/spanien/barcelona/forum/765.aspx/spanien/barcelona/forum/765.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bollinnehavet
2018-01-15 16:56
Två skador...
Han är nya Bale. Floppvärvning. Fiasko. Stor risk att bli sämsta värvningen i fotbollens historia. Allvarligt? Hur pallar man vara så här negativt inställd?

Han har 10 år på sig att leverera innan han når dalandet runt 30-strecket. Men visst, döm ut honom redan nu. "Nya Bale".
Barcelona Cule4life
2018-01-15 16:44
Med Dembele skadad, Iniesta halvskadad, Denis utan självförtroende, Paco skadad, Turan såld, Deufoleu flopp så behöver vi nu få igång Coutinho.

Vi har ingen offensiv kraft förutom Messi Suarez. Ingen vet riktigt vad det är med Coutinho. Han spelade hela tiden och var kung i Liverpool nyss. Vips en " skada" när han värvas hit. Vettefan tror inte att det är fejk som vissa hävdar men någonting är det. Tror inte man sparar på en 1.5 miljard värvning för att inte såra Pool fansen för att han inte tränade sista veckan med laget

Vill helst inte se Rakitic Palinho Busquets Gomes starta igen på ett mittfält.
Barcelona A good coach is everything!
2018-01-15 16:42
Dybala bättre än Coutinho .. Que ? Ibland undrar man ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2018-01-15 16:22
Dembele är den nya Bale 2.0 haha Kan sluta med en fiasko värvning tiden lär utvisa hoppas man har fel. Men ser inte bra ut, till och med när han varit frisk har hans spel varit skit tyvärr . Om någon trodde han va Neymar’s ersätter så har helt fel, finns bara en Neymar tyvärr. Dembele är hästlängder efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Contragolpe
2018-01-15 16:08
Dembele kommer spela sin bästa fotboll när han är 26-29 år. Om 7 år är han kanske som bäst. Chilla lite...
Barcelona Ned Stark
2018-01-15 16:06
Lol att folk jämför Dembele med Dybala Dembele är inte i närheten av Dybalas nivå än, sluta upp med er hybris. Dybala är en av världens bästa spelare, det är inte Dembele. Skulle våga påstå att Dybala är bättre än Coutinho också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-01-15 16:00
En annan sak jag lagt märke till är att när det kommer till skador i Barcelona så är det ofta sträckningar ibland även bristningar i baksida lår... Speciellt denna säsongen. Minns när jag kollade skade listan för inte så länge sen då var majoriteten utav skador något med baksida lår. dembele, Umtiti, mascherano, arda, o fler har det vart. Kan det inte vara dags att se över vår personals kompetens? Återkommande Ska dör och man kan se ett mönster i skadorna... Tränings staffen verkar inte vara den bästa om jag säger så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 15:59
Katalano - uppfattat då slutar man med det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-01-15 15:55
[QUOTE=Romelu Umtiti]DM1982 Under 2006 var en 19-åring skadad sammanlagt i 167 dagar. Antar att han också faller under din kategori "En ung pojke som åker på skador som han egentligen inte borde göra". Denna "unge pojke" som jag talar om är Messi. En annan "ung pojke" som skadade sig väldigt mycket under sitt första år i Barca är Neymar. Han var borta sammanlagt 96 dagar pga diverse skador. Så Barca verkar ändå vara synonymt med som du beskriver det "unga pojkar som åker på skador som de egentlgien inte borde göra". Dembele har som sagt aldrig varit under längre perioder innan han kom till Barca. Verkar ju ändå vara där problemet ligger? Du bör revidera dina tankar och sluta vara så övertygad om att "unge pojken" är en flopp. Tycker du ska ta åt dig av följande citat av Nietschze och lugna dig lite med dina utspel; "Övertygelser är värre fiender till sanningen än lögner." [/QUOTE] Visste om att någon skulle dra upp Messi. Jag tänker inte lugna mer mig med mina utspel eftersom detta är ett forum där vi dryftar olika spörsmål. Om mina inlägg inte intresserar dig så scrollar du lämpligen förbi. Så brukar jag göra. Både Messi och Neymar visade mycket mer än vad Dembele har gjort om vad det finns för kvaliteter. När Dembele har lyckats hålla sig skadefri så har han, enligt mig, inte visat speciellt mycket som man kan glädjas åt. Han lyckas sällan om aldrig dribbla sig förbi en spelare och hans förstatouch är usel. Visst är det ett nytt lag för honom men spelförståelsen är inte stark, han står och springer ofta fel. Jag hoppas verkligen att killen lyckas hålla sig skadefri och visa vad han kan. Än så länge så luktar det dunderfiasko tyvärr som jag ser det. Kanske ser du annorlunda på saken?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-01-15 15:55
Frågor, synpunkter på moderering av forumet tas via PM med moderator!/ mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-01-15 15:45
Barcelonistas Som jag förstår är jani/yani turkisk slang för "typ"/"alltså". Detta är ett svenskt forum och jag vet att du behärskar svenska språket. Eftersom vissa medlemmar inte förstår jani så ber jag dig att sluta använda det i dina inlägg. Det är helt enkelt ett onödigt ord som du börjat med i höstas. En förutsättning för bra diskussioner är att man förstår varandra.
Barcelona FCB_Messi
2018-01-15 15:41
Jag förstår din poäng men du behöver inte vara provocerande mot skribenten. Det höll en låg nivå så jag tog bort det/ mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-01-15 15:36
Eller

Cristiano är JANI världens bästa fotbollsspelare.
Barcelona Nelson Umtiti
2018-01-15 15:29
Tycker att man ska ge Arnaiz en del speltid nu när Dembele är skadad. Jag tycker att läkarteamet och Dembele själv måste ta det här på stort allvar och absolut inte låta honom att komma tillbaka förrän han har byggt lite lår muskler.
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 15:28
Cillesen - Dybala är 24 år gammal och Dembele är 20 år gammal. Jag vet inte om ditt inlägg var ett skämt men om det nu var det så var det jävligt cringe.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-01-15 15:27
vad betyder "Jani" egentligen? Jag ser det ofta här.
Barcelona Romelu Umtiti
2018-01-15 15:26
DM1982

Under 2006 var en 19-åring skadad sammanlagt i 167 dagar.
Antar att han också faller under din kategori "En ung pojke som åker på skador som han egentligen inte borde göra". Denna "unge pojke" som jag talar om är Messi.

En annan "ung pojke" som skadade sig väldigt mycket under sitt första år i Barca är Neymar. Han var borta sammanlagt 96 dagar pga diverse skador.

Så Barca verkar ändå vara synonymt med som du beskriver det "unga pojkar som åker på skador som de egentlgien inte borde göra".

Dembele har som sagt aldrig varit under längre perioder innan han kom till Barca. Verkar ju ändå vara där problemet ligger? Du bör revidera dina tankar och sluta vara så övertygad om att "unge pojken" är en flopp. Tycker du ska ta åt dig av följande citat av Nietschze och lugna dig lite med dina utspel;
"Övertygelser är värre fiender till sanningen än lögner."
Barcelona || Cillessen #1
2018-01-15 15:26
Japp dybala är ingen ung lovande talang utan en fullbordad världsstjärna ”jani”.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 15:23
Andresito - hade jag fått välja spelare had jag inte ens köpt Dembele jag ville inte ha någon ung talang jag ville ha en spelare som var i medel åldern som var färdig som spelare.


Jag var inne på Dybala eller möjligtvis en annan spelare jani.
Barcelona Andresito
2018-01-15 15:20
[QUOTE=Barcelonistas]Dembele är världens största anfallstalang. Jag har inte sett en så bra talang sen Messi och Brasse Ronaldo. Jag har sett mycket av Dembele i Dortmund. Så jag vet vad jag pratar om. [/QUOTE] Du är nog den sista personen man bör lyssna på när det gäller potential, så enögd som du är. Antingen är man en sopa eller så är man "världens bästa anfallstalang". Med det sagt tror jag ändå att Dembélé kommer bli lyckosam i Barcelona. Han kommer kanske inte bli världens bästa, men absolut en viktig del i vårt framtida anfallsspel. Vi får helt enkelt ha tålamod. Han får se till att lära sig så mycket spanska som möjligt och komma tillrätta i klubben, jag har inga större krav på honom innan sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 15:19
Jani om folk tvivlar på Dembeles talang så bör ni sluta kolla på fotboll. Med det sagt var inte Dembele mitt första val när det ryktades om spelare. Det Mbappe presterar i Ligue 1 hade han aldrig gjort i ligan då Ligue 1 är klasser sämre än La Liga. Ligue 1 är den femte bästa ligan i världen och det finns enorma ytor där.


Nu till det jag försökte säga från första början. Mitt första val Jani var aldrig Dembele, utan det var Dybala eller en spelare som var färdig.
Barcelona Nelson Umtiti
2018-01-15 15:17
Dembele har spelat i tre olika ligor på väldigt kort tid, jag antar att träningar och sånt har ändrats varje gång han har bytt klubb vilket självklart kan vara en av anledningarna till att han åker på skador just nu.
Folk måste komma ihåg att han aldrig har varit en skadedrabbad spelare innan i sin karriär.

Vem minns inte hur tungt det var för Messi när han ständigt åkte på muskelskador i hans unga dagar? Tyvärr är skador en del av fotbollen och sånt går inte att se i förväg. Tycker det är kul att vissa redan nu vill lägga en flopp stämpling på Dembele som är 20 år... 20 ÅR! Han har massor med år kvar att bevisa sig och om han nu inte skulle lyckas efter ett antal år så kommer vi nog fortfarande kunna få bra betalt för honom då marknaden lär vara ännu sjukare om några år.
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 15:13
Messi var aldrig skadad jätte mycket problemet med Messi var att han åkte på långtids skador där han blev borta i flera månader.

2006 mot Chelsea i åttondelen, 2008 mot Rangers elr Celtic åkte han på en skada också. Muskler betyder ingenting kolla Bale som la på sig mer muskler killen går sönder rätt ofta också.
Barcelona Bentley King
2018-01-15 15:11
Som sagt så tvivlar jag verkligen inte på Dembeles talang eller potential till att bli en bra spelare, men om man kollar på hur det ser ut för tillfället är det oroväckande. Som vissa här inne säger så var det nog mycket som påverkade psykiskt, men samtidigt så tycker jag att det är just det som skiljer på världsklass spelare och pontesiella talanger (likt Bojan). Det var inte så att Valverde slängde in honom i hetluften och lät honom spela hela 90 min. Han fick komma in sakta men säkert den här gången men ändå så gick han sönder. Det är nog bättre att låta honom ta rollen som inhoppare resten av säsongen och ha Coutinho ute på kanten istället (om inte han också går sönder igen).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 15:11
Problemet skulle då i sådana fall vara att Dembele inte får samma ytor i La Liga som han fick i Bundesliga. Dembele är en snabb spelare som använde sin fart på långa sträckor på stora ytor där han fick springa.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-01-15 15:11
Dembele borde lägga på sig lite mer, han ser ut som Slenderman. Jag minns att Messi var skadad titt som tätt under sina första säsonger. Sedan Byggde han lite och skadorna minskade drastiskt. Jag säger inte att Dembele ska bli någon Arnold, men han borde kunna lägga på sig lite muskelmassa som gör att han undviker skador.
Barcelona DM1982
2018-01-15 15:04
[QUOTE=Bosketts]Ibland undrar jag vart allt tålamod tagit vägen. Visst, att dra på sig två skador på så kort tid är lite oroväckande. Men, killen har varit i klubben i ett par månader och är 20 år gammal. Han kommer att ha gott om tid att faktiskt spela fotboll, oavsett om han är skadebenägen eller inte. Att påstå att risken för att han blir fotbollshistoriens sämsta nyförvärv är "rätt stor" är ganska rejält med överdrivet.. [/QUOTE] Jag har all tålamod i världen men jag säger bara som jag det det. En ung pojke åker på skador som han egentligen inte borde göra. Han har heller inte spelat mycket men det jag har sett har tyvärr inte varit så imponerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2018-01-15 14:58
Vill inte va den men Dembele värvning börjar fan se skumt ut luktar floppvärvning , killen värkar helt klen vet fan alltså. Men över 1 miljard och skadar sig så här då är det inte bra alltså. Får vi hoppas bara coutinho kommer snabbt in för vi behöver en tredje anfallare på topp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 14:56
Dembele är världens största anfallstalang. Jag har inte sett en så bra talang sen Messi och Brasse Ronaldo. Jag har sett mycket av Dembele i Dortmund. Så jag vet vad jag pratar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-01-15 14:54
DM1982 - killen har varit skadad i flera månader och du förväntar du show? Om vi kollar hur Mbappe presterar ( som varit skadefri) i PSG så kan vi få en bild på vad vi kan förvänta oss. Dembele är bättre än Mbappe på precis allt så jag fattar inte vrf folk är oroliga?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: