/spanien/barcelona/forum/7338.aspx/spanien/barcelona/forum/7338.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-11-19 10:12
Är det bara jag eller har Deulofeu upptäckt hur man passar sina lagkamrater. Jag har inte sett honom så farlig de senaste 2 matcherna. Han visar mognad och vilja han inte har visat innan.

Om han börjar spela i Everton så som han spelar i U21 och börjar passa hans lagkamrater kommer hans aktier att komma tillbaka till A-laget att öka kolossalt.

Keep the good work Deulofeu

Barcelona koeman92
2013-11-19 10:12
Barcelona FCBlaugrana
2013-11-19 09:42
Ikväll håller vi på Sverige! Bjuder på en vacker på bild också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-11-19 08:12
Ni som skriver att Stegen är klar, det kan ta mej fan vara så: @barcastuff: Bartomeu (sports vice president): "We'll announce our new goalkeeper when Valdes announces his new club, which could be in January." [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2013-11-19 06:21
Thiago Silva (PSG): "Ballon d'Or? Couldn't vote for Brazilians, so voted for Messi first, then Ibrahimovic and Ronaldo." [globoesporte]
Barcelona Júnior - L'hora de Neymar
2013-11-19 03:41
Underbara nyheter!
Bortsett från att han är en helt fantastisk och en oerhört talangfull målvakt så får bara tanken av att en tysk står och skriker och skäller på våra backar mig att att le.

Sedan kan man optimistiskt spekulera vidare i att värvningen kan skapa en viss kedjereaktion genom att Ter Stegen i sin tur kan påverka Hummels i hans val om en ny potentiell klubb, som därefter kan påverka Lewandowski på samma sätt (haha).

Riktigt goda nyheter, även om sannolikheten kan ifrågasättas.
Barcelona NoGo™
2013-11-19 01:21
@H.Alavi - Magico!

Vet icke vem denna Rafael Hernández är men det är la bara att vänta tills Januari då, blir väl officiellt då antar ja. Som sagt allt pekar åt Ter Stegen spelar i Barça nästa säsong.

Hehe ja det kan va användbart ibland :P
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-11-19 00:55
Pedro uttalar sig om Blatters groda. Eloge till Pedro.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-19 00:46
Enligt Rafael Hernández, som uppger att han har goda källor inom klubben, har han precis fått det bekräftat att Ter Stegen är klar för Barcelona. Ska man ta det på allvar? Vad tycker ni? Edit: FCBlaugrana var först på den! --- NoGo Haha, FM är alltid ett bra hjälpmedel när det kommer till sånt. Brukar också använda mig utav spelet faktiskt. :P
Barcelona FCBlaugrana
2013-11-19 00:45
Messi injured confirmed to be only 2-3 weeks and he'll rest the remaining time.
Barcelona FCBlaugrana
2013-11-19 00:44
Vi har klart med en ny målvakt: Marc André Ter Stegen.

"Its done. Marc-André ter Stegen will be Barcelona's goalkeeper next season."

"Info inside the club, I've waited weeks to disclose it, now its done."

"Only a major fuckup could ruin this, I don't believe the club would dare. As of now I'm adamant its done."

Twittrar den stora Barca-supportern och ni som har koll på Twitter vet nog vem han är RafaelH117 . Han brukar bara skriva saker när han vet. Så för mig vågar jag säga att han är helt klar.

KÄNNS SOM EN HELT KLOCKREN MÅLVAKT FÖR OSS! ÄR OTROLIGT GLAD.
Barcelona Gio Style
2013-11-19 00:36
@Barca King - Messi i hjärtat:

Nu tror jag att du vinklar det där lite, jag förstår inte vad som skulle vara fel med det uttalandet. Man säger att man ska annonsera vem den nya målvakten är. Jag tror att dem flesta av oss vill veta det så snart som möjligt. Det är inte sagt att den nya kommer i Januari och ska ta målvaktsposten direkt.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2013-11-19 00:03
@BARCA-més que un club:


Då vet jag, tusen tack!
Barcelona NoGo™
2013-11-18 23:58
@H.Alavi - Magico! Ja kan inte riktigt se vem annars, Reina kanske men det hoppas ja verkligen inte! Har inte sett något av Ter Stegen heller faktiskt men ja förväntar mig att klubben går efter de absolut bästa alternativen som finns tillgängliga där ute. Ter Stegen verkar passa in på de kriterierna som förväntas av en målvakt som ska kunna prestera på toppnivå i Barcelona. Det ja vet är att han är en jävel på fm hehe och ska vara bra med fötterna enligt hans klubbkamrat Álvaro Domínguez då.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-11-18 23:53
Bartomeu (sports vice president): "We'll announce our new goalkeeper when Valdes announces his new club, which could be in January." [rac1]" Så respektlöst av klubben att uttala sig som Valdes på det här sättet. Valdes förtjänar en avsked av en legendar och det brister i hjärtat på mig att han ska lämna nu. För varje dag som går lämnar en av våra legendarer klubben som de gjorde historisk. Jag kan inte se en Barca utan Valdes, Xavi, Puyol, Busi och Iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-18 23:42
Abbe. Kan mycket väl vara så att det är tvärtom, precis som du skriver. Vad det gäller Messi håller jag med om att det är klokt av klubben att ta det lugnt med Leo och ge honom mer tid för att återställas helt. Vet inte vad jag gör med mig själv om han skadar sig igen kort efter detta. Inte bara för våran skull (jo mer för oss), men även för Argentinas. Vill se honom på topp i VM! --- NoGo™ Du verkar vara lika säker som jag. Enligt Sport har Barcelona inte kopplat greppet helt om målvakten vilket har gjort att Juventus har anmält sitt intresse för Ter Stegen. Jag har inte sett så mycket av Ter Stegen men vad tycker du om honom? Passar han in?
Barcelona NoGo™
2013-11-18 23:36
@H.Alavi - Magico!

Samma här o det mesta pekar ju på Ter Stegen så.
Barcelona Abbe.
2013-11-18 23:36
@H.Alavi - Magico!:


Läste citatet från ett par spanska journalister och jag tolkar det mer som att om Valdes annonserar sin nya klubb i januari, så innebär det att Barça har gjort klart med en ny målvakt då. Men jag kan ha gjort en feltolkning.

Så man skulle kunna vända på det; jag tolkar det som att Valdes har gjort klart med sin nya klubb.

Dessutom är det intressant att Bartomeu går ut med att Messis skada troligtvis skulle kunna återställas på två veckor, men att man bygger upp rehabiliteringen under en längre tid för att han ska återställas ordentligt. Antagligen är det förebyggande inför framtiden och även för VM. En klok bedömning, kan jag tycka.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-11-18 23:29
Bartomeu (sports vice president): "We'll announce our new goalkeeper when Valdes announces his new club, which could be in January." [rac1]

Jag tolkar det som att man har redan gjort klart med en ny målvakt. Ter Stegen?
Barcelona Gio Style
2013-11-18 23:23
Mod

Jag ställer mig också frågandes till den regeln egentligen. Nu vet jag inte vad det stod i länken men varför skulle det enbart vara okej att länka till exempelvis Aftonbladet, som förövrigt håller kalle-anka nivå, och inte till andra?
Vem avgör när man bidrar med något och när det går över till reklam och hur vet man vilka sidor som är "godkända"?

Alltså ständigt länkande av en och samma sida som i princip kopierar artiklar rakt av, alt. skriver objektiva krönikor, är väl mindre okej.
Men om någon länkar till något nytt, som faktiskt är informativt, så är det ju faktiskt en bidragande länk oavsett vem som skrivit den.
BARCA-més que un club
2013-11-18 23:14
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat

Att han är värdelös som spelare herregud mer överskattad spelare får man leta efter.

Just sayin !!!
BARCA-més que un club
2013-11-18 22:59
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-11-18 22:43
ADMIN

Det är första gången jag delar sidan fotbollsnytt, hade inte gjort det om det fanns någon större tidning som uppmärksammat nyheten.

Vet inte vad du klassar som reklam men jag får absolut inga fördelar när jag delar artikeln. Inga pengar och inte heller några pluspoäng.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2013-11-18 22:38
BARCA-més que un club

Vart vill du komma med det? Frågan han fick var "Vart skulle du helst av alla vilja spela?" Barca och Real är favoriter av tydliga skäl. What of it?
BARCA-més que un club
2013-11-18 22:36
@Fotbolltransfers.com: Arsenals bänkade anfallare Nicklas Bendtner vill gärna fortsätta sin karriär i någon av de spanska storklubbarna.

@Fotbolltransfers.com: Han var på väg bort redan i somras men blev kvar i Arsenal. Dansken får inte mycket speltid och kommer troligtvis att lämna klubben när fönstret öppnar igen.

@Fotbolltransfers.com: På frågan om vart han skulle vilja spela svarar anfallaren:

- Om jag själv fick bestämma så Real Madrid eller Barcelona, säger Nicklas Bendtner till Politiken.

Bendtner var aktuell för just Barcelona när han var 15-16 år men hamnade istället i Arsenal.

Han berättar också att pengarna inte är avgörande när han väljer en ny klubb.

- Nej det är det inte. Det är det sportsliga, det är det viktigaste. Jag vill gå till ett lag där jag kan få speltid, där jag kan göra mål och helst även vinna något, svarar han.


Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com

Hahaha Give me a Brake plzzz !!!
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2013-11-18 22:28
@Barca - ¡el equipo mejor!:


Håller med till viss del, men vill bara belysa att både Messi och Cristiano varit unika i sina poängsködsar de senaste åren.

Vad gäller olika kategorier, hur blir det med mittfältarna? Hur jämför man t.ex. en spelare som D. Silva med Scwheinsteiger eller tex Navas med Busquets. (olika spelartyper, därav exemplerna)
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2013-11-18 22:16
Vad tycker ni om detta? Läs ballon d'Or stycket. Själv tycker jag att detta är en bra idé!
Mod.
2013-11-18 21:57
Basaric

Jag följer bara reglerna som står här ovanför. Om du nu är en moderator så bör du redan känna till reglerna. Jag kan inte göra något åt vad som står där uppe och därför raderades din artikel i länktipset eftersom det bedöms som reklam.

Jag vill inget annat än att låta din artikel ligga kvar. Men reglerna är tydliga vad det gäller reklam. Du tjänar inga pengar på att dela med dig av din artikel men du får andra fördelar och det räknas som reklam.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-11-18 21:46
Eftersom artikeln är skriven av dig ser vi detta som reklam för både dig och sidan i sig. Länktipset har raderats. /Mod. Fast det är absolut ingen reklam utan en nyhet som berör klubben, och som ingen tidigare länkat till. Mår du bättre av att jag länkar till en artikel skriven av någon på aftonbladet? Vad jag kan se så var jag och fotbollsnytt först med nyheten i Sverige. Men visst, vi kan vänta. /Basaric (också mod)
Barcelona LeoMessi
2013-11-18 21:38
Äkta Cule (Barcelona) Sorgligaste är nog när man läser en fjantig kommentar som "Uefalona" och inser att det är en medelåldersman som har skrivit.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: