/spanien/barcelona/forum/7162.aspx/spanien/barcelona/forum/7162.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas-
2014-03-08 21:13
Puyol måste fanimej spela mot City, inte för att han är bättre än alla andra. Utan för att han förlorar med stolthet, han bör tröjan som en culé ska göra. Barcelona får ofta höra att man är en förening i medgång och man värdesätter talangen högst osv. Det är lätt att jubla i medgång o bli förbannad i motgång.

Puyol är den enda spelaren jag aldrig velat slå på käften under mina 15 år som man följt den förening. Anledning? Puyol har alltid gett sitt yppersta. Han har alltid krigat till sista svettdroppen. Långt ifrån vår bäst spelare genom åren om man tittar på talangen, men tittar man på vem han är som människa o vad han gjort på planen så finns det ingen som personifierar FC Barcelona bättre än Carles Puyol.

Jag kräver inte att vi ska vinna allt om vi inte har kunskapen, jag kräver bara att vi ska göra allt. Och gör vi allt så vinner vi allt, så bra är dagens Barcelona. Det är bara Puyol som i varje fotbollsmatch levt upp till det.

In med Puyol mot City, ska vi åka ut ska vi fan göra det med vår Pappa på banan.
Barcelona Excellence
2014-03-08 21:09
Den som vilja sälja Messi borde sättas in på dårhus och låsas in resten av livet. Fan vad sämst era hjärnor måste vara
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-08 21:09
För att byta ämne från dagens skitmatch Årets Champions league upplaga känna roligare än på många år. Visst Bayern är favoriter Bayern Barcelona Real Madrid Chelsea Psg Dortmund ( med alla spelare tillgängliga) A Madrid Man U Känns som att det kan gå hur som helst beroende på lottning/arna Varje match i kvartsfinalerna är ett riktigt toppmöte Matcher jag skulle vilja se då: Barcelona-Dortmund Real-Chelsea Bayern-psg A Madrid- man u
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-03-08 21:07
@Bentley King:


Så funkar det ju tyvärr. Idag var det skit, det ska erkännas. Bara att hålla sig borta från allt som har med fotboll och göra. Det gör ont nu men det går över.
Barcelona Migueli
2014-03-08 21:05
@ Neymar11 Du kan inte på allvar vilja sälja Messi. Han är en av dem största i klubbens historia om inte den störste. Tänk på allt han har gjort för oss och killen är bara 26 år. Visst han var inte bra idag och har spelat ganska dåligt i vissa utav matcherna sen han kom tillbaka men han är mänsklig. Alla stora spelare har det svårt ibland. Det är inte anledning till att sälja honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-03-08 21:03
Vinst mot City och Real och vips så är alla glada igen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-03-08 21:02
Än är det inte över! Kom ihåg att Real låg 8 poäng bakom oss och de trodde att ligan var över! Vi måste hålla humöret uppe grabbar! Barca til I die!!! <3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-08 21:01
Håller med om att laget verkligen bevisat sig i stormatcherna. Känns lite mer som att laget satsar mer på cuperna i år, för att inte tala om de starka elvorna i inledningen av CdR.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-08 20:56
Precis stormatcherna har laget spelat bra vi får helt enkelt se på onsdag var vi egentligen står. Ett Cl guld är det enda som kan rädda säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-08 20:54
Capitan \(^.^)/ Aja tiden får utvisa hur det blir Fast finns ju en grej alla glömmer. Både laget och Messi har kämpat och spelat bra under stormatcherna. Och det kan visa sig vara riktigt jävla bra i CL
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-03-08 20:54
Capitan - Man behöver inte vara någon forskare för o fatta att det var ett skämt. Vad gäller mancini hans Cl spel imponerar inte på mig. Han floppa med många lag i Cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 20:53
Finns det någon av er som kan spanska och har läst vad de har skrivit i median om lagets insats idag??

Tack!!!!
Jag väntar fortfarande på att någon vågar såga laget i Katalonien. Jag minns inte sist det hände...
Barcelona Andreas-
2014-03-08 20:51
Ni som skriker efter Tatas avgång, vakna upp för helvete. Ingen annan hade gjort det bättre med dagens trötta o Pep Guardiola-spelande lag. Pep finns inte klubben längre, den enda förutom Tata som hade kunnat styra upp skeppet efter klubbens krav. Klubben kan inte förlita sig på att det kommer in en tränare o agerar exakt som Pep, man måste låta nya tränaren få spela som han vill. Känslan är att Tata inte får det, då blir det pannkaka också, oavsett vem som tränar ska tilläggas.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-08 20:49
Neymar11

Njae... Messi är rätt så ödmjuk av sig och skulle nog inte bitcha om man bänka honom/ hota med bänkning för att han ska jobbar mer för laget. Dessutom skulle jag bli väldigt chockad om han inte tål en petning och börjar gråta om det, då får han likväl lämna om han tror sig vara viktigare än lagets eget bästa.
Neymar11
2014-03-08 20:48
Barcelonistas Haha förlåt men jag var tvungen Det jag ville komma fram till var, håna inte folk för vad dom tycker och vill. För alla tänker inte likadant. Du kan argumentera för varför han inte skulle passa i Barcelona istället för att hoppa på han. För det kan komma att bita en i röven senare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 20:46
@Napao:

hehehehehehhehe,,, Jag kan inte sluta skrattaa....

Neymar11
2014-03-08 20:45
Capitan \(^.^)/ Jag tror att bänka honom hade fått motsatt effekt. Han hade blivit grinig och tvingat sig bort Let's Face it han är rätt så egoistisk och en diva. Men samtidigt det som har gjort han till den vinnaren han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-08 20:45
@Barcelonistas:
Nu vill jag inte vara oförskämd, men enligt mig och nästan alla på forumet såg det ut som att du var väldigt seriös med Sam. Det var inte så att du skrev det med glimten i ögat. DU till och med skyddade och förespråkade honom starkt när någon kritiserade dig... fast du kanske inte var seriös och vi inte förstod det då, så no hard feelings, right? EDIT: Håller förövrigt med dig om din åsikt om Mancini. Osmaklig tränare.
Barcelona Napao
2014-03-08 20:44
Sam Allardyce hahahahahahha
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 20:44
Barcelonistas

Håller med angående om Mancini. Han är ingen jag skulle rösta på...

Aldrig....
Barcelona Barcelonistas
2014-03-08 20:42
Du passa dig jävligt noga, kom inte med den provocerande tonen mot mig!. Att ta in en sån kontroversiell tränare som Mancini är det verkligen rätt? Vrf ja sa Sam? Om du på fullaste allvar trodde att ja va seriös så tycker ja synd om dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 20:41
Baronen

Låt "Barcelonistas" vara grabbar. Han kryddar forumet dagar som denna.
Alla behöver inte hoppa på honom..
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-08 20:41
Neymar11 Sevilla är också ett bra alternativ. Fast vet du vem som tränar dem och vilka kantspelare de har just nu? Tänkte också svara på ditt föregående inlägg. Att Messi ska vara slut om han fortsätter i Barca förstår jag ingenting av. Visst, han pressar och springer kanske inte som han gjorde förr, men man måste vara blind om man inte kan se vad han tillför vår klubb. Att man ska sälja Messi för att betala av våra skulder samt ge mer plats åt en än mer divigare Neymar är det värsta jag hört. Vad Messi behöver är en rejäl bänkning och jag skulle inte klaga om den kom redan mot City. Vi har sett resultatet av en bänkning av Leo. Han går ut på plan nästa gång ännu hungrigare, argare och motiverad. Dessutom kommer han känna flåset i nacken och prestera bättre. Efter att Tata både bänka, bytte ut och föste ut honom till kanten såg vi en skillnad på Messis kroppsspråk. Att man som culé ens tänker tanken att sälja en legendar som Messi skrämmer mig. Istället ska ledningen, Tata och laget försöka motivera varandra och pusha varandra till att bli bättre. Det var det vi gjorde när Pep var tränare. @Barcelonistas Sam Allardyce är ju inte bättre ;) lol
Barcelona Baronen
2014-03-08 20:38
Barcelonistas

Så det säger du? Som Neymar11 skriver, förespråkade du Sam Allardyce som vår tränare? Haha.

Ta och håll käften med dig i stället.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 20:38
@Neymar11:Hehehehehehe,,,,,,,, Den var nog dagens
Neymar11
2014-03-08 20:34
Barcelonistas Tror inte att du är i läge att håna folk för deras fotbollskunskaper. När du förespråkade big Sam som Barcelona tränare Just sayin...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-03-08 20:32
Roberto mancini? Haha märks att folk saknar riktiga kunskaper om fotboll när man vill ha in en tränare som mancini...
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-08 20:31
Capitan \(^.^)/ Jag skulle vilja ha han utlånad till Sevilla. Som bygger sitt spel på kantspelare och är ett bra lag när dom vill. Och vi har ju värvat spelare från dom tidigare som har gjorde det bra i bägge klubbarna. Sevilla skulle passa honom perfekt!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-08 20:29
Migueli Låter lite väl långsökt tycker jag Personligen så har jag svårt att se att han kommer bli hungrig i Barcelona igen utav förståeliga skäl. Jag tror inte att han är slut som spelare, däremot tror jag att han kommer vara slut om han stannar kvar i Barcelona. För mig känns det som en winwin situation för bägge parter om Messi säljs. Han får en nytändning och eventuellt kommer tillbaka till sina glansdagar Och klubben får in en förmögenhet som verkligen behövs om vi ska ha råd med nytt blod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2014-03-08 20:27
Tränarfrågan vågar jag mig inte riktigt in på. Ett namn som dyker upp för mig är Roberto Mancini. För mig - tilltalande.

Mycket snack om Messi. Helt rätt. En spelare med ett sådant enormt ego väcker känslor. Blandade känslor.

Milt uttryckt.
Annons: