/spanien/barcelona/forum/7196.aspx/spanien/barcelona/forum/7196.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dinho the artist
2013-12-15 22:13
In med Óliver nu.
Barcelona the cameroonians
2013-12-15 22:11
Hur tror ni startelvan kommer se ut i returen mot Cartagena?

Pinto
Montoya, Puyol, Masch, Adriano
Cesc, Song, S. Roberto
Pedro, Neymar/Dongou, Tello

Kan detta vara en trolig elva?

Ska bli väldigt intressant att se om domarförbundet "hinner" sammanträda och besluta om Neymars kort ska upphävas (om nu klubben lämnar in en protest vill säga...)
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 22:09
Snyggt av mittbacken att varken täcka yta eller försöka vinna bollen haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2013-12-15 22:08
Och där kom det, bara köra över Getafe nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2013-12-15 22:06
Luktar 1-0 för Atletico nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-12-15 21:57
Thiago är ett vidrigt svin, hoppas han floppar totalt vart han än spelar.
Förstår inte hur folk här kan sitta och försvara ett sånt as, speciellt inte efter senaste uttalandet om Real....

I det fallet anser jag inte heller att det är ledningens fel, visst kontraktet borde man ha utformat på ett annat sätt, främst gällande den där klausulen.

Men det var det bortskämda aset Thiago som började ställa massa krav, snorvalpen krävde startplats och då petade han knappast varken Xavi eller Iniesta. Idag hade han säkert kunna ta en plats då både Xavi och Iniesta varit formsvaga, så med lite tålamod hade han kunnat ha en framtid i klubben.

Men snorvalpen visade noll tålamod utan skulle ha en startplats direkt, annars blev han inte nöjd. Han fick dessutom spela ganska mycket också under tiden han var här.

Nej fyfan, vill aldrig någonsin se honom mer i Barcelona.
Barcelona Frodo
2013-12-15 21:54
Det är ändå lustigt hur katalansk media svartmålat Pep och Thiago sen de lämnade. Även Valdes blev uthängd som en svikare när han bestämde sig för att lämna. Extremt viktiga kuggstenar i klubben som Pep, Thiago, Oscar Garcia och Valdes väljer att lämna klubben under Rosells ledning. Med hjälp av katalansk media som Rosell styr attackeras nämnda individer istället för Rosell.

Har någon läst någon kritik mot Rosells polare Zubi och Eusebio i katalansk media? Nej, tänkte väl det. Istället läser man om att det inte är så farligt att åka ner en division för Barca B. Detta sagt av någon idiot från den nuvarande ledningen.

Men folk verkar må bättre av att svälja den bullshit Rosells hantlangare i media ger oss där Pep, Thiago, Valdes med flera är ondskefulla svikare som lämnar.
Barcelona Abbe.
2013-12-15 21:34
Diar Shekha

Äh, Thiago är inte skyldig Barça ett jota. När ställde han krav? I en kontraktsförhandling har man naturligtvis önskemål, vilket han hade. Det finns ingen som behandlats på det sätt Thiago behandlades på (säger inte att det var fel behandling) i relation till den talang han var. Han spelade och tränade ständigt med A-laget innan han flyttades upp permanent, men när hans kontrakt förlängdes förblev han en B-lagsspelare. Han flyttades till B-laget så Pep kunde se vad han var gjord av. Thiago klarade det "mentala testet" och blev sedermera en permanent A-lagsspelare.

Som ung nobbade han flertalet stora bud från engelska klubbar för att han ville triumfera i Barça. När Tito sedan gång efter annan inte låter brassespanjoren spela, väljer han istället att flytta för att söka lyckan någon annanstans. Finns inget som helst svek i den flytten.

Att han nu säger att dörren är öppen för Real Madrid ser jag som olyckligt. Men att han är en svikare och att han på något sätt skulle vara skyldig Barça något är bara fel.
Barcelona Dinho the artist
2013-12-15 21:33
Diar shekha
***
Förr eller senare måste du ställa krav. Att Thiago lämnade är en produkt av vår värdelösa ledning och dess inkompetens. Att en klubb som Barcelona inte kan behålla en blivande stjärna (Thiago) är inte något annat än värdelöst. Om han ville ha mer speltid kunde man lånat ut honom. Man borde dessutom sett till att ingen klubb kunde köpa honom för 18m euro.

Sen vet varken du eller jag vad Pep lovat Thiago gällande speltid. Han har väl dock spelat varannan match när han ej varit skadad, eller något liknande.
Barcelona Frodo
2013-12-15 21:29
Diar Shekha

Han startar ju väldigt ofta för Bayern så din liknelse var dålig.
Barcelona Diar Shekha
2013-12-15 21:11
Grattis, nu har även ni Thiago-Anhängare vaknat! Redan när han & hans Far ställde krav på klubben 'dog' han för mig. Att gå från Barca till Bayern för mer speltid är som gå som talang till Real Madrid och hoppas på att bli en stjärna. Som sagt, passar det inte dig -> försvinn! Jag hoppas han ruttnar & aldrig blir en världstjärna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-15 21:11
Orka bry sig om thiago! Om det stämmer att han sa så där så bevisar han bara att han är inget för Barca. Får hoppas på att hans bror inte är likadan för Rafa känns mer sympatiskt av någon anledning haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-12-15 21:11
Grattis, nu har även ni Thiago-Anhängare vaknat! Redan när han & hans Far ställde krav på klubben 'dog' han för mig. Att gå från Barca till Bayern för mer speltid är som gå som talang till Real Madrid och hoppas på att bli en stjärna. Som sagt, passar det inte dig -> försvinn! Jag hoppas han ruttnar & aldrig blir en världstjärna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-12-15 21:07
Gabriel
***
Vad säger han exakt ang. Real? Jag vill så gärna att det inte stämmer. Jag är kär i Thiago som fotbollsspelare.

Valencia har öppnat bra mot madrid förresten!
Barcelona Gabriel
2013-12-15 20:48
Jag var en av de som försvarade Thiago när han valde att lämna för Bayern då jag ansåg att han hade motiv nog för att gå, framför allt med tanke på det bristande förtroendet han verkade ha av vår dåvarande tränare Tito. Men detta finns det inga ursäkter för. Jag har tappat all respekt och den kvarhängda kärlek som ändå fanns kvar för honom. SMUTS! Edit: För er som inte kan spanska så säger han basically att han inte stänger dörren för Barça i framtiden… men inte heller för Real Madrid.
Barcelona fraiXCII
2013-12-15 20:41
Lite nostalgi så här på kvällskvisten. Jag vågar drömma att vårt Barca kommer tillbaks lika starka, om inte starkare! Grande Tata!
Postat via SvenskaFans-appen
BARCA-més que un club
2013-12-15 20:36
@Capitan \(^.^)/:Han kan stanna där för gott, Svikare !!!!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-12-15 20:32
Thiago (Bayern Munich): "I will never rule out a return to Barça, but now I only want to be at Bayern. I don't plan to move." [ser]
Barcelona the cameroonians
2013-12-15 20:01
Dels det, men säkert också för att de verkligen tror det.

De verkar leva kvar i 2008 när Sergio och Pedro tog klivet upp i A-laget från tredjedivisionen. Vad de inte fattar är att det sedan dess ploppat upp klubbar som PSG, Monaco, City m. fl. som inte drar sig för locka talanger med feta kontrakt som Barcelonas lönestruktur inte kan matcha.

Med Rosells förkärlek till att köpa in spelare snarare än att faktiskt satsa vidare på la Masia (ja, det är rätt uppenbart - Song i stället för Bartra...) måste vi behålla fördelen av att ha ett B-lag så nära A-laget när det gäller nivån.

Precis som en del fans verkar inte Rosell och hans medarbetare fatta att det som hände under Pep inte är något som kommer upprepas i parti och minut. Uppenbarligen vill de fortsätta leva i tron på att räkmackan finns kvar under röven, men sanningen kommer snabbt ifatt och den kommer bita dem i samma kroppsdel.

Tur då att de har sina reklampengar så de kan fortsätta köpa in en massa legoknektar som förhoppningsvis håller en hyfsad nivå. Att de sedan sålt klubbens själ och identitet är en annan femma, men efter 2016 bryr de sig inte. Då får någon annan sopa upp skiten och börja om från noll.

Säger det igen - Rosell vete ya!
Barcelona Deulofeu
2013-12-15 19:49
the cameroonians

Snacka om sjukt uttalande jag läste det med vid tillfället och trodde knappt det var sant.

Allt för att skydda Eusebio eller?
Barcelona the cameroonians
2013-12-15 19:42
@Deulofeu:


För en månad sen gick direktören för ungdomsfotbollen (Mestre) ut och sa att det inte "är något dramatiskt med att B-laget trillar ur" så det viktigaste är att forma och utveckla spelare.

Problemet är bara att vi kommer tappa ungdomarna om de inte får spela på en så hög nivå som möjligt. Tror inte Adama och Samper är sugna på att harva i Segunda B hur bra de än presterar där. Visserligen finns så klart möjligheter till utlåning, men det gör att klubben tappar förmågan att själv utveckla och använda dem som man planerat.

nej, i dagens fotboll med allt mer oljepengar inblandat är det vitalt för Barcelona att B-laget spelar så högt upp som möjligt så att man kan föra en konstant dialog med spelarna och studera dem på nära håll.
Barcelona Diar Shekha
2013-12-15 19:40
@barcastuff: Puyol will in coming months decide if he'll leave at the end of the season. Could retire or move to another league, like Qatar or USA. [md] Någon som vet något mer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-12-15 19:40
Bartra är en av de mest eleganta mittbackarna jag sett å¨år och dag visst han är lite klen men det kommer.

Han har ju knappt spelat för oss men när han gör det denna säsongen ser det riktigt bra ut han är ju som en plan b på planen jämför hans driv framåt med bollen mot tex vår nummer 9 Fabregas...

Med tanke på vad både Puyol och Pique har uttalat sig om honom borde han ju vara hyfsad då de båda tränar med honom varje dag.
Barcelona Barcadinho.
2013-12-15 19:25
Jag tror fullständigt på Bartra. Han har tappat markeringen igår vid målet och passade helt galet ett par gånger, men ändå så tror jag på honom. Bartra för mig är det närmaste vi kan komma till en Puyol kopia. Han spelar inte så aggressivt än men det beror på att han saknar 100 procent självförtroende. Det kommer.
Hans rusher framåt visar bra teknik och huvudspelet är bra.
Och han har ett stort hjärta och är kämpig - precis som Puyi.
Bartra o Pique - en kombination lik Puyi o Pique.
Men ger dem lite tid.
Tata - Ge Bartra en rejäl chans innan man drar slutsatser hit i dit.

Vi behöver också komma ihåg att många andra mittbackspar i andra klubbar har ofta två def mittfältare framför sig. De får alltså bättre stöd, därmed mindre risk att de gör bort sig.
Barcelona Neymessi
2013-12-15 19:22
Jag undrar om ett samarbete mellan Ronaldo och Suarez skulle fungera....
Barcelona CampBarca
2013-12-15 19:19
Hoppas inte Suarez som uttalad Barca fan går till Real Madrid. Han tillskillnad från Benzema är ettrig, springer sönder en backlinje på egen hand o klass avslutare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-12-15 19:17
Tycker det just nu är fullt befogat att nämna Suarez som världens bästa spelare. Han är mer en spelande virtuos, som Messi, än en sprintande ensidig skittråkig Ronaldo.
Barcelona Neymessi
2013-12-15 19:14
Suarez är grym. Skulle säga att han är världens bästa spelare just nu. Finns det någon som känns farligare...? Hoppas verkligen inte att RM sätter klorna i honom. E: Överallt snackas det om att Suarez är världens bästa för tillfället.Ronaldo who? :) Han har gjort lika många mål som CR nu men har spelat 6 matcher mindre och lägger inte alla straffar.
Barcelona Baronen
2013-12-15 19:13
Exakt. Han är helt överjävlig.Till skillnad från Ronaldo är Suarez komplett. Måste vara den värsta tänkbara spelaren att möta. Aggressiv, teknisk, genialisk och en unik vilja. Vilken spelare.
Barcelona Deulofeu
2013-12-15 19:11
Suarez i Madrid är bara en tidsfråga han krossar pl och gör vad han vill.

Han kan tom skjuta Liverpool till topp 4.
Annons: