/spanien/barcelona/forum/7567.aspx/spanien/barcelona/forum/7567.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona zigazaga
2013-09-29 18:00
När man ser detta klipp så kan man inte annat än le. :)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-09-29 17:49
Måste vara säga att jag är otrolig nöjd med Tata. I början av säsongen var jag skeptisk och orolig om vem den okända gubben va. Nu vill ge honom en impulsiv livstidskontrakt. Hans sätt att leda laget är får dig säga något positiv i varje match. Hur han ändrar taktik och formation under matchen, alla spelarna vet sina uppgifter och ingen är en vilsen höna, hur passionerad han är vid sidlinjen och hur han genomför presskonferensen som man njuter av att läsa/lyssna. Vi kanske inte vinner något den här säsongen men framtiden är ljus med Tata som styrman och kapten av den katalanska slagskeppet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2013-09-29 17:48
Tycker iaf om att Ilie fått flytta ner, så att Samper får spela. Är Dongou allvarligt skadad? Han hade ju kanske kunnat fått något inhopp nu när Messi är skadad. Tata sägs ju vilja ta ut någon b-lagsspelare till nästa match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:47
Halvtid 0-0, vi spelar utan spets och hot på djupet sen Dongou hick ut. Jävla Eusebio, när han har en spännande anfallare som Samabria på bänken så sätter han in en mittfältare istället. Han kan verkligen inte coacha den mannen. Bara avgå,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:36
Vamos Blaugrana Jag ser matchen på Jazeera Sport +1. Förhoppningsvis dyker HD-kanalerna upp snart. De finns 4 HD-kanaler med i kanallistan fast det är ingen sändning där för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-09-29 17:30
@Stoichkov~:


Sexköp av minderåriga är ju inget jag förknippar med god karaktär och respekt för andra människor direkt, men...
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 17:27
Eusebio, tar ut en skadad Dongou och sätter in en mittfältare, Edu Bedia. Idiot!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-09-29 17:18
Om Messis skada "ska vara läkt inom 2-3 veckor" så innebär det att han bör kunna spela mot Osasuna (19/10), men frågan är om det är så smart att låta honom spela den matchen? Egentligen är det nog smart att låta honom vila från den matchen också, för om han nu skulle riva upp skadan igen mot Osasuna så missar han både Milan i CL (22/10) och Real i ligan (27/10).....Det är bara att hoppas att detta var sista gången han tog sig för baklåret! Nu börjar det nämligen komma viktiga matcher i spelschemat framöver...
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 17:00
En något bättre stream.
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 16:51
Stream till Barca B - Mallorca. Avspark om ett par minuter.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-09-29 16:02
*hjärta* Valdes flint

"Tycker inte höjdpunkten var det som du valde att citera. Fans är fans och det kommer alltid finnas pessimister som söker något att ta ut sin ilska på."

Jag tycker det var det kanske mest lämpliga för folk här inne att läsa igenom, för jag håller faktiskt inte med om att alla fans är som oss. Vi är väldigt unika rörande vår pessimism kring vårt eget lag. Vi kan inte ens längre vinna med 4-0, trots att spelet sett bra ut, utan att folk tar fram motorsågen.

Men ja, det som du valde att lyfta fram är givetvis en otroligt intressant aspekt i artikeln. Rotationssystemet är nog inte först och främst till för att hålla spelarna friska, utan det bakomliggande orsaken är nog för att stärka gruppen och få samtliga 23 (?) spelare att känna sig delaktiga. Nu saknas det bara att Sergi Roberto får göra sin startdebut så är jag helnöjd.
Barcelona the cameroonians
2013-09-29 15:58
Knappt en timme kvar tills det är avspark på Mini Estádi och mötet mot Mallorca.

Startelvan;

Masip
Patric - S. Gomez - Ilie - Planas
Denis Suarez - Samper - Espinosa
Dani Nieto - Dongou - Joan Román

Bänken innehåller bland annat Bagnack och Sanabria

Stream kommer närmare matchstart.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-29 15:54
@The Octopus of Badia:


Tycker inte höjdpunkten var det som du valde att citera. Fans är fans och det kommer alltid finnas pessimister som söker något att ta ut sin ilska på. Men gillar skarpt det han kommit fram om Martino för det är något som verkligen satt sin prägel på Barca i år. Än så länge är han en perfekt tränare för dagens Barca och jag vill veta vem det var som föreslog denna guldklimp. Han verkar inte endast vara en erfaren taktiker utan har precis det som behövs för att skapa harmoni i truppen, även om stjärnstatusen inte var densamma hos hans före detta spelare. Han verkar vara en helt vanlig man (med psyket intakt vilket tydligen är ovanligt i den branschen) vilket är precis vad som behövs för att spelare ska få känna sig som helt vanliga killar. Klara direktiv + ingen press = Nöjda spelare, är vad det känns som just nu. Han har inte bara inlett bra utan även satt grunden för säsongen ut och hans rotationssystem kommer få sin frukt när skadorna börjar komma och schemat krymper ihop.

Tummen upp till killen som skrev det inlägget och tack till dig som tipsade oss om det. Hade total-barca som bokmärke ett tag sedan men glömt check in den på senaste :)
Barcelona The Octopus of Badia
2013-09-29 15:11
Jag rekommenderar alla härinne att ta och läsa igenom den här artikeln noggrant. Det kanske är det bästa jag läst på ett bra jävla tag. Sista delen är något mer eller mindre samtliga här borde ta till sig;

"The eternal pessimism that surrounds Barcelona dictates that cules not be happy with their successes. If we manage to win a trophy against an excellent team, we’re terrible and will lose in the Champions League; if Valdés makes an amazing save it’s a sign that the defense is crumbling; if we win 4-0 but have less possession, it means Martino is destroying everything Barca stands for.

Martino has shown his honesty and practicality repeatedly over the last month. His rotations demonstrate his trust in each member of the squad, which inspires trust and confidence from the players in return. Perhaps it’s time for the fans to join in and follow suit."
Barcelona LeoMessi
2013-09-29 14:54
Sträckte inte Fabregas och iniesta baksida av låret för typ två år sedan? Då var båda borda i två hela månader, messis skada har inte hållit honom borta lika länge. Och det var typ sista gången iniesta och Fabregas var skadade, dessa två brukar ändå vara ganska skadebenägna egentligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2013-09-29 14:49
Rambla: Att Messi har varit skadefri i flera säsonger tidigare har ingenting med saken att göra. Det är ingen faktor som på något sätt talar för att hans nuvarande skada kommer att läka på ett bra sätt. Historiken är ointressant när det gäller en nuvarande skada. När en lårskada återkommer och en riktig läkning alltså inte har skett på snart ett halvår... då har man rätt att vara orolig. Det finns liksom ingenting som talar för att det här var sista gången Messi gick ut från planen med en lårskada. Ju fler gånger han drar på sig skadan, desto sämre blir prognosen. Jag hoppas såklart att han slipper dessa skador i framtiden, men jag är orolig att det kommer att fortsätta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-29 14:28
CuleAK (Barcelona)/ Jaha okej men tack för hjälpen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2013-09-29 14:26
Jag har Al-jazeera kanalerna(plus HD kanalerna alltså) och dom brukar visa Barca matcherna båda i HD och i deras vanliga kanaler. Dock kan jag inte garantera dig att det alltid kommer vara så men så som jag sett så finns så brukar man kunna kolla matcherna på dessa 2 kanaler.
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-29 14:15
A_L_E_X_I_S (Barcelona)// Förlåt om jag är trög men kan du förklara lite bättre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A_L_E_X_I_S
2013-09-29 13:46
Precis som cmore sport vissa sändningar e hd men inte kanalen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-29 13:45
En fråga till Rambla, kollar man på al jazeeras tablå så står det att Barcas och de bättre matcherna visas på HD kanalerna och på boxen finns det inga HD kanaler ifrån al jazeera. Så frågan är visas matcherna på de vanliga kanalerna också ? Om du förstår vad Jag menar. Försökte skicka PM men det gick inte :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-09-29 13:31
@DM1982:


Precis. Dessutom är det helt omöjligt att mörka en skada på Messi. Messi är kapten för landslaget. Han har ansvar för laget och han skulle aldrig gå med på något sådant. Även om han nu är skadad vilket är fallet så tror jag ändå att han åker med laget och gör sin rehab där laget spelar.
Barcelona Stoichkov~
2013-09-29 13:11
@KarmaIsAKaranka:


Ha-ha, vi fikar då. Kaffe med mjölk¨, tack!
Barcelona Stoichkov~
2013-09-29 13:10
@Barclasico:


Tittar på bilderna och tycker synd om Benzema som är en av de bästa fotbollsspelare jag har sett i min tid, om man tittar på personlighet. Det är e kille som har respekt för andra till skillnaden från Pepe som borde sitta i karantän.
AndreD -
2013-09-29 12:49
@Arsenal:


Tito satt med armarna i kors och väntade på att Messi skulle vinna matchen åt honom.
Barcelona Xavitheking
2013-09-29 12:45
Rambla Där har du lite fel, han har haft problem baksida lår nu ett tag förra säsongen och nu då. Den skadan är lätt och slå upp, så paniken uppstår genom det. Men det som är bra är att vi har ett bra läkarteam !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-29 12:22
@Acrobat:Varför sån panik? Under tre säsonger har Messi varit så gott som skadefri och då ska man komma ihåg att han spelat så gott som alla matcher som det varit möjligt. Bara för att han nu och i slutet av förra säsongen åkt på en vad det verkar som en efterhängsen muskelskada behöver man inte spekulera i det värsta.
Barcelona Diar Shekha
2013-09-29 12:16
@barcastuff: Official: Further tests today have confirmed that Messi has a thigh muscle injury and that he will be out for two to three weeks #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arsenal
2013-09-29 11:44
Intressant coaching av Tata, tror ni att Tito var så aktiv?
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-09-29 11:42
Sky Sport analyserar Valdes situation. Tack vare Rijkaard och Henk ten Cate som valde att fullt ut tro på Valdes (till skillnad från median och oss fans i vissa stunder) så har vi en av världens bästa målvakter idag.
Annons: