/spanien/barcelona/forum/7103.aspx/spanien/barcelona/forum/7103.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2014-01-24 07:10
Rosell såg till att vi rodde hem Adriano redan 2009 och därefter har det blivit ytterligare 6 spelare.

Alla är kvar och har bidraget.

Säga vad man vill om Rosell men koll på den aspekten hade han.Sen kanske det visade sig att han såg till att det betalades för mycket för vissa spelare...

Lycka till Rosell!
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-24 01:52
Arsène Wenger has a soft spot for Barça’s player, having taken four youngsters  to London in the past decade. Last night was another scouting trip for the Frenchman, alongside Arsenal CEO Ivan Gazidis. The Arsenal men were spotted in attendance by the commentators of Antena 3, the broadcasters of Barça’s Copa del Rey clash, at Levante yesterday evening. His targets were three immensely talented Barça players who started the match last night. Read more after the jump. Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz2rH07zj1V
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-24 01:47
Barcelona and Roma continue talks on B forward Sanabria. Barcelona wanted 12M, Roma offered 3M. Deal could be 4-6M plus % future sale [gazz]
Barcelona Barcaholic
2014-01-24 01:39
@RafaelH117: There is proof that a bullet mark was found at Rosell's house at the end of the year. Alleged death threat. Nu vet jag inte vart han fått det ifrån, men vet att killen brukar komma med pålitliga grejer. Så om det stämmer tycker även jag lite synd om Rosell. Dock är det bra för klubben för då tyder det mer på att det faktiskt inte är pga Neymar dealen han lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-24 01:36
Vi är inte Real och om vi ska behålla våra La Masia stjärnor och krydda med utländska spelare vilket är Barca modellen så måste vi ha en tung budget. Visca El Barca <3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-24 01:30
@Neymessi:

+1
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-24 01:30
@Ronaldinho y Neymar:


Till moderator:

Detta citerade inlägg har "Buga för Ronaldinho"/"Ronaldinho y Neymar" skrivit och fiskat likes från Puertan. Han har även försvarat infogad bild i länktips. Florentino Perez skakandes hand med samma journalist som försökte smutskasta Messi's pappa under hösten.

Ett annat statement är att fjolårets titel är helt "värdelös" eftersom att vi inte vann ett enda El Clasico. Butthurt Madridista. Avundsjukan stinker från långt håll.

TROLLVARNING! SKRIV INTE MER MED "Ronaldinho y Neymar" då han är ett sändebud från Mordor/Puertan.
Barcelona Neymessi
2014-01-24 01:18
Hej " Ronaldinho y Neymar " eller föredrar du att bli kallad " buga för Ronaldinho"?
Märkligt att du i alla dina inlägg inte kan låta bli att nedvärdera Barcelona samt hylla Real Madrid på ett eller annat vis.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-24 01:14
@Jeffson:


Vi utgår från att alla är dumma i huvudet istället. Att man inte får bidra. Totalt förbjudet för människor med något högre än gymnasial utbildning att kommentera här i forumet och Gud förbjude den som analyserar klubbens ekonomiska situation sett över tid. Bra! Då är vi överens!

Bona nit!

PS. Lider med Blaugrana91 som blev utkörd av folk här som inte kan diskutera med underbyggda argument. Jag gör samma sak och pausar mitt medlemskap i några dagar. Kommer tillbaka när det är någorlunda sansat här.
Barcelona Ronaldinho y Neymar
2014-01-24 01:04
Karma

Jag tror Bayern kommer ha sin era nu dom satte stop för våran ganska tydligt och visade att det är vi som tar över nu.

Sen tror jag att vi kommer bli som Real Madrid var förr och det är att värva, värva å värva. Vi la 1 miljard för Neymar (säker på det) och kommer få värva en mittback, en målvakt, en högerback (då Alves inte håller, och inte Montyoa heller) sen en eller två mittfältare då Xavi och Sergi Roberto inte är något för Barcelona, Iniesta börjar bli gammal med och sen behöver vi en riktig killer i straffområdet. Vi kommer få värva en hel del om vi ska hänga med i racet.

Real har värvat spanskt och har många spelare i perfekt ålder nu och framöver som Marcelo, Ramos, Varane, Benzema, Modric, Carvajal, Illara och Isco.

Man får inte glömma att för inte så längesedan så var vi ett lag fullt med holländare på inte tal om fantastic four som det inte gick så bra för mot slutet.

Allt går i omgångar som jag ser det. Och så kommer det att fortsätta
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-24 01:01
Tillslut det viktigaste av allt:

"Barcelona with Sandro Rosell in 3 years won 9 titles, Real Madrid with Florentino Pérez in 10 years won 10 titles."

BOOOOOOM
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-24 00:59
"Bartolomeu is the new President until 2016? He won't last 3 months, let alone 3 years. Will leave just like the rest of the board."

"Laporta is rumoured to be discussing a possibly election before the season ends. The Socios won't let Rosell's Puppet do what he wants."

"Among the Presidency candidates, Laporta is the most qualified and likely to win. We'll see how it goes."

"The chances of punishment for Barcelona regarding the Neymar deal is insignificant, doesn't mean it won't be used to sell papers."

"All the talk of banishment from UCL and 22 points deduction in La Liga is rubbish. There's no proof that could lead to something so grave."

Allt detta ifrån inside-killen Rafael Hernández. Han har koll på Barca.
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-24 00:55
Confirmed today again that David Luiz has permission to speak to Barcelona, but not allowed to leave in January.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2014-01-24 00:52
@KarmaIsAKaranka:


Men detta är bara spekulationer
Jeffson
2014-01-24 00:42
Och vips så var hela forumet fullt av ekonomer...

Är det verkligen enklare att låtsas att man har stenkoll på ekonomi på den här nivån och att argumentera med påståenden utan grund mot varandra än att bara acceptera att man inte vet exakt allt och att någon annan kanske tycker annorlunda?
Barcelona Blaugrana91
2014-01-24 00:39
( Xaviesta ) Det handlar inte enbart om detta. Visst jag står fast vid att vissa här är enögda och vägrar inse fakta för hur fotbollen ser ut idag och hur man måste anpassa sig. Men överlag så har dessutom stämningen försämrats här på forumet tycker jag och lär ju tyvärr inte bättre nu efter det här... Därför väljer jag som sagt att lämna forumet på obestämd tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-01-24 00:39
Heywood jablome - dom 2 liga titlarna som Real vann under både Capello och schuster säger mig absolut inget. Utan det sa mer om Barcelona som under sista åren med Frank var ett sjunkande skepp. Hade Barcelona sista åren med Frank varit på en godkänd nivå hade Real aldrig sett liga titlarna 07 och 08. Dagens Real saknar ett vinnande koncept just nu känns det som att man bara värvar dom stora namnet för att sen tro att titlar ska regna in. 1 tung titel har man vunnit och det var liga titeln 2012, men utöver dem så måste man gå tillbaks till 2002 där Real vann Cl senast, alltså 12 år sen... Jag tycker Barcelona är en så mycket bättre klubb. Man har en tydlig ide där man värvar världsspelare för att sen krydda det med våra egna produkter. Vi må ha tappat i kvalité men vi har en otroligt ljus framtid framöver. Våra spelidé är så tydlig, kolla Madrid som än idag inte har någon identitet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-01-24 00:36
Bartomeu ser fan ut som en vit version av Gustavo Fring. Bådar inte gott detta :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-24 00:35
@Ronaldinho y Neymar:


Tror att du ska vara försiktig med det sista laget. Bayern Munchen har haft ett strålande år (2012/2013). Det är ingen era men det är ett bra startskott till en era. Vi får se under 2014 om de har hungern kvar som vi hade 2008-2011.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-24 00:32
@ElTriplete:


Tänk på att vi kanske hade haft en klubb i ruiner om det inte vore för Rosell och ledningens ekonomiska arbete. Hellre "Un Club" under några år tills skuldberget är avbetat/tills sponsoravtalen går ut än "Nada Club." ;)
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-24 00:31
Vissa tror att Barca är Amnesty och grävt in sig på hippie tåget med en fett Joi*t. Barcas värderingar, Vi måste bekämpa japanerna som dödar valar i Antarktis, Vi måste rädda Amazonas, Vi måste besegra terrorismen och stoppa kommunismen. Barca är en fotbollsklubb inte GREENPEACE! Snälla, ni håller på fel klubb då! Låt Barca tjäna pengar från vilken företag som helst och vilket land de vill! De kan använda de diktatur pengarna i bättre syfte. Barca utbildar barn i La Masia och sätter fortfarande mer pengar ut på välgörenhet än någon annan klubb, de har träningsanläggningar runt om i Världen. Vad begär ni mer? Vem eller vad ska betala för alla dessa anläggningar som tränar Barn. Qatar diktatur? Ni européer och USA har våldtagit våra länder och installerat diktaturer som gynnar er ekonomi och ni kallar oss terrorister och majoritetens tro för att demonisera oss så att era företag som egentligen styr ers falska regeringar ska gynnas ekonomiskt. Iaf Tack för alla diktaturer ni gav oss i alla muslimska länder, som ni så gärna skakar hand med. För det råder Demokrati här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-24 00:30
För er andra som inte vet så fyller Messis mamma år :). Grattis till henne. Må alla människor leva länge och att alla ska vara friska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-24 00:27
ElTriplete: Hade tidigare presidenter/ledningar skött ekonomin hade Rosell kanske inte varit tvungen att ha tröjsponsor. Det talades redan om tröjsponsorer under Laportas tid. Det var oundvikligt och nödvändigt ont. Pengarna har trots allt gått till att beta av skulderna. Vad ser du hellre? 1. En skuldsatt klubb upp till öronen utan sponsorer på tröjan. 2. En klubb som minskar skuldberget med tröjsponsorer och därmed tryggar klubbens framtid. FC Barcelona är ingen farmarklubb som skapar talanger för att sedan sälja dem för xxx miljoner euro. Vi betalar ut bland de högsta lönerna i världen och köper dessutom spelare för ca 50-70 euro miljoner varje säsong i snitt. Det är först nu som vi har råd att bygga ut och renovera Camp Nou. Det hade vi inte under Laportas tid då man tog fram arkitektförslag (Norman Foster bl a) men inte hade råd att förverkliga dessa. Det många sitter med här och tror är att vi kan tjäna pengar utan dessa sponsorer. Glöm inte att vi fått in en hel del pengar och publicitet pga framgångarna de senaste 5-6 åren. När det inte går lika bra - hur ska vi då få inkomster? Jo, Rosell har ryggat dessa inkomster ifall de sportsliga resultaten inte skulle uppnås. Åtminstone slipper skuldberget växa. Jag tackar Rosell för det och visar respekt för hans beslut. PS. Inget illa om Laporta. Bägge herrar har sina för- och nackdelar. Rosell tog över klubben vid rätt tidpunkt.
Barcelona Ronaldinho y Neymar
2014-01-24 00:23
Heywood

Alla lag har tider där dom vinner mer och där dom vinner mindre. Alla har sin era, Real Madrid hade den mellan 1998-20002 där man vann flera Champions League titlar. Barcelona hade sin era för 2-3 år sedan och Bayern Munchen har sin nu.
Barcelona ElTriplete
2014-01-24 00:20
En till sak innan läggdags! Tänk på att Barca ska vara "Mes Que Un Club". Mer än en klubb. Tänk på värderingarna klubben haft genom åren och hur Rosell pissat på dem med Qatar-dealen. Vi håller nästan på att bli bara "Un Club". En vanlig klubb, helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-01-24 00:18
Barca King Jag förstår hur du tänker men faktum kvarstår att Rosell pissade på klubbens värderingar och historia när han skrev på med Qatar Foundation. Vi hade inte haft en sponsor på 111 år. Oj, menar självklart NÅGONSIN. Under hela klubbens existens hade vi aldrig haft en sponsor och ändå klarade vi oss väl bra innan, eller? Sedan har han gått ut med korkade uttalanden och skämt ut sig ett flertal gånger så sörjer inte det hela särskilt mycket. Tycker synd om hans familj och att de blir dödshotade är inte alls trevligt, om det nu är sant, men är glad att ett virus har lämnat klubben. Förhoppningsvis lämnar de andra också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-01-24 00:15
Real Madrid en toppklubb sedan 2000-talet? Mellan 2000-2003 sedan hade de en tid fram till ungefär 2009 då ingenting hände. Perez var borta, inga dyra värvningar gjordes. Arrigo Sachi var sportchef. Visserligen vann de två ligatitlar under den perioden, men Real Madrids image var inte Real Madrid.

Sedan är det viktigt att komma ihåg att Real Madrid hade kunnat spela div. 4-fotboll och fortfarande hade supportrarna och laget sett sig själva som en storklubb. De har inte haft en identitet på nästan ett decennium, de har inte vunnit CL på lika lång tid. Hade rollerna varit omvända... hade vi endast mäktat med en ligatitel och en cuptitel medan Madrid hade vunnit 14 titlar på fyra år då hade vi rivit om hela vår grund och byggt om.

Barcelonamodellen som Laporta, Cruyff och senare Guardiola bidrog till är gynnsam för oss. Köp spelare till positioner där det behövs, flytta upp från ungdomsakademin. Däremot ser jag inte möjligheten till det i dag då alla tre herrar är borta. Men att vi ska inte vara populistiska nu.
Barcelona Ronaldinho y Neymar
2014-01-24 00:15
Barcelonistas

Presidenter blir hotade varje vecka. Antagligen har han blivit hotad flera gånger innan men precis när grejen med Neymar blåstes upp så lämnar han med svansen mellan bena? Väl tajmat Rosell, väl tajmat. Man behöver inte vara en raketforskare för att fatta att Neymar dealen inte gick som den skulle och han har kostat mycket mer, tidningarna som till och med är vänliga mot Barca har tagit upp det och Rosell lämnar precis när folk har börjat fatta. Han är ett svin som har skämt ut oss i hela världen.

Laporta är inte heller så mycket bättre om inte ännu värre. Köpa horor, strippor, sprit och festa sönder med klubbens pengar. Han är minst lika vidrig.

Allt detta är bara pinsamt. Att en president ska avgå mitt under en säsong är så pinsamt så man egentligen inte ens vill prata om det.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-24 00:15
Barca King - Messi & Neymar run the show (Barcelona) Bra sagt och skrivet :). Håller med dig fullt ut. Lite synd att fotbollen har blivit så. Madrid har jo knappt vunnit något jämfört med oss men ändå så drar dem mest in cash.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-24 00:09
Här ni någonsin funderat varför Madrid har varit en topp klubb sen 2000 talet? Om vi går så långt tillbaka bara. Madrid omsätter mer än oss även om vi har vunnit champions League och kommit till semifinal medans de har åkt ut tidigt! Vad beror det på? Varför har inte intresset för den klubben svalnat? Varför räknas Madrid bland Eliten? Det kan inte bero på oss. Sanningen och svaret ligger i att Madrid köper toppspelare till klubben. Folk, supportrar till andra klubbar vill se dessa mega stjärnor spela fotboll. De vill underhållas av de bästa spelarna i sporten. Milan vann flera CL efter varandra men var är de nu? Titlar vinner dig ära och historia men sanningen ligger i att det här kapitalismens värld, den som tjänar mest betyder mest. Madrid tjänar långt mer än alla utan att ha vunnit några titlar och det beror på deras spelare. Fotbollen tillhör spelarna det är de som gör klubben. Ronaldinho drog hela världens ögon på Barca, han fick folk att vilja kolla på Barca och uppskatta fotbollen vi erbjöd den stora massan. Ajax har spelat tiki taka långt förre än oss och ingen bryr sig ett dugg. Publiken vill underhållas och se de bästa spelarna trixa med bollen. Barca har erbjudit just det och titlar har runnit in på vägen. Messi, Iniesta, Xavi, Yaya toure, Ronaldinho, Eto, Alexis, Puyol och vår nya stjärnskott Neymar lockar allas ögon på Camp Nou. Arsenal fick erfara det vi gör just nu under Henry eran men intresset är svagt nu. Spelarna lyser inte starkt som våra men med Özil vill säkert många följa de. Mina kära cules det är sanningen, stjärnspelare genererar pengar och framgång och det är vad alla klubbar vill uppnå. Därför undrar jag hur i helvete vi ska betala de här spelarnas LÖNER! Tror ni ärligt talat att Barca är en välgörenhets organisation? Messi vill bli bäst betalt i världen, Iniesta ville ha en sista fett kontrakt och vår egen Pep tog 10 miljoner i årslön och jag har inte räknat de andra. Ska de här personerna alla spela för oss med löner på 4-5 miljoner max? Fråga Villa och Alves eller Ibra. Jag tvivlar inte på att de älskar Barca genuint men när självaste Madrid budar på Messi kan allt hända. Juventus kommer bli tvungna att sälja Pogba och Vidal för att de inte klarar av det. Bayern dyrkas ensamt i Tyskland och drar in mest pengar för att alla de bästa spelar för Bayern. Neymar hade varit hos Real. Alla talanger i La Masia hade stannat i Barca oavsett vad eller hur? Men jag är säkert galen och är ute och cyklar. Fuck Reklam och sponsorer, så länge vi vinner bollinnehavet. Messi genombrott hade skett i Barca och han hade köpts för 45 och 7 mille i lön och spelat för Chelsea eller Madrid. God Natt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: