/spanien/barcelona/forum/7022.aspx/spanien/barcelona/forum/7022.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2014-04-25 16:09
@Neymar11:


Jag minns att vid ett skedde sa Zubi i en intervju med Canal+ att man hade inlett förhandlingar med Valdés och att allt såg bra ut. I själva verket hade klubben inte ens pratat med hans agent. När Valdés sedan meddelar ledningen att han vill lämna, att han inte ens vill höra vad klubben hade tänkt erbjuda honom, vill han dessutom att klubben går ut med detta på den officiella hemsidan. Av någon anledningen vägrar styrelsen att göra detta och därmed är Valdés tvungen att annonsera det på egen hand. Detta gjorde att relationen försämrades ytterligare. Och som LeoMessi nämnde längre ner ville Valdés att klubben skulle signa det spanska landslagets målvaktstränare efter att Unzué lämnade, men Zubi valde att istället värva in De La Fuente.

Sedan finns det naturligtvis en massa andra saker som jag inte har en aning om, men jag anser att det vore orättvist att kritisera Valdés för hans beslut att lämna på free transfer. Han har fått stå ut med mer skit än någon annan av nutidens ikoner och trots det har han stått för mängd oerhört viktiga räddningar och insatser genom åren. Den här ledningen har grävt sin egen grav med alla idiotiska besluten de har tagit och det är anmärkningsvärt att så många profiler har självmant valt att lämna. Och allt detta utan att medierna har ställt styrelsen mot väggen. Minst sagt misstänksamt.
Barcelona Lion24
2014-04-25 16:07
Jag har alltid uppskattad Valdés och ser honom som den bästa målvakten i Barcelonas historia. Men låt oss vara ärliga. Valdés är 32 år och har 5-7 år kvar på den absoluta toppen. Han är tydligen missnöjd med hur klubben styrs och har vunnit allt en fotbollsspelare kan vinna, även på internationell nivå. Så det är klart att han försöker mjölka på så mycket pengar som han kan de sista år han är kvar inom fotbollen. Sen kan han köpa några aktier och bara lay back och ''flyta'' med livet.
viccc
2014-04-25 16:05
Vill se 2-3 värvningar iår, inte 7. Tror mycket på Denis Suarez och Rafinha,
Barcelona Barieta
2014-04-25 15:59
DM1982

Ok, visste inte att Atletico fått samma möjlighet.
Ingen konspiration då nä, dessvärre :)
Barcelona DM1982
2014-04-25 15:57
Barieta (Barcelona) Atletico hade chansen att skjuta upp förra ligamatchen men de struntade i det. Barcelona hade också fått den möjligheten om de hade gått vidare. Ingen konspiration här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2014-04-25 15:57
Varför skulle Valdes vilja gå till PL för "utmaningens" skull? Det är symptomatiskt hos anglofiler att klaga på spelare som går till rika klubbar som PSG och Monaco samtidigt som de tror att folk kommer till England för "utmaningar". Spelare går till PL för pengarnas skull.

I Valdes position hade jag också valt Monaco före klubbar i England. Bättre pengar, skönare klimat, närmare hem till Barcelona och CL-spel. Dessutom lär han troligtvis bli bättre uppskattad där och det är nog något han vill efter mer än ett årtionde av orättvis och negativ kritik från Barcelonafansen.

Sen kan man precis som el flaco säger stryka bort det faktumet att han var ute efter mer pengar från Barcelona. Han ville inte ens förhandla med ledningen så det är tydligt att idioterna på något sätt gjorde honom pissed off.
Barcelona Barieta
2014-04-25 15:45
Konstigt att Atletico inte får skjuta upp sin liga match i och med borta mötet mot Chelsea i CL senare i veckan. Real fick ju sin uppskjuten och man kan ju tycka att båda lagen borde ha samma förutsättningar för att gå vidare i CL.

Fast det är väl inte chockerande att det bara är Real som får handikapp
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-25 15:32
@Neymar11:


och Valdes hade fått en avs***ing av mig personligen om han stannat kvar
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-25 15:29
Barcelona Napao
2014-04-25 15:23
@La liga es blaugrana!:
Med dom backarna och mittfältare skulle det aldrig funka att spela så.
Barcelona påfågeln
2014-04-25 15:19
Neymessi (Barcelona) Valdes har ju sagt att pressen att vara målvakt i Barcelona är väldigt stor, och att det delvis är därför han lämnar. Att spela i någon PL-klubb innebär intensivt matchande hela året och pressen är knappast mycket lägre där. Monaco är nog lagom, Valdes får spela CL och spela i en liga som bara är lite sämre än la liga, och dessutom får Valdes bra betalt för det. Lönefrågan var dock inte avgörande, Barca var också beredda att göra Valdes till världens bäst betalda målvakt (höja hans lön igen, han och Casillas är väl de bäst betalda just nu, med all rätt med tanke på status och tid i respektive klubb).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-25 15:16
Javi Martinez är en bra spelare men för den summan Bayern kommer att släppa honom för (om de ens vill släppa honom) tycker jag att det finns bättre val där ute som jag hellre ser än honom, framför allt Vidal och Pogba. Så för mig blir det ett nej.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-04-25 15:13
@barcastuff: Barcelona are interested in Bayern Munich player Javi Martinez (25). They think the German club would be willing to listen to offers [sport] Vad tycker ni om de?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-04-25 14:58
@LeoMessi:

Med tanke på den ledning vi har finns det mycket att vara missnöjd med. Behandlingen av Abidal exempelvis. Abi lär väl vara en av anledningarna till att han väljer just Monaco.
Att Valdes vill ha en ny utmaning är inte helt ologiskt även om det för mig är obegripligt att man självmant vill lämna världens vackraste klubb. Hade jag varit VV hade jag dock valt att gå till PL eller BL om man nu vill testa på något helt nytt. Det är ju inte så att Monaco spelar i världens roligaste liga men pengarna lockar antar jag...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-25 14:56
Ja visst Neymar är 21 år.

Men jag förstår fortfarande inte varför han så stor. Allt med honom handlar om Image och marknadsföring. Jag hoppas att han har sparat krutet inför kommande säsonger.

Det som gör mig så besviken är priset han kostade.
Rosell din ******. Han och Zubi borde dela samma cell inom snar framtid.

De pengarna Rosell kostade kunde vi ha fått för Reus och Hummels föra säsongen.

Det är inte rätt.
Barcelona Blaugrana91
2014-04-25 14:50
FCBarcelona4ever Jag tror klubben kommer göra klart med en del större värvningar innan VM faktiskt, likt vi gjorde med Villa och med Neymar innan Confederations Cup förra året. Försäljningar däremot återstår ju att se med den här ledningen och vår historia med just försäljningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBarcelona4ever
2014-04-25 14:39
Är det bara mer än jag som är orolig för att vi ej kommer hinna göra några större köp/sälj av spelare innan VM och därefter kommer ha knappt med tid att signa/sälja spelare efter VM?
Barcelona LeoMessi
2014-04-25 14:22
Valdes fick inte den målvaktstränaren han ville ha tro jag. Sedan tror jag att det finns fler orsaker än det.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-25 14:14
el Flaco Hur uppstod den konflikten mellan dom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-25 14:04
@Neymar11:


Fel. Valdés ville inte ens höra klubbens erbjudande så att han skulle vara girig eller något liknande är uteslutande. Tycker att hans avsked är ännu ett tecken på styrelsens usla relation med spelarna. Minns att Valdés skakade inte Rosells hand i samband med lagfotot tidigare under säsongen. Jag har personligen inget emot att Valdés lämnar under dessa omständigheter, han har gjort sig förtjänt av rätten att bestämma sin egen framtid.

Naturligtvis hade jag hellre velat se honom fortsätta, men det är bara att inse att det aldrig kommer hända. Han har tagit sitt beslut och han verkar vara en envis jävel. Det enda jag tycker är för jävligt är att det sista minnet man kommer ha av honom är hur han lämnar Camp Nou liggandes på en bår. Önskar Valdés all lycka i världen. GOAT Barça-målvakt.
Neymar11
2014-04-25 13:55
LeoMessi Jo det jag menar, han kunde ha valt att spela PL som ett ex men tjänat lite mindre ( han är ju redan multimiljonär) men mycket vill ha mer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-25 13:52
Neymar11 (Barcelona) Jag om någon hade älskat om valdes hade stannar kvar. Kommer alltid att vara tacksam för allt han har gjort för oss och det kommer kännas konstigt att se någon annan mellan våra stolpar. Hade jag varit lite konspiratorisk så hade jag trott att valdes valde att gå gratis för att på så vis få högre lön hos sin nya klubb eftersom dom slipper betala en transfersumma. Hade mer än gärna sett honom i en mer spännande liga och roligare klubb. Tror det fanns bättre lag än Monaco som var intresserade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-25 13:52
Den enda "bomb"-nyheten jag vill läsa om gällande Zubi är den om hans avgång. Ska han lyckas ro hem Courtois och Javi Martínez? That'll be a cold day in hell.
Barcelona Nesto
2014-04-25 13:50
På söndag möter vi som bekant Villareal och då kan ni ju hålla ett öga på Oliver Torres som är utlånad från Atletico Madrid.
En riktig juvel som jag verkligen kan se ta över Xavis roll. Hans spelstil påminner exakt om Xavis, snabba vändningar, cameleon eyes, djupledspassningarna osv.

Hade inte tackat nej till att sälja Fabregas (40-45m) till United och ta in Oliver istället tillsammans med Rafinha+ mittfältare av toppklass (lex Reus)
Neymar11
2014-04-25 13:49
Gratis* ursäkta min svenska!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-25 13:47
Brukar inte lägga så mycket energi på att klaga på hur mycket spelare tjänar. Trots alla absurda summor Men fallet Valdes gör mig besviken. Det är en målvakt som gång efter gång gjort misstag, dåliga säsonger. Som klubben har stöttat oavsett vad och aldrig ens tänkt tanken på att sparka ut honom Väljer att inte förlänga kontraktet, går grattis för att få en ny "utmaning" utan att klubben ska kunna tjäna in enda krona. Istället så stöttar klubben honom en sista gång och låter honom fullfölja kontraktet och i respekt till valdes vägrar göra en ny målvakt officiell. Jag antar att Valdes själv har velat ha mer pengar i Barcelona men klubben har sagt nej. Och det gjorde dom helt rätt i
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-25 13:43
Neymar11 (Barcelona) Haha en utmaning jag mer än gärna jag hade gett mig på:P Trodde han skulle ta en lite roligare liga om jag ska vara ärlig. Tycker att det är dags att Barcelona går ut med om ter stegen är klar för oss eller inte. Fattar inte varför dom ska dra ut på det så jävla mycket. Det är inte så att Valdes kommer att gråta om dom gör det. Det hade varit en annan sak om Valdes var osäker på om han ska stanna.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-25 13:38
LeoMessi Tror det ligger mellan 6-8 miljoner €/år Visst det är ju en utmaning att veta vad man ska göra med 5 miljoner € extra varje år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-25 13:36
Neymar11 (Barcelona) Och sin vikt i guld för varje match han gör:P Vet du hur mycket han tjänar i Barcelona nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-25 13:35
LeoMessi Inte nog med det så ryktas det om att han kommer att få en kista med guld som sign on bonus
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: