/spanien/barcelona/forum/7176.aspx/spanien/barcelona/forum/7176.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-11 15:21
Förstår inte vad ni gaggar om. Ett lag som utan tvekan skulle kunna förstöra för oss är utslagna redan i gruppspelet. Idag kan även Arsenal eller Dortmund åka ur vilket gör det ännu bättre. Underskatta inte Galatasaray. Kan man åka och göra två mål på Juventus Stadium (räknas som bortamål i slutspelet) så kan man göra det på dom andra arenorna också.
BARCA-més que un club
2013-12-11 15:18
Kan man få tråkigare lag vidare från gruppen av alla lag går Gala vidare mot favorittippade Juve fyfan va kasst. Ville hellre se stor lag i Åttondelen än Gala som bara kommer endå åka ut sen och skämma ut sig stort
Barcelona LeoMessi
2013-12-11 15:17
Synd att juve åkte ut :/ även om dom inte har presterat i år så har dom större chans mot topplagen än gala. Fast jag ska inte ta något från gala heller, dom vann och dom förtjänar att gå vidare. Med en bättre defensiv så hade dom varit ett väldigt intressant lag :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-11 15:16
Zubi snälla köp Drogba :)
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-11 15:16
3 kryss 2 förluster och 1 vinst..... Förtjänar verkligen inte att gå vidare
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-11 15:14
Drogba vilken krigare han är!! Beast säger jag bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2013-12-11 15:13
Tråkigt att ett storlag som Juve åker ut. Dock så förtjänar de inte avancemang. De har varit alldeles för dåliga och pinsamma.. Trodde starkt på att de kunde ge Real en match men nope.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-11 15:12
Juveeee hejdå
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-11 15:07
Juve håller på att åka ut Champions League just nu !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2013-12-11 14:55
Haha, jag gillar Mellberg men det där var korkat sagt. Ronaldo är inte ens i närheten av att vara en av de bästa genom tiderna. Den eviga tvåan, det är vad han är sålänge Messi presterar som han gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-11 14:25
Hundreds of football experts, coaches and players say that Messi is the best player of all time and no one bats an eye.

One average swedish defender says Cristiano is the best player of all time and everyone loses their minds.

Chilla grabbar. De som håller Cristiano som bäst är endast de som är partiska i frågan. En klar minoritet. Det är inget vi behöver ta upp här på forumet, låt Mellberg tycka det om han vill.

Det viktigaste är att Lionel Messi spelar i vårt lag och att vi vet hur bra han är.

------------------------------------------------

Otroligt tråkigt att Galatasaray - Juventus avgörs på en så fruktansvärt dålig plan. Flytta matchen till en annan arena istället.
Barcelona Lion24
2013-12-11 14:25
Det finns ingen chans att Cristiano är i närheten av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Jämför Cristianos titlar med Pele, Maradona, Zidane, Ronaldo, Messi. Eller jämför deras teknik. Eller jämför deras spelförståelse. Alla dessa lirare var genier med bollen. Det finns ingen chans. Sen att en person av 10 000 fotbollsspelare tycker att Ronaldo är bäst, det får stå för honom. Det är han själv som dumförklarar sig.


Jag har länge sagt att idag är Cristiano utan tvekan en av världens absolut bästa målskyttar, precis bakom Messi (eftersom Messi gjort fler mål de senaste 5 säsongerna). Men spelmässigt är inte Cristiano ens top 10. När Cristiano ska försöka dribbla så slutar det oftast som Alexis, en passning bakom efter 2-3 onödiga överstegsfinter. Cristiano kan a l d r i g avgöra en match på egen hand. Folk tror att Cristiano avgjorde mot Sverige, men som jag ser det så var det Moutinho och hans lagkamrater som slog perfekta passningar i djupet till Cris. Avgörandet kom alltså när passningen kom (Moutinho) och när den avslutades (Ronaldo). När man avgör en match på egen hand så är det som när Messi gjorde solo målet mot Real Madrid i Champions League semifinal 2011 eller första målet mot Milan. D.v.s du börjar anfallet och avslutar den.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-11 14:23
Överdrivet, intressant, sjuk bra artikel att läsa av Total Barça som levererar som vanligt. Artikel är baserad på vice presidenten Javier faus uttalande. The club had a fine run, it was a point of pride, but with the nouveau riche clubs and their endless coffers Barça could no longer willingly suffer that economical disadvantage. Right now the Qatar Airways deal brings in around 30 million a year, next year Manchester United will take in double that from Chevy, so soon enough Barça will be around the 50 or 60 million mark (or more). Those are resources that cannot be ignored. Barça is the hottest brand in global football, don’t tell me finding that money can only be done by selling away the stadium. How about getting us a shirt deal to match Manchester United’s? Why not be a bit innovative, aka copy United’s idea of branding the training kit? The point is there are a multitude of manners to generate more revenue, and a paltry sum of four million annually is not enough for the indignity of selling history. Frankly, nothing is. I don’t believe for one second that such a minute sum of money is the crucial component of what is going to keep member’s ticket prices consistent until 2016. Faus is insulting the intelligence of members and fans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-12-11 14:23
Gräsmattan på Türk Telekom.. Vad hade hänt om Barça spelade på den mattan? Katalonien hade spårat fullständigt. :P
Barcelona Baronen
2013-12-11 14:19
Tror fan aldrig jag sett en sådan usel plan. Det är komiskt. Riktigt roligt att få följa resten av matchen, med objektiva ögon.
BARCA-més que un club
2013-12-11 14:17
Vilken Galen match just mellan Juve-Gala haha värsta potatisåkern alltså :)
bollen bromsar in 2-3 meter innan varje spelare haha

hur fan kan UEFA godkänna att man spelar på sån gräsmatta när det är gruppspel avgörande pinsamt.

Men underhållande match annnars !!!
Barcelona Bentley King
2013-12-11 14:01
Varför ska ni ta åt er så fort någon hyllar Ronaldo? Om Mellberg tycker att han är bäst genom tiderna så är det hans åsikt. Hur kan man dumförklara en person för att han har en åsikt som inte stämmer in me erat? Innan tjötet om Messi och Ronaldo så var det mellan Maradona och pele, som ni vet så tycker alla olika, vissa tycker att Ronaldinho är bästa spelaren genom tiderna. Är ni Barca fans eller Messi fanns eller Ronaldo hatare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-11 13:44
Att Mellberg säger så visar bara hur okunnig han är. Ta det med nypa salt. Killar tänk själva, vad har CR åstadkommit för att vara den bästa spelare i genom alla tider mitt tyckte NADA. INGET. Mellberg kommentar är ett skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-12-11 13:32
Mellberg - vilket jävla klappträ. Jag tappar hoppet när en sådan erfaren fotbollsspelare kan säga något sådant. Patetisk fotbollsfilosof.

Det är som att säga att Giuly är bättre än Zidane, för han kan springa snabbare och kanske gjorde fler mål någon säsong.

Andelen fatala totalidioter där ute bara ökar. Det finns inte en vettig människa som skulle uttrycka sig så. Beklagligt.
Barcelona papillon
2013-12-11 13:27
De båda är argentinare. Kommer en ny mittback blir det efter VM.
Barcelona papillon
2013-12-11 13:22
Räkna inte med att Tata tar in en ny mittback under vintern. Detta kommer påverka Mascherano negativt inför VM. De båda är argentina
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona enkos
2013-12-11 13:11
Pele sänkte Sverige 1954 med tre mål och blev sedan dess för alla svenskar bäst genom tiderna. Nu sänkte ronaldo sverige med 3 mål och är fram till någon annan gör det också bäst genom tiderna.. :)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-11 12:56
Messi i England, Messi i Franska ligan och i Bundesliga = 78 mål per säsong. Om han mäktar med 50 i La liga undrar jag inte hur många SOLO RUSCHER DET INTE BLIR I ENGLAND OCH FRANKRIKE och TYSKLAND. De försvarar inte som mitten lagen Spanien gör. Det finns ytor för en val att simma på. Glöm inte heller att Messi gör alla dessa mål i tait sittande försvar, han bygger ofta upp anfallet och avslutar de. Ronaldo kommer ensam mot 2 backar med ryggen vänd mot mål och får en genomskärare serverad som inte ens SHAQ ONIELL HADE MISSAT. Tänk att de backarna måste vända om och ta sats för att komma upp i fart. Ronaldo spelmässigt är inte bättre än Di Maria eller Bale för den delen. Till och med Benzema är spelmässigt klasser bättre.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-11 12:54
När fan hade vi respekt för Mellberg :P? Är det Maldini vi pratar om eller?

Barcelona Gabriel
2013-12-11 12:53
Haha Mellberg alltså, men inte så konstigt att han tycker som han gör när han fått ställas mot Ronaldo så många gånger. Ibland (om jag blundar för mitt culé hjärta) hade jag nästan önskat att Messi representerade en Premier League klubb, enbart för att visa alla, återigen, hur otroligt överlägsen han är.

Hade han spelat för ett engelsk lag hade han varit ännu större än vad han är, framför allt i Sverige, just eftersom den ligan är så otroligt överhypad. Kolla alla spelare från La Liga som går dit och gör show, spelare som inte ens varit något märkvärdigt i Spanien. Messi hade gjort en kolossal dunderexplossion i England.

Men men, alla kan inte tycka likadant. Mellberg är väl 1/10 som tycker att Ronaldo är bättre än Messi och 1/1000 att tycka att han är bäst genom tiderna.
Barcelona enkos
2013-12-11 12:46
Vinner Arsenal sin grupp så är ännu större chans att City och Barcelona möts i åttondel. M City kan då bara spela mot PSG eller spansk motstånd då de inte kan möta engelska lag samt Bayern..
Så chansen att det blir City mot Barcelona är 1/4 eller 25%
Äkta Cule
2013-12-11 12:37
Respekten för Mellberg är som bortblåst efter den kommentaren...
Barcelona Deulofeu
2013-12-11 12:33
Om det stämmer med Sanabria släpper jag hellre honom med buyback eller option för 3 än säljer honom för 5!

Hur många spelar för sitt landslag vid 17?

När hade vi senast en egen striker som är 180 cm?

Nej han ska tillbaka i framtiden!
Barcelona Lion24
2013-12-11 12:25
Deulofeu

Jag har för mig att Sanabrias utköpsklausul ligger på 3M£. Om Roma betalar det priset så kan inte Barcelona lägga till någon form av option utan Roma kontrollerar förhandlingarna. Men Roma kan välja att förhandla med Barcelona så att de slipper betala 3 och betala mindre. Då kan Barcelona lägga in option på spelaren samtidigt som Roma får spelaren billigare.
Barcelona Deulofeu
2013-12-11 12:04
Sanabria till Roma alltså det borde väl gå att få till någon option av något slag?

Bästa klubben han kunde hamna i för vår del.Jag stryker inte honom från min lista men visst blir man oerhört besviken när han drar!

Den bästa anfallaren vi fått fram på länge räknar inte Messi som en anfallare då han är mer en playmaker.
Annons: