/spanien/barcelona/forum/7153.aspx/spanien/barcelona/forum/7153.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Diar Shekha
2014-04-12 22:53
Jag tror att Tata Martino blev blåst av ledningen på spelarköp. Jag skulle inte bli förvånad om de sa att det inte finns pengar efter Neymar, verkligen inte! Sen angående att han kör med Mascherano som mittback som många stör sig på. Vem ska han annars köra med? Finns ju knappt mittbackar i laget. Att ett lag som har en inkomst på 500 miljoner euro per år har Mascherano och Song som mittbackar är en STOR gåta för mig. Sen det där med Fabregas som falsk nia förstår jag att många hatar, även jag gör det. I slutändan , tex en match som denna så är det spelarnas fel. Vilka vi än ställer upp med bör klara av att måla på Granada. När sen man Inte kan göra mål med Messi , Iniesta och Neymar mot de så är det något som är väldigt konstigt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2014-04-12 22:52
Rosell och hans ledning har nedmonterat tidernas bästa Barcelona.
Barcelona DM1982
2014-04-12 22:50
Fan vad man hejar på Atletico nu, hoppas de inte tappar bort det här nu. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, om det hänger på sista matchen mot Barcelona så ska laget självklart inte ta i för allt de är värda. Jag säger inte att det ska vara en läggmatch, jag säger att de ska spara på krafterna till VM. Varför inte bänka Messi och Neymar? Låta några yngre talanger få prova på lite a-lagsspel? Finns absolut ingen anledning att kämpa ihjäl sig i sista matchen, de har ju knappast gjort det under stora delar av säsongen.
Neymar11
2014-04-12 22:50
Rambla~ Jag är medveten om det, dock så tycker jag att sen Cesc kom in i laget så har det bildats grupperingar inom laget. Och tror att det finns någon infektion inom laget som skadar i omklädningsrummet. Jag har svårt för att se dessa spelare täcka upp för varandra igen och springa extra meter för den andre Men just det att det inte finns någon glädje längre inom truppen stör mig, ingen hjälper den andre upp, ingen ställer upp för den andre dom pushar inte ens på varandra utan gestikulerar och sänker ner huvudet av uppgivenhet. Vet att Puyol var den som stod för allt det, men någon utav dom äldre måste börja ta ansvar och vara den som svetsar ihop laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-12 22:45
Rambla~

Jag har knappast följt Tata Martino under hela hans tränarkarriär men som vi båda vart inne på detta laget spelar knappast på "hans" sätt. Om det är direktiv uppifrån att de ska försöka kopiera Peps spel låter jag vara osagt men något är fel.

I Paraguay så använde han sig av stora tunga spelare som Lucas Barrios, Cardozo och Santa Cruz som sin spetsanfallare. I Barca spelar han hellre med Sergi Roberto som falsk nia framför en renodlad striker, varför? Inte kan en 50 årig tränare bara ändra filosofi helt plötsligt.

Han spelade även med stora tunga mittbackar också, i Barca är han nöjd med stackars korta Mascherano. Det måste ju finnas en anledning, för han kan inte vara så naiv att han kommer till Barcelona utan att ställa några krav på ledningen, speciellt efter vad han och resten av världen såg under förra säsongen. Nej antingen så har ledningen nekat alla hans förslag och skitit i honom eller så är Tata Martino historiens sämsta fotbollsanalytiker. Ni får avgöra.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-12 22:44
Rambla~ (Barcelona) Mm jag menar att Song tillför inget i laget utan han bara segar spelet. Han gör små misstag som mot exempel Sociedad. Pedro har gjort sitt i Barca och masken ska jag inte ens gå in på. Ett jävla skämt när Real gör två mål pga av masken. Dessa spelare vill jag ha bort. Tata bort och in med en tränare som har STAKE. Köp: två målvakter, två mittbackar, en mittfältare och en stark anfallare då kommer jag bli väldigt nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-12 22:43
DM1982 Publiken kommer inte tillåtas det Har för mig att fans hade skyltar med att dom ville få bort ledningen och vakterna kickade ut dom pga rosells order i början av säsongen. Sen så har vi Alves som kommer gå ut och håna fansen och kalla dom för plast....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-04-12 22:43
Vart kan man se matcher från förr? Orkar inte tänka mer på denna veckan så tänkte se lite matcher från 08/09 säsongen. Någon som kan hjälpa mig? :)
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:42
@Neymar11:


Du glömmer en viktig sak. De här spelarna har också tidigare spelat för varandra. Det finns alltså inom dem. Det gäller bara att ta fram det igen, för det krävs det tydligen speciella karaktärer på tränarposten.

Dessutom, det finns en stor sjukdom inom den här klubben. När man är på topp, vinner titlar och är bäst, då är man så jävla nöjd och självbelåten. Man vill inte ändra på någonting utan är väldigt konservativa, istället för att jaga nya utmaningar och förbättra sig. Efter 2011 borde man förstärkt laget ännu mer trots att man vann både liga och CL. Men icke, allt ska fortsätta som vanligt. Pep insåg att detta inte kommer att hålla. Kommer du inte ihåg hur han ofta exprimenterade med laget och ville hitta andra sätt att spela? Han visste att det inte kommer att fungera spela på samma sätt jämt. Då fick han en massa skit från oss fans. Idag förstår jag bättre varför han gjorde som han gjorde.
Barcelona DM1982
2014-04-12 22:40
@Neymar11:


Tom lär den inte vara men nu är det faktiskt dags att plocka fram de vita näsdukarna och vifta med dem. Både mot spelare men även ledningen, publiken måste visa sitt missnöje.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-12 22:40
La liga es blaugrana! (Barcelona) Absolut och vi måste visa en bättre sida av oss. Vi måste ta en förlust som en vinst och de lag som slår Barca måste vi hylla inte håna. Kan erkänna att jag har hånat Real när vi vann men det är Real så det är "okej" antar jag. Men min poäng är att vi är människor allihopa och vi kan bete oss mkt bättre än såhär. All cred till Granada.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-12 22:37
Kan man hoppas på att camp nou är tom i matchen mot Bilbao?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-04-12 22:36
Det konstiga är inte att Barcelona släppte in ett mål om man tänker på vilken svag backlinje de har, det konstiga är att de inte kan göra mål. Har man Neymar och Messi på planen så måste man kunna gör minst ett mål om man möter Granada. Det är där problemet låg idag, de kan helt enkelt inte göra mål.
Barcelona Baronen
2014-04-12 22:36
Song gör väl för fan inget fel. Han kniper käft och gör sitt bästa när han får chansen. Ingen gris på planen och framförallt inget tjafs. Han är långt ifrån vårt problem.

Spelare som Dani Alves däremot. Det är en som ska bort. Så jävla långt det bara går.
Barcelona Barcelona_1899
2014-04-12 22:34
Vampíro

Menar du på allvar att du vill ha adriano som högerback? Han är ju värdelös i det defenisva! Målet vi släppte in idag var tack vare honom. Mascherano tvingades följa med hans gubbe vilket gjorde att Busquets som inte är mittback följde med och lämnade ett hål bakom sig.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-12 22:34
Festen är över. Solen går upp sakta vid horisonten. Alla har lämnat partyt. Ligger ett par fyllon kvar på en parkbänk (Zubi bl a).

Det är min beskrivning.
Barcelona DM1982
2014-04-12 22:33
Och där hamnade Barcelona på tredje plats. Helt sjukt att de hamnar bakom Real även fast de slog dem i båda el clasicos, det finns inte.
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:33
@DM1982:


Självklart är det så. Han och Cruijff kan nog sniffa till sig det minsta lilla som sker i vår klubb.
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:32
@Blaugrana91:
Det är möjligt att det är så. I kväll såg jag iaf en hungrig Montoya som slet som ett djur. Det gillade jag. Självklart räcker det inte med en halvbra Montoya. Resten av laget kanske är mätta som du är inne på. Något är det som inte stämmer det är uppenbart.
Neymar11
2014-04-12 22:30
Ni kan glömma att det blir nyval, ni kan glömma nya värvningar och bättre tider. Det kommer att se ut så här tills 2016 och bara gilla läget. Vi kommer fortsatt ha en inkompetent ledning och divor på plan. Vi kommer ha spelare som hellre jagar personliga rekord och passnings statstik än spelare som spelar för varandra och klubbens färger. Vi kommer ha spelare som finns kvar i klubben pga att dom är katalaner inte för att dom är bra och presterar. Det vi kan hoppas på är FIFA straffar oss, så kan vi åtminstone börja spela in spelare från la Masia. Talanger med hjärta och hunger för klubben, och som fortfarande spelar fotboll av glädje och barndomsdrömmar istället för pengar och kändisskap
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:29
RedemptionMn (Barcelona) Nja, det är nog hela styrelsen som tappat greppet på laget. Dom har ingen koll på vad som händer och har ingen respekt hos någon längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-04-12 22:29
Inte svårt att förstå varför Pep lämnade, han fattade att något var sjukt med klubben. Han kan klubben, han var spelare när det var riktigt illa i klubben också så han kunde snabbt sniffa till sig framtidens skit.

Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:29
@[Carles Puyol 5:


Göra sig av med spelare vet jag inte om det är rätt melodi. Jag håller dock med dig om att vi är för förutsägbara och sönderlästa. När sen vår pressi inte existerar så är vårt spel dömt att misslyckas. Jag håller med Vampiro längre ner, varför försöker inte tränaren förändra spelet? Hur kan man vara nöjd med Mascheranso som mittback? Varför fortsätter man med en falsk nia när ingen förutom Messi behärskar spela där? Är detta dirkektiv Tata har fått från ledningen att han måste följa? Jag börjar undra faktiskt, för inte fan gick Tata omkring i Argentina och ansåg att en def mittfältare på 1.70 är det optimala som mittback? Inte fan ansåg han att en spelare med Cescs karaktär ska spela som falsk nia. När han kommer till Barcleona, kan jag aldrig tro att han har dessa tankar.
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:29
Vampíro


Egdar le är mycket bättre än Bangack
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:29
Vampíro (Barcelona) Rosell är fegare än kapten ynkrygg som flydde Costa Concordia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Essarhaddon
2014-04-12 22:28
För jävligt att tappa två av tre titelchanser inom loppet av några dagar. Nu vet man iaf hur Arsenal-fansen har känt sig genom åren.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:27
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Jag förstår dig fullt ut men La Puta hånar oss för att vi stänger ner forumet och därför borde vi inte skämma ut oss själva så grovt att Mod ens ska överväga att stänga ner det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:26
när lag har skador i backlinjen så kallar man upp b lagspelar, medan i barcelona flyttar man ner mittfältare
Barcelona Barcadinho.
2014-04-12 22:26
Visst har ledningen en stor del, men tränaren bär det största ansvaret när det gäller taktik o motivation och jobbet på gräsnivå.
Titta t ex på Sevilla. Deras president har fått 7.5 år fängelse, Deras ultras bojkottar matcherna hela säsongen, men vadå. Ska spelarna sluta spela och kämpa för det eller ska Emery sluta göra sitt bästa på träningarna.
Det finns fan klubbar som inte betalar sina spelare pengar i tid men spelarna fortsätter spela och ge järnet.
För vem ska spelarna kämpa, för fansen eller för presidenten o ledningen?
Jag blir inte arg på förlusterna utan mer på sättet de kommer. Halva gänget ser mätta ut.
Titta vem som kämpar mest nu - Neymar, Alba, Bartra (i slutet på matchen mot Atl) och idag också Montoya.. Varför ? För att de är nya och hungriga.
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:25
Barca borde testa egdar le från b laget, har varit riktigt stabil sedan han kom tillbaka från skada
Annons: