/spanien/barcelona/forum/6979.aspx/spanien/barcelona/forum/6979.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
BARCA-més que un club
2014-01-23 17:37
Någon med stream till Rosells avgång.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-01-23 17:35
Sergio_busquets Det var en artikel från goal. Inget är officiellt innan mötet ikväll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-23 17:34
Jag ska fira så mkt nu när Rosell ska lämna oss :) Finns inga ord som beskriver den känslan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-01-23 17:33
Någon som har sett Neymars senaste Instagram post? Texten på bilden lyder bland annat: "Thank you Jesus for another happy day, for helping me to defeat evil". Nu kanske man inte ska dra förhastade paralleller men lite komiskt är det.
Jeffson
2014-01-23 17:29
Jag vet inte vad jag ska tro. Och den känslan har jag haft hela tiden med svinet Rosell. Jag hoppas innerligt att han avgår redan ikväll, han kan ta med sig hela jävla gänget. Även om detta skulle få sportsliga konsekvenser så tar jag hellre det och får ordning på ledningen i Barcelona igen. Vi är en klubb som förtjänar en värdig ledning och när det kommer till min kärlek för Barcelona så är det just klubbens värderingar jag älskar. Detta står över det sportsliga och detta är något Sandro systematiskt har pissat på sedan dag ett!

Så bara dra åt helvete, Sandro! Stick! Och glöm inte att ta med dej Zubi, Eusebio och resten av svinen runtomkring!

Jag tar som sagt gärna ett par mellanår för att återigen bygga upp det som förde mig till den här klubben. Jag drömmer om att få se Abidal, Pep och Cruijff i olika roller inom klubben igen. Jag drömmer mig tillbaka till den känslan av familj jag haft tidigare om den här klubben. Nu är det drygt 20 min kvar till 18.00. Detta kan bli en stor dag i klubbens historia!
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 17:20
OFFICIELLT Rossell lämnar.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 17:15
Ok...

Barca, N&N, och Neymar skrev ett kontrakt i 2011 som så att 2014 när Neymars kontrakt går ut så skall han till Barca. För de betalade vi 10M€ som ett lån som skulle betalats tillbaka när Neymar anlände. Dessutom så ingick det i kontraktet att om någon av dessa parter drog sig ut så skulle de betala 40M€ som straff.

Barca och Santos kom överens att flytta fram transfern ett år (VARFÖR? annars skulle han komma gratis!) på så sätt stred vi mot det gamla kontraktet och därför betalade 40M€ till Neymars farsa (nu hatar jag inte honom längre, detta var vårt fel)

Så det som utreds nu är vad den där 10M€ var för något. "På pappret" så var de 10M€ ett lån til N&N (Neymars farsas företag) som skulle betalas tillbaka när Neymar kom till oss. På pappret var det ett lån, men vi alla vet var det egentligen var.

Det jag inte visste de var att det är olagligt enligt FIFAs regler att betala en spelare i förväg för att få en garanti. Men på papper var det bara ettlån, men eftersom vi flyttade fram det ett år och betalade 40M€ som straff, så kan det bevisas som att det var mer än ett lån.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-01-23 17:15
Wadafaq, vad är det som har hänt???

Är det samma Rosell som spottade ansiktet på johan cruyff, samma Rosell som anklagade Laporta, samma som spottade på Abidal, samma hyena som har sin kompisar som tränare och sportchef.

Vad har han rökt på?? Kan det verkligen stämma att han har gjort bort sig så där. En man med så stor erfarenhet av affärsvärlden och lagar?? Eller gäller det något annat???

Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 17:14
Sorry
Barcelona Barcelonistas
2014-01-23 17:11
Undra vad Rosell kommer säga kl 6? Ska bli intressant vi kan bara hoppas att han avgår. Idioten har smutsat ner oss i skiten och nu får det vara nog!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 16:53
Gonzalez_Barca Med tanke på att Bartomeu tar över så lär inte dem planerna ändras...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 16:48
Jäkligt fegt av Rosell att avgå, detta leder bara enbart till problem för klubben.... Om han nu inte gjort något "konstigt" gällande hela Neymaraffären så borde han väl inte ha något att dölja? Nej fegt och onödigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-01-23 16:47
Förstår dock inte var det olagliga i det hela ligger. Ser bara det som väldigt omoraliskt och lögnaktigt av Rosell. Någon som kan förklara? Lite mer info: The cases are either an internal dispute at Barca, or between Neymar's father, Santos and the other former rights holders in Brazil. The deal itself isn't questioned, and Neymar's registration for Barca is valid.
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-23 16:43
Snacka om att svensk media kommer få mer ved på elden för sin hatkampanj mot Barca.

Rosell borde redan i Början berättat om att vi ska betala 95euro för Neymar. Punkt slut.
Barcelona the cameroonians
2014-01-23 16:41
@Ronaldinho y Neymar:
Om det är någon som verkar bry sig om Real mer än Barcelona är det väl du som till och med försvarar Perez. Han är precis lika illa om inte värre än Rosell vilket säger en del. Inte konstigt att de var vänner innan Sandro ställde upp i presidentvalet. Att försvara Real är inget en culé håller på med, på sin höjd kan vara ödmjuk och konstatera att de är en stark rival. Jag får inte heller ihop ditt resonemang angående tur i cupen kontra att Barcelona inte är värdiga ligamästare. Å ena sidan säger du att allt kan hända i enstaka matcher, men tycker inte att Barcelona är värdiga mästare för att man inte slog Real? Om det är någon som visar vem som är värdiga vinnare är det väl i så fall just en ligasäsong? Har för mig att du också gick under ett annat nick tidigare, "Buga för Ronaldinho" och att du blev avstängd för att du höll en låg nivå. Jag kan se mönstret upprepa sig.
Barcelona Andresito
2014-01-23 16:41
Någon jävel måste tjänat multum på den här övergången, och det är inte Neymars pappa. Inte en chans i världen att en fotbollsfar ska lyckas "utnyttja" en klubb på detta sättet, måste finnas någon advokat eller liknande som fått fadern till att få ut så mycket som möjligt.

Rosell har rätt när han säger övergångssumma på 57m, men resterande avgifter som totalBarca skrivit om (!Sergio_ Busquets! inlägg) är också för Neymars övergång, bara det att de är "gömda", så att det ska se ut som att han var billig.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:40
Barca Barca Jag tror att Gamper matchen inte räknades in då vi fick pengarna. Ja vi har första hand på tre spelare i Santos, jag läste något om det tidigare iår också.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:38
Ok om jag har fattat rätt så är det såhär

45% av Neymars rättigheter var ägda av Santos,DIS, Tiesa och två andra företag. Dessa företag och santos fick dela på 17M€ som Barca betalade. Sist var det Neymars farsas företag N&N som ägde 55% av hans rättigheter. Vi köpte dessa för 40M€ (Neymars farsa är min nya hatkaraktär). Så totalt har vi slösat 57M€. Det är detta som har representerats för det ingick i kontraktet.

Barca har tydligen dessutom betalat

4M€ til Neymars farsa så han kan hitta sponsorer för is i Brasilien ( inga specifikationer)

2.5M€ i Neymars namn till fattiga barn i Brasilien (inge specifikationer)

2M€ till Neymars farsa så han kan scouta spelare för oss i Brasilien, han är ingen licenserad scout.

2.6M€ kommission

7.9M€ för rättigheter på tre spelare i Santos

9M€ för två vänskapsmatcher mot Santos (om dessa inte spelas)

10M€ Betalade vi i förväg för Neymar

Totalt 95M€

OM JAG HAR FATTAT RÄTT, så är problemet att alla dessa extresummor också skulle ha representerats men Rossell presenterade bara de 57M€ i början.

Läser ni länken som "the cameroonians " la upp så tycker jag att det hela låter mer so ett ärligt misstag.
Barcelona Barca Barca
2014-01-23 16:37
!Sergio_ Busquets! Minus 9 miljoner, för vi har redan spelat en träningsmatch mot Santos och dom är mer än välkommna till nästa Joan Gamper, då är det avklarat. Minus 7,9 då vi får halvt äger tre spelare i Santos. Rätta mig om ja har fel ? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-01-23 16:36
Ronaldinho y Neymar

Nu vill jag inte agera som en maräng-detector men jag tror att du avslöjade dig kraftigt med meningen "Och förra liga titeln betydde inte ett skit då vi inte slog Real.".

Endast en madridista med spruckna drömmar uttalar sig på ett sådant korkat sätt. Stora lag vinner titlar.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:35
dubbel
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:34
Dubbel
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-01-23 16:29
Någon som har koll på hur det här påverkar planerna om att renovera arenan? Skrotas de helt eller?
Barcelona Ronaldinho y Neymar
2014-01-23 16:21
Blaugrana

Bara för att du ser bild på dom så betyder det inte att Perez har sagt till honom att snacka skit.

Barcelonistas

Det är inte Perez jobb att se till att Real vinner titlar, han ska få dom att må bra ekonomiskt vilket han lyckats med. Tränaren får det han frågar om hos Perez och det är hans jobb att vinna titlar.

Kasta inte sten i glashus

1. Det var en lång period där vi inte vann ett skit utan det var nu mot slutet vi började vinna titlar

2. Vi gick turligt vidare mot Chelsea i borta matchen i London. I cupspel är det mer tur än skicklighet.

Du verkar bry dig mer om Real Madrid än Barcelona? Hade förstått dig om du var sån under PEPS era men nu är vi inte bäst i världen längre och är dom sista som ska snacka efter det Bayern gjorde. Och förra liga titeln betydde inte ett skit då vi inte slog Real.

Rosell har smutsat ner vår klubb. Vi har skrattat åt folks överpriser men allt tyder på att Neymar kostade en miljard.
Barcelona NoGo™
2014-01-23 16:21
@LeoMessi

Haha ja det skulle vara typsikt...
Barcelona LeoMessi
2014-01-23 16:19
NoGo™ (Barcelona) Förvånar mig inte om dom kan kräva omval men dom är lika passiva som Zubi är vid jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-01-23 16:18
Har medlemmarna något att säga till om här? Tex kan de begära ett nytt val i sommar?
Barcelona Diar Shekha
2014-01-23 16:15
Enligt MD finna det stor chans att Bartemou fortsätter till 2016. Fuck Sake..... Men Rosell ryker iaf , alltid något!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-01-23 16:13
Hitta detta på goal forum (ingen källa direkt) : good thing is that nothing can happen to barca cuz the club is owned by fans. only the current boardmembers will receive punishment but barca will not get relegated or anything if this is true Kan det stämma?
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 16:10
Miguel Cardenal, Spain's secretary of sport, jumps in defence of Sandro Rosell and says people should provide support and respect to Rosell.

Miguel Cardenal: "I appeal to prudence and caution not to judge people without giving them the right to defend themselves."

Miguel Cardenal: "Barcelona president deserves all the respect in the world and their management as well. "
Annons: