvåa, klart man gjorde man hade ju bl.a. Nordkorea i gruppen. Sen åkte man ut direkt i åttondelen.
Wow, han har gjort tokviktiga mål!

Sanningen är den att både Cristiano och Messi har underpresterat i landslaget, men endå är det Messi som får den klart hårdaste kritiken trots att Ronaldo faktiskt sugit getpung i landslaget.

Sen att du snackar bort mål som är gjorda i ett VM-kval visar ju bara på ignorans. Hur fan tror du att man ska kvala till VM annars?

Messi har gjort 16 mål på 15 matcher sedans 2012, bl.a. ett hattrick mot Brazil, 2 st mot Uruguay, 3 mot Schweiz och Ecuador.

Ronaldo har gjort 11 mål på 19 matcher, 3 av dessa kom idag mot NORDIRLAND. Resterande mål, och jag sorterar dem efter hur pass "wow" motståndet är: Holland (3 på 2 matcher, imponerande), 1 mot Kroatien, 1 mot Ecuador, 1 mot Tjeckien, 1 mot Luxemburg och 1 mot Panama.

Jätteimponerande, leverar verkligen så mycket bättre än Messi.
Eller förresten han suger spelmässigt jämfört med Messi men han nickar in avgörande mål. Eller nej vänta... gör han verkligen det?
Polen, Turkiet, Tyskland, Danmark, Spanien. Alla dessa lag är bra landslag och mot samtliga har han levererat 0 mål.

Men jo, du kan ju leva i tron om att Ronaldo är bra i landslaget
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-09-07 01:26
de e just detta jag menar, man säger något bra om ronaldo och folk kallar en messi-hatare och av någon konstig anledning gangster i en förort. jag bor i solberga det finns mest pensionärer och småbarnsfamiljer här men a okej. det är just därför jag inte har registrerat mig här tidigare, så fort man säger något ni inte håller med om börjar ni förolämpa och kalla en dumma grejer. väx upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-07 01:13
Zlatanisdamann - öööu? Messi ligger ju bakom i stort sett allt i anfallsväg i Argentina hur har du kunnat missa det?.


haha vem snackar jag ens med, en wannabe gangster i en liten förort...
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-09-07 01:07
ZlatanisDaMannn (Barcelona) Med detta kommentar tror jag att du är anti-Messi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-09-07 00:58
hellre vara skit 75 min å nicka in ett avgörande mål än att dominera spelmässigt men inte göra mål och se sitt lag åka ut så fort man möter svåra motstånd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-09-07 00:42
Neymar's injury turned out to be not as bad as it was first thought. He then bounced back and was able to train. Braaaa, blev änna rädd där..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-09-07 00:41
Neymar is the latest Brazilian player to get injured in Brazil training today, after Dani Alves, Hulk, Oscar and Fred being ruled out.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-07 00:39
ZlatanisdaMann - det är väll knappast någon sanning utan det är mer ditt påstående. I mina ögon så har varken Messi eller Ronaldo levererat i landslaget Ronaldo tycker jag har varit bedrövligt i många matcher, trots att han kanske har gjort en del mål här och där.

Ronaldo är helt osynlig i Portugal sen i 75 minuten får han ett perfekt inlägg och nickar in ett snyggt mål. Men spelmässigt imponerar han knappast där e Messi bättre tom i landslaget.
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-09-07 00:30
sanningen är att ronaldo har visat upp mer i landslaget än messi har, messi är en bättre spelare men han kan göra 58 mål i varje vmkvals och vänskapsmatch med landslaget om han vill, fram tills dagen han vinner vm eller copa america så har han inte presterat i landslaget. ronaldo har åtminstone gjort mål i viktiga slutspelsmatcher och dra inte upp messis 3-0 mål mot mexico eller va de nu va i copa america semin 2007 de va en avgjord match så det var inte ett betydelsefullt mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-07 00:23
Zlatanis - 2004 så var det knappast Ronaldos förtjänst av att Portugal gick till final. Även 2006 han spelade i ett av världens bästa landslag i Portugal, Ronaldo var inte ens topp 5 i världen då.


Jag hatar inte Portugal, men Ronaldo har enligt mig inte levererat i landslaget jag förväntar mig mer, samma sak gäller Messi.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-07 00:22
@ZlatanisDaMannn:


Vad pratar du om? Vart har du hittat "hat" mot Portugal/Ronaldo nu? Vad jag ser sår är det väl max några stycken inlägg som berör den matchen och endast EN (1!) skribent vill inte att Portugal tar sig vidare, om man nu kan kalla det hat. Och det får en moralpolis som dig att genast rycka in och fiska ängel-poäng genom att rabbla upp Ronaldos historik för ca 10 år sedan och utmåla ett forum som Portugal och Ronaldo-hatare? Och nej, även om du så duktigt förbereder dig för att bli kallad anti-Barca så handlar inte mitt svar om det utan det faktum att du söker hat där hat inte finns, och försöker brösta upp dig och visa hur ignoranta "ett flertal Barca-fans" är medan du minsann är upplyst som få. Tror nog de flesta fotbollssuportrar är medvetna om Ronaldos storhet utan en moralpolis som du ska behöva rycka in och läxa upp oss.
Barcelona Júnior ´
2013-09-07 00:21
ZlatanisDaMann

Kan hålla med dig angående första punkten men att hävda att Ronaldo presterar så pass bra i landslaget för att han ska komma under kritik är bara fel. Det handlar inte endast om statistik, man måste även kolla på hans prestationer under matcherna som en helhet. Missförstå mig inte, säger inte att Ronaldo ska ha mycket kritik utan jag säger bara att han har kommit undan lindrigt vid flera tillfällen.

Att sedan hävda, som du gör, att Ronaldo tog sitt lag till semifinal på "EGEN" hand är respektlöst mot de andra lagspelarna. Det är en 11-manna sport där varje spelare har sin egen roll. Betyder det då att Ronaldo gjorde alla mål, stod för allt i försvaret och även i målet? Har aldrig förstått mig på det uttrycket om jag ska vara ärlig. Ta den viktiga matchen mot Danmark under EM som ett exempel då Ronaldo missade frilägen efter frilägen. Varela kom och avgjorde matchen i slutminuterna under den matchen. Var det verkligen Ronaldo som tog de till semin på egen hand?

Att sedan folk tycker att det är konstigt att Ronaldo inte får kritik har med Messis situation att göra. Förtjänar han den kritik han får? Messi håller en oerhört hög nivå i dagsläget (i landslaget) och att han sedan inte kammande hem VM guld tillsammans med sitt lag, då han var en orutinerad 21 åring, har hemsökt honom i snart fyra år. Messi är endast några mål ifrån att bli den som nätat flest i den argentiska tröjan men ändå sägs han inte prestera.

Media påverkar! Det gäller att kunna tänka själv och ha egna åsikter.
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-09-06 23:10
varför hatar ni på portugal? bara för att man hejar på barca och gillar messi behöver man inte hata allt som har med ronaldo och göra. okej ronaldo är real madrids bästa och viktigaste spelare men att ta det så långt att ni ska hata reals spelares landslag tycker jag är lite löjligt. och anledningen till att folk inte klagar på ronaldo i landslaget är att han presterar i landslaget, em final 2004 och 2-3 gjorda mål varav 1 i semifinalen och tog portugal till semifinal på egen hand där dom surt åkte ut mot spanien på straffar, kunde lika gärna vart final och vinst. nu kommer ni säkert anklaga mig för att vara ett troll från reals forum eftersom att man inte får ha egna åsikter här men jag bryr mig inte bara mina ord går in i ers hjärnor så är jag nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-09-06 22:46
DM1982

Var ju ganska givet att det var media som vinklat för att få det att låta så, bra att klubben går ut och säger som det är.

Men du måste förstå att en stor del av folk på det här forumet ödslar mer tid på att gnälla och klaga på allt som har med klubben att göra, hela tiden letar man efter saker för att kunna smutskasta ledningen så pass till den grad att man inte längre vet vad källkritik är....

Usch vad trött man blir...
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-06 22:40
Anders Svensson ger återigen svar på tal. En av landslagets absolut viktigaste spelare det senaste decenniet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-09-06 22:35
Lite klargörande angående Abidal från klubben. Kan vara bra för en del här att läsa det så att de får den andra versionen också, vilket i det här fallet är bådas.

Som sagt, ibland är det bra att ta det lugnt och inte skylla allt på Rosell
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 22:29
Elmander, byt ut liket. Kan ju fan inte hålla i bollen om så hans liv hängde på det. UT!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-09-06 22:28
OT … men vill passa på och hylla den meste landslagsspelaren : tangerade rekordet i dag - Anders Svensson - med följande artikel : http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/landslaget/article15387776.ab
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 22:26
Seriöst, nu åkte en nordirländare till ut och Ronaldo fick göra sitt hat-trick mot nio man. Disciplinen kan man ju ifrågasätta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 22:22
Capitan \(^.^)/ Nja, Postiga åkte ut i första så de är lina i antal nu. Fast större ytor då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 22:20
Korkade Nordirland, har 2-1 och så åker man på en utvisning. Självklart uppstår det ytor för Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-06 22:17
Gonzalez_Barca

För att alla Premier League fantaster är trötta på Messis dominans och rövslickar istället sönder Ronaldo. Mål mot Luxemburg och mot Nord Irland som har en man mindre...
Barcelona Gonzalez_Barca
2013-09-06 22:09
Rambla Var du tvungen att jinxa? :( Cristiano gör sitt andra mål i kvalet till VM, hans första var mot mäktiga Luxemburg.. Varför hör man aldrig kritik mot honom i landslaget för?
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 22:05
N. Ireland - Portugal 2-1 :D Hoppas de missar Vm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 21:59
Haha, en 37-årig Taco är snabbare i friläget än Sebastian Larsson i läget innan. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
2013-09-06 21:56
Alltså, taco 3
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 21:42
Estonia - Netherlands 2-1 wtf?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: