/spanien/barcelona/forum/739.aspx/spanien/barcelona/forum/739.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-05-11 13:21
FCB - Cule master -

2006-2009-2011-2015

Vi är den dominerande klubben.
Barcelona Bosketts
2017-05-11 12:45
@Deulofeu:


Tror jag aldrig varit mer co-sign på något inlägg. Det är PRECIS så vi ska tänka (och göra)!
Barcelona Deulofeu
2017-05-11 12:30
Seri ser ju spännande ut som mittfälts värvning men allvarligt talat vi har en 19 årig diamant som har fysiken skottet dribblingarna passningarna det enda han saknar är förtroende.

Alena samma med Samper ge dom förtroende och chanser de sviker inte på samma sätt som många värvningar gjort.

Tänk er om Alena spelat alla Gomez minuter denna säsongen...Vi måste våga.

De enda som ska in på vårt mittfält är S.Roberto Samper och Alena ingen ska köpas.

Vi kan inte värva vi blir ju bara lurade!

En högerback är det vi behöver varför gå över ån för att köpa vatten?

I anfallet kommer Deulofeu hem ge honom förtroende och han kommer inte svika.

Deiversson i Ajax kan jag tänka mig att vi värvar har mycket av det vi saknar i la masia!

Ny tränare som tittar vad som finns hemma innan han köper och så MSN på det kommer funka lång väg.

Cucu är även han redo 10 matcher i b-laget 4 assist Digne en säsong 1 assist...
Dessutom kan han försvara.

Mboula super spännande spelare lite joker nästa år som avlastning för yttrarna.

Framtiden ser ljus ut om vi får rätt tränare Valverde ja kanske om han besöker la masia.

Unzue knappast om han påminner något om Luis Enrique...
Barcelona DM1982
2017-05-11 12:29
[QUOTE=Barclasico]Dani Alves wanted to re-join Barcelona in January but the club rejected a possible return. The board didn't consider the possibility [marca] Äcklig ledning vi har [/QUOTE] Och du litar på allt som Madrid-baserade Marca skriver?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-11 12:27
3 olika tränare men samma trupp, omöjligt att tappa motivationen. Real har ju alltid varit bra i cl utöver dom dryga 10 åren då dom var Europas Arsenal :). Turneringen passar dom alldeles utmärkt då dom är oerhört skickliga att anpassa sig efter förutsättningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-11 12:22
Undra vad som hänt med real att dem haft sån framgång i CL senaste åren. visst domarhjälp vet vi att dem fick föra året och nu mot bayern.

Man blir ju lite irriterad att det har med oss o göra också då vi inte konkurrerar om CL senaste tiden, ganska skamligt med tanke på att vi är Barca. Det är uppenbart att vi har dippat senaste 2 åren ( europaspel iaf) har real haft en bra tid. Förutom 2015 vinsten har vi varit svaga i CL, 2014 kvart, 2016 kvart, 17 kvart. Hade vi haft en bättre ledning hade vi vunnit CL 1-2 gånger till inom den här perioden säkert och ja ni vet resten..

Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-11 12:12
Bosketts Jag syftar på de senare åren (vilket jag även skrev) som kraven har successivt höjts på framgång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-05-11 12:08
Om denna säsong slutar utan att motståndare får straff mot oss, så är det första gången det händer något lag i la liga på 4 år!
Barcelona Bosketts
2017-05-11 11:51
Zaviolah *Catalunyan Freedom*

Din teori spricker ju rätt tidigt, då vi var betydligt mer framgångsrika med Unicef på tröjan och La Masia-produkter på planen.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-11 11:35
Så jag har en liten teori, om man nu får tänka outside the box så att säga. Tänk om vi fans tillsammans med ledning har lett till att klubben har tagit denna riktning om att man flyttat fokus och bytt filosofi för hur klubben ska skötas. Har vi culés blivit så krävande efter framgång och titlar att ledningen numera valt att byta strategi från egna produkter, utvecklingen av La Masia, bevarandet va legender mm till att helt enkelt vinna titlar på rullande band? Har vi allihopa (ok inte riktigt alla culés) stirrar sig blinda på oljemiljonerna från PSG och City samt pengaregnet över PL samt att vi de senaste åren ser vår största rival vinna CL, har vi kanske alla bidragit till hur klubben sköts numera? Känner denna ledning att man bara har ett par år vid makten att man gör allt möjligt för att få klubben att vinna titlar oavsett hur mycket det skadar vår fundamentala ideologi? Jag tänker på detta för om man ser till hur mycket förtroende ledningen har från medlemmarna (speciellt vid valet) så verkar de nere i Katalonien rätt nöjda med titlarna, även om vår ideologi dag för dag har skrapats bort. Missförstå mig rätt, ledningen har gjort bra och dåliga saker. Jag är mer för Cruyff tänkandet och La Masia är det bästa vi har, men försöker tänka ur ett annat perspektiv nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-05-11 10:48
Legenden blir 33 idag. Fan att man ska behöva bli äldre haha! Grattis världens bästa mittfältare, Iniesta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-05-11 10:31
Bosketts Barca har under alla år haft sin egna spelmodell, sitt sätt att satsa på La Masia, man har hållit principer, rykte och anseende som viktigare än pengar. Man ska vinna på rätt sätt och representera rätt saker. Därav unicef på bröstet i många år istället för en sponsor. På senare år med Rosell och Bartomeu som presidenter så har vi tagit stormsteg från det jag beskriver ovan och det verkar nästan som att dessa herrar håller Real Madrid som förebilder. Man väljer att köpa in spelare istället för att nyttja la Masia, titlarna är viktigare än vårt sätt att spela osv. De talar nu mycket om att nästa tränare ska känna till Barca men det känns som en rökridå för att kunna välja just Unzue, som ledningen redan kan styra som de önskar. Vi har ju gått ifrån allt annat som klubben står för, varför skulle detta helt plötsligt vara en viktig fråga för ledningen när de väljer en tränare undrar jag. Hur sjukt vore det inte om Unzue meddelat ledningen sin filosofi, sin strategi för hur han vill bygga och leda laget framöver och att det är med mest influenser från Cruiff? Oddsen är otroligt små, men vilken överraskning det skulle vara.
Barcelona Barclasico
2017-05-11 10:14
Dani Alves wanted to re-join Barcelona in January but the club rejected a possible return. The board didn't consider the possibility [marca]

Äcklig ledning vi har
Barcelona Bosketts
2017-05-11 09:59
Katalano

Tuchel känns som en ordentlig chansning. Just därför tror jag inte han ens är påtänkt. För mycket som inte klickar för styrelsen säkert: noll erfarenhet från klubben, egentligen inte mycket erfarenhet från toppfotbollen, pratar inte spanska och har ingen erfarenhet av La Liga.

Garcia skulle jag ha valt åtta av sju dagar i veckan. Men det lutar väl åt Unzue...
Barcelona Katalano
2017-05-11 09:54
Bosketts

Både Garcia och Tuchel lockar mig mer än Valverde och Unzue.
Jag vill verkligen inte ha Unzue. Det är inte självklart vad han skulle bidra med som huvudtränare förstås. Kan vara så att Lucho och unzue har annorlunda filosofier och spel som de vill ha, men mycket tyder på att det inte skulle bli någon vidare förändring spelmässigt om han tog över. Unzue saknar också erfarenhet som huvudtränare.

En viktig fråga om Tuchel är varför han och Dortmunds ledning hamnat i luven med varandra. beror det på ledningens hantering av attacken motlagets buss eller finns det andra underliggande orsaker och hur ska han då fungera ihop med vår ledning som han förmodligen inte kommer att vara helt överens med?

Garcia vore absolut drömmen såhär på förhand.
Barcelona Vronskij
2017-05-11 09:21
Här kommer ett köttben till alla lurkande Realfans:

Gud vad vidrigt att Real förmodligen kommer försvara sin CL-titel och troligtvis också vinna dubbeln. Vad vidrigt att Christiano Ronaldo vinner allt numera, CL - EM - Guldboll - La Liga - CL - Guldboll. Blir irriterad flera gånger per dag när jag kommer att tänka på dessa saker.


Håll till godo, gamar.
Barcelona Bosketts
2017-05-11 09:17
Bla bla Real Madrid bla bla Real Madrid.

Nu till Barcelona:

Vad tror vi om Tuchel-ryktet som börjat dyka upp lite var som helst? Det känns spontant som att det alltid stått mellan Unzue och Valverde, med Unzue som stor favorit, men det finns ett par namn under dem som är väldigt intressanta: Garcia och Tuchel inte minst.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-11 08:48
Jean Seri (Nice): "I don't know if I'll get there one day but I hope to get the chance to fulfill my dream to play at Barça." [lequipe] Har absolut ingen koll på honom förutom att han har varit franska ligans bästa mittfältare den här säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-05-11 02:19
Kassai må han aldrig mer döma en match.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-05-11 01:50
@Barcadinho.:


Hehe "andra förutsättningar" ... vi pratar om Bayern som bokstavligt talat blev RÅNADE på vidare avancemang för att inte nämna första målet på Bernabeu som borde varit en offsideavblåsning. Nej, man förtjänar inte att slåss om titeln när man blir hjälpt av domarteamet. Precis på samma sätt förtjänade man inte titeln förra året när man gjorde ett offsidemål i finalen.

Det enda laget som förtjänar finalspel är Juventus som gjort ett jättefint slutspel utan några domarskandaler. De spelade ut Barcelona taktiskt på Juventus Stadium och på Camp Nou.

Hoppas innerligt att Kuipers får finalmatchen. Då är Real Madrid definitivt körda. En neutral domare är det enda som kan stoppa dem.
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-11 00:34
neymar JR Mjo men tänk dig ett Camp Nou med samma stämning som på Osasunas eller Sevillas matcher. Hoppas det fortsätter som det gör nu, längtar stort! :)
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-11 00:31
@Visca el Barca 17:


ee förstod nu bro
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-11 00:27
@FCB- Culé master:


Ok City nollade dem sist
carva är borta
två rekord är nära bäddar för dipp
Barcelona Barcelonistas
2017-05-11 00:11
Angående gårdagens match tänker jag inte snacka om det. Real är i final tack vare en domare vid namn Kassai.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-05-11 00:10
Soko och Reymar - om vi nu pratar om ett historiskt perspektiv så finna det en detalj som ni glömmer. Juventus är Real Madrids nemesis. Juventus har haft det rätt så enkelt mot Real i Cl.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-11 00:06
@Visca el Barca 17:


No disrespect, men man hänger inte med ibland när du skriver haha
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-10 23:49
Ingen har vunnit två CL i rad och Real kommer snart att bli nollade i en match innan säsongen är slut. Två rekord som talar emot dem spelar ingen roll hur fantastiskt det ser ut nu. De måste prestera nu och har allt att förlora om City kunde nolla dem så kan fler lag det. Jag kan klappa lite om de går 65 matcher med mål och vinner dubbeln. Yes Danilo kan du fixa det?
Barcelona Reymar
2017-05-10 23:21
@Soko:

Exakt! Man får inte underskatta den mentala biten. Real spelar inte finaler dom vinner dom, Juventus är ju motsatsen sen har dom Higuain som forward och vi vet alla hur han presterar i finaler.

Jag tänker inte gå in i samma fälla som fjolåret där jag verkligen trodde att Atletico skulle vinna, besviikelsen var riktigt stor den kvällen.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-10 23:16
Zaviolah Tycker att publiken alltid har visat stöd för laget oavsett resultat. Sällan har jag varit med när hela publiken lyfter upp enskilda spelare när det går tungt som på camp nou. Längesen publiken var högljutt men det börjar bli bättre nu, men fansen brukar alltid vara bakom laget.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-10 23:10
Problemet är att Atletico inte ska vara på den absoluta högsta nivån. Det är en klubb som ska slåss om top 3-4 och komma till slutspel i CL åttondel-kvart och vinna ligan vart 5-6 år när Barca eller real inte är i bästa form. Bara riktiga storklubbar kan slå real som vet vad dem går för som oss, juveeller bayern där det var stopp men domaren ville annat. Dem kan inte utmama real i längden. Klubbar som Atletico och Napoli etc. Är bara slagpåsar för dem.
Annons: