/spanien/barcelona/forum/7080.aspx/spanien/barcelona/forum/7080.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona CuleAK
2014-01-10 17:13
Hahah! Vi hade en liknande lek fast vi sköt bollen på röven istället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-10 16:59
Fan vad rolig video

Va det bara jag och mina kompisar som också körde en liknande lek, vi kallade de "arslet"
Barcelona Barcelonistas
2014-01-10 16:35
Jag gillar hur Tata sköter allt han har fått varenda spelare i truppen att känna sig viktig för laget. Jag syftar framför allt på Bartra,Cesc,Pedro,Sanchez, som verkligen har tagit för sig den här säsongen.

Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-10 16:27
@H.Alavi - Magico!:


Läste du kommentarerna till bilden? Hilarious :D
Barcelona FCB_Messi
2014-01-10 16:18
"Messi is Messi. We all missed him while he was out. It’ll be nice to have him up against us. He’ll be up for it after being out for so long," Diego Costa told AS.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-01-10 15:59
haha hoppas affären strular sig och han tvingas kvar i Barca sen straffas av klubben och aldrig mer får spela.
EliCule
2014-01-10 15:57
The return of king! =)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2014-01-10 15:50
Någon som minns lite av detta? I länktipset har det lagts upp en bild på Lionel Messis egenskaper i Football Manager 2005. Att jag kunde peta honom för Giuly i det spelet...

Förtjänar jag dödsstraff?
EliCule
2014-01-10 15:31
Spelare som Sanabria äcklar mig, hur girig och otacksam får man vara mot ett lag som miljoner som han med tio gånger mer talang säljer sina själ för att vara med som bollkalle! Dagens agenter förstör många talanger, allt handlar om pengar och deras jävla vinst.
Barcelona Rambla~
2014-01-10 15:21
Den där Sanabria verkar ju helt korkad i huvudet. Bara för att han personligen är överens med Roma, har han fått för sig att han kan strunta i sina skyldigheter mot klubben. Han dök inte upp på trängingen för Barca B idag tex. Han har nog inte fattat att en övergång ej är klar förrän klubbarna har kommit överens och skrivit på alla papper.

Nu skrivs det dessutom att Barca kräver att klausulen ska ligga på 12m och inte de 3m Roma redan har betalat in till det spanska förbundet. Barca hävdar att klausulen höjdes i och med att han flyttades upp till Barca B. Jag skulle tippa att det här kommer hamna i rätten innan det blir avgjort.

Under tiden måste ju Sanabria fatta att han är under kontrakt och måste sköta sig, gå till träningarna tex. Jag undrar vad det är för en jävla agent han har.
Barcelona FCB_Messi
2014-01-10 15:20
Intressant fakta: Med Messi i laget gjorde Barca mål var 32e minut .. Utan Messi : var 32e minut .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2014-01-10 15:19
Nyheten handlar om att en åklagare vid högsta domstolen begärt att fallet tas upp till prövning eftersom att man anser att Rosell förskingrat pengar under Neymars övergång. Sen så tar man upp att betalningen skett under "hemliga" förhållanden och att kan vara ett brott när man inte redovisar hur och från vilka konton pengarna har överförts ifrån.

Tycker personligen att det är uruselt att man inte kunnat sköta en så stor affär på ett bättre sätt. Alla vill åt Barca, både på plan och utanför, så varför hemlighåller man fakta så att folk blir ännu mer nyfikna på vad som sker bakom kulisserna. Gör rätt från början så slipper man huvudvärken. Sen så vet vi inte om allt detta om Rosell stämmer, men hade det förvånat någon om det hade varit sant?

Barcelona Rambla~
2014-01-10 15:12
De har inte ljugit.

Santos + 2 andra grupper/org fick €18m att dela på.
Neymars/pappans företag eller vad det nu är fick resterande €40m i någon slags sign-on bonus. Typ, som tack för att de inte skrev på för Madrid.

Summan blir de €58m han sägs ha kostat.
Barcelona LeoMessi
2014-01-10 14:52
Har för mig att det har snackats här inne att Rosell typ har anklagats för att ljuga om transfersumman. Att han kan ha betalat neymars pappa 40 mille eller något så galet! Stämmer det så ska fanskapet åtalas! För då har han ljugit om summan samtidigt som han verkar ha mutat neymars pappa eller något för det finns ingen annan anledning till att ge honom så mycket pengar. Kan ju ha varit det som gjorde att Neymar valde en "lägre" lön hos Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
EliCule
2014-01-10 14:40
@MessiyoyO 10:

Skulle vara tacksam om du kunde översätta...sammanfatta artikeln =)
Barcelona MessiyoyO 10
2014-01-10 14:27
Nyheter angående Rosell och köpet av Neymar. Rosell har satt sig i en jobbig sits och det återstår att se hur detta påverkar klubben.
Barcelona Rambla~
2014-01-10 12:39
@Vampíro:


Billigt? Tja, enligt silly-season bloggen på AB:

"25-åringen rivit sitt nuvarande kontrakt som har sex månader kvar och flyttar omedelebart till England. - Vi är väldigt, väldigt nära med Vergini. Jag har talat med honom och det är långt gånget. Jag har känt honom i flera år, säger Poyet enligt The Mirror."

Gratis är ju hyfsat billigt. Istället ska vi behöva läsa hur MD promotar spelare på väg ner i karriären som Vidic här om dagen. Vad fan ska vi med honom till nu? För 5 år sen? Hell yeah, men nu? Hur många knäpoperationer har han haft? Räcker det inte med en åldrande kapten som har problem med fysiken och sina knän? Ska vi nu värva in en veteran till med samma problem?
Barcelona LeoMessi
2014-01-10 11:50
Jag tycker att det låter som en väldigt vettig idé av martino. Han vet hur Atletico kommer att spela samt att Messi har precis kommit tillbaka från skadan, han är kanske inte fit för 90 minuter. Det ultimata hade varit att köra med sanchez, pedro, och Neymar i anfallet då vi får ett mycket mer dynamiskt anfallsspel men jag är säker på att han startar med cesc, för xavi vilade sist mot Getafe så han är nog tänkt att starta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-01-10 11:43
@barcastuff: Martino is considering to let Messi start on the bench against Atletico. He wants to avoid risks as Messi has been out for 2 months. [sport] Med tanke på hur tuffa och taggade Atletico Madrid lär spela imorgon så tycker jag att Tata Martino gör helt rätt om det här nu stämmer! Vi minns ju vad grisen godin försökte med sist. Sen har våra anfallare varit i kanonform så..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-10 09:34
Det var exakt för 30 år sen som det här hände! De bägge sa liknande saker också. Som att det var lagkamraternas förtjänst och att bägge är glada över supportrarnas varma hyllningar. Messi är Maradonas reinkarnation men bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-10 09:18
Rysningar! On January 8 1984, Diego Maradona returned from injury to score twice at the Camp Nou This Wednesday, Messi repeated the feat with his brace against Getafe On 8 January 1984,at the Camp Nou, Diego Armando Maradona made his comeback after a serious injury he'd picked up a few months before at San Mames. It was the first game of the year and Barça were playing Seville - Maradona started, playing for 68 minutes - and scored twice in the 3-1 win After teh game, Maradona declared: “I'm really happy. Mne was a good performance, but I have to thank my team mates who made it easy for me, and especially the warm reception from the fans. No matter how many goals I score, I'll never be able to repay that love from the crowd".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-01-10 04:01
@Rambla~:

Låt mig gissa han värvas dit billigt, gör stor succé under våren och kostar sedan €30M i sommar när Barca och Zubi visar intresse. Det är Barcelona i ett nötskal, alltid ett steg efter när det kommer till värvningar.
Barcelona ElTriplete
2014-01-10 03:49
Enkos Haha, vi är inte ens officiellt klara för kvartsfinalen och du tänker på semin. Ett steg i taget, kompis. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-10 02:16
@LaPulgaNr1 * Tata Martino:


Nja, nu tar du i lite. Det kontot skapades för max 7 dagar sedan och det var inte förrän idag/igår som bägaren rann över för trollet och han helt enkelt inte kunde hålla sina riktiga känslor inne och visade sitt rätta jag. Tycker mod skötte det bra med tanke på att det här är inte ett heltids jobb för dem med 8-16 + kvälls-skift.
Barcelona Rambla~
2014-01-10 00:17
"Sunderland ska värva sig ur krisen – med argentinare. Managern Gus Poyet bekräftar nu att försvararen Santiago Vergini från Estudiantes är mer eller mindre klar för klubben." Skit också, han ryktades lite till oss i somras. Det var visserligen mest för att Tata hade honom i Newells, han var väl troligtvis aldrig ens aktuell. Vår ledning klarar ju inte av att värva mittbackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2014-01-09 23:59
Stackars Patrik på AB, som får stå emot hattattacker från Real fans pga en som inte lyckades göra mål
Barcelona Acrobat
2014-01-09 23:51
Hur tror ni att anfallstrion kommer att se ut mot Atletico på lördag? Det känns som att det är svårare än någonsin att förutse vilka som kommer att få starta! Neymar har inte spelat många minuter sedan uppehållet och har kanske inte riktigt kommit in i rätt matchtempo. Dessutom har han varit sjuk i veckan. Samtidigt går det inte att komma ifrån att han har kvaliteter som ingen av dom andra anfallarna har när det gäller att utmana en mot en och jag tror att han passar bättre mot en tät defensiv än vad till exempel Pedro och Sanchez gör. Messi visade storform igår, men frågan är om han själv anser sig vara redo för en hel match? Förmodligen startar han väl matchen, för att sedan, beroende på hur resultatet ser ut, bytas ut i mitten av andra halvlek. Sanchez och Pedro är på ungefär samma nivå för tillfället och den nivån är väldigt hög. Därför tror jag att Tata kommer att spela dessa två tillsammans med Messi, för att sedan byta in Neymar med en halvtimme kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2014-01-09 23:41
Men vilka ska vi ha i semifinal, Sociedad eller Villareal, de spelade också 0-0 ikväll
Barcelona LeoMessi
2014-01-09 23:39
Tycker att modsen är mer aktiva nu än tidigare. Kan inte vara lätt att vara mod här då detta forum attackeras av troll mer än något annat forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-01-09 23:36
Mods. Det är nog minst lika mycket ert fel då ni tillåter ett troll som Buga för Ronaldinho smutskasta oss men ni spärrar honom först efter flera veckor. Gj!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: