/spanien/barcelona/forum/7614.aspx/spanien/barcelona/forum/7614.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-09-15 23:24
Pepe alla dagar än andy carrol, jag fick kväljningar av namnet. Den dagen Barca förknippar sig med en sådan spelare dör jag hellre. Jag är glad för att vi satsar spansk och sydamerikanskt.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-09-15 23:18
barca show:

Börjar bli sent. Gå och lägg dig. Du kommer att tänka på annat när du vaknar.
Barcelona barca show
2013-09-15 23:07
Jag tänkte bara skriva en sak. Läser att många vill ha Lorrente men jag har en annan annorlunda spelare som också skulle kunna användas om det nu är så att vi vill ha en spelare som går in i låsta matcher där vi ska lyfta och ha tyngd där han skarvar vidare eller så. Då tänker jag på ANDY Caroll jag vet han är klumpig men vi ska ju använda hans längd styrka och huvudet som är hans bästa egenskap något jag skulle föredragit
Barcelona Krabban94
2013-09-15 23:05
Blaugrana91: Vi köper in Llorente i januari för han e en bra huvudspelare sedan skolar vi om honom till mittback, så är MB problemet löst... ;)
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-09-15 23:02
ej ärligt varför hämtar dom inte bara tillbaks abidal i januari han vill säkert hellre spela i barca än monaco o de skulle lösa alla våra problem den viktigaste delen av säsongen som börjar efter julen sen har man hela sommarn på ig att fixa en riktigt sexig mittback thiago silva david luiz hummels varane ramos eller kompany
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-15 23:00
Vad tycker ni om presspelet så här långt?

Själv hade jag stora förväntingar på pressspelet efter att se hur bra det gick under försäsongen då även Messi hjälpte till. Tycker inte alls det är som Peps första säsong där våran press var GRYM!
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-09-15 22:14
@MVP - 2011:


Så skönt att veta att Abidal kommer jobba inom klubben, han är verkligen en förebild att se upp till!!
Barcelona Blaugrana91
2013-09-15 22:12
Vi ska absolut inte värva Llorente, det sista vi behöver just nu är ytterligare en anfallare, visst hade varit bra att ha i matcher där vi behöver lite tyngd och längd. Men jag tror knappast han skulle acceptera att få spela så sällan.

Ska vi värva i januari så ska det isåfall vara allas efterlängtade mittback...;)
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2013-09-15 22:12
Skön att se Valencia får i sig. Spelade som deras liv hängde på matchen mot oss och se idag mot Betis, den riktiga Valencia ser vi. Stör mig riktigt på de har lagen som spelar liv och död mot oss och när de möter andra lag spelar de ja ni vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-09-15 22:12
MVP - 2011 Herregud vilken gest av Dani Alves att erbjuda sin lever!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-09-15 22:06
basaric - "el guaje"

Finns fortfarande gränser och den gränsen är nådd för längesen.

Transferfönstret är stängt, closed, cerrado finns inget vi kan göra. Om det verkligen behövs så får vi värva någon i januari.
Men återigen bara för att vi hade köpt en mittback är det inte säkert att försvaret helt plötsligt hade blivit problemfritt. Det handlar lika mycket om det kollektiva försvaret.

Dessutom blir det extra löjligt när kritiken inte ens är befogad, visst vårt försvar måste bli bättre, men när man kommer med kommentarer gällande försvaret som låter:

"Har du ens sett matcherna? Vår backlinje är uslare än usel. Fruktansvärt dålig. Hemsk."

Så blir det bara löjligt, den kommentaren är ett perfekt exempel på den överdriva kritiken jag syftade på, man får tacka för att du stod för ett lysande exempel.

Ibland får jag intrycket att vissa här bara väntar på minsta lilla misstag i försvaret för då får dessa personer återigen köra samma snack återigen...
Som sagt det räcker nu.

Barcelona MVP - 2011
2013-09-15 22:01
Abidal: "My relation with Alves is more than a friendship. He's a great person. He offered me to donate his liver." [catalunya radio] :')

Abidal: "Twisted quote about not getting paid? Barcelona's statement was correct, I don't have a problem with anyone at the club." [catr]

Abidal (Monaco): "Guardiola wanted me at Bayern, but their board didn't want to take the risk because of medical reasons." [catalunya radio]

Abidal (Monaco): "I have an offer of Barcelona to become the future director of their schools around the world and I will accept it." [catr]

Abidal: "My best Barça memory is Puyol giving me the captain's armband and allowing me to lift the Champions League trophy at Wembley."

Abidal: "I've been talking with Carles Naval (team delegate) about being at the Camp Nou for Barça-Madrid in October"

...

Visst är han fantastisk? Och vilken gest av Dani!
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-09-15 21:45
Blaugrana91 Inte så förvånad att folk upprepar sig, vår backlinje gör en förvirrad. Överdriven kritik? Har du ens sett matcherna? Vår backlinje är uslare än usel. Fruktansvärt dålig. Hemsk. Aja. Intressant läsning dock - http://allasfcb.blogspot.se/2013/09/analyzing-barcelonas-man-marking-in.html
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-09-15 21:36
Kom hem från New York idag så har inte vart med senaste veckan men det verkar som att jag missade en underbar fotbolls helg, Chelsea torskar, Real förlorar 2 poäng, Barca vinner på övertidens övertid och Barca B spöar Castilla. Fan också.
Det är iallafall avslappnande att ligga 2 poäng före Real redan i början, Neymar verkar också bli bättre och bättre för varje match han spelar hoppas att han nätar snart så att han kan bidra med lite mål också.
Nu längtar jag till Champions Legue !! :)
Barcelona LeoMessi
2013-09-15 21:33
Låter som att publiken sjunger "Här kommer Pippi Långstrump" haha! Låter som när man nynnar till låten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2013-09-15 21:30

Betis våldtar Valencia och visar hur dåliga Valencia är egentligen.
Barcelona LeoMessi
2013-09-15 21:29
Betis skämmer ut Valencia!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-09-15 21:20
Cedqvist Planas är helt klart redo för att vara ett alternativ i Adrianos frånvaro.

Dock ska Adriano få chansen nu och gärna Montoya också.

Planas gör inte bort sig på kanten han är stabil bakåt men lite trist framåt.
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-15 21:14
@H.Alavi - Magico!:


Tycker inte vi ska värva Llorente. Satsar hellre på Dongou där!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-15 21:14
H.Alavi Ja visst låter "Fernando Llorente i Barca" enormt bra! Och visst, det är klart att agenten inte säger något annat än att hand klient vill stanna i sin klubb i detta skede. Det är fullt möjligt att Llorente är tillgänglig i vinter, problemet är bara att fler klubbar kommer vilja ha honom då. Jag är livrädd att Madrid kommer rycka i honom. Att de kommer leta efter en center i januari känns ganska givet. I Barcas fall känns det dock betydligt mer osäkert och jag vågar inte riktigt ta spekulationerna på allvar...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona=Rajjesamba!
2013-09-15 21:07
Efter matchen igår så tycker jag att Tata ska förändra en del saker och dem punkterna som jag tycker är viktiga är dessa: Låt Fabregas spela istället för Xavi, spelet blir rakare och vi skapar fler målchanser med Fabregas på plan. Få in Puyol i laget, men ta det försiktigt. Låt honom lira 10-15 min i några matcher för att komma igång och sedan bänka pique. Tror att set kan vara bra för barca att man har en aggressiv spelare i masken som får till uppgift att pressa motståndarens anfallare, medans Puyol tar på sig ansvaret att backa lite och vara den smarta mittbacken. Om Tata följer mina råd så tror jag barca kan bli riktigt farliga!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-09-15 20:58
1.70-ligan Oavsett om Llorente vill lämna eller inte så kommer en spelares agent alltid (om agenten inte heter Raiola) aldrig att hävda i media, i september månad att en spelare vill lämna om ett par månader. Aldrig. Llorentes situation i Juventus just nu är inte den han hade hoppats på, om han sedan har en agent som säger att han vill lämna redan nu så försvinner hans chanser till speltid helt och hållet, skulle jag tro. Fernando Llorente i Barcelona. Det låter jäkligt bra. Vi behöver en center. --- Igår fick vi se hur den här säsongen kommer att skilja sig från den förra. Tidigare, om Messi inte fick igång sitt spel så kraschade hela Barcelona. Det kanske låter lite överdrivet men så kändes det i alla fall. Nu har vi Neymar som igår visade att han är beredd att ta ansvar i spelet. Neymar gjorde saker igår på sin kant som vi har saknat på så jävla länge, dvs att någon bryter mönstret när Messi kraschar i mitten. Han vågar utmana, han vågar ta egna initiativ och han är inte rädd för att gå in i dueller. Med Pedro eller Alexis känns det lite som att de springer mot backlinjen, ser att någon kommer emot dom, och istället för att utmana så väljer dem att passa Xavi eller Busquets inne i mitten så rullas bollen runt och runt utan resultat. Neymar gav oss resultat igår. Flera gånger avancerade han inåt i banan och avslutade. SÅNT VILL VI HA! Sevilla är inget enkelt lag att slå. De gjorde det bra igår overall och skickade 2-3 spelare direkt på Messi när han hade bollen. När Neymar fick den var alla så upptagna med Messi att brassen hade en hel kant att pumpa på.
Barcelona Cedqvist
2013-09-15 20:54
En liten fråga som kanske redan diskuterats, men jag frågar ändå:

Nu när Alba är borta har vi bara Adriano som som vänsterbacks alternativ, jag vill minnas att Montoya gjort någon match till vänster men är tveksam då även Alves kommer behöva lite stöttning. Vad har vi då för alternativ? Vem av B-lagskillarna är egentligen närmast, Planas, Grimaldo eller någon annan?
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-15 20:44
SPORT verkar på allvar tro att Barca letar en Plan B, en stor striker, i januari. Man hävdar också att Llorente är måltavlan men att man kommer få tuff konkurrens av Real, Arsenal och Chelsea för hans signatur. Samtidigt går spelarens agent ut och säger att han vill stanna i Juve... fan, jag vill verkligen ha Llorente i Barca. Det skulle göra ont att se honom i Madrid - eller Chelsea/Arsenal också för den delen.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-09-15 20:04
Dinho the artist Du eller vem som helst får gärna länka highlights med Ray Hudson efter varje match. Det är underbart att titta tillbaka på matchen med honom som kommentator, det blir som en helt ny dimension.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-09-15 19:51
basaric - "el guaje" Nu räcker det, helt ärligt!! Bara för att du eller någon annan här 60000 gånger om dagen klagar på vårt försvar eller avsaknaden av en mittback så kommer det inte göra försvarsspelet bättre.... Det enda det gör är att sprida dålig stämning i forumet och gör att folk inte längre vill komma in och varken läsa eller skriva här. Jag upprepar mig det spelar ingen roll hur många gånger man skriver att försvaret är dåligt och att man vill ha en mittback ni kommer inte kunna påverka det ändå. Så sluta tjata om det. Jag håller med flera som sagt att nivån på detta forum sjunkit avsevärt den senaste tiden, numera kryllar forumet av småbarn och troll som bara är ute efter att provocera. Börjar likna Puertan, eller ja snart ännu värre här! Förr kunde man ha intressanta och givande diskussioner här nu handlar forumet om 3 saker. 1. Klagande och gnäll på försvaret och avsaknaden av en mittback, enligt mångas fantastiska logik så hade en mittback vem som helst bara kommit in och fixat allt, spelar ingen roll vem det är, en mittback hade fixat allt.... 2. Klagande på styrelsen... 3. Gnäll om spelet, så fort vi inte vinner överlägset så ska halva laget säljas, vissa spelare används som hackkycklingar och man får läsa både det ena och det andra om våra spelare. Det är vidrigt och inget beteende fans till denna klubb ska syssla med. Flera här beter sig som Realfans... Självklart ska vi ha höga förväntningar och krav på laget, och visst förstår man diskussionerna om försvaret och mittbackar, men återigen det har gått för långt nu, dessutom får försvaret överdrivet mycket kritik, så jävla dåligt har det knappast varit. Det behöver bli bättre, men fortfarande finns ingen mittback som bara hade kommit in och plötsligt gjort allt bra, visst Thiago Silva hade kanske gjort det till viss del och han försökte klubben värva. Men i övrigt måste det kollektiva försvaret bli bättre och det tycks man jobba med. Fortsätter det här överdrivna ältandet och klagandet så kommer färre och färre besöka forumet, då kommer bara småbarn som kräver att vi vinner varje match med 5-0 och Realtroll som låtsas vara Barcfans skriva här... Men kanske det folk vill? Hädanefter bör folk spärras som återigen tjatar om samma sak miljoner gånger om dagen...
Barcelona Dinho the artist
2013-09-15 19:06
13 minuter highlights med allas våran Ray.
Barcelona Dinho the artist
2013-09-15 19:05
never mind
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-09-15 18:50
The Octopus of Badia

Ja, jag håller med om att han är bättr spelmässigt, Han känns lättare och smidigare på ett sätt och är väldigt kreativ i den offensiva tredjedelen. Samtidigt som han fortfarande är grymt målfarlig och kan slå den avgörande passningen på i stort sett vilket sätt som helst. Dock har det ju varit hur tydligt som helst att något har varit fel de senaste säsongerna, troligen har han tränat på fel sätt för dte är inte normalt att man spelar såpass mycket sämre under den andra delen av säsongen som Cesc har gjort. Den risken finns fortfarande, att det blir likadant i år. Just nu är han i fysisk toppform men det är i vår som han egentligen ska vara det, och därför hoppas jag han och tränarstaben ändrat något inför den här säsongen sp han håller på ett bättre sätt i längden.

Jag kan bara hålla med till 100 % angående Mascherano. Han gör verkligen jobbet som mittback riktigt bra, framförallt så ger han allt i varje situation och försöker alltid bli bättre och det är det jag beundrar med argentinarens spelsätt. Om vi jämför med hans klumpiga kollega så tycker ju han det är roligare och ett bättre sätt att utnyttja tiden att spela poker än att träna upp sig, för han kan bara inte ha missat att han behöver träning såsom han spelar just nu. Agerandet vid målet igår är bara pinsamt. När Puyol kommer tillbaka så håller jag med dig om att Piqué ska bänkas, hoppas bara Tata även han håller med.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-09-15 18:45
basaric - "el guaje" För att det ämnet har diskuterats så ofantligt många gånger att man numera blir spyfärdig varje gång man läser ordet mittbacksproblem.
Annons: