/spanien/barcelona/forum/6974.aspx/spanien/barcelona/forum/6974.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Diar Shekha
2014-01-23 22:13
Kan Medlemmarna begära presidentval eller är det helt kör till 2016?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2014-01-23 22:12
@Barcelonistas:
Sanningen är att det går absolut inte att veta. Men de flesta fakta pekar på att han inte alls har gjort det. Det är nämligen så, och det vet alla företagare, att HUR du väljer att redovisa betyder oerhört mycket. Helt enkelt, nya revisorer kan trolla föregående års lilla underskott till ett stort underskott å vice versa. Det är standard att en ny regim försöker att "smutskasta" den gamla genom att gå igenom ekonomin igen och "inse" att underskottet är större än vad som sagts. http://swissramble.blogspot.se/2010/08/whats-happening-with-barcelonas.html
EliCule
2014-01-23 22:11
Blaugrana91

Läste det tyvärr, besvikelsen är enorm just nu.
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 22:09
EliCule Nja beslutet är taget Bartomeu sitter fram till 2016
Postat via SvenskaFans-appen
EliCule
2014-01-23 22:08
@Blaugrana91:


Tack, men jag gillar fortfarande inte Bartomeu. En ny presidentval till sommaren där fansen ska bestämma vem som ska styra klubben.

Barcelona Barcadinho.
2014-01-23 22:07
Majoriteten här är glada att bli av med Rosell nu, men inte jag.
Jag skulle hellre så honom avgå efter den sista matchen för säsongen.
Och då skulle man ha hela sommaren på sig för att bearbeta nya lösningar..
Jag hoppas att Tata lyckas behålla kylan och jobba så normalt det går.
Barcelona Barcaholic
2014-01-23 22:06
Det behövs en totalrensning i vår klubb och det märks väldigt tydligt. Den värsta utav dom alla är borta, och jag pratar såklart om Rosell eller ja han är åtminstone borta Officiellt. Dock så länge den här ledningen är kvar så är jag helt säker på att Rosell styr & ställer bakom stängda dörrar. Får hoppas att våra fans nere i Katalonien verkligen visar att våran klubb faktiskt ägs utav medlemmar och gör sin röst hörd och visar att det INTE är acceptabelt att Rosell bara väljer våran nya President sådär utan att någon ens röstat på honom. Blir ju jävligt mycket dubbelmoral med tanke på att han tog bort Cruyffs position med motivering av att ''medlemmarna röstade inte fram honom''.

Det bästa som hade kunnat hända klubben nu IMO är att styrelsen endast får stanna till sommaren och att det blir nytt presidentval. Min dröm är ju helt klart att Laporta ställer upp i valet, vet att många tvekar på honom men jag har tyvärr inga andra alternativ och dessutom är jag en fan utan Laporta. Sen dag 1 har jag trott på att Rosell mörkat siffrorna om Laportas tid här, och nu idag lämnar han kanske just p.g.a mörkade siffror.

Laporta & Cruyff var en dödlig duo och att dom två återförenas ser jag inte som en omöjlighet OM det skulle vara nytt val. Då ser jag Cruyff som våran sportchef. Ut med Bartomeu, Zubi, Eusibio, Tata och alla andra som gör noll nytta för våran klubb. Cruyff som är väldigt insatt i fotbollen och ett stort namn skulle göra det mycket enklare för oss att locka till oss spelare, som exempel Vertonghen.

Som tränare är min favorit Martinez från Everton. Han är Katalan, så han vet alltså redan klubbens värderingar, kan språket, känner till historian om klubben och allt det dära. Dessutom så skulle han kunna ta tillbaka Deulofeu och få igång våran press spel tillbaka. Han visar imponerande resultat och spel med ett lag som Everton, och försvaret verkar funka för honom med tanke på att Everton och Chelsea har släppt in näst minst mål i ligan.

Sen drömmen vore att tyvärr både Xavi & Puyol lägger skorna i hyllan. Xavi får roll som assisterande tränare och Puyol får någon slags coach roll inom försaret, och motivera spelarna. För det behövs en rensning även utav spelartruppen i dagens Barca, inte bara ledning. Spelare så som S.Roberto, Tello, Song håller tyvärr inte i en klubb som FC Barcelona.

Sälja alltså S.Roberto, Tello och Song. Flytta upp Mascherano till defensiv mittfältare och endast, ENDAST om det krisar får han steppa in som mittback. För där håller Mascherano, han är faktiskt en bra defensiv mittfältare men som mittback är han helt usel.

IN: Vertonghen/David Luiz. Vet att många tvekar på Luiz men jag själv är sten säker på att han skulle Lyckas i just Barcelona & La Liga och hans huvudspel hade hjälpt oss enormt på fasta situationer både offensivt & defensivt. Vertonghen smakar dock inte dåligt heller. Hade inte varit fel heller med någon talangfull mittback från Sydamerika, dock måste det vara under 10 miljoner.
Sen ta tillbaka Deulofeu som jag redan nämnt och även Rafinha. Fabregas ska få spela på mittfältet och endast på mittfältet. Sen att Thiago kommer tillbaka är bara en dröm, som tyvärr inte kommer hända men en värvning utav Gundogan hade inte varit helt fel dock endast plus det där inget måste.
Sen räknar jag med att Ter Stegen redan är klar. Bra gjort där, mycket nöjd med den värvningen får bara hoppas han lever upp till förväntningarna.

Med så mycket ändringar vet jag inte om det vore smart om man även sålde Alves som tyvärr är i princip slut, men jag är egentligen ingenting emot det. Dock måste då någon ny köpas in, och det är brist på högerbackar där ute. Några tips?

Neymar/Pedro-Messi/Neymar-Sanchez/Deulofeu
Iniesta/Rafinha-Busquets/Mascherano-Fabregas/Gundogan
Alba/Adriano-Luiz/Bartra-Pique/Ny?/Bagnack-Alves-Montoya
Ter Stegen/Pinto, eventuellt Reina.

Långt inlägg, men var tvungen rensa tankarna lite i detta Kaoset som vi faktiskt är i just nu.
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 22:05
Barcelonistas Tack äntligen nån som håller med mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 22:04
EliCule Nej Messi hade en liten konflikt med Faus inte Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-01-23 22:03
Rosell sänkte våra skulder med 50% vilket är helt galet bra va fan gnäller folk över? Visst jag gillade inte heller att vi fick reklam på tröjorna men sanningen är den att vi hade inget val. Ny förtiden handlar allt om deg utan pengar kan du inte lyckas som klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
EliCule
2014-01-23 21:58
Helvete...jag är orolig, detta ser inte bra ut! Heller en utvecklingsstörd uggla än Bartomeu som president! Messi var ju i konflikt för inte så länge sen med denna Bartomeu och nu är han president.

Detta kommer att påverka oss enormt under pågående säsong...hoppades att det va ett skämt, jag drömde men icke.

Just nu skillnaden mellan McDonalds och FC Barcelona....McDonalds styrs av en clown :(
Ronaldinho the original
2014-01-23 21:48
La liga es blaugrana! (Barcelona) HAHAHAHAHA årets fail..........
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Força Barça
2014-01-23 21:34
@La liga es blaugrana!:


Ser att du skrivit av en från puertan
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 21:34
BREAKING: Arsenal has agreed a fee with Schalke for the transfer of Draxler. Personal terms are being discussed currently. [TuttoMercato]

Wow säger jag isåfall för Arsenal. Hur krossade kommer inte Schalke bli av Real ifall detta händer?
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-23 21:33
@La liga es blaugrana!:


Pinsamt att sno en kommentar från Puertan för att fiska likes. Avgå.
Barcelona Diar Shekha
2014-01-23 21:33
Ja våra Medlemmar får väl komma fram nu om de inte vill att det ska gå åt helvete för oss!! Fram med er nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-01-23 21:31
Läget i vår klubb just nu får mig att tänka på "kapten ynkrygg" på Costa Concordia som övergav fartyget utan att ens tänka på sina passagerare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 21:31
Vidare är kul när folk klagar på Rosell för att han styrde klubben som ett vinstdrivande företag.... Dags att vakna upp, idag måste klubbarna styras på det sätet för att gå runt.... Många här tycks leva i en drömvärld, men visst hellre Laporta som skuldsätter klubben till öronen... Sälja ut reklam till ett flygbolag eller sälja Messi....Vad väljer man?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-01-23 21:27
Här får man höra..

Säger bara ett ord : Kaos!!
Barcelona Blaugrana91
2014-01-23 21:26
Förstår ni nu vad jag menade?! Folk här var så glada över det faktum att Rosell kanske skulle avgå utan att ens för en sekund tänka på vilka konsekvenser detta kommer få för klubben! Nåväl hoppas ni är nöjda nu... Sen är det komiskt att folk blir så chockade att Bartomeu tar över, vad hade ni förväntat er? Var ni så naiva att ni trodde att Laporta eller nån annan bara skulle ta över.... Nej det här är en fullständig katastrof för klubben och jag räknar med att vi tappar allt nu, kommer bli alltför mycket turbulens kring klubben. Sen stör jag mig något otroligt hur Rosell kan göra så här mitt under pågående säsong, fan tänker han inte på vad han utsätter klubben för. För övrigt tycker jag det kommer bli kul när/om vi får ett ny ledning efter 2016, blir intressant att läsa vad alla Rosellhatare säger när fler sponsoravtal tecknas osv.... Nej det här är en katastrof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-01-23 21:25
Vad jag vet så blev Laporta själv mordhotad när ha var president (och han blir det än idag) men inte avgick han för det. Samtidigt är det svårt att känna sympati för Rosell då han ingick en pakt med Boxois Nois, samma huliganer som hade mordhotat Laporta. Glömde jag tillägga att Sandrusco ljög om den pakten? Pakten vars dokument med underskrifter läckte ut till offentligheten förra året.
Barcelona Neymessi
2014-01-23 21:23
Hoppas fansen visar sitt missnöje på CN nu på söndag.
Fy fan vad jag är arg!
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-01-23 21:23
KarmalsAKaranka

Spelar ingen roll vad Neymar de facto kostade. Rosell var ett rötet äpple som hamnade i den fina äppelkorgen. Det rötna äpplet måste avlägsnas innan den möglar resten av äpplen i korgen.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-01-23 21:21
En av de klokaste Barcelonasupportrarna på Twitter @migeru (följ om ni har Twitter) skriver: 'Rosell stripped Cruyff of his honorary president title because the members didn't choose him. He wants to choose THE PRESIDENT for them now'.

Så träffande.
Barcelona Andreas - Kirsch
2014-01-23 21:20
Att Rosells familj blivit hotad kan vara möjligt men jag skulle nog vilja använda mitt "call bullshit card" där ändå alltså. Så lätt avgår inte Rosell som han kampanjat genom åren . Det är värre saker som kommer uppdagas, helt klart.
Barcelona Neymessi
2014-01-23 21:19
@Kaktus:

Hade det varit så illa hade väl hela hans ledning avgått med honom....? Han kan ju knappast ha gjort allt på egen hand.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-23 21:18
Rosell uppger att hans familj har blivit hotad. Påverkas familjen såpass mycket av jobbet är jag säker på att varenda kotte här hade övervägt Rosell's beslut.

Dessutom kommer det uppdagas gällande Neymar's transfersumma. Ni är för snabba med att dra slutsatser. Var lite mer konstruktiva, tack. Det kan visa sig att Neymar de facto kostade 57 miljoner euro. Då är det snarare ni supportrar som förstört för klubben och inte Sandro.

Bona nit!
Barcelona Essarhaddon
2014-01-23 21:18
Ska erkänna att jag inte känner till Bartomeu alltför mycket och kan mycket väl bli värre med honom, men jag njuter ändå av att äcklet Rosell är väck. Det är lätt att hylla honom när hans efterträdare inte heller verkar hålla måttet, men sättet Rosell behandlade klubben som ett vinstdrivande företag var otroligt svinigt. Laporta hade också sina säregna fritidsintressen men var ändå mån om klubbens principer och värdegrunder, och hade inte tryckt en förfärlig Qatar-logga på en tröja som tills dess stod för något unikt och vackert. Money talks? Absolut, men Rosells pengakåthet kommer jag definitivt inte sakna, väljer Laportas sliskighet alla dagar i veckan. Kritisera Bartomeu med all rätt, men måla inte upp Sandro som en martyr.
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-01-23 21:18
Heywood

Det är typ det jag har förespråkat länge. Hur många gånger tror vi egentligen att vi får en sådan era? Förstärk den med allt möjligt. Fan man vande sig vid CL guldet ett tag, känns som att vi inte kmr se det på ett långt tag nu..
Barcelona Andreas - Kirsch
2014-01-23 21:18
Som Soci kräver jag att vi ska rösta om det här, fan det är ju pinsamt hur det ser ut i klubben just nu. Sicken cirkus.
Annons: