/spanien/barcelona/forum/745.aspx/spanien/barcelona/forum/745.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona A good coach is everything!
2017-04-24 00:42
Ronaldinho JR Ramos är en ärthjärna. Real spelarna spelar hockey när dem inte förmår sig att vinna mot oss. Därför måste vi skaffa någon spelare med cajones som kan ge dom lite att smaka på vid gången efter match.. Marcelos armbåge såg faktist jävligt avsiktlig ut också. Hur kommer det sig att det jämt är Real som skadar våra spelare och inte tvärtom..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-04-24 00:41
Roberto blir super efter 90+
Barcelona Iniesta70.
2017-04-24 00:40
Ja, vafan. När jag ändå är uppe och dextrosol blodsockret dansar runt i kroppen så kan jag väl lika gärna speak my mind. Skön seger? Hehe..känner mig lite nykär. En bakvänd Remontada på Bernabeu. Hey..vilket slut på skitveckan. Robertos driv..Messis avslut. Fan, to m Rakitic som jag sågat av benen för längesedan lyckades med en bragdmatch. Säga vad man vill om Barca i år men nog fan får dom igång känslorna hos en gammal tvåfotare. När James kvitterade åkte jag på tinnitus, ja, blodtrycket sköt i höjden så det tjöt i öronen! Sen drev Roberto på, Gomes lirkade, Messi målade!!! Va fan...Kan det bli bättre? Allvarligt..kan det bli det?? Världens bästa manus. XXX-rated. Fifty shades of Blaugrana med Quentin Taratino som regissör! Och den här gången var det inte John Cleese som dömde. Nej, en klassisk klassiker med världens bäste i huvudrollen. Världens bästa plast guldboll fick inte ens agera stand-in. Guldlock fick inte ens en replik. Den här gången hamnade han i skuggan av världens bästa , där han hör hemma, mimandes till Rick Astley och Kylie Minuogie kommer kronärkerivalen endas bli ihågkommen som nån form av en Karaoke härmandes wannabee till vår egen skönsjungande rockstjärna....Messi!!
Barcelona Ronaldinho Jr.
2017-04-24 00:38
Bara jag som inte fattar ramos pekande mot hedersläktarn?
Barcelona RRM
2017-04-24 00:35
@Soko:


Soko, du må vara ett ihärdigt troll men den kommentaren fick mig att skratta :D
Fuerza
2017-04-24 00:35
Ytterst spännande att följa Casemiro och hur han särbehandlas av domare framöver. Två skandalösa insatser av två domare på Bernabeu till Real Madrid's fördel med bara fem dagars mellanrum.

Blir även ytterst spännande att se hur många matcher Ramos får för sin brutala satsning.

Neymar fick två gula kort och gav en applåd till domaren: 3 matcher
Ramos fick direkt rött kort och pekade mot hedersläktaren: ? match(er)?
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-24 00:33
12 - Marc-Andre ter Stegen made 12 saves, the highest tally for a Barca 'keeper in a La Liga game since at least 2003/04. Guardian. ter Stegen och god of football, tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-04-24 00:28
neymar JR // Hahah klass låt för en klass kväll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-04-24 00:28
Det här var inte riktigt min typ av match, när Barca spelar. Som neutral åskådare så måste den här matchen vara helt otrolig, jag hade inte kunnat sova efter att ha sett den här matchen som åskådare. Men när det väl går din väg och när man gör mål i sista sparken så kvittar det nästan hur matchen såg ut, euforin är så stor att man glömmer bort sig själv lite och det är ok, jag känner att det är ok. Jag måste ge cred till spelarna och Lucho, man måste ge cred när cred förtjänas, det spelar inge roll vem det är. Även om vi inte var 100% dominanta så ville spelarna idag vinna, Lucho ville vinna, spelarna lyssnade på Lucho och laget FC Barcelona var ett lag igen. Den som ska ha mest cred i det här är naturligtvis tränaren, på samma sätt som när det skiter sig så är det tränaren som får mest kritik.

Ramos? Det talas ofta om mindervärdeskomplex från Madrids sida. Jag är inget stort fan av Piqués kommentarer någonstans men när dom kommer så får man höra olika kommentarer från Madrid fans, journalister men framförallt Ramos. Han är inte sen med att göra precis samma sak som Piqué, fast på ett annat sätt. Det här visar att Ramos tar åt sig väldigt mycket av det Piqué säger, det tar på hans professionalism. För mig så är det riktigt bedrövligt av en spelare som Ramos kaliber med alla meriter han har, att låtsas vara påverkad av vad Piqué säger men när man egentligen blir påverkad. Jag njuter. Ramos är en fantastisk mittback och det har funnits någon eller några lustigkurre som nämnt Ramos bland de bästa mittbackarna genom tiderna... Bara i Real Madrid.

Messi? Haha, sätt er ner. Lugn. Bete er. Uppför er korrekt. Va korrekt. Det gäller samtliga, ni fans och era spelare. Bete er.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-24 00:22
Var det bara jag som la märke till antalet Barcelona tröjor runt om på läktaren? Var ett ganska bra gäng som stolt bar Barcelona tröjan på bernaleo.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-04-24 00:18
Ramos är en flicka som tappade det helt. Han blev uppäten av Pique psykiskt och ville bara så gärna stå för en:

1. ...fantastisk brytning mot Messi för att visa att han är häftig.

2. En karriärhotande skada så att hans stora sked Ronaldo kan titulera sig (på ännu ett konstlat sätt) som världens bästa.

Personligen tror jag på det sistnämnda.

Istället gick han ut och applåderade åt Pique och pekade mot hedersläktaren trots att han hade gjort en BRUTAL satsning som han, med sina två hjärnceller, tyckte bara skulle vara gult kort. Vilken idiot men inte så konstigt med tanke på hur smutsigt Real Madrid spelar gång på gång helt utan reprimander. Det är inte första gången heller Ramos uppvisar sin osportslighet. Många minns mitt inlägg från söndagseftermiddagen med Ramos satsning på Messi 2011. Ikväll visade han samma avundsjuka.

Gerard Pique Bernabeu - jag älskar dig!
Barcelona Soko
2017-04-24 00:17
Ronaldo visade solidaritet med Neymar och därför inte spelade idag.
Fuerza
2017-04-24 00:11
Messi.

Lionel Messi.

Hur länge ska det pågå? Har jag fastnat i en dröm som bara loopar om och om igen? Får gåshud bara jag tänker på honom.

De borde sätta upp en jävla staty utanför Bernabeu. Vi såg ju hur arga alla Real-fansen blev när han sträckte ut tröjan så att de kunde känna vindpusten av den. Men de fick den inte. De fick ett minne som kommer jaga dem RESTEN AV LIVET.
Barcelona Caz
2017-04-24 00:10
Tar tillbaka det jag sa om att fotbollen var en skitsport, den är inte så dum ändå. Som Martin Tyler sa efter Messis mål mot Bayern: "Only football can make you feel like this".

Helt sjukt vilka ikoniska insatser Messi stått för, Ronaldo är absolut bland de bästa men oavsett hur många mål han gör kan han inte stå för såna här insatser för Messi dominerar spelet på alla nivåer. Redan vid hans första bolltouch kände man att det kunde bli något speciellt.

Undrar förövrigt vad de som hellre ville se Casemiro än Busquets känner en sån här dag? För medans Casemiro jagade skuggor och befann sig på fel ställen var Busquets kylan själv på mittfältet.
Barcelona Ribohn Fan
2017-04-24 00:08
Känns fy jävligt om vi skulle missa liga guldet, med så klara pluss poäng mot topplagen. Men det kan vara lättare att spela mot topplagen, som försöker spela fotboll mot oss, ytorna blir större för MSN.
Ärligt talat så var det väldigt nära ett jättefiasko, vi bara rasar ihop sista 10 minutrana, där har vi tur. Vi får tacka Roberto för prestationen.
Barcelona Carles5
2017-04-24 00:03
[QUOTE=NoGo™ ]Här är den hahah :D [/QUOTE] Hahaha klockrent!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-24 00:02
Sidan som man brukar kolla på matcher *i efterhand och highlight* är offline!
http://www.fullmatchesandshows.com/

Någon som har en hemsida man kan kolla på matchen!
Kom nyss från jobbet..
Barcelona NoGo™
2017-04-24 00:01
@neymar JR || Cillessen #1:

Här är den hahah :D
Barcelona II Barça II
2017-04-23 23:57
Förväntar mig att Ramos blir avstängd i tre matcher då han applåderade när han fick det röda kortet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-04-23 23:57
Tycker Paco förtjänar en liten hyllning. Tycker att han gör är helt klart godkänd match trots omständigheterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-23 23:57
Bara det att Messi FaceTime med Neymar efter matchen och håller upp telefonen för att även Neymar ska vara med på lagfotot haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-04-23 23:52
Tw Bayern: "Congratulations to Lionel #Messi for joining our Gerd Müller in the 500 club!Märks att relationerna mellan Barca och Bayern är bra. Dom grattade oss även för ligaguldet. Bayern är en klubb jag gillar och jag hoppas detta blev som en liten revansch för dom även om det givetvis fortfarande är sjukt tungt.
Fuerza
2017-04-23 23:48
"You could drop a tarantula in his shorts and he'll still be cool!"

- Ray Hudson om Messi's andra mål

HAHAHA
Barcelona Carles5
2017-04-23 23:47
[QUOTE=Pep - El Míster]Carles5 Jag tror Davids3 var lite sarkastisk där ang. Messis firande och eventuell avstängning. [/QUOTE] aha ok hahaha sorry jag missade det sarkastiska. är fortfarande uppe i varv och ska upp om 6 timmar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-04-23 23:47
Haha Ray Hudson, WAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAA.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-23 23:47
A good coach Gått runt och dansat till den låten hela veckan, den passar perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2017-04-23 23:46
Pep - el Mister De sitter väl och grämer sig att de missade denna grymma och viktiga match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-04-23 23:45
Barcelona jonis
2017-04-23 23:45
@NoGo™:


Tre saker: Marcelos desperata försök att få tag på Roberto kolla på honom hur han springer hahaha. Sedan hur Suarez täcker Nachos väg och slutligen hur Roberto bara drar åt sidan för att göra plats åt Messis skott
Barcelona A good coach is everything!
2017-04-23 23:44
French Montana - Unforgettable ft. Swae Lee Bästa låten för kvällen för denna match är oförglömlig hur den än går. För att Barca synnerhet Messi visa Madrid råttorna att när vi vill vinna så gör vi det och med stil ! Messi kommer vara oförglömlig, vi kommer nog aldrig uppleva en sådan spelare i vår livs tid. Galet mycket glädje den lillen har gett oss !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: