/spanien/barcelona/forum/765.aspx/spanien/barcelona/forum/765.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2017-05-21 10:18
Det finns bara en man kan peka fingret på om Barça inte skulle vinna ligan idag och det är Barça. Man har varit alldeles för ojämn mot svagare motstånd och tappat poäng i matcher man borde ha vunnit.

I det här läget behövs det självkritik och se över sina egna misstag, inte skylla på domarmisstag. Den största förändringen som klubben behöver är inte vem som tar över Lucho, utan snarare att vi får in en ny ledning som är kapabel att ta kompetenta beslut. Att se hur Barto & Co fortsätter att sänka klubben gör ont i själen. Undra om en ligaförslust samt en seger i Champions league för Madrid kan tvinga fram en misstroendeförklaring mot juntan.
Barcelona Thierry Henry
2017-05-21 10:17
@Puyol y Xavi:Hur är det möjligt att du inte är spärrad hör inne än....... ?
Barcelona zcooter
2017-05-21 08:28
Semestern höjdpunkt i Barcelona är så klart kvällens drabbning, solen skiner och det skall bli spännande
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-21 00:28
Haha blivit som spanska ligan här på Rambles skrämmande!!
Barcelona A good coach is everything!
2017-05-21 00:07
Försvarar man ärthjärnan Ramos har man inget här att hämta.. Kryp tillbaka till hålet du kom ifrån...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-05-20 23:53
[QUOTE=Davids3]Ingen som kan svaret på min rätt så seriösa fråga haha? Hade Messi kunnat lånas ut till Malaga nu sist matchen endast, funkar det i praktiken? [/QUOTE] Nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-05-20 23:25
Och där kom en till med tre dagar gammalt konto och tokförsvarar en som tokförsvarar Real Madrid.
Barcelona Jaume Vila 1899
2017-05-20 23:00
Håller med "Puyol & Xavi" till 100% i allt. Hur kan folk inte fatta att om real tar poäng i morgon så är det vi som har spelat bort ligan. Att man här i Sverige sitter och tjatar om korruption och dylikt bara för att real har haft flyt (och vi oflyt) med domarmisstag denna säsong. Det är som att folk här inne har hittat en anledning att skylla på bara för att det varit extra tydliga just denna säsong. Man tror ändå att det ska sitta riktiga fotbollsfans här inne med barcahjärta och diskutera Barca på en vettig nivå. Men senaste tiden handlar det bara om att grina om saker man inte har nån koll på öht för att man inte kan ta att vi inte lyckades iår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-20 22:50
Yes Barca har iallafall inte blivit utsatta för en bombattack denna säsongen eller en flygkrash. Så det kunde varit mkt värre.. Imorgon kan Barca ta ligan allt kan hända !
Barcelona II Barça II
2017-05-20 22:21
Det är fan skamligt att ha namnet "Puyol y Xavi" och sitta i ett Barca forum och försvara smuts som Perez och Ramos.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-20 22:17
@Davids3:

Han behövs i Barca imorgon för att kunna slå Eibar.
Barcelona El Tridente
2017-05-20 22:03
@Puyol y Xavi:


Blir lite komiskt med alla fördelar dom fått och Bayern matchen är den värsta någonsin i CL.

Eller guldbollen som Messi vann men Ronaldo fick den istället när man förlängde röstningen med 2v. Vilket aldrig någonsin hänt förr.

Mycket underligga saker händer.

Blatter gjorde allt för att va kvar som Fifa president. Han hade nog gett en Guldboll till Arbeloa också om han fick sitta kvar.
Barcelona Davids3
2017-05-20 21:30
Ingen som kan svaret på min rätt så seriösa fråga haha?
Hade Messi kunnat lånas ut till Malaga nu sist matchen endast, funkar det i praktiken?
Barcelona Bosketts
2017-05-20 21:22
Rambla

Ja, det är verkligen illa. I synnerhet när spelare som spenderat hela sitt fotbollsliv i klubben lämnar gratis. Dessutom är han en av världens mest lovande vänsterbackar, vilket inte gör saken mindre sorgligt.

Men, vem kan klandra honom egentligen. På hans position spelar Alba, vi har värvat Digne, och det skulle inte förvåna mig om vi slänger 40 mille på någon Benfica-back eller något.

Det här är alltså viktigt att tänka på när folk skriker efter nyförvärv hit och dit. Värva, värva, värva. Men då tappar vi också guldkorn som Cucerella.

Sen ska man väl tillägga att Cucurella är långt ifrån den sista som kommer lämna inom loppet om några säsonger, om ingenting händer.
Barcelona Rambla~
2017-05-20 21:10
Bosketts Jaha det var så illa alltså. Skrämmande hur hur denna klubb kan låta de största talangerna plockas av andra storklubbar och utan att behöva betala något dessutom. Grimaldo all over again. Men visst, han kanske hittar "hem" en vacker dag som en annan Bellerin. Sen att det kommer kosta 30-40m kan väl kvitta vilket, klubben har ju ändå så mycket pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-05-20 21:07
Äh, vi ska inte oroa oss för mycket om spelare som Cucurella och Mboula lämnar, sportchefen Pep Segura har full koll på läget. Han har nämligen enligt katalanska källor redan klart med tre stora o starka nigerianer. De kommer från samma ställe som Bassey lånades in ifrån. Inte hört talas om Bassey? Kan bero på att hans papper aldrig blev klara och skickades tillbaka utan att ha spelat en minut. Det är så det funkar idag när det sitter människor som styr med helt motstridig syn på fotboll än det som Barça står för. Bara att hoppas att B-laget trots dagens förlust lyckas ta sig upp, för jag kan inte se att nämnda spelare vill stanna i Segunda B och riskera att hindras i utveckling - även om de är culers och vill lyckas i blaugrana.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-20 20:59
Var fan får ni infon att Cucurella kommer lämna oss?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-05-20 20:48
Puyol o Xavi - svaret på din fråga är enkel. Vi har varit för bra hade Real Madrid spelat i en annan liga så hade det sett annorlunda ut. Nu är vi såpass bra att inte ens korruptionen kan rädda dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-05-20 20:46
@Rambla~:


Stämmer bra. Även Manchester City och Dortmund rycker i honom, och om inget oväntat händer så lämnar han efter säsongen, då han inte velat skriva nytt kontrakt.

Riktigt sorgligt, då han är extremt lovande. Men han har väl precis som alla andra förstått att ledningen hellre värvar 23-åriga portugiser än att satsa på de egna leden...
Barcelona Bosketts
2017-05-20 20:42
@Davids3:


Som jag har förstått (de i sammanhanget ganska kluriga) reglerna ser det ut såhär:

Det finns fyra Segunda B-divisioner. Vinnarna i dessa grupper möter varandra i ett dubbelmöte (det som pågår just nu mellan Barca B och Leonesa) och vinnaren går upp direkt.

Går man förlorande ur detta dubbelmöte slängs man in ett slutspel mot de lag som slutade 1-4 i divisionerna. Dessa möts i dubbelmöten i kvartsfinal, semifinal och final.
Barcelona Treyh
2017-05-20 20:40
Puyol y Xavi: de försöker väl vara diskreta, lika diskret som dig. När hela världen tittar på(el clasico) så är det kört, då får de däng =)
Barcelona Rambla~
2017-05-20 20:39
Cucurellas kontrakt går ut i sommar, väl? Har för mig att jag läste någonstans att han eventuellt var på väg till RM Castilla. Kan det verkligen stämma? Fan vilken dålig sits de sätter sig i och med en förlust i första mötet och det hemma dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Puyol y Xavi
2017-05-20 20:31
FCB_Messi // Öh? Barca har vunnit alla dem matcherna för att vi varit totalt överlägsna.
Puyol y Xavi
2017-05-20 20:30
Treyh //

Det är så pass jämnt mellan Barca och Real för att Real kämpar vilket vi inte gör. Hade vi bara kämpat lika mycket som dem hade vi redan varit mästare nu.

Vi kommer alltid leva med domarmisstag eftersom domarna också är människor. Det är inget vi kan göra något åt. Det vi däremot kan göra något åt är vår kämparglöd. I en tråkig bortamatch mot Betis i mitten av säsongen måste vi KÄMPA.

Då är ligatiteln vår nästa säsong!
Barcelona FCB_Messi
2017-05-20 20:27
Puyol y xavi Ditt äckliga troll. Barca har vunnit alla dom klassikerna för att allt annat ska döljas så gott det går. För att folk ska kunna säga precis det du säger nu din blåsta mupp. Tyst nu , jag vill inte höra ett ord till från dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2017-05-20 20:17
Barcelona, liksom Real Madrid förlorar VARJE säsong mot "smålag" Så argumenten att "vi borde tagit vara på chansen" stämmer till viss del men det är så pass jämnt mellan Real Madrid och Barcelona att alla felaktiga domslut i favör till Real Madrid märkts så tydligt.
Barcelona the cameroonians
2017-05-20 20:15
Japp. då går de in i ett nytt playoff med alla tvåor, treor och fyror från de fyra grupperna. Har inte koll på hur detta ser ut exakt, men det finns info på Wikipedia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-05-20 20:12
@ the cameroonians
Om barca förlorar dubbelmötet, får de en ny chans att avancera?
Puyol y Xavi
2017-05-20 20:12
Barcelonistas //

Fakta är att vi har vunnit ligan 6 gånger av de senaste 9 säsongerna. Fakta är att vi slog Real Madrid i Madrid, med en man MER på plan. Fakta är att vi slog Real i FEM raka ligaklassiker. Om Real Madrid styr allt, hur är allt detta då möjligt?

När vi slog Real Madrid med 4-3 på Bernabeu, hur är det möjligt att vi fick två straffar med oss, framför ögonen på "mannen som styr allt"? Hur är det möjligt att Ramos får ett rött kort, framför "mannen som styr allt" i senaste klassikern?

Hur kan vi vinna match efter match och dominera La Liga när Perez kontrollerar allting?

Den här säsongen är en avvikelse från det normala, det normala är att vi blir ligamästare.

Varför avviker denna säsong från det normala? För att vi har presterat uselt i många matcher. För att Lucho har roterat sönder spelartruppen. För att vi saknar ett fungerande mittfält.

Real har fått väldigt många domarfördelar den här säsongen, men det är också för att de FÖRSÖKT i varje match. De kämpar in i det sista, då kommer också "turen". Det har inte vi gjort. Vi är ett bättre lag än Real Madrid, men vi har inte kämpat lika hårt som dem, och därför kommer vi inte heller vinna ligan.
Barcelona Davids3
2017-05-20 20:10
Vet inte om ni sett bilden/skämtet där Messi har Malaga tröja och sägs att han är utlånad till de sista matchen.
Hade det funkat i praktiken, att han lånas ut för en match ?
Annons: