/spanien/barcelona/forum/6980.aspx/spanien/barcelona/forum/6980.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2014-01-23 16:41
@Ronaldinho y Neymar:
Om det är någon som verkar bry sig om Real mer än Barcelona är det väl du som till och med försvarar Perez. Han är precis lika illa om inte värre än Rosell vilket säger en del. Inte konstigt att de var vänner innan Sandro ställde upp i presidentvalet. Att försvara Real är inget en culé håller på med, på sin höjd kan vara ödmjuk och konstatera att de är en stark rival. Jag får inte heller ihop ditt resonemang angående tur i cupen kontra att Barcelona inte är värdiga ligamästare. Å ena sidan säger du att allt kan hända i enstaka matcher, men tycker inte att Barcelona är värdiga mästare för att man inte slog Real? Om det är någon som visar vem som är värdiga vinnare är det väl i så fall just en ligasäsong? Har för mig att du också gick under ett annat nick tidigare, "Buga för Ronaldinho" och att du blev avstängd för att du höll en låg nivå. Jag kan se mönstret upprepa sig.
Barcelona Andresito
2014-01-23 16:41
Någon jävel måste tjänat multum på den här övergången, och det är inte Neymars pappa. Inte en chans i världen att en fotbollsfar ska lyckas "utnyttja" en klubb på detta sättet, måste finnas någon advokat eller liknande som fått fadern till att få ut så mycket som möjligt.

Rosell har rätt när han säger övergångssumma på 57m, men resterande avgifter som totalBarca skrivit om (!Sergio_ Busquets! inlägg) är också för Neymars övergång, bara det att de är "gömda", så att det ska se ut som att han var billig.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:40
Barca Barca Jag tror att Gamper matchen inte räknades in då vi fick pengarna. Ja vi har första hand på tre spelare i Santos, jag läste något om det tidigare iår också.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:38
Ok om jag har fattat rätt så är det såhär

45% av Neymars rättigheter var ägda av Santos,DIS, Tiesa och två andra företag. Dessa företag och santos fick dela på 17M€ som Barca betalade. Sist var det Neymars farsas företag N&N som ägde 55% av hans rättigheter. Vi köpte dessa för 40M€ (Neymars farsa är min nya hatkaraktär). Så totalt har vi slösat 57M€. Det är detta som har representerats för det ingick i kontraktet.

Barca har tydligen dessutom betalat

4M€ til Neymars farsa så han kan hitta sponsorer för is i Brasilien ( inga specifikationer)

2.5M€ i Neymars namn till fattiga barn i Brasilien (inge specifikationer)

2M€ till Neymars farsa så han kan scouta spelare för oss i Brasilien, han är ingen licenserad scout.

2.6M€ kommission

7.9M€ för rättigheter på tre spelare i Santos

9M€ för två vänskapsmatcher mot Santos (om dessa inte spelas)

10M€ Betalade vi i förväg för Neymar

Totalt 95M€

OM JAG HAR FATTAT RÄTT, så är problemet att alla dessa extresummor också skulle ha representerats men Rossell presenterade bara de 57M€ i början.

Läser ni länken som "the cameroonians " la upp så tycker jag att det hela låter mer so ett ärligt misstag.
Barcelona Barca Barca
2014-01-23 16:37
!Sergio_ Busquets! Minus 9 miljoner, för vi har redan spelat en träningsmatch mot Santos och dom är mer än välkommna till nästa Joan Gamper, då är det avklarat. Minus 7,9 då vi får halvt äger tre spelare i Santos. Rätta mig om ja har fel ? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-01-23 16:36
Ronaldinho y Neymar

Nu vill jag inte agera som en maräng-detector men jag tror att du avslöjade dig kraftigt med meningen "Och förra liga titeln betydde inte ett skit då vi inte slog Real.".

Endast en madridista med spruckna drömmar uttalar sig på ett sådant korkat sätt. Stora lag vinner titlar.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:35
dubbel
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:34
Dubbel
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-01-23 16:29
Någon som har koll på hur det här påverkar planerna om att renovera arenan? Skrotas de helt eller?
Barcelona Ronaldinho y Neymar
2014-01-23 16:21
Blaugrana

Bara för att du ser bild på dom så betyder det inte att Perez har sagt till honom att snacka skit.

Barcelonistas

Det är inte Perez jobb att se till att Real vinner titlar, han ska få dom att må bra ekonomiskt vilket han lyckats med. Tränaren får det han frågar om hos Perez och det är hans jobb att vinna titlar.

Kasta inte sten i glashus

1. Det var en lång period där vi inte vann ett skit utan det var nu mot slutet vi började vinna titlar

2. Vi gick turligt vidare mot Chelsea i borta matchen i London. I cupspel är det mer tur än skicklighet.

Du verkar bry dig mer om Real Madrid än Barcelona? Hade förstått dig om du var sån under PEPS era men nu är vi inte bäst i världen längre och är dom sista som ska snacka efter det Bayern gjorde. Och förra liga titeln betydde inte ett skit då vi inte slog Real.

Rosell har smutsat ner vår klubb. Vi har skrattat åt folks överpriser men allt tyder på att Neymar kostade en miljard.
Barcelona NoGo™
2014-01-23 16:21
@LeoMessi

Haha ja det skulle vara typsikt...
Barcelona LeoMessi
2014-01-23 16:19
NoGo™ (Barcelona) Förvånar mig inte om dom kan kräva omval men dom är lika passiva som Zubi är vid jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-01-23 16:18
Har medlemmarna något att säga till om här? Tex kan de begära ett nytt val i sommar?
Barcelona Diar Shekha
2014-01-23 16:15
Enligt MD finna det stor chans att Bartemou fortsätter till 2016. Fuck Sake..... Men Rosell ryker iaf , alltid något!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:13
Hitta detta på goal forum (ingen källa direkt) : good thing is that nothing can happen to barca cuz the club is owned by fans. only the current boardmembers will receive punishment but barca will not get relegated or anything if this is true Kan det stämma?
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 16:10
Miguel Cardenal, Spain's secretary of sport, jumps in defence of Sandro Rosell and says people should provide support and respect to Rosell.

Miguel Cardenal: "I appeal to prudence and caution not to judge people without giving them the right to defend themselves."

Miguel Cardenal: "Barcelona president deserves all the respect in the world and their management as well. "
Barcelona the cameroonians
2014-01-23 16:10
Detaljerad info kring alla miljoner. Utmärkt artikel från TotalBarca som vanligt.

verkar som att det är Neymar som begärt att kontraktet skulle vara konfidetiellt, däremot är de €38 miljonerna, alltså de som överstiger de officiella €57, inte konfidentiella, och dessa hade Rosell utan problem kunnat uttala sig om.

Det är sjukt vilka summor man verkar ha spridit på lika konstiga saker.
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-01-23 16:09
Den som är mest deprimerad av allt de här är nog Zubi.. Sorry men din semester är slut dags att skriva in dig i Spaniens motsvarighet till arbetsförmedlingen, hört att de behöver Caddies i Las Palmas golf club. :)
Barcelona Andresito
2014-01-23 16:09
Finns det inte en enda vettig presidentjävel för oss där ute? Laporta känns inte som någon hjälte han heller.

All denna skit är så sjukt typsikt vår ledning, många här inne har påpekat det förr, redan flera år tillbaka när Pep lämnade: Barcelona förstörs inifrån. Och det är nu det har nått bristgränsen.

Avgå.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-23 16:08
¡Barca! - Crèma Catalana (Barcelona) Ärligt så skakar jag och jag vill inte ha poängavdrag och att klubben ska missa UCL hel sjukt. Hoppas inget av de händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-23 16:07
@( Xaviesta ):


[1] Jag drog upp Iniestas prestationer senaste 2 (!!!) åren ca 54 gånger i mitt inlägg och inte under hans karriär i Barcelona. Med det sagt skiter jag fullständigt i Iniestas VM-mål eller Chelsea-mål i nuläget även om det är vackra minnen. Jag VET om vad för slags kapacitet Iniesta besitter men det jag har problem med är att han inte presterar på samma nivå. Allt det du beskrev nu - att dra till sig motståndare och göra bort spelare (precis som Özil gör) är egenskaper Iniesta inte bemästrar som han gjorde tidigare.

[2] Jag är ledsen grabben men poängskörd har fortfarande en koppling till framgång. Om du tar bort poängskörd från samtliga spelare i laget har du 0 poäng = 0 mål. Tror du att det är en slump att Messi gjort ca 333 mål på 400 matcher och 122 assist SAMTIDIGT som att klubben är i sin mest framgångsrika period i historien? Jag säger att Messi tar över FÖR mycket ansvar - ansvar som ska ligga hos Iniesta och Xavi bland annat. När vi var som mest framgångsrika var det ansvaret fördelat bättre mellan de 5 offensiva spelarna. De senaste 2 åren har Messi sugit åt sig ansvar från alla dessa 5 vilket även representeras i statistik. Det är knappast så att vi har ökat vår målskörd de senaste 2 åren samtidigt som att Iniesta/Xavi har presterat vid samma nivåer som under 2008-2011.

Iniesta är ett geni men han lever i dagsläget på gamla meriter.

Dessutom tar du i JÄVLIGT mycket när du säger att Iniesta "presterar i ALLA stormatcher". Iniesta var vår sämste man på plan i senaste El Clasicot - hands down. Han tappade boll 2 gånger på mittfältet vilket skapade 2 av Real Madrids 3 farligaste lägen. Dessutom: vart var Iniesta under de perioder som Messi var borta förra våren? Vart var Iniesta mot Bayern? Vart var Iniesta i de El Clasicon vi förlorat/spelat oavgjort senaste 2 åren? Hmm? Nej, ditt argument håller inte. Om jag ska ha hålla mig till curling så borde du skaffa ett par ögon tillsammans med en tidsmaskin ;)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-23 16:07
FC Barcelona Sverige på Facebook kan ni andra följa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2014-01-23 16:07
hahah sprid inte sånt skit här,, från facebook herregud. Barca kommer spela mot city oroa dig inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-23 16:05
Barca kommer inte spela mot City om det visar sig att Barca har ljugit om Neymars Värvning. City kommer gå direkt vidare alltså. Detta såg jag på Facebook Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-01-23 16:04
Klart som fan vi har inte råd med en mittback när N11 går för 97 millen. Det ärhelt sinnessjuka pengar. Örfila Rosell bort från tronen nu tack.
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 16:02
Hahahahaha någon härinne som följer Laporta på Twitter?

Isåfall gå gärna in och titta på hans profilbild. Han har ändrat till en bild när han håller upp en Barca tröja. Sammanträffande med att Rosell ska avgå? Knappast.

Grande Laporta!
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-01-23 16:00
Seriöst! Hur j*vla dum kan Rosell vara om allt detta stämmer! Visst, han har ju inte blivit dömd än så vi kanske ska vara försiktiga med att stämpla honom som skyldig innan rättsprocessen har haft sin gång.

Frågan jag ställer mig dock är hur Neymar kommer påverkas av detta. Kan ju inte vara särskilt lätt att prestera och bara "tänka fotboll" med hela den här sörjan omkring sig. Känns ju inte osannolikt om flera parter (ex. Neys pappa) kommer blandas in i detta med vid något tillfälle..
Barcelona Barcelonistas
2014-01-23 16:00
DM1982 - böter hade jag helt klart kunnat förstå men avstängning i cl och poängavdrag bara för att Rosell förstört allt känns väldigt hårt. Rosell ska straffas inte Barca som klubb, hur kunde man ens ta in en korrupt jävel som Rosell från första början?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 16:00
Bayern Munich's Rummenigge said they're facing some difficulties to renew Toni Kroos.

KÖÖÖÖÖÖP! Kontraktet går ut 2015. Pogba in också. Hade varit mycket fint.

Cesc, Busi, Pogba & Kroos. När Xavi & Iniesta blir för gamla.
Barcelona Hyder
2014-01-23 16:00
Helt otroligt om Sandrusco avgår. På ett bra sätt, från många perspektiv. Det känns som att vi då kan gå tillbaka till grundvärderingarna i vår anrika klubb. Ingen sponsor i arenanamnet, samma regler som tidigare för att ansöka om medlemskap i klubben, ett slut på att hållas i lillfingret av en diktatur som Qatar, Cruyff kan återigen få en hedersposition i klubben, Pep kan återigen känna sig välkommen tillbaka om ett sådant tillfälle uppstår och spelare som har samma status som Abidal i dagens lag behöver inte vara rädda för att bli utsparkade. Allt detta om Bartomeu har bollar nog att gå emot Sandros alla principer och regler. Tveksamt dock. Vi får nog vänta till omvalet som rapporteras ske redan i sommar istället för 2016. Sandro är en smart businessman men han är och har alltid varit duktig på att skapa sig fiender. Ett enkelt axplock inkluderar Laporta, Guardiola och Cruyff. Min teori om varför Pep lämnade oss har väldigt mycket att göra med just ledningen och deras handlingstagande men det är självfallet endast spekulationer. Nu vet ingen av oss vad som är lögner och vad som är sanning. Vad som är klart är att alla sporttidningar och radiokanaler kommer att äta sig mätta på Neymar-affärens alla efterspel. Det jag kan komma att sakna är värvningarna som Sandro har mäktat med. Han har ett brett och djupt kontaktnätverk genom sina år på Nike i Brasilien och värnar mycket om klubbens ekonomi. På gott och ont. Det finns bara detaljer som jag kommer att sakna med Rosell om han avgår men jag kommer aldrig att sakna hela människan tillika presidenten Sandrusco. Best case scenario: Rosell drar med sig Zubi i sitt uttåg ur klubben.
Annons: