/spanien/barcelona/forum/7378.aspx/spanien/barcelona/forum/7378.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai
2013-11-07 01:53
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Nej, jag skojar bara! Cristiano Ronaldo är världens bästa fotbollsspelare någonsin. :)
Barcelona Shanghai
2013-11-07 01:52
@MESSI.CORLEONE:


Haha! :)
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-11-07 01:50
@Shanghai:


Haha
Barcelona Gio Style
2013-11-07 01:48
Lion24 Seriöst, att påstå att Alexis är någon sorts gullegris här är rätt långt ifrån sanningen. Han är uppskattad atm för att han har gjorde det riktigt bra i slutet av förra och i början av denna säsong. Han var annars den spelaren som sågades mest och som skulle säljas först... Jo, Pedro borrar ner huvudet på ett annat sätt än Alexis och söker allt som oftast målet själv numera även om han har 0 vinkel. På den fronten är dem två så sjukt olika och jag hatar egoistiska spelare (som inte klarar av att prestera), Alexis bryr sig inte om han står fri med målvakten utan han passar mer än gärna i sidled till någon som får då öppet mål. Nu är exemplet väldigt extrem men du förstår nog vad jag vill ha sagt. Och ja, jag tittar på alla Barcas matcher och jag brukar studera Pedro då jag saknar hans toppform något så otroligt. Kan du med handen på hjärtat säga att du studerat honom och blivit imponerad av det han gjort? Han syns varken till eller levererar, tyvärr. Dessutom visar du okunskap när du påstår att Alexis spelar till vänster i Chile, det är helt uppåt väggarna fel. Alexis är högeranfallare med något friare roll och inget annat.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-11-07 01:41
Shanghai

Hehe, man vet inte ibland om du menar allvar eller bara driver lite med grabbarna. I vilket fall som helst är du alltid lika rolig!
Ta av dig glasögonen.

Den där Zubi alltså. Menar de att det inte finns någon vettig människa i hela Barca-ledning. Kan de inte få honom att åtminstone hålla låg profil. Skicka honom på extra semester eller någon korpen-golfturnering.
Barcelona papillon
2013-11-07 01:40
Sanchez är inne på sitt tredje år och jag tror inte jag sett honom runda sin gubbe en enda gång. Man blir riktigt trött av att se honom bredda ta emot boll, en kropps fint till höger, och sen passa tillbaka till mittfältet. Han springer och sliter mycket i det defensiva och gör nåt viktigt mål ibland som förlåter honom för allt annat.

Kolla Neymar, han utmanar och försöker vinna över sin gubbe. Ibland lyckas han ibland inte, men han har på så kort tid bevisat mer än vad Sánchez har på sina mer än 2 år.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-07 01:33
Den enda personen Zubi skadar är sig själv och stackars Tello som inte behöver den typen av uppmärksamhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2013-11-07 01:32
Showen med alla filmningar primadonnan har gjort. Se den och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=Vrt-DsXIHPU - Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=Ns5oleZOP98 - Part 3
Barcelona Shanghai
2013-11-07 01:23
Det verkar som att ingen tittar på när primadonnan spelar? Han är totalt osynlig i varenda match, men av ren slump sätter han in några skitmål och helt plötsligt är han världsbäst.

Visst, visst han är en målmaskin, ingen kan förneka det, men SPELMÄSSIGT är han alltid osynlig och blir serverad på silverfat av sina kompanjoner.
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 01:22
Shanghai (Barcelona) Njae, Tello är ganska så jävla värdelös spelmässigt faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2013-11-07 01:17
Alla vet att spelmässigt är Tello bättre än Ronaldo, men att göra mål så krossar portugisen Tello. Utan Ronaldos mål, hade han varit en medelmåtta.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-11-07 01:01
"Messi kan inte göra mål mot italienska lag"

Något år senare: AC Milan now Messi's biggest victim in the Champions League
Barcelona Capitan Puyi
2013-11-07 00:58
Så kass sport chef som han är som så vet han säkert inte vem Cristiano är..
Barcelona Barcelonistas
2013-11-07 00:54
Pinsamt Zubi skämmer ut våran klubb med sådana här uttalanden..
Barcelona Barca-nist
2013-11-07 00:54
H.Alavi - Magico!

Zubis CV :Mina starkaste huvuduppgifter är rekrytering och intervjuteknik!
Barcelona Júnior.
2013-11-07 00:52
LeoMessi

Haha! Ja tyvärr.

Barcelona LeoMessi
2013-11-07 00:50
Júnior. (Barcelona) Vill bara skriva på hans jävla blogg något i stil med "Hej Bonassi! Ville bara säga att det fint att Aftonbladet fortsätter att kvotera in idioter" Fast då sjunker jag till hans nivå,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2013-11-07 00:49
Lion24 Vad fan snackar du om helt ärligt? Sanchez tar hela tiden fel beslut blabla, du måste ha något personligt emot honom för så bra som han spelat denna säsong förstår jag inte vad du pratar om, inte minst efter hans mål mot Real. Visst han missar lägen då och då men han är oerhört nyttig för vårt spel idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-07 00:44
Zubi hävdar att Tello är bättre än Cristiano Ronaldo.

In other news, donkeys have conquered the world....
Barcelona Júnior.
2013-11-07 00:41
Nico Bonassi Farback och hans texter går ju inte ens att ta på allvar. Han är väl en sådan bloggare som gör sig framgångsrik på att skapa starka reaktioner hos vissa och genom att bete sig allmänt drygt. Jag läste idag ett annat inlägg som han skrev och i kommentarerna så fick man se hur han ständigt gick till attack mot de som kritiserade hans text. I hans nya inlägg (som ni länkade) förklarar han dessutom hur lidande och bittert det är att kolla på en Champions League match. Vi har förmodligen tio-tusentals människor här i Sverige som hade kunnat offra sitt lillfinger för att få hans jobb medan han klagar på sitt arbete i sin blogg på Aftonbladet. Är väl en tidsfråga innan han får sluta skriva där. Det är därför onödigt att ens reagera på innehållet i texten och i framtiden ens läsa hans texter.
Barcelona NoGo™
2013-11-07 00:41
Hahah Zubi alltså....
Barcelona Gabriel
2013-11-07 00:38
Zubis kommentar, shm. Sluta skämma ut oss är du snäll. Du jobbar för klubben och är en ambassadör för föreningen som följs av flera miljontals människor. Någonstans måste man dra gränsen. Out!
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-11-07 00:38
@Rambla~:


De kan klaga på Neymar hur mycket de vill, men vi alla vet att de skulle ge göra vad som helst för att byta Balotelli mot Neymar. Balotelli är en allmänt sorglig figur med emotionella problem. Okej, han har ganska rolig humor men hans uppmärksamhetsbehov är mest ett tecken på desperation/ avsaknad av kärlek och han framstår mest som patetisk med tanke på hur han presterar på planen. Han tror han kan chilla sig igenom en hel säsong och göra mål när han känner för det. Dessutom är han två meter och väger 90 kg och slänger sig vid minsta kontakt. En omanlig jävla fjant är vad han är och jag hoppas Milan får dras med honom under hela hans karriär. De kommer förmodligen att sälja honom snart men i så fall är det bäst att de säljer så fort som möjligt eftersom snart är det ingen som vill ha honom ändå. Han har inte manligheten och beslutsamheten för att bli något.
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 00:37
H.Alavi - Magico! (Barcelona) Enda filmaren jag såg var balotelli! Dessutom så kunde muntari(?) ha åkt ut efter en galen tackling på Alves
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2013-11-07 00:35
Zubizarreta "Messi is the best of the world but, for me, Tello is even better than Cristiano, any FC Barcelona player is better for me."

haha detta måste det vara veckans kommentar även om det inte stämmer !
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-07 00:33
Den enda filmningen jag såg i matchen var när Balotelli helt plötsligt fick ont i huvudet när reprisbilderna visade att hans huvud inte ens var i närheten av att få en touch av någon.

Vad det gäller Neymars straff så tycker jag att den är korrekt. Abate har ingen rätt att lägga sin hand över Neymars axel, han kanske inte drar våldsamt i honom men en rörelse görs och Neymar utnyttjar situationen. Bra gjort! Abate har bara sig själv att skylla.

Ingen filmning i mina ögon.
Barcelona Lion24
2013-11-07 00:31
Coach Pep Jag har inte skrivit att Pedro är en bättre passningsspelare för att han kan göra en bakåt passning. Som ytteranfallare i Barcelona så passar man inte särskilt mycket eftersom man inte har bollen likt mittfältet. Men när du väl har bollen så ska du tänka snabbt och kunna passa rätt, jag hoppas du såg länktipset där Messi och Pedro spelade på one touch. Flertalet gånger har Messi försökt spela väggspel med Alexis men väldigt många gånger så har det blivit fel från Alexis. Återigen, vi pratar om Barcelona. Jag vet inte om du är från Chile men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte speciellt mycket om hur det går för dom, jag blir bara glad när dom vinner för att en spelare i Barcelona vinner. Nu har också Alexis en annan roll i Barcelona, han spelar inte till vänster i. I Barcelona ska du vara bra på små ytor eftersom flera lag parkerar sina bussar, Alexis klarar ej av det. När du spelar en rakare fotboll så behöver du avslutare, det är känt att Alexis inte heller klarar av det. Alexis bättre 1 mot 1? Alexis har en överskattad teknik. Han försöker komma förbi motståndaren men det slutar nästan alltid med att han sen passar bakåt eller så blir det inkast av det hela. Pedro har inte heller en bländande teknik men han vet vad han ska göra av bollen mer än Alexis. Alexis tar alldeles för sena beslut och oftast är dom klumpiga av någon anledning. Pedro har minst lika bra löpningar som Alexis, det är en garanti. Pedro är också en grov jobbare i försvaret. Jag vet att Alexis är en typ av ''gullegris'' här i forumet och vi har helt enkelt olika åsikter men jag hoppas vi alla kan studera Alexis/Pedro extra noga nästa match. Nu blir det sömn. God natt på er culés!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-11-07 00:29
"Barcelona är klart för kvartsfinal efter segern. Milan får slåss om andraplatsen med Ajax och Celtic."

Kvartsfinal? AB suger.
Barcelona LeoMessi
2013-11-07 00:22
NoGo™ (Barcelona) Stör mig på såna jävla as! Hur har han mage att kalla Neymar för filmare när det var en solklar jävla straff? Ska man komma med såna jävla subjektiva åsikter så borde jag ha rätt att skriva "Hej du ser ut som korvryttare" och inte bli påhoppad för att jag är ytlig eller liknande.
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-11-07 00:19
Alltid underhållande att läsa deras kommentarer :D

Annons: