/spanien/barcelona/forum/7192.aspx/spanien/barcelona/forum/7192.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 14:38
Det är inte vad det än gång var eller vad säger ni om följande officiella statistikfaktum.

FC Barcelona slog inte mindre än 112 felpassningar i går borta mot Bilbao. Det vill säga att helt otroliga 18 % av våra passningar gick till fel adress.

Det ryktas om att några cadetter ska vara med på morgondans träning. Någon som har mer om det möjligen.?
Barcelona AndreD
2013-12-02 14:27
Definition of insanity, doing the same fucking thing over and over again expecting things to change. Tata måste helt ärligt skärpa sig. Grow some fucking balls och VÅGA BÄNKA SPELARE
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2013-12-02 14:08
Asså sätter man Fabregas som anfallare då är ju det något som inte stämmer. Barca kunde kört så här igår.
Tello Neymar Alexis.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 13:08
Barca King - Messi i hjärtat.

Ditt inlägg illustrerar väldigt mycket av hur det nu tyvärr inte alls fungerar i vår klubb.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 13:03
Redan nu kommer frågan inför både vinterfönster och sommarfönstret. Hur mycket dragningskraft har FC Barcelona. Vi betalar förhållandevis låga löner och vi redovisar ett allt sämre spel och stämningen i gruppen måste vara på sin absoluta botten........Det är allt fler som lämnar på eget initiativ det började med Rafael Marquez fortsatte med Touré Yaya och fortsätter i dag med Alcantara som lämnade och nu drar Valdes......Montoya uppges vara nära en flytt och Sanabria är riktigt nära AS Roma av alla klubbar på jorden........Gör Rosell och Golfbollen inget nu så är det snart RIKTIGT FÖRSENT.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 12:59
Jag har laddat upp en bild som illustrerar Cesc prestation väl som mittfältare och falsk 9a. Ta en titt för er själva. Måste säga att vår Thiago kunde vara tuff på mittfältet och trycka till spelare. Han var en grym huvudspelare vilket Cesc också är, båda är gryma avslutare också. Fan att han lämna :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-12-02 12:50
Lie sporadiska punkter om den senaste perioden.

Tatas byten båda igår och mot Ajax gav mig huvudvärk. Förstår inte hur han tänkte, även om jag förstår att det var rent tomt med tunga ess på bänken. Men det var samma sak med Pep förut. Jag hängde inte alltid med hur att matchade.

Lite trögt i huvud hos ledningen att inte kunna förutse situationen i mittfältet. Xavi är till ålder, Iniesta verkar vara mindre motiverad (tror jag) och han är inte heller så ung. Det var slarvigt att släppa Thiago – vi hade framtidsersättaren i våra händer.
Tata hänvisas dessutom han med precis som Pep, med att våga leta till hundra på Cesc i mittfältet.
Cesc är fortfarande ett plåster som ska tejpas där det fattas.
Och jag är rädd att vi är snart på väg att förlora ”den förlorande sonen” spelmässigt. Det har ju gott för många år med att matcha grabben på fel sätt. Det kommer att bli för sent till slut. En till stor tabbe av tränarstaben i så fall.

Valdes vill inte förlänga kontraktet med anledning av att han vill prova på något nytt – respekterar hans beslut. Men jag har en känsla av att det sprider sig i huvud på flera andra spelare. De verkar också vara sugna på ett miljöbyte med tanke på hur de presterar. Sånt snack i omklädningsrummet är aldrig bra hor som helst. Dvs spelare som vägrar fortsätta. De sprider negativa vibrationer. Nästan lika bra att byta ut en sån spelare mot en annan mer motiverad så snart som möjligt. Ter Stegen skulle komma tidigare.

Pep, Xavi, Inietsa, klubben m fl bör tacka dag och natt för att de har varit runt Messi. Deras fotbolls historia under de senaste åren skulle se annorlunda ut utan honom.

Finns mer och säga, men det räcker, ska fortsätta jobba nu.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 12:42
Det här vill jag se i Barca framöver. 1. Att endast de bästa talangerna som Deulo och Samper ska tillåtas en uppflyttning i A laget. Jag vill inte se spelare som inte duger i slut ändan ställa krav på klubben utan att bidra med något när man väl behöver de. 2. Tuffare konkurrens i laget, inte sälja av våra "Young Guns" för att behaga våra äldre förmågor. De ungblodiga vill visa sig och sätta sin avtryck så låt de innan dem ser att gräset är grönare på andra sida bäcken. De äldre kommer stanna i klubben oavsett vad. 3. En spelare ska respekteras efter sin kvalité. Naymar, Messi och Cesc ska ta hand om fasta situationer. De är bäst på det och ska sköta det. Vad är det Xavi försöker göra? Utöka sin skott statistik eller sina 3 mål per säsong? Låt Neymar ta straffarna, han behöver mer än vår duo och för självkänslan och självförtroendet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 12:26
Jag tycker Alexis va suverän igår. När han fick bollen dribbla han och håll i bollen på ett sätt som en spelare med självförtroende kan bara göra. Men han tar fortfarande lite fel beslut. I en skedde av matchen kom han fri på 10 meters yta. Jag trodde att han skulle vika in mot straffområdet och hota mer centralt. Han slår en inlägg på en markerad Neymar. Man blir så frustrerad för att hela laget tar fel beslut. I början av säsongen, vann vi utan att imponera. Vi befann oss i limbo. Antingen skulle det tippa över till en utomordentligt form eller en katastrofalt dåligt spel som vi lever nu med. Problemet är inte förnyelsebar tillskott vi har trots allt köpt Alexis, Cesc, Neymar, Alba och några La Masia spelare på uppgång. De här herrarna är hungriga men navet i laget Xavi har tappat en del, det kan ingen bortse från. Iniesta behöver få sin kontrakt klart för att hans fokus ligger inte på planen. Det behövs en mittfältare som petar Xavi och Andres men oj! Vi sålde thiago och spelar Cesc som en vilsen höna som falsk 9a för att behaga våra 2 legendarer istället för att sätta eld i röven på de. Thiago och fabregas hade varit vår framtid och på sikt speciellt den här säsongen petat våra gubbar till bänken. För att få sig en funderare. Jag tror inte att skillnaden av att Messi saknas är så stort. I Messis frånvaro förra säsongen mördade vi alla lag som ställde sig framför oss i ligan. Cesc och Alexis samarbete centralt var helt sinnessjukt. Alla lovordade de. Ingen vågar att ta tag i de uppenbara problemen i Barca. Cesc som Falsk 9a är obligatoriskt. Tyvärr och glöm konkurrens i mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 12:21
INSTAGRAM och gulligull via FACEBOOK sätter ner konditionen ORDENTLIGT.
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 12:18
Träningsledigt? Om något så behöver dom träna så ofta som möjligt! Det är ju tydligt att grabbarna inte har kondition alls!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 12:13
Efter gårdagens bragdinsats borta på nya San Mames.

Har FC Barcelona i dag träningsledigt.

Fler än mig som tycker det är ett hånfullt besked.

Gerardo Martino borde ta med några gubbs på en straffkommendering över de Pyreneiska bergen och tillbaka.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 12:06
Det är ju uppenbart så att vi inte ska ha någon konkurrens. Därför ser det ut som det gör. Sandro Rosell, Andoni ""golfbollen"" Zubizarreta och Xavier Hernandez tycks tro att allt bara löser sig och fortsätter som vanligt med titlar och titlar. Våra heliga kor blir bara äldre och äldre och långsammare och långsammare samt bekvämare och bekvämare. När du inte har orsak till oro så förslappas du och tar allt för givet. När sedan ryggdunkarna fortsätter och uttalanden i pressen från lagkompisar ger dig beröm för ännu en grisdålig insats då sover du tryggt. Det är uppenbart att många tyvärr lever i ryggdunkarnas och kompisarnas värd. Många i vår organisation och i laget behöver inte ryggdunkar de behöver stå i FRYSSKÅPET över ett par matcher och inse verkligheten. FC Barcelona är en ärorik klubb med en lika gyllene som bitvis tragisk historia. Det som utspelar sig inför våra ögon nu grundar sig naturligtvis på en synnerligen inkompetent ledning. De så Neymar Jr och sedan var allt guld och gröna skogar. Att backsituationen var gråtfärdig och mittfältet under rivning det såg inte dessa odugliga inkompetenta nollor. Nu står vi här med verkligheten. Inget om om Neymar Jr men lite pengar på mittbackar och mittfältare dels naturligtvis för att de behövs men också för att väcka Xavi, Iniesta, Pique, Mascherano, Andoni, Sandro ur den eviga sömnen.
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 11:55
Rey del Blaugrana de Barcelona (Barcelona) Det roliga är ändå att vi inte kan ha konkurrens över huvud taget eftersom alla spelare förväntar sig en startplats, oavsett hur dom presterar. Det gäller inte bara startspelarna, det gäller dom vi köper in som avbytare också. Kolla Bayern, dom har klasspelare överallt!! Dom har sjukt bred trupp och ändå är det ingen som gråter! Hade vi haft deras trupp så hade hälften hotat att lämna redan nu. Resultaten har oftast varit mycket mer imponerande än våra insatser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 11:46
Detta är ingen formsvacka på något sätt. Vi har spelare som i stort match efter match visar att de är inte bättre än så här. Tyvärr måste vi konstatera att det gäller alla lagdelar och flera olika spelare i respektive lagdel. Vi vet alla vilka dessa är och vi är nog i stort överens om vad som behövs göras. Min uppfattning är att konkurrens ger resultat du måste och då skriver jag med betoning på måste vara utsatt för konkurrens för att hålla dig alert och för att den/de som bestämmer ser vad som sker i konkurrenssituationen. Nu har vi lirare som ursäkta men tamefan lallar runt på planen i våra ärorika tröjor. Formsvacka så fan heller vi är på många platser och som lag inte bättre än så här. Gerardo Martino står i dag i stormens öga och får med all rätt latrin efter latrin kastad både på sig och över sig. Jag tycker hans laguttagning i går var ett ursäkta mig men den var i mina ögon ett stort skämt.

Vidare undrar jag över nyhetsvärdet i att Olof Mellberg är bättre än Gerard Pique. Vidare är Mellberg inte bara bättre han har enorm attityd och vilja att hjälpa laget. Inte som Gerard Pique lalla runt på gräset sedan rusa in på muggen och skicka gulligullgull på INSTAGRAM.

Fortsatt högaktligen förbannad på gårdagen karambolage på nya San Mames.
Barcelona -SAMI-
2013-12-02 11:11
Vad fan har hänt med Pique?? Det är ju helt SJUKT!!
Olof Mellberg är för fan bättre.

Barcelona LeoMessi
2013-12-02 11:09
Måste bara säga att jag älskar hur Busquets fintar bort spelare helt stillastående! Man är aldrig orolig för att han ska slå bort en passning, oavsett om situation är väldigt rörig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2013-12-02 11:02
Busquets är den enda Barca spelare som kan gå med huvudet högt, resten bör ta en riktig funderare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-12-02 10:37
Visst ser även jag stora problem med dagens lag och känner en viss oro för lagets framtid, men det här forumet har verkligen spårat ur i medlemmarnas inbördes tävlan att ösa skit på den egna klubben. Har läst här dagligen i 10 år, men har likt många andra (bara att kolla de rekordlåga inläggstalen) tröttnat totalt på den låga nivån. Efter omständigheterna tyckte jag att laget gjorde en helt ok första halva igår, men när man kollade in här satt 90% och försökte överträffa varandra i förolämpningar mot laget man påstår sig stötta. Hur det såg ut efter den andra mediokra halvleken kan jag inte ens föreställa mig. Jag har fortfarande inte riktigt förstått åt vilket håll Tata vill styra laget och hur det kommer att lyckas, men det är alldeles för tidigt att såga honom som många gör. Tänk på att han bara varit i klubben i 100 dagar och under den tiden bara haft 13 dagar då en samlad trupp kunnat haft verkliga träningar. Med sådana förutsättningar spelar det ingen roll om vi så haft både Cruijff, Pep och Gud själv på bänken, det går inte att vänta sig några större smärtfria förändringar på så kort tid utan att det uppstår problem. Nu går laget in i ett lugnare skede med två mindre betydelsefulla matcher där man har mer tid att fokusera på fysisk återhämtning och taktisk drillning. Låt oss hoppas att laget använder breaket på bästa sätt och hittar tillbaka till de positiva intentioner som ändå funnits tidigare under säsongen. Inget blir bättre av att sitta på Les Rambles och skrika ut domedagsprofetior om klubbens omedelbara undergång, samtidigt som man ligger etta i tabellen!
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 10:28
Märks att Alba är saknad. Han är en riktig injektion i anfallsspelet, och så som vi spelar nu så behöver en riktig grym offensiv vänsterback då våra mittfältare har slutat hota offensivt. Vet att många härinne har tyckt att Adriano är bättre men min åsikt har hela tiden varit att Alba faktist är ganska mycket bättre än honom. Sen att Albas beteende kan vara beklagligt stundals är synd. Men när fick Adriano sist ett skott på mål? Hur ofta överlappar han och slår in låga krossbollar i motståndarens straffområde?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 10:24
knoxxx (Barcelona) Visst har det klagats mycket härinne och jag erkänner att jag också har klagat. Men när vårt älskade Barca har typ spelat 3 bra matcher i ligan och spelat är långt ifrån underhållande så blir man självklart trött på det. Minns inte sist jag såg en match och tänkte för mig själv "Shit vad bra vi spelade idag". Vi är såpass långt in på säsongen att vi ska ha ett ordentligt spel och det har vi inte haft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
2013-12-02 10:11
Det är skrämmande hur mycket medgångsfans det finns här inne. Så fort Barcelona torskar en match ska det köpas spelare för en miljard. Vi måste väl ändå komma ihåg att vi INTE heter Real Madrid, och att vi FAKTISKT mötte ett starkt Bilbao på bortaplan.

Fan, slappna av lite. Visst går det lite knackigt i spelet just nu, men är det så konstigt egentligen?

Vi har världens bästa spelare borta, säsongens hittills bästa målvakt borta, våra två ordinarie ytterbackar (som betyder extremt mycket för vårt spel) borta. Vi har en ny tränare som har mycket att jobba på första säsongen och en yngling till nyförvärv som får axla självaste Messis roll...

Barcelona är ett fortbollslag, vilket betyder att ibland går det bra, och ibland går det dåligt.
Barcelona Baronen
2013-12-02 10:05
Har svårt att se hur vi ska förändra denna trend mitt i jäktande säsong. Är spelarna viljelösa och saknar ork, vad ska man då göra?

Vi är i akut behov av nytt blod. En mittback och en mittfältare som kan peta Xavi/Iniesta för att egga dem till bättre spel.

En vitamininjektion, helt utan Barca-DNA.
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 09:59
Barca Barca (Barcelona) Kan inte göra annat än att hålla med dig! Xavi och iniesta får täcka ytor mycket mer nu än dom fick göra tidigare. Kanske är därför dom, speciellt iniesta, inte har samma inverkan på spelet. Dom får inte lika mycket boll. Dom får jaga boll istället. Det är jobbigt att se oss långa perioder utan boll, det gör ont! Detta med kontringar förstår jag, att han vill att vi ska bli bättre på det. Det Tata kan göra är att hålla fast vid vår tiki taka och sen träna på att ställa om snabbare när vi vinner boll. För det vi gör nu är att vi låter motståndaren ha boll för att sedan ställa om. Vi ska ha boll och förlorar vi den så är det då vi ska kunna ställa om blixtsnabbt när vi har erövrat bollen. Jag ser oss som ett defensivt lag som utövar posessionfotboll, vi har 65 % i bollinnehav och ändå kör vi kontringsspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2013-12-02 09:38
Jag är enormt besviken på hur klubben sköts från änden, alltså rötterna, styrelsen. Har Rosell o Co någon som helst aning om vem denne Tata är ? jag vill inte såga Tata totalt, men vill peka lite på viktiga detaljer som jag har märkt sen säsongen börjat. Det är absolut INGEN slump att Iniesta och Xavi underpresterar så enormt som dom har gjort, den fotbollen tata försöker implantera i laget är inte den fotbollen våran nav, Iniesta, Xavi och Iniesta inte klarar av. Iniesta och Xavi är inte dom spelarna som ska ligga på egen planhalva och täcka ytor till att sen slå en passning på 40 meter upp till anfallarna med risk att bollen inte går fram och då får dom jaga bollen ännu en gång, deras fysik klara inte av det. Xavi och Iniesta ska få motståndarna att jaga boll, dom ska få motståndarna att ligga på sin egen planhalva och springa efter bollen tills dom styper, tills dom ger upp, Xavi och Iniesta vill i lugn och ro bygga upp anfallen genom att äta sig in på motståndarnas planhalva, den här 40 meters bollen som ska slås till en Cesc som är segare än självaste Arizmendi gör absolut ingen nytta. Vad vi än gör och hur rakare vi än ska spela, vi är inget lag som spelar fotboll som Real Madrid, Dortmund eller Chelsea, vi är barcelona och stolt klubb där vi vill först och främst vinna bollinnehavet innan vi har vunnit matchen punkt slut så är det bara, det är en skam för klubben att vi gång på gång, match efter match ser laget ligga på egen planhalva och täcka ytor, jag får ont i magen, är det verkligen det barca jag föll för ? Det laget som varje match hade mest boll vare sig hur det gick i matchen, är det verkligen det barca som jag älskar att titta på och veta att här kommer motståndarna parkera bussen för dom är pissrädda för vårat spel, tyvärr, tata du får oss att se ut som ett defensivt kontrande argentisk lag vilket är helt oacceptabelt för mig. Att stänga ut Neymar på en kant och tro att allt löser sig, är inte heller en lösning. Tata har aboslut ingen aning om hur han ska använda våran nya guldpojke, Neymar ska ta plats när Messi inte finns till hands, det är drf han värvades, för att avlasta Messi inte för att se ut som Sanchez eller Pedro/Tello fastklistrad på kanten. En annan sak som ställer mig lite skeptisk till Maritno, har han gjort någon liten ändring sen Tito/Roura lämnade sitt pick och pack ? Samma gamla vanliga uppställning, Cesc som falsk 9 där han inte ska spela eller trivs att spela, Mascherano som falsk mittback där han inte ska spela, Mascherano ska vara en defensiv mittfältare, inte konstigt att mannen står fel i position gång på gång på gång, att han sen att har svajjig seg, slö och i ärlighetens namn en värdelös Pique som partner gör det inte mycket bättre. Missförstå mig inte nu, det är inte så att jag hojtar om att sparka Tata nu, men det är bara en tankeställare hur jag har sett på problemet sista tiden. Men åker man till amsterdam arena och möter ett skadedrabbat Ajax och blir totalt utspelade, då är det problem.

En annan viktig detalj, vi har fått storhets vansinig ala real madrid i mitten av 2000 talet. Då dom på allvar trodde att Raul Bravo, Pavon och Mejia var framtida mittbackar i Real madrid. Vi är i precis samma onda cirkel, Montoya, herregud killen, du är inte en spelare för barca och martino min vänn, Montoya är inte en spelare för en klubb av barca kaliber. Jag kan inte acceptera att vi i en åttondelsfinal(för tyvärr det tar stopp där iår) möjligen möta Dortmund med en spelare som Montoya som högerback och Pique som mittback tillsammans med Mascherano eller istället kanske en gammal, match otränad Puyol, oj oj oj, vi hade blivit så uppätna både på mittfältet där Xavi och Iniesta tydligen ska täcka ytor nu förtiden till mittbackar som inte ska spela mittbackar, dortumund hade sprungit och kontrat skiten ur hela laget.

Minns när Pep tog över laget 2008, jag var så säker på att det här kommer gå så bra, trots att vi förlorade första liga matchen mot nykomlingarna Numacia(?) och kryssade mot Racing santander på hemmplan omgången efter, så visste jag att den kommer vända när som helst. För jag såg redan på försäsongsmatcherna hur pep redan då hade börjat influera laget och resten vet ni. Jag ser ingen skillnad från förgående säsong med Tata, lite orättvisst mot Tata att jämnföras med Pep. Men jag har svårt att se hur vi ska klara oss den här säsongen. CL är ingen jag räknar med längre och jag är överlycklig ifall vi tar ligan iår, det är inte bara Real madrid som fightas med oss det är Atl Madrid som verkar på allvar fightas nu.

Det är bara en ren åsikt jag har, inget som betyder att det faktum är så. Hoppas ni förstår mig.

En sista grej, Messi du e fan i mig saknad.
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 09:36
En uppfattning jag har fått är att när dyra värvningar kommer till Barca så imponerar dom ofta spelmässigt medan deras målskytte blir obefintligt. I real så imponerar dom inte alltid spelmässigt men dom pumpar in mål ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-12-02 08:46
Var bara lite nyfiken på när Neymar blev så dålig avslutare.
Jag svär att en halkande Alexis(När han missade allt och allt) hade satt in alla chanser han har fått det här året i Barca's tröja. Jag kom på en sak till och det är att Neymar får all uppmärksamhet på sig när det inte finns en annan bra spelare i den offensiva delen. (Det är inte så att vi har på planen Eto, Henry och Messi.

När vi möter lag nu så lägger de all fokus på att neutralisera bara Neymar. De behöver inte oroa sig om Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis och Fabregas som missbrukas på planen.

Den enda jag tycker synd om i laget just nu är Busquets. Killen gör 4 mans jobb.. Är det någon vi borde vara rädd om att förlora efter när vi har tappat Abidal, Thiago, Valdes, den där talangen Sanaberia (eller va han heter) så är Busquets. Han utan tvekan den spelare som håller högsta nivå varje match.. Det skulle inte förvåna mig om Pep kom och knackade på dörren för att ta spelare från den sjunkande båten..

Jeffson
2013-12-02 08:21
Det stora problem laget har på planen tycekr jag är den bristande energin på mittfältet. Det smärtar att säga eftersom Xavi och Iniesta är två legender i klubben men dom är fan riktigt usla när vi inte har bollen. I dagens Barcelona kan motståndarna bara promenera igenom vårt mittfält som ingenting. Har man kommit förbi Alexis och Neymars press med en passning eller två så kan man enkelt jogga in på en go yta och slå ut bollen bakom en av våra yrrerbackar som nöstan är uppe vid offensivt straffområde vilket gör att Pique måste lunka ut för att försöka täcka inlägg och kvar har vi Mascherano i nickduell.

Klart jag överdriver, men allt för ofta så har det sett ut ungefär så. Hade då Iniesta och Xavi gjort vad dom gjorde för 2 år sedan så hade det sett betydligt bättre ut. Idag blir vi fan ofta överkörda på mittfältet, vilket aldrig hände förut.

In med ENERGI på mitten, har vi det inte i klubben så får vi köpa in det. Något måste hända.
Barcelona påfågeln
2013-12-02 03:48
Få chanser? Jag såg en böljande match med chanser åt båda håll. För den neutrala supportern säkert rolig. Tyvärr lyckades inte Barca dominera och lugna ner spelet så att man kontrollerade det, vilket såklart beror på vissa saknade spelare, främst Messi och Alves, båda viktiga för flytet i spelet, Messi hade förmodligen avgjort också. Barca spelar betydligt bättre än mot Ajax iaf. Och även om det var Athletics första vinst mot Barca på ett tag så har Athletic borta alltid varit en svår match för alla lag. Förlorade inte Man U 3-0 där för två säsongen sen? Dessutom har Athletic inte förlorat mot något lag på nya San Mames. Att som supporter kräva vinst i exakt varje match är orealistiskt. Försvinner någon supporter på en sån här förlust så kan de dra. Fort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-12-02 03:21
påfågeln:

Faktum är att Barca inte förlorat en enda match mot Athletic på 20 omgångar ... tills denna omgång. Och på vilket sätt man förlorar. Athletic spelade ingen drömfotboll men vi spelade ännu mer fantasilöst. Det här blev en match med väldigt få chanser där inställningen skulle avgöra vem som skulle och när det kom till inställning var vi som bortblåsta. Helt fantasilösa. Ingen som tar ansvar eller leder. De var klumpiga men vi var klumpigare. De hade cojones, det hade inte vi. Behöver något mer sägas? De förtjänar all kritik de får eftersom att vi supportrar har tillräckligt med självinsikt och kunskap om att prestationer av denna rang inte räcker till för att vinna titlar.
Annons: