/spanien/barcelona/forum/7191.aspx/spanien/barcelona/forum/7191.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Ronaldinho the original
2013-12-06 18:03
Hahaha grupp E är den lättaste gruppen, önska att Sverige vore med :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-12-06 18:00
Exotisk grupp, A.
Barcelona Baronen
2013-12-06 17:58
Argentina, Nigeria i samma grupp. Lagerbäck fick sist äran att möta Messi.
Ronaldinho the original
2013-12-06 17:58
Juste, hoppas han får bra med i VM truppen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-12-06 17:58
@Ronaldinho the original:


Glöm inte Dongou!
Ronaldinho the original
2013-12-06 17:57
Neymar, Alves mot Song och Etoo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-12-06 17:56
Spanien mot Chile , Alexis show månne :P?
Barcelona Baronen
2013-12-06 17:53
Första gången jag hört Hussfelt säga något gott om Messi. Tack.
Ronaldinho the original
2013-12-06 17:07
Mes Que Un Club ! 3 (Barcelona) Och sen så tippar du på att Barcelona ska förlora idag. Snälla håll dig utanför Rambles.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-06 17:04
Haha och vem är du om jag får fråga? Ditt första inlägg och du säger att Real kommer äta oss och att vår fotboll inte funkar längre. Det luktar Smuts tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-12-06 16:56
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Han får gärna vara en gottegris/gurkätare/ vad mig anbelangar, det förändrar knappast det han säger stämmer eller inte. Jag refererade även två andra källor som du blundade för och det visar att du inte är intresserad av att riskera att behöva revidera din tillrättalagda bild av Sydafrika och Mandela...

-----

Ska bli en riktigt trevlig lottning att se framemot.
Mes Que Un Club ! 3
2013-12-06 16:46
Bra trollat, kolla nu när jag svingar min stav och får dig att försvinna i 24 timmar...
//MOD
Ronaldinho the original
2013-12-06 15:58
Júnior. (Barcelona) Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2013-12-06 15:57
Ronaldinho the original

17:00 på TV4.
Ronaldinho the original
2013-12-06 15:55
Juste, vilken tid är lottningen och vilken kanal visar den???
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-06 15:52
Om man gör en dålig/fel tajmat tackling så blir det gult men om man filmar så borde man få några minuters avstängning. Tackling hör till fotboll men inte filmning. Det är som fusk, tänk om du har gul kort i matchminuten 30 och matchen står 1-1, sen så filmar din motståndare och du blir utvisad. Faaan vad ursinnig jag skulle bli. Det skulle också vara bra att straffa dom i efterhand, dvs efter matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-12-06 15:49
Äkta culé

Tycker jag har diskuterat tillräckligt, in på Flashback och bygg upp ditt hat ytterligare du! Jämför en KKK ledare med en erkänd hjälte, av de allra största människorättsaktivister som existerat.

Du har inte ens en aning om vilka Boerna är, i videon presenteras de som "vanliga bönder".

Jag arbetar dagligen mot rasism på olika sätt, även på nätet, och kan peka ut en icke påläst internetfascist utan att behöva anstränga mig.

Mitt förslag till dig, läs läs läs, utbilda dig. För Guds skull, du visste inte ens att du visade mig en video som är gjord av en av världens största rasister. Han är en av världens mest kända rasister och du sväljer hans propaganda. Fy fan! Utbilda dig!

Nu går jag vidare, vm lottning på gång snart!
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 15:37
Ronaldinho the original (Barcelona) Det låter som en vettig idé det där:P dom får välja mellan gult eller 10 min utvisning, vid andra företeelsen så åker dom ut. Fast jag vill inte ändra så mycket, vill inte att det blir som hockey
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-06 15:25
Jag tycker att alla som filmar ska få 10 minuter straff. Då skulle man vem som har bollar att filma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 14:42
B-Guden (Barcelona) Precis och dom gånger domarna i Spanien ger gult kort för filmning så brukar det vara en solklar bensax i straffområdet. Det hade blivit ett jäkla liv, det hade varit fler avbrott än vanligt och fler filmningar än vanligt. Sen får vi inte glömma att vi har domare i Spanien som snittar 11 gula per match
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-12-06 14:36
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Egentligen så ville jag ta det hela med PM med dig efter att en annan användare påpekade hur ramarna var inom Ramblan, men nu när du har tagit det första steget så ser jag inget som håller mig tillbaka från att besvara ditt inlägg även här... ----- Du kan inte motbevisa det han förmedlar genom ett taffligt försök till karaktärsassassination. Om det han säger stämmer så spelar det ingen roll vad han gjorde för 40 år sedan eller vad han har för åsikter i övrigt. Det är upp till var och en att kolla upp om det han säger är sant. I just DEN HÄR frågan så har han rätt i sak vare sig man vill eller ej.. Finns gott om material att läsa om förhållanden i Sydafrika samt folkmordet på Boerna.. http://www.genocidewatch.org/images/Countries_at_Risk_Report_2012.pdf http://www.digitaljournal.com/article/267463 -- Hört talats om uttrycket "man ska inte kasta sten i glashuset" när jag ändå är igång? Syftar naturligtvis på ditt förra inlägg... Vilka hagiografier om den avlidne terroristen/rasisten föredrar du? Jag ber dig specificera vad "vissa beslut" innebär i fallet Mandela. Och försök nu att hålla dig till sakargument istället för att påbörja med personpåhopp igen. Hur du besvarar mitt brev så är det helt och hållet upp till dig. Har ändrat kring den inställningen själv så... J
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-12-06 14:13
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Jag hade tänkt att svara på dig igår men glömde bort det totalt.
Jag har ingen som helst tvivel på att Vertonghen skulle kunna leda vårat försvar med bravur, han är en ledare det har han visat med Ajax där han var kapten och är även vice kapten för landslaget trots sin ringa ålder är han en naturlig ledare. Det finns en anledning till varför Frank de boer rekomenderade honom för oss, det var inte bara hans mångsidighet utan ledar egenskaper, är det något Frank vet är det hur man bossar ett försvar.

Ledningen gjorde bort sig, men dem har möjligheten att återställa det hela genom att gå efter honom så snabbt som möjligt då Tottenham som det ser ut nu kommer missa CL.

Inget ont om Macherano, han gör vissa saker bra andra mindre bra men gör man grova misstag som han forsätter att göra i kritiska lägen tyder det på att han inte har något att göra på den positionen. Men det är inte hans fel utan vår ledning som inte tagit itur med problemen vi har på försvars sidan.

Bartra har varit den jämnaste backen, visst har han inte lirat lika mycket som övriga men dem gångerna han spelat har han fan överträffat sina kollegor. Den enda som får dispans i detta är Puyol som spelar halvskadad.

Dröm scenario under januari värvning 1 Stegen
(får tid att acklimisera sig och lära sig utav Valdes

Värvning 2 Vertonghen(hjälper till att stabilisera försvaret
Barcelona FCB_Messi
2013-12-06 14:10
Monaco vill ha 95M euro från Chelsea för falcao . Är det ett skämt eller ? Han är inte ens värd 30M i mina ögon . Och Madrid vill ha suarez för 54M. Falcao 95M - suarez 54M ? Borde vara tvärtom .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-12-06 13:53
@LeoMessi:


För domaren ger sällan gult kort för filmning så länge den inte är solklar, dvs ingen nudda ens, tänk dig då om dom nya reglarna införs så skulle spelare vid varje kontakt flyga ner i marken som om dom blivit påkörd av en lastbil
Barcelona Gabriel
2013-12-06 13:47
Byta gult kort mot en kort utvisning? Det här är fotboll, inte ishockey. Inget jävla powerplay i världens finaste sport.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-12-06 13:44
Äkta culé Nu har jag fått en youtube video på pm som heter white genocide in South Africa. Mandela är med i en liten del av videon när han står med 1 människa som inte anses vara bra att stå med. Men jag sa ju att du ska ha större perspektiv eller hur? Att vara kritisk tänkande! Till att börja med så har han stått med amerikanska och andra presidenter och ledare som har mer blod än någon annan på händerna, men allt har sitt syfte, eller hur? Du har nämligen ingen aning om mannen som presenterar videon och ger oss all "fakta". Dr. David Duke! En republikan, en gammal ledare inom KKK, en av de mest extrema av de högerextrema i USA. Han förnekar förintelsen osv. Citat: "Varje arier bör lära sig att hantera en dator, koppla upp sig mot Internet, och använda den för att sprida sanningen och väcka vårt folk. Internetkunskaper är lika viktiga i vår kamp som kunskapen om att hantera ett svärd var under medeltiden, eller ett flintlåsgevär under den amerikanska revolutionen." – Källa: David Dukes självbiografi My Awakening (Mitt Uppvaknande). Väl, Dr. Duke lurade dig iaf hördu! Jag är så trött på flashbacksnördar som sväljer allt utan att tänka efter en gång, kanske två! Anser du att en sån rasist har rätt till att ens uttala sig om Mandelas kamp? Så, börja läs på! Inte flashback. Läs annat, kan ge dig tips. Vet att det här är off topic, och att Äkta culé gärna ville ha diskussionen på pm, men det här är viktigt!
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 13:10
Canaletes (Barcelona) Jag tror att anledningen till att fler skulle filma är för att att ser skulle ge en omedelbar effekt om domaren går på det, dvs att han får motståndaren utvisad under en kort tid. Lag som söker ett kvitteringsmål kanske faller lätt i en duell och försöker få motståndaren utvisad eller lag som försvarar en ledning skulle också kunna försöka filma ut en motståndare. Behöver ju inte nödvändigtvis bli så, men det kan bli så:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 13:10
Canaletes (Barcelona) Jag tror att anledningen till att fler skulle filma är för att att ser skulle ge en omedelbar effekt om domaren går på det, dvs att han får motståndaren utvisad under en kort tid. Lag som söker ett kvitteringsmål kanske faller lätt i en duell och försöker få motståndaren utvisad eller lag som försvarar en ledning skulle också kunna försöka filma ut en motståndare. Behöver ju inte nödvändigtvis bli så, men det kan bli så:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-12-06 12:57
Vet inte om jag är retard eller ej. Men varför skulle filmningarna öka? Varför skulle en spelare riskera bestraffning på 10-15 min för att filma?
Barcelona el Flaco
2013-12-06 12:57
Känns som att både UEFA och FIFA borde istället införa regler gällande hur gräsmattorna borde sköttas och se ut för att undvika att spela fotboll på en potatisåker, som vi gjorde mot Chelsea på Stamford Bridge våren 2006. Det hade inte bara ökat kvalitén på själva spelet men även minskat risken för skador. Men en sådan åtgjärd hade ju naturligtvis inneburit att UEFA och FIFA hade tagit ett logiskt beslut som faktiskt gynnar fotbollen och detta går ju stick i stäv mot deras existens.
Annons: