/spanien/barcelona/forum/7.aspx/spanien/barcelona/forum/7.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas FCB
2018-07-15 11:20
@Andreas FCB:
Hur var den humorbilden inte relevant för verkligheten vi Barcelona fans lever i? Avsaknad av humor på dig uppenbarligen. (En bild där det stod att Bartomeu fått nytt förtroende till 2022 efter ännu en valperiod (tog från FM2018) och vad mina tankar om det var? Sedan en pil från texten: "Jag bryr mig inte om vad styrelsen sysslar, det kvittar för mig. Involverar mig inte med deras sysslor" till texten "Barcelona medlemmar". En bild av verkligheten. Men var tydligen värt att radera den lilla bilden för en torr moderator som uppenbarligen är besvärad av värmen och på grinigt humör. :)
Barcelona Kubala.
2018-07-15 11:13
Samper är tillbaka från sin svåra skada och jag hoppas innerligt att han kan få en ärlig chans att visa upp sig. Vore kul om han lyckades!
Barcelona Iniesta.70
2018-07-15 11:09
Hellre Cuenca än Mina... Hellre Alena än Hazard.. Hellre Samper än Kante... Hellre Roberto än Paulinho på mitten... Säger inte att dom val av spelare jag gjort är bättre, säger bara att jag hellre ser dom i Barca tröjan. Ja, just det. Hellre Ruiz än Paco på bänken.... Fan va jag skulle heja på detta lag, oavsett resultat.... Jaja, ni kan tycka vad ni vill om mitt naiva inlägg, det rör mig inte ryggen. För mig handlar det om att ha "nåt" att heja på, lite back to the roots mentalitet. Såja, nu kan ni fortsätta med sillyseason och bygga nytt med era miljardinvesteringar och marknadsförings lirare.. Over and out
Barcelona Meneysuarez91011
2018-07-15 11:04
Pogba OCH Thiago i sommar? Omöjligt. Pogba bör gå för liknande summa som Coutinho och Thiago för 800 mille typ. Men det vore riktigt nice med dessa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-07-15 10:40
Håll dig till fotboll! Varning. /Mod
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-15 10:33
Ribhon Fan // Nej Balon d or är det minsta jag bryr mig om, va snälla och sluta lägga ord som jag ej har skrivit i era svar. Jag är nog en av dem få här inne som skiter i den utmärkelsen. Att Isco var bra i årets Spanien ja det kan mycket väl stämma. Tänkte faktiskt inte så mycket på det. För mig var det mest fascinerande att Spanien hade svårt mot Iran och faktiskt var sämre än Marocko i mångt och mycket. Tycker alla fick underkänt i denna sorgliga upplaga av Spanien. Det enda jag vill få fram i detta forum är väl att inte bli blinda i alla jävla spelare som på något sätt liknar Xavi. Vissa är faktist inte tillräckligt bra. Hazard har bart upp hela Chelsea mer eller mindre i 6 år. Isco är som bäst en riktigt bra truppspelare i Real. Att då jämföra dom kliar i mina ögon. Modric är en bollfördelare som kan jämföras med Hazard om man så vill..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-07-15 10:28
Jag har Pogba på min FM (år 2021-2022) save.. Tog hem ligan på målskillnad nyss mot Real. Blir mycket spelande på nätterna nu när det ändå inte går att sova p.g.a värmen. Laget ser ut som följande. Just sålt Messi, Suarez, även Coutinho då han inte presterade på denna save. Är medveten om att vi inte har någon 35-årig odödlig Modric i vårt lag men tänk ett mittfält med Pogba, Thiago och i vårt fall Messi istället för Dybala. Sen har vi tyvärr ingen Mbappe till höger men där kan vi spela Dembele, sen Coutinho till vänster. Längst fram får väl Suarez vara kvar 1 säsong (tyvärr). Behöver vi få in Busquets kan man gå ner på 3-backslinje och spela Umtiti då Pique helt tappat det ändå. -------- Donnarumma (Ter Stegen) ----- -Meunier---Umtiti---VNL---R.Guerreiro- -------------------------------------- --------Pogba-------Modric------------ --------------Dybala------------------ --Mbappe---------------------Dembele-- --------------A.Ruiz------------------ (Obs, givetvis inte ett seriöst förslag hur Barca bör lira. Funkar dock på just denna FM.) Haha!
Barcelona Plaza_Catalunya
2018-07-15 09:25
Varning för grova spekulationer. Om nu Pogba-ryktet stämmer, och Thiago är påväg in, så får vi ett otroligt välbalanserat och bollskickligt mittfält. Ett uttjatat dynamiskt mittfält. Busquets och Thiago som speldirigenter medans Pogba fyller på i straffområdet och kan utnyttja Leos magiska fot. Samt en Coutinho som kan bryta mönster och göra något på egen hand. Det låter för bra för att vara sant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2018-07-15 02:40
@Messmargodly:
Givetvis kan INGEN jämföras med Xavi, framförallt inte i den rollen som han brukade ha. Det vore bara dumt att tro att någon skulle nå den nivån. Att en klubb, enligt media, är redo att lyssna på eventuella bud är inte detsamma som att spelaren är transferlistad. Han är knappast oönskad i klubben och i det här fallet så beror det knappast på att han är en "för dålig" spelare, utan snarare att han kanske inte passar in i mallen som de tänkt ha nästa säsong. Jag har en tysk bekant, Bayernfan, som är fotbollstokig. Han tycker att Thiago är en helt underbar spelare och han har faktiskt blivit hans favoritspelare i laget. En spelare med Barca-DNA och det trots att han hyser avsky mot Barcelona. Jag litar mer på personen som håller på Bayern från hjärtat och som följer samtliga deras matcher än någon annan som drar slutsatser av det media skriver om hans framtid. Så nej, det är inte bara vi Barcafans som tror något gott om Thiago. Kanske är det så att Thiago inte mått bra i Bayern? Saknat motivation då han inte känner sig lika given? Rentav märkt vart det är på väg? Hur som helst. Jag ser Thiagos storhet på plan och drömmer om vad han skulle kunna åstadkomma med ett gott självförtroende i ett lag som spelar den fotbollen som passar honom allra bäst. Förväntar mig inte att han ska bli lika bra som Xavi men han är lätt topp 3 bland dem som hade kunnat axla den rollen allra bäst. Och kan man inte se det... ja då blir även jag mörkrädd.
Barcelona jerkasss
2018-07-15 00:57
Edit: Messi är fortfarande bäst i världen på att skapa icke-nick-mål mot låga/halvlåga försvar men. I en tempostark och böljande match syns hans svagheter. (Pratar alltså om senaste åren). När Barca inte kunde föra matcher förra året såg man detta. Därför är det extra viktigt att få in trygghet på mitten i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jerkasss
2018-07-15 00:45
Kröjf jag älskar dina inlägg, men i din uppfattning om Neymar håller jag inte med. Säger inte att han är/var bäst i världen. Men nog fan gjorde han det bra för oss. Spelare som inte uppför sig verkar slå an en speciell nerv hos dig. Visst kunde han få för sig å kladda lite ibland, dock aldrig när det var kontringsläge. Detta skede nästan bara mot samlade försvar å då ser jag inget stort principiellt fel i lite kladd nångång då och då. När ytor fanns var han väldigt okladdig i min mening. Väggade, tog rätt löpningar eller utmanade backen framför sig(utan kladd). Hur bra Messi än är så saknar han det - att ta metrar när ytor ges (på senare år iaf). Jag vet att jag kommer få skit för detta. Men jag tror inte Argentina hade varit så mycket sämre utan Messi. Den äldre Messi behöver väldigt mycket kvalitet och lungor runtomkring sig för att hans kvaliteter ska komma till tals. Ett sämre lag behöver löpmetrar mer än en gyllene fot ibland. Tyvärr. Och ja, you’ve guessed it. Väntar på tårtorna i fejjan. Jag tycker Neymar precis innan han skadade sig var snäppet effektivare och vassare än Messi. Mest på grund av det man inte alltid lägger märke till - löpmetrarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2018-07-14 23:57
@Ribohn Fan:


Håller med, Spanien har saknat en sådan spelare en längre tid nu. Sedan blir Neymar hånad för sin match mot Belgien men faktum är att han skapade flest chanser på plan och en normal dag hade Brasilien vunnit den matchen 9/10 gånger.
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-14 22:33
Du vet att jag inte håller med. Spanien hade vunnit VM lätt om dem haft flera snabba explosiva spelare så som exempel Neymar, Messi, Mbappe eller Hazard, som kan bryta mönster i allt bolltrillande. Nu var det så att Isco var den som kunde omvandla bolltrillande till målchanser. Därför blir det naturligt att det är honom alla passar, typ Messi när Barca spelar. Jag tycker du fokuserad allt för mycket på individen och allt runt vem som är bäst och Ballon d’Or, för mig är det i alla fall ointressant.
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-14 22:12
Kröj14f// Jag är en fotbollsälskare gillar alla spelartyper.Från målvakt upp till centertank. Du gillar bollfördelare oavsett vad verkar det som. Jag gillar världsklass oavsett vad. Hazard och Isco är två helt olika spelare med helt olika egenskaper. Jag gillar båda egenskaperna men anser att den ena är så mycket bättre på sin egenskap än vad den andra är. Förstår inte att man inte ser det. Modric är i samma klass som Hazard om man nu ska jämföra dessa olika typer. Helt rätt att Zidane bänkar Isco snubben gör typ en bra match var 10e gång. Jag bokstavligen var den enda som var super nöjd när Neymar försvann. Så nej där har du fel. Ney är deb typiska bollförare som daltar med bollen Hazard går rakt på mål ibland blir det för mycket visst men vilken spelare är felfri.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-14 21:46
@Ribohn Fan:
För egen del vill jag här vända på hela resonemanget. En bidragande orsak till att Spanien inte tog sig längre i turneringen, var förmodligen att en väl självisk spelare som har för vana att ha koll på var motståndare har sina ben för att kunna ta sig förbi dem, istället för att låta sin split vision vandra över möjliga spelalternativ, fick en så dominant roll i detta VM:s upplaga av Spanien, Att äga boll i högre grad än sina lagkamrater gör inte med automatik en spelare bättre, som vissa tycks tro ända in i "kaklet". Det fanns sannolikt en anledning till att Isco inte setts som helt ordinarie i Real Madrid under Zidane; eller innan denne tog över tränarrollen. Och att Isco inte alltid ens blev uttagen till Spaniens landslag tidigare, till hans fans stora förtret. Och varför det gick som det gick, när han sen i detta VM, tycktes tillåtas och få förtroendet att ansvara för en ansenlig procent av Spaniens totala bollinnehav, på lagets samspels bekostnad. Till de som låter sig förföras av självförhärligande dribblers som exempelvis Neymar JR, biter givetvis inte sådana argument. Tvärtom tolkas de som "skymf". Men inte mig emot om spelare som till och med fintar bort sig själva, för att visa världen vem som är bäst, hamnar hos våra ärkerivaler när värvningarnas silly season väl är över. I somligas ögon verkar den som lyckas hålla i bollen längst vare sig han står still eller stirrar sig blind på motståndarnas underben för att att med fart ta sig förbi med tunnelseende.beundras och betraktas som störst och bäst. Betackar mig själv för den sortens spelare. Och om det upplevs som skymfande bryr mig ärligt talat inte, eftersom det enligt mitt förmenande blott är att bita sig själv i svansen. Fortsätt så.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-07-14 21:07
Hade inte bangat på mandzukic som supersub.
Barcelona Infinit8Don
2018-07-14 20:42
Tror helt ärligt inte ens vi är intresserade av Hazard. Ryktena kom från ingenstans. Nä, antingen går han till real. Eller så stannar han med sarri o deras nya intressanta projekt och förlänger sitt kontrakt med Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-07-14 20:37
[QUOTE=CipanBarcelona]EDEN HAZARD: "Efter 6 fantastiska år i Chelsea är det kanske dags att uppleva någonting annat. Visserligen efter detta VM. Jag kan bestämma ifall jag vill lämna eller stanna, men Chelsea får göra valet. Om de vill släppa mig vet ni destinationen jag föredrar" Blir det Barca eller Madrid?? [/QUOTE] Det blir Real, är rätt säker på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-07-14 20:36
[QUOTE=CipanBarcelona]EDEN HAZARD: "Efter 6 fantastiska år i Chelsea är det kanske dags att uppleva någonting annat. Visserligen efter detta VM. Jag kan bestämma ifall jag vill lämna eller stanna, men Chelsea får göra valet. Om de vill släppa mig vet ni destinationen jag föredrar" Blir det Barca eller Madrid?? [/QUOTE] Tror han föredrar Real, han brukar tala gott om deras "fina tröja". Samt att han känns som en real spelare då han är en individualist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-14 20:34
Måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med vårt fönster hittills. Både Arthur och lenglet är spelare för framtiden och kan komma att bli viktiga inom en snar framtid. Speciellt lenglet, tror han kan ha en cementerad mittbacksplats bredvid umtiti inom 1-2 säsonger. Arthur tror jag även väldigt mkt på. Men jag står ändå fast vid att en innemitt av världsklass måste in om vi ska slåss om cl nästa säsong. Förhoppningvis säljer ledningen av lite spelare under den kommande veckan för att sedan göra ett sista stort och viktigt köp på mitten. Man kan ju alltid hoppas iaf...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CipanBarcelona
2018-07-14 20:26
EDEN HAZARD: "Efter 6 fantastiska år i Chelsea är det kanske dags att uppleva någonting annat. Visserligen efter detta VM. Jag kan bestämma ifall jag vill lämna eller stanna, men Chelsea får göra valet. Om de vill släppa mig vet ni destinationen jag föredrar" Blir det Barca eller Madrid??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-07-14 20:06
[QUOTE=Kröj14f]Du skulle hört mig anfallet innan Hazard gjorde mål: "Släpp bollen nån gång då för fan din själviska jävel, sluta dribbla, lyft på blicken, släpp bollen sök ny yta och gör dig spelbar för fan! Du är ju för helvete Belgiens motsvarighet till Isco. Anfallet efter släpper han för en gång skull bollen, till den åtskilligt mer kloke de De Bruyne, söker ny yta, får tillbaka bollen i rätt tid och gör mål. På tiden! Min sambo vidimerar denna återgivning. [/QUOTE] Klockrent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-14 20:05
Hazard skulle nog bli jätteglad om blev kallad Belgiens Isco och Isco skulle känna sig jätte glad om han blev kallad Spaniens Hazard.
Två helt underbara fotbollsspelare som sätter färg på fotbollen.
Men jag värderar Isco högre, VM bäste spelare tills Spanien snöpligt åker ut mot den Ryska bussen.
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-14 19:44
Kröj14 // Ursäkta men Hazard är lååångt ifrån Belgiens Isco. Hazard är en bollförare Isco är en boll-fördelare och kommer max förbi en försvarare på sin höjd. Att du ens tar upp Isco och jämför han med Hazard är en skymf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-07-14 19:11
@S.Eto'o:

tack!
Barcelona S.Eto'o
2018-07-14 19:05
Barça Centre har bra koll på alla rykten och även nyheter om Klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-07-14 18:15
Någon som har tips om twitter-konto som uppdaterar läget kring transfers etc?

Tack
Barcelona Kröj14f
2018-07-14 18:09
@Trio el Mágico:
Du skulle hört mig anfallet innan Hazard gjorde mål: "Släpp bollen nån gång då för fan din själviska jävel, sluta dribbla, lyft på blicken, släpp bollen sök ny yta och gör dig spelbar för fan! Du är ju för helvete Belgiens motsvarighet till Isco. Anfallet efter släpper han för en gång skull bollen, till den åtskilligt mer kloke de De Bruyne, söker ny yta, får tillbaka bollen i rätt tid och gör mål. På tiden! Min sambo vidimerar denna återgivning.
Barcelona Infinit8Don
2018-07-14 18:07
Gianni Infantino (FIFA President): "Messi is the best player in the world and he will continue to give us enjoyment for a long time." [md] Ett minst sagt intressant uttalande av FIFA presidenten i en intervju under gårdagen. Han vet...:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-07-14 18:06
Real får gärna värva Luftslottet Harry Kane. Jag tycker helt ärligt att Benzema är en bättre spelare.
Annons: