/spanien/barcelona/forum/7.aspx/spanien/barcelona/forum/7.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Canaletes
2017-10-20 16:01
Intervju med Messi när han var 16 år. Hade aldrig sett sen förut och den är uppladdad nyligen.
Barcelona II Barça II
2017-10-20 12:16
@ Kröjjff

Behöver man verkligen motivera varför man (som Barcelona supporter!) inte vill se Messi, vår absolut bästa spelare genom alla tider, och en Barcelona legend, spela hos en av våra rivaler i Europa?

Det finns ingen logik i att vilja se Messi i City för att de förtillfället spelar en bättre fotboll än oss. Vart går gränsen, ska vi hoppas på att Iniesta går till Real för att han där kan, med allra största sannolikhet, få ut mer av hans spel?

Messi har gjort 15 mål så här långt och leder skytteligan överlägset i Spanien, att påstå att han inte når sin fulla potential hos oss är enligt mig inte sant. Visst, han hade förmodligen kunnat göra fler assist i City då Jesus mfl är bättre på att avsluta i dagsläget än Suarez o co.

Annars håller jag med att man ska försöka undvika onliners och ord som ”patetiskt” mm, så det ber jag om ursäkt för.

Ha en fortsatt trevlig fredag.
Barcelona Kröjjff
2017-10-20 10:57
II Barça II Du fick nyss en tumme upp av mig, för inlägget i vilket du avslutar med det väldigt värdeladdade ordet "patetiskt". Men den inte ska tillgodoräknas dig, då jag helt enkelt tryckte fel, Syftet var istället att trycka på citatfunktionen för att kommentera din oneliner. Men jag avstår vid närmare eftertanke, när som the cameroonians redan med sin replik till Romelo Umtiti, satt det mesta på pränt som behöver sägas i sammanhanget. Tycka till är lätt som en plätt. Resonera sig fram, betydligt svårare.
Barcelona the cameroonians
2017-10-20 08:58
Romelu Umtiti

Skillnad på värvningsfilosofi och spelfilosofi. Laget Man City spelar attraktiv fotboll. Klubben är nåt helt annat precis som många andra nyrika klubbar - och tyvärr i allt större utsträckning även vår egen.

Att sponsras av Qatar var inte kriminellt. däremot var det i strid med klubbens värderingar att acceptera pengar från ett odemokratiskt land när klubben själv, som katalansk, står för det motsatta. Kriminaliseringen handlade om Neymar-affären (apropå värvningsfilosofi).

Att se Messi i City handlar enkom om att människor vill se honom utnyttja sin fulla potential, och det får han inte i nuläget (enligt mig). Oerhört frustrerande att se.

Och om någon har bevisat att han kan ta fram Messis fulla potential så är det Pep, men självklart hoppas jag, och säkert många med mig, att han kan leva upp till och utnyttja densamma i Barca-tröjan (igen).

Frågan vi bör ställa är väl med tanke på detta;
är Messi lycklig i Barca? Eller är han kvar i Barca pga det du skriver i sista stycket. Där ligger kärnan till diskussionen.

Dessutom: Enligt i sammanhanget seriösa källor var Messi nära att lämna under våren 2016 - för City. Bara en sån sak.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-10-20 08:19
Fattar även inte att man som Barca supporter kan sitta hypa city så jävla mycket hela tiden. De flesta här satt i sommar och sa att vi ska följa vår filosofi, att vi inte ska köpa spelare och cracks för att satsa på spelare från de egna leden. Nu sitter samma människor och hypar city vars filosofi, att köpa sönder marknaden, bara förstör för oss i alla anseenden. Visst city spelar attraktivt, med Guardiola i rodret, men vilkas bekostnad? PSG spelar också attraktiv fotboll, med likadan filosofi, men ingen hypar de för att Det är finansierat av Qatar och för att Neymar drog dit. Vi får inte glömma att city finansieras av samma sorts pengar. Så motsägelsefullt att det var "kriminalisering av vår klubb" när vi var sponsrade av Qatar men sen säger att man hoppas att Messi ska till City som finansieras av samma "kriminella". Av vilken anledning?? För att återförenas med Guardiola?? Inte så att Guardiola ska betala hans lön? Messi är Barca, Messi kommer alltid va Barca. Skulle Messi skriva på för City så skulle Messi gå mot allt Barca står för (eller åtminstone stått för under hans tid), gått mot allt majoriteten här vill att Barca ska stå för, gått mot allt det ni ville komma från när vi var sponsrade av Qatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-10-20 07:43
Kan man verkligen som Barca supporter sitta och hoppas på att Messi lämnar till City? Patetiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-10-20 07:25
Cule4life Exakt den elvan jag också vill se. Bara att denis och deulafeu byter kant :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-10-20 04:33
@Dreamteam09:


Bland den värsta och mest meningslösa kommentaren som någonsin skådats här inne på forumet. Vad sägs om att motivera varför du tycker som du gör istället?

Kommentarer som dessa drar ner nivån här inne...
Barcelona Valverdismo
2017-10-20 03:47
[QUOTE=Cule4life]En elva jag hade velat se är denna. Stegen Semedo Macherano Umtiti Alba Paulinho Busquets Iniesta Denis Messi Deufoleu Denis och Deu som kan vika in och använda sin vänster respektive höger fot. Detta hade känts mer 433. Tror denna elvan hade gjort succé. När Dembele är tillbaka så spelar man in honom sakta främst på högerkanten. [/QUOTE] Co-sign på den elvan! Det bästa vi har att komma med just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-10-20 02:02
@L.A.M Nr 10:
Har accepterat efter den här säsongs värvningar att Barca kommer hamna så djupt i takraset tills det blir nyval igen eller att Messi drar till Man City (Vilket jag hoppas för att där spelas Barca fotboll där i den här säsongen gånger 3, tack vare Pep). Har get upp hoppet om att de hetaste spelarna på mittfältet eller att Paco får åtminstone chans åtminstone att spela. Va gör man då som en hardcore Barca *****? Man tar take a chill pill, och hoppas att den här nya tränaren hittar självförtroendet, sig själv eller åtminstone tänker ok. Ok, Ok, Denis Suerez och Paulinho har gjort bra på mittfältet senaste matcherna, låt de få minuter. Eller D. Suarez klickar bra med Messi och är kreativ, låt han få några min här och där. Äääh, har redan get upp att den här tränaren låter åtminstone utveckla eller åtminstone ge chansen de som förtjänar det. Då är frågan, vad är min tröst då? Då jag har get upp allt? Ju, Man City! Vilken fotboll de spelar. Har inte kollat på så många Man City matcher som den här säsongen i hela mitt liv. Och Ooj, vilken fotboll de spelar tack vare Pep. Men mitt hjärta kommer alltid slå för Barca ändå! Även när stormen är så stark... Några tröstande ord för mig och för dig min vän..
Barcelona Dreamteam09
2017-10-20 00:33
Höj nivån, motivera dina tankar. Varning!/mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-10-19 19:51
Med svenska mått mätt spelar Östersund ren och skär propagandafotboll så långt in i matchen. Inledningsvis skulle jag inte ens funnit det mödan värt att gå in här och klaga, om det så varit Barca på Camp Nou istället för Östersund på konstgräs i nollgradigt. Och Edwards misslyckade avslut har inte varit sämre än Suárez om jag förstått saken rätt,i fråga om sakernas tillstånd, så som de beskrivits härinne sista tiden.
Barcelona Cule4life
2017-10-19 19:46
Barca4life98

Den elvan är också stabil. Det intressanta med den hur Busquets hade hanterar det med lite mindre bra defensiva lekkamrater i mitten. Busquets fullkomligt briljerar med hästen Paulinho bredvid sig.

Pep Sala

Jo ja tror alla Barca älskare känner så nu i efterhand när man har sett Mabppes kvalitét. Damn Barto.
Barcelona Messi M10
2017-10-19 19:34
OT : Lilla Östersund ligger under med 1-0 hemma mot Bilbao men dom har 60% bollinnehav. Målet kom via en målvaktstavla.

Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-10-19 19:24
@Cule4life:


Du har precis förstört min kväll och helg=(

Spyr på barto
Barcelona Amo.38
2017-10-19 18:33
Tjänstefel att A.Gomes fortfarande får starta matcher. En bild människa hade sett att han inte har något att göra i ett lag som Barca. Valverde har gjort det bra men jag är långt ifrån övertygad pga hans konstiga uttagningar och förtroende för fel spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-10-19 17:59
@Valverdismo:


Du måste förstå att vår klubb jobbar så nu för tiden, Arnaiz säljs för ca 2€ miljoner till, låt oss säga Sevilla, Arnaiz gör ca, 15 liga mål, vår klubb får panik och försöker köpa tillbaka honom för 40€ miljoner :)
Barcelona S.Eto'o
2017-10-19 17:57
Valderdismo Copa del Rey match nästa vecka, tror vi får se honom och små boysen då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valverdismo
2017-10-19 17:40
Varför har inte Valverde kallat upp Arnaiz än? Han hade varit perfekt på vänsterkanten istället för en kraftig slö Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-10-19 17:35
Cule4Life Fin elva! Hade velat se den här också; Ter Stegen - Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba - Roberto, Busquets, Denis - Dembelé, Messi, Deulofeu När Dembelé är tillbaka från skada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-10-19 17:24
En elva jag hade velat se är denna.

Stegen
Semedo Macherano Umtiti Alba
Paulinho Busquets Iniesta
Denis Messi Deufoleu

Denis och Deu som kan vika in och använda sin vänster respektive höger fot. Detta hade känts mer 433. Tror denna elvan hade gjort succé. När Dembele är tillbaka så spelar man in honom sakta främst på högerkanten.
Barcelona Ribohn Fan
2017-10-19 16:38
Gårdagens match måste nog vara en av dem kvalitets och underhålls fattigaste CL matcher någonsin. Så kvalitetslös att t o m Messi la ned all verksam och sparade krafter till kommande drabbningar. Det ända jag kan analysera är Valverde och hans uppställning/taktik. Han har helt och hållet norpat Luchos 4-4-2 taktik, men ändrat slagsidan från vänster till höger. Nämner det åter igen, alltså undran var han vill ha ut av Deulofeu. Spela honom på högerkant innebär inget eget hot från honom. Enbart utmana på utsidan och inlägg ala brittisk fotboll. Den fotbollen har vi haft väldiga framgångar med historiskt. Nej! För mig är detta skitfotboll. Lucho fick mycket skit fastän vi spelade betydligt bättre och underhållande då än nu. Är förväntningarna så låga nu att vi endast uppskattar att vi vinner matcher och inte hur vi gör det.
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-10-19 16:21
Måste säga att jag blivit mäkta imponerad av Paulinho. Han är inte bara inblandad i oerhört mycket av det som händer på planen utan gör även det mesta rätt. Bra passningsspel, giftiga djupledslöpningar, tar sig till lägen i boxen, vinner närkamper, tar avslut utanför straffområdet, bra på huvudet med mera. Han har absolut gjort sig förtjänt av en plats i startelvan. Paulinho-Busquets-Iniesta Messi-Suarez-Denis/Deulofeu Så ska vi spela från mittfält och framåt. Rakitic kommer få chansen att spela sig tillbaka in i elvan men just nu är han helt enkelt inte där. Suarez får mycket rättmätig kritik men jag är övertygad om att han kommer tillbaka. Deulofeu gör det bra igår men jag tycker personligen Denis varit bättre när han spelat. Den platsen är hursomhelst öppen för den som har bäst form.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2017-10-19 16:13
Ååååh Cule4life var du tvungen att skriva det där? :p
Fan, kommer aldrig kunna släppa det. Vi kunde ha haft världens största talang i laget... faaan..
Barcelona II Barça II
2017-10-19 15:57
Paulinho hade igår 111 passningar varav 3 key pases, samt en passningssäkerhet på 98%. Det är imponerande siffror från en jag brukade kalla för ”avdankad brasse”.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-10-19 15:24
Mbappe ville ersätta Neymar men Bartomeu spelade svår
Barcelona Amo.38
2017-10-19 15:02
[QUOTE=|| Cillessen #1]Denis lägger upp en bild tillsammans med arda som tycks vara en pik mot valverde. [/QUOTE] Länk? Kan inte hitta bilden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-10-19 14:47
Höj nivån!!

// mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-19 14:47
Denis lägger upp en bild tillsammans med arda som tycks vara en pik mot valverde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-10-19 14:43
@Bosketts:
Bosketts går på offensiven och jag kan inte annat än applådera hans initiativ. Och de som nu eventuellt inte avhåller sig från att resa till Katalonien för att de skyr IS-terrorismen utan snarare räds lagens förlängda arm från fascismens era ända in i vår tid, får knappast sin resfeber p g a en prokatalansk väljarkår eller flaggviftande culés. Utan den inte att förglömma lika så nationalistiska spanska centralmaktens övervåld mot fredliga separatister. Och att det finns en och annan oliktänkande "culé" också härinne som sticker ut med jämna mellanrum, förändrar ju inte den saken.
Annons: