/spanien/barcelona/forum/7241.aspx/spanien/barcelona/forum/7241.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Jeffson
2014-02-11 01:59
(Xaviesta)

Jag ser att vi många gånger har samma sätt att se på fotboll och Barcelona som klubb. Det gläder mig. Jag gillar när folk är kunniga och passionerade.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 01:57
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Nu vet jag inte hur Tata kommer ställa upp men en sak är säker, vi kommer inte ställa upp med två defensiva mittfältare, det har inget med Tata att göra utan vi har nästan aldrig startat en match med 2 två dm, inte under Pep heller. Vi kan inte ge bort mittfältet med bara Fabregas i mitten som ska styra och ställa. Men men, kan ha fel. "Haha" :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-11 01:46
LaPulgaNr1 * Tata Martino (Barcelona) Som vi alla vet så kommer vi aldrig få se 2 defensiva mittfältare mot City ja för vi vet redan hur Tata ska ställa upp hahaha. Xavi från start sen masken från start 100 % säkert. Källa, Tata hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-11 01:38
Gio Style Lägg ner det, han kommer aldrig vilja ge det ett försök att se på Alexis genom andra glasögon. Det är inte lönt att diskutera med någon som har helt fel inställning redan från början. Att gå in i en diskussion med målet att "ha rätt" blir lika fel varenda gång man försöker. Personligen diskuterar jag för att komma till insikt med saker som får mig att tänka "aha, har aldrig sett det på det viset". Man får ge och ta. Killen är inte openminded för fem öre och låter rätt irriterad och trött i tonen ikväll och då är det lika bra att ge fan i att föra ärendet vidare. Allt jag ville få sagt var hursomhelst att acceptera att alla fotbollsspelare har brister och att istället fokusera på Alexis styrkor. Bristerna är väl Tata och hans stab mer insatta i än vad vi är och förhoppningsvis slipar dom honom rätt. Han är fortfarande ung och är långt ifrån sin peak! Det ser onekligen mycket bättre ut den här säsongen och tjatet om försäljning förstår jag inte alls. Det är inte ens på högeryttern som vårt primära problem ligger utan snarare i kollektivet. Det är DÄR orkestern måste stämma och samspela för att individuella misstag ska sträva efter en nollvision. Ska man sedan pinpointa det ännu mer är det väl snarare försvaret och mittfältet som bör prioriteras vad gäller inköp. Men anfallet, och dessutom på yttern? När vi har Deulofeu och egentligen mer behöver en annorlunda spelartyp i mitten av anfallet snarare om det nu tvunget ska justeras på sista tredjedelen?! Då vill man ha in Reus? Hazard? Magnifika spelare, javisst, men är dom svaret på Barcas frågor för tillfället? Inte riktigt va.. Men vad vet jag, jag är okunnig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 01:33
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Jag är också för med en till defensiv mittfältare bredvid Busquets som har bra fysik (song) borta mot city då city har ganska många stora o fysiska starka spelare. Men jag tror däremot att Tata inte håller med oss då vi i grunden o botten har en 4-3-3 uppställning med bara Busqi som pivote. Och om jag inte har fel så har vi väldigt sällan ställt upp med två DM. Oavsett uppställning så vill jag ha en mixad spel från vår sida blandad mellan Tiki taka och kontringar. Och att försvaret gör en bra match! Vet inte varför men tror starkt på 1-3 till vår fördel. Hoppas jag har rätt!!! Visca el Barca!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-02-11 01:27
Gio Style

Det här varit ganska hackigt sen den säsongen Alexis kom till klubben. Sorgligt nog.
Barcelona Gio Style
2014-02-11 01:14
Lion24
Absolut, vårt hackande spel har ingenting med Alexis att göra.
Barcelona Lion24
2014-02-11 01:10
Gio Style

Jaha ok. Då är vi nöjda som det är.

God natt
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-11 01:09
LaPulgaNr1 * Tata Martino (Barcelona) Valdes Alves - Pique - Barta - Adriano Song o Busket Fabregas Sanchez - Messi - Neymar Jag ändrade en spelare. Jag vill att vi ska spela så här. Song är en spelare som behövs i såna matcher för han är starkare än Iniesta och Xavi. Jag tror att vi kommer vinna mot City om vi spelar så här. Vi behöver starka spelare mot City för om City får fasta situationer då är det nästan mål varje frispark Eftersom dem är grymt starka i luften. Det var därför jag vill ha SONG i laget tsm med Busket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sang Blaugrana
2014-02-11 01:06
Väldigt många verkar inte förstå sig på högerytter positionen i Barca tyvärr. Oftast så ska spelaren som spelar där fylla en enda funktion, men ack så viktigt och det är att BREDDA! Högeryttern får inte ens försöka dribbla och ta sig förbi vänsterbacken med order från just TRÄNAREN (surprise surprise) för risken är stor att barca åker på ett baklänges mål då stackars Alves blir lämnad helt ensam mot 2-3 rättvända spelare. My point is att man måste vara beredd att vara taktiskt "astute" om man ska spela som högerytter i barca..spelare som alexis, pedro eller till o med lavezzi skulle passa perfekt in där. Absolut inga dribblers med andra ord..
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-11 01:04
Raul i Bundesliga = Kung Raul i Madrid Huntelar i Bundesliga= hunger games Alexis i Bundesliga = Ronaldinho Kagawa va inte ens bra i PL när alla är bra i PL!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 00:57
________Valdes Alves___Pique___Barta__Adriano _______\\\\\\\\\Busqi///////____ _____Fabregas___ _________________Iniesta______ Sanchez____Messi_____Neymar Mot City! Hoppas Tata kollar in här haha :) Vi kommer göra kaos med dem ! 1-3 till oss, kom ihåg vem som sa först :) han som var H*g ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-02-11 00:55
Lion24
Ja det är fel signaler att göra sig av med en spelaren som gjort nästflest mål i laget och 6 assist. Som alltid ger 110% på plan och som aldrig klagar på någon.
Barcelona Lion24
2014-02-11 00:52
Gio Style Haha va? Vadå sända fel signaler? Är du inte bra nog så får du gå. Detta är inte fel signaler. Dyrt? Jag vill inte ha Suarez, Hazard o.s.v. Jag vill ha Reus. Sanchez går för 200-300 miljoner och du får Reus för samma pris. Du förlorar inte samtidigt som du uppgraderar dig. Brex Lugn, lugn jag ser. Ja efter att vi har gjort klart med försvaret och mittfältet.
Barcelona Brex
2014-02-11 00:44
Namn: KarmaIsAKaranka
Sänt: 2014-02-09 21:35
Offsidemål av Sanchez. Det sista laget behövde. Nu tror han att han är bra igen och blir än mer mätt (om det nu är möjligt).

Namn: KarmaIsAKaranka
Sänt: 2014-02-09 21:53
Sanchez har varit bäst på plan med flera bolltapp, misslyckade framspelningar och bedrövliga dribblingar samt ett offsidemål. Messi suger som spelade fram till målet på Sanchez läpp och dessutom stod för ett avslut i världsklass med tanke på underlaget.

(sarkasm)

Namn: KarmaIsAKaranka
Sänt: 2014-02-09 22:09
Pedro och Messi spelar riktigt bra tillsammans. Synd att Xavi kladdar på
bollen och att Sanchez är usel på att göra sig tillgänglig.

Namn: KarmaIsAKaranka
Sänt: 2014-02-09 22:15
Acrobat skrev följande:
Det känns inte ens farligt när Sanchez får friläge. Sälj honom...


Vem vill ha en ineffektiv anfallare? Kanske något Segunda-lag.

Namn: KarmaIsAKaranka
Sänt: 2014-02-09 22:32
Bra inlägg av Sanchez.
WOW att man under matchtid skriver såhär mycket dåligt om Alexis men inte en enda kommentar om Piques insats eller Messis 6 bolltapp i rad innan målet, eller vad som helst bevisar ju att nått är fel med grabben. Trots att Alexis gjorde en bra match, och ja det gjorde han
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-02-11 00:43
Alexis är en spelare som jag gillar och som är riktigt bra. Hans chip mål mot real när han förnedrar valpen veranne och lopes kommer han leva på länge tycker jag. Eller när han utklassar cacillas på bernabue!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-02-11 00:43
Lion24
För att det sänder fel signaler och kommer att kosta skjortan.
Och just nu är det den spelaren som gör sig bäst på högerkanten, hans inlägg är långt mycket bättre än alternativen Tello och Pedro.
Barcelona Lion24
2014-02-11 00:43
Xaviesta Helt seriöst, ibland så vet jag inte om du menar allvar. "Har du inte sett Alexis väggspela med någon på 3 år". Ska man ens spela fotboll om man misslyckas me det? Nej, skillnaden mellan mig och dig är att jag är ute efter perfektionism medans du är av den typen att "slarv är slarv, man kan/bör inte göra något åt saken.
Barcelona Brex
2014-02-11 00:43
Lion24 är du seriöst efterbliven? VARFÖR INTE KÖPA EN FÖRSVARARE ELLER EN NY MITTFÄLTARE FÖRE VI KÖPER EN NY HÖGERYTTER??????????

Så jävla korkade prioriteringar, tror du att det här är FM eller FIFA?
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-11 00:32
Lion24 Var det där det enda du fick ut av allt det jag skrev? Vilka skygglappar du har på dig, min vän. Kan du inte diskutera utan krigsföring? Vad är det jag hittar på, under tre säsongers tid har du alltså aldrig sett Alexis väggspela med någon och lyckas? Åtminstone tillräckligt många lyckade aktioner för att kunna säga med handen på hjärtat att han är relativt bra på det? Jag lägger ner diskussionen här. Skillnaden mellan mig och dig är att jag njuter i fulla drag när jag ser honom spela och ser hans Ronaldinho-leénde när han gör mål medan du sitter i soffan och är irriterad på att han tappar nån boll då och då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-02-11 00:28
Gio Style

En sak ska du och alla ha klart för er och det är att jag aldrig någonsin skrivit något negativt om Alexis spel UTAN boll då jag är mycket medveten om att han springer mycket. Men varför inte uppgradera oss? Varför inte köpa en spelare som är lika bra utan boll men bättre med boll?

Barcelona Gio Style
2014-02-11 00:26
Lion24

Jag menar inget illa men du vet att jag och du tycker brutalt olika i det här ämnet så det är lika bra att vi låter det vara.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-02-11 00:24
@PepKIngen:


Tappade ögonbrynen.
Barcelona Lion24
2014-02-11 00:21
Xaviesta

Jag kan svara på Gio Style eftersom han överdriver inte och hittar inte på saker bara för att visa att han har rätt. Men du är nåt annat.

"Alexis bra på att väggspela". Ok.
Barcelona PepKIngen
2014-02-11 00:18
Om ni stör er på Sanchez den här säsongen vad gjorde ni då inte förra säsongen??
Barcelona Gio Style
2014-02-11 00:17
Lion24
Om du inte ser någon fotbollsintelligens hos Alexis så föreslår ja att du absolut inte blir en scout.
Alexis hittar med sjuka passningar ibland som Pedro kan drömma om, det är spelintelligens.
Pedro är passningssäkrare men det har ingenting med fotbollsintelligens att göra.

Självklart kan alla spelare bli bättre på många saker.
Är inte Alexis intelligent utan boll? Han löper fanimig i rätt luckor 20 gånger per match utan att få en boll.

Låt det va nu hater, gå och dröm om Pedro istället som är Alexis^100.
Vi kommer aldrig någon vart i dessa diskussioner.
Barcelona R.Gaucho 10
2014-02-11 00:14
om någon är sugen på Copa del rey finelen ( om vi tar oss dit) hör gärna av er.
Hampus Lönn på facebook :D
Barcelona Lion24
2014-02-11 00:13
Gio Style

Kan man inte köpa en spelare för den summan som Alexis kostade som dessutom kan erbjuda någon form av spelintelligens? Jag håller med om att högeryttern ska sticka ut lite, JA, ingen är så dum men kan man inte köpa en spelare som kan springa men samtidigt klok med bollen? För Alexis är rent ut sagt dum i fotbollsskallen 90% av de gångerna han har boll. T.o.m de som försvarar honom menar att Alexis kan bli bättre i spelet MED BOLL.

Som jag har skrivit tidigare: EN AV DE VIKTIGASTE EGENSKAPERNA en människa bör ha för att spela i fotbollsklubben FC Barcelona är INTELLIGENS MED och UTAN BOLL. Det går inte ihop att ha spelare som halkar på en boll spelandes i Barcelona för att han kan springa.
Barcelona Gio Style
2014-02-11 00:10
@KarmaIsAKaranka:

Ingen har glömt bort Pedro version 2008-2011, ännu mindre vi Barcafans.
Däremot är det inte den Pedro vi har haft dem senaste 2 åren utan en Pedro som inte ens nått till 50% av den nivån.
Han får gärna hitta tillbaka till den formen.
Barcelona Gio Style
2014-02-11 00:08
Tycker fortfarande att det är helt efterblivet att folk sågar en spelare så hårt som stått för sjukt många viktiga mål den här säsongen.
14 mål och 6 assist på 19 matcher och ett helsikes jobb på plan.
En spelare som tänker mer på laget än på sig själv i alla lägen.

Blir inte klok

Xaviesta
Jag tog mig besväret att svara honom men ja brukar inte göra det annars.
Föreslår att du gör detsamma då en återvändsgränd väntar oavsett vad du skriver :)
Annons: