/spanien/barcelona/forum/7201.aspx/spanien/barcelona/forum/7201.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2013-12-16 01:07
Frodo

Nej Thiago visade knappast tillräckligt med tålamod, visst man kan väl tycka att Tito kanske borde gett honom mer speltid, men som sagt är nog inte så lätt att bara bänka spelare som Xavi och Iniesta heller.

Vidare sa både Tito och ledningen ett flertal gånger att man trodde på Thiago och såg honom som Barcas framtid. Så hade Thigao visat tålamod hade han med all säkerhet fått lyckas i Barca. Jag menar se på idag t.ex., både Xavi och Iniesta har inte presterat på topp, nu hade Thiago verkligen haft sin chans att ta plats, OM han bara hade haft tålamodet. Han är fortfarande ung för fan, varför ska allting alltid stressas fram, en spelare slår igenom från La Masia då ska denne helt plötsligt ta plats och allt ska gå så jävla snabbt.

Något som har kännetecknat La Masia talanger är att dem har tålamod och visar vilja att lyckas i BARCA. Hade Thiago haft viljan att lyckas här hade han visat att han förtjänade mer speltid och startplats. Men han hade inte den viljan och det tålamodet.
Som sagt kommer väl ihåg hans uttalande där han i princip menade att hans största dröm var att lyckas med fotboll och inte nödvändigtvis i Barca.
Självklart är en fotbollsspelares mål att lyckas med fotbollen, men spelar man i Barca så ska det främsta målet såklart vara att lyckas i Barca. Återigen bara där så tappade han respekt.

Att han dessutom nu går ut och i princip ÖPPNAR för Real Madrid får mig att spy, och att vissa då kan sitta och försvara snorvalpen får mig också att spy.

Sen får jag väl kallas pro-Rosell och massa annat, men är knappast bara ledningens fel.

Felet är allas skulle jag säga, ledningen som inte kunnat fixa bättre kontrakt, iof är det oviktigt egentligen, han hade velat lämna ändå.

Titos som såklart borde gett honom mer speltid, men samtidigt Thiagos eget fel som inte hade mer tålamod.

Att bara sitta och skylla på klubben och försvara Thiago är enligt mig inte logiskt.

Och gällande Pique och Cesc, som någon annan nämnde dem respekterade ju allafall klubben och dess fans under tiden dem var borta. Thiago däremot....

Nej usch.


Barcelona Barcelonistas
2013-12-16 00:48
Real Madrid lider av mindervärdeskomplex, sättet dom uppför sig på är så typiskt " small club".


ja orkar inte ens läsa va dom klagar över längre, ja orkar inte mer med deras gnäll.
Barcelona Júnior.
2013-12-16 00:03
RedBull har gjort en dokumentär om Neymar kallad "Profile of a genius". Sevärd! Ta gärna ett kik på länktipset.
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2013-12-15 23:52
Spanska median är bakom Madrid. Barca kan bara svara tillbaka genom Sport och El Mundo och deras slagkraftig når så långt som Kataloniens gränser. Förberedd er på domarfördelar till Madrid efter pressen de sätter på domarna. Madrids taktik = skräm domarna till vår fördel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-12-15 23:44
Jag kommer ihåg förra säsongen då det kändes omöjligt för oss att få straff medan madridspelare (läs Ronaldo) kunde lägga lägga sig utanför straffområdet och få straff. Nu när vi får en straff, ja då ska det så klart diskuteras ihop med Madrids klagande på domarna. Lämna Barca utanför ert jävla gnällande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2013-12-15 23:38
@Rambla~:


Jag tycker att Madrid ska ta den diskussionen med en Elche-supporter....
Barcelona Força Barça
2013-12-15 23:37
Thiago (Bayern): "Valdes or Neuer? At the moment, Valdes. Alves-Rafinha? Alves. Pique-Boateng? Pique. Mascherano-Dante? Dante." [ser]

Thiago (Bayern): "Alba or Alaba? Alaba. Busquets-Lahm? Busquets. Xavi-Thiago? Xavi. Iniesta-Kroos? Iniesta. Alexis-Muller? Muller." [ser]

Thiago: "Neymar-Robben? Neymar. Messi-Ribery? Messi. Barça-Bayern? Bayern now. Barcelona-Munich? Barcelona. Spanish-German girls? Spanish."
Barcelona Barca älskare124
2013-12-15 23:36
Garo är packad!! Hur fan kan hon säg att modric ska ha straff???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-12-15 23:32
@Rambla~:


Seriöst, de skulle ligga på 4:e eller 5:e plats om det inte vore för fördelarna de fick. Hycklare.
Barcelona Rambla~
2013-12-15 23:32
Hussfeldt, sluta tjata om Borja Valero till Vm. Han platsar inte. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2013-12-15 23:31
Så jävla galen bra Diego Costa är. Han utmanar som en Kung!!!!!!! Herregud!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-12-15 23:30
Nu klagar Madrid på domarna. Har de redan glömt bort inledningen av säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2013-12-15 23:27
Luis Suárez: 17 mål på 11 matcher. inga straffar. Premier League Cristiano Ronaldo: 17 mål på 15 matcher. 4 straffar. La Liga Costa har också gjort 17 mål nu ;)
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2013-12-15 23:22
Atletico kommer börja tappa när CL drar igång. De kanske drar en lätt klubb i åttondelen men i kvarts kommer det kännas. Jag vill Atletico gott och konkurrensen är nyttig för la liga. Hoppas de tågar på och håller Madrid på en tredje plats. Vi hade kunnat vinna med fler mål mot Villareal om vi hade startat som mot Celtic men Tata trodde inte att Villareal av alla skulle parkera bussen. Kul att Tata formar sin startelva efter motståndarna. Innan körde vi med Xavi och Iniesta oavsett vad. Tatas taktik kommer slå rätt till sist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-12-15 23:22
Jag har absolut inga problem med att Thiago lämnade oss med tanke på hur han blev behandlad av både Tito och Rosell, dock äcklas jag något enormt av att han ens tänker tanken att gå till smutslaget Real Madrid. Innan uttalandet hade jag inga känslor för Thiago, jag varken hatade eller älskade honom, men önskade honom trots det framgång i Bayern.

Nu önskar jag att han aldrig blir den spelare han hoppas bli och att han aldrig återvänder till Barca. Bara för att Rosell och Tito klantade sig behöver han inte vara så j**** respektlös mot fansen! Vi var trots allt på hans sida. Piqué och Cesc respekterade åtminstone klubben och fansen trots att de lämnade oss. Nej, fy fan, han är inte värdig vår tröja.
Barcelona ( Xaviesta )
2013-12-15 23:19
L.A.M Nr 10 (Barcelona) Tänkte precis lägga mig i diskussionen och ge min syn på saken när jag fick syn på ditt inlägg. Du fick med alla mina tankar där, bra skrivet. Vill tillägga att dom flesta som tycker att Thiago är svikare, pengakåt, förrädare, feg och alla andra tänkbara missledande adjektiv spyr ut denna gallan för att dom låter känslorna ta över. Sätter man sig ner lugnt och sansat och tänker efter med hjärnan istället så inser man att ilskan borde kanaliseras i en annan riktning och inte mot Thiago. Han gjorde inget fel i att byta till Bayern och återförening med Guardiola i synnerhet. Tycker att han gjorde rätt val med tanke på hur det ser ut i dagsläget bakom våra kulisser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-12-15 23:14
Rosell, Zubi i Eusebio, vete ya!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-12-15 23:03
Ska bli kul till våren när Messi slutar typ 20 mål före Costa. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-12-15 22:59
Diar Shekha Du kan inte ha sett särskilt mycket av Thiago då han är inte sämre än Isco och Götze på något sätt. Skillnaden är att Thiago är en riktig regista och därmed en mer återhållsam spelare som styr spelet snarare än att showa (om man varit tillräckligt uppmärksam vet man dock att han är en av de mest tekniska spelarna i dagens fotboll). Och det där med att Thiago skulle ha en nonchalant stil är rent skitsnack då det finns en hel del statistisk från hans tid i Barca som visar motsatsen. Faktum är att Thiagos passningsstatistik ofta toppade och var bättre än både Iniestas och Xavis, både när det kommer till framspelningar och vanliga pass. Han överglänste även Iniesta när det kommer till dribblingar en mot en trots att han inte utmanade lika ofta som Iniesta gjorde. Statistiken säger alltså att han var både säkrare och bättre på att styra spelet än Iniesta, och därav kan man också dra slutsatsen att han var Xavis ultimata ersättare. Man kan inte betona nog hur illa det var av klubben av att slarva bort honom och det är Rosell som bär hundhuvudet. Cesc har fortfarande inte integrerats i laget och är inte i närheten av Thiagos playmaker-potential. Xavi orkar snart inte längre och vi tvingas spela med den taktiskt inkompetenta Song på mittfältet. Denna säsong hade varit perfekt för Thiago att bli starter, men klubben har otroligt nog kastat bort den resursen.
Barcelona Frodo
2013-12-15 22:57
Blaugrana91

Framkom det att han ville ha startplats? När? Vart? Bara för att du upprepar det gång på gång blir det inte sanning.

Thiago visade väldigt mycket tålamod. Vid samma ålder hade Xavi spelat nästan dubbelt så många matcher och minuter som Thaigo. Även Iniesta hade spelat många fler matcher och minuter än Thiago vid exakt samma ålder. Båda hade tuff konkurrens på mittfältet vid samma unga ålder men gavs speltid för att utvecklas. I Iniesta fall klagade många supportrar på att han fick för lite speltid (med all rätt ska sägas) och då fick han dessutom mycket mer speltid än Thiago.

Thiago har haft storklubbar efter sig som viftat med pengar sen han var 15 år gammal. Ändå valde han att stanna. Pep hade en tuff inskolningsperiod för honom till a-laget så han förtjänade sin plats i laget vilket man långtifrån kan säga om många av dagens ungdomar som har klausuler i sitt kontrakt pga av Rosells och Zubis policy. Han visade tålamod men Tito visade inget förtroende. Han fick knappt speltid när ligan var över så det var bara naturligt att han lämnade.

Jag ser inte logiken i att skylla det på Thiago. Han fick inte speltiden och förtroendet hans talang förtjänade. Europas största klubbar knackade på så han lämnade för den största som även har den bästa tränaren. Samma tränare som gav Thiago hans debut i både a- och b-laget.

Tror ni att Thiago skulle kräva startplats i Bayern? Nej, det är helt omöjligt. Däremot konkurrerar han om en plats där på samma villkor som alla andra. Detsamma kunde man inte säga om tiden under Tito där Pique och Mascherano tilläts göra självmål varannan match samtidigt som Bartra aldrig fick chansen.

Du kallar honom svin hela tiden för att han lämnade. Vad tycker du om Pique och Cesc?
Barcelona DM1982
2013-12-15 22:48
Peekaboo...
Barcelona Canaletes
2013-12-15 22:46
Barca slog precis Madrids rekord. Nu har man varit serieledare 54 omgångar i rad. Enligt Cadena COPE.
Barcelona Neymessi
2013-12-15 22:43
@Lion24:


Samma sak när det gäller Özil. Han kände inte heller något förtroende och valde att byta klubb. Har förståelse för bådas val men tycker Özil hanterar det bättre då han visar mer respekt gentemot sin gamla klubb.
Barcelona Acrobat
2013-12-15 22:36
Atletico är grymma i år! Dom blir att räkna med både i ligan och CL, som för övrigt lottas imorgon! Spännande! Hoppas vi slipper City och Arsenal!
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-12-15 22:36
Ett mål till och Atletico är serieledare..
Barcelona B-Guden
2013-12-15 22:36
@Lion24:


Tito sa även att han inte kunde lova att Thiago skulle få mer speltid denna säsong, Thiago lämna, Tito blev sjuk, tata tog över.
Jag tror thiago hade fått lira som fan med Tata faktiskt
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 22:35
Tycker faktiskt att den andra straffen var ganska billig som dom fick. Man har sett mycket värre som det inte har blåsts straff för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-12-15 22:34
Angående Thiago. Det viktigaste för en spelare är förtroende från tränaren. Som spelare så vill man läsa av tränaren hur tränaren ser på en. Vem av oss här satt på Titos kontor när han pratade med Thiago? Kan det inte ha varit så att Thiago fick det intrycket av Tito att han inte har förtroende för honom? Har man då motivation nog som en av världens största talanger att kämpa för sin plats när tränaren inte riktigt tror på en?
Barcelona Diar Shekha
2013-12-15 22:33
Missförstå mig inte nu, jag försvarar absolut inte ledningen i mitt förra inlägg. Jag tror att alla fattat att jag hatar roSELL då jag tjatat om det flera gånger. Men i slutändan är det Thiago det handlar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-12-15 22:32
Frodo

Lägg ner, jag försvarar inte alltid Rosell, men jag har flera gånger sagt att kritiken mot honom inte alltid är befogad.

Thiago fick visst speltid, men framkom att han ville ha startplats, vilket klubben inte kunde ge DÅ.

En spelare som vill lyckas i klubben visar då tålamod. Det gjorde inte snorvalpen Thiago.
Minns även att Thiago en tid innan han drog sa att hans dröm är att lyckas, inte att han vill lyckas i Barca. Bara där borde man ju ha förstått vilket svin han är..

Thiago är aldrig mer välkommen i Barca.
Annons: