/spanien/barcelona/forum/6956.aspx/spanien/barcelona/forum/6956.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona -SAMI-
2014-01-27 20:37
Varseguuuud
Barcelona -SAMI-
2014-01-27 20:36
Har bästa nyheten! Jag går in på tvmatchen och kollar vilken Cl match som visas den 18 på tv och ser att tv6 visar City Vs Barca. Sjuuuuuukt glad!!!
Barcelona Lion24
2014-01-27 20:31
När jag såg Barca-Malaga matchen så såg jag när Alexis försökte komma förbi 1eller 2 spelare på sin högerkant ganska nära mittlinjen men misslyckas. Vad gör han då? Jo han passar Messi som befinner sig centralt och är GROVT markerad, det är inte vilken passning som helst utan en höjd boll mitt på plan som, om det var tänkt för inlägg. För att spela i Barcelona så ska du inte bara vara snabb, teknisk o.s.v utan en av de viktigaste egenskaperna är att du ska vara smart, fotbollsåret. Alexis är LÅNGT ifrån att vara det.
Ronaldinho the original
2014-01-27 20:29
United på väg att köpa mittbacken Musacchio från Villareal. Hans agent säger att prislappen bör ligga på 180 miljoner kr. Ligans bästa mittback den här säsongen. Skulle verkligen vilja se honom för 180 miljoner kr. Minst att någon härinne sa att han kostade runt 300 miljoner kr, då är väl 180 kr rea? Källa: Marca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-27 20:26
Jag vill bara säga att jag är Inget fan av Alexis eller Pedro. Både gör tok för lite mål för att spela i Barca. Som Pele sa " jag hade gjort 2000 mål i Barca" de sa han till Xavi. Min poäng är tydlig, älskar mest Puyol i laget men min kärlek för Barca är enorm. Både Pedro och Alexis är typ likadana men skillnaden är att Alexis kan dribbla sig för sin gubbe utan någon hjälp via passning. Pedro behöver den passningen för ATT gå förbi sin gubben allt för ofta. Personligen så har jag inte emot Pedro men han har fått så många chanser så det finns inte. Men han kommer aldrig bli såld för han är en " Barca produkt ". Den största fördelen Pedro har är att han är Van vid Tiki Taka spelet och det är inte Alexis. Hade Mario eller klose eller Benteke så kan jag lova er att Alla dem hade gjort mer mål än Pedro. När du har en sån grym spelare som Messi och han gör sjuka passningar. För hans passningsfot är dödlig. Mario.M hade gjort minst 20 eller 25 mål. Sätt Messi i Bayern, kan lova er att Mario hade gjort 30 mål. Hur som helst så uppskattar jag att folk kan diskutera som normala människor. Så all cred till er kära culés.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-01-27 20:01
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Alexis gör inte bara för lite mål och assist för sin prislapp utan han tillför inte någonting spelmässigt också. Tycker att du beskriver Sanchez mer när du skriver att Pedro missar för många lägen. Om du säger att Pedro gör bara mål när han blir framspelad vad gör Sanchez för mål då?? Målet mot Real var snyggt men Pedro gjorde nästan en likadant mot Getafe ( som du skrev att Pedro fick passningar rakt igenom). Pedro passar in bättre i vårt spel än Sanchez,Bättre avslutare,snabbare,bättre på att utvärdera sina lägen,tvåfotad och Pedro kan göra mål trots att han haft en dålig Match. Vad gör Sanchez till en bättre spelare för Barcelona än Pedro?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-27 19:56
[Carles Puyol 5] Jag har inte kallat dig för troll. Det enda i mitt inlägg som var riktad mot dig var att jag fann det ganska komiskt att du ville sälja Pedro som är en del av den ursprungliga Barcafamiljen som Peo byggde upp. Han har en enorm erfarenhet och är ruskigt rutinerad för sin ålder, han har vunnit allt som går att vinna på både klubblags och landslagsnivå. Sånt säljer man inte eftersom allt inte mäts i mål eller statistik. Han har ett hjärta som verkligen klappar för klubben och han har aldrig någonsin satt sin fot på planen och inte gett 100 procent för laget. Han är extremt populär och omtyckt i omklädningsrummet och han tillhör grundstommen i dagens FC Barcelona. För mig är han untouchable och jag skulle aldrig vilja ha honom såld även om han hamnar i en fornsvacka resten av sin karriär. Och jag tror att Barcaspelarna håller med mig. Pedrito ska ingenstans, du kan sluta dagdrömma. Jag respekterar din åsikt men det finns ingen chans att han säljs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-01-27 19:45
@Tatinho:

Barcelona Tatinho
2014-01-27 19:43
[Carles Puyol 5]
Om jag förstått det rätt så har Mario Mandzukic gjort sammanlagt 14 mål denna säsongen och han är en renodlad forward (9) Pedro har gjort 16 mål och han är även vänsterytter.
"Problemet ligger att Messi står för nästan allt och de minsta våra anfallare kan göra är väl sätta chanserna."
True, Messi är sjukt viktigt för oss, men har du redan glömt att han var borta 2 månader.. eller du kanske inte märkte det för det var ljust då Pedro killen du vill sälja visade framfötterna tillsammans med Alexis och Neymar.
Barcelona påfågeln
2014-01-27 19:36
Pedro är den perfekta truppspelaren och som han spelar nu given i startelvan. Har aldrig delat åsikten att han bör lämna, inte ens när hans självförtroende var som sämst och han behövde mängder med lägen för att göra mål var han en börda för laget med sitt enorma slit för sina medspelare. I mina ögon en mycket mer komplett spelare än Alexis, som är betydligt mer ojämn. Kul också att Pedros spel på sistone har talat för med själv och fått vissa att ändra åsikt helt om honom.
Barcelona Tatinho
2014-01-27 19:35
Har inget med oss att göra egentligen men ändå intressant. Arsenal har en ny deal med Puma efter 20 år med Nike,

"Enligt BBC:s David Ornstein, som närvarade på presskonferensen, är avtalet skrivet över fem år och värt motsvarande 1,6 miljarder svenska kronor."
Inga dåliga pengar där, enligt AB så är det den största affären i Europeisk fotboll.
Barcelona Bentley King
2014-01-27 19:34
Nivån här inne är så jävla kass!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-27 19:33
Okej verkar som det är fler som vill ha Pedro kvar men min åsikt är endast baserade på hans usla insatser tyvärr så är jag inget fan av Pedro. Getafe matchen är jo en match där han för en gång skull kunde göra något själv. Även i matchen där han fick Passningar rakt igenom sen är det då mål men något mål gjorde han själv.Två anledningar till jag gillar Pedro, hans kämparglöd och även om han blir bänkad så tar han det bra så tummen upp. Pedro får så många chanser och hade vi haft en anfallare som satte chanserna då kan jag lova er att vi hade vunnit våra matcher 4-0 eller 5-0. Problemet ligger att Messi står för nästan allt och de minsta våra anfallare kan göra är väl sätta chanserna. Jag vet att Mario Mandžukic är en annan typ av anfallare men han hade gjort fler mål och han är Beast. Mario Mandžukic är lång och de är de vi behöver. Har inget emot Pedro men han förstör våra chanser till att döda matcherna. Men visst är han bra att ha i bänken sen ta in. Men nu har vi Neymar som är 10000000000 bättre än Pedro och Alexis är bättre i mina ögon. Visst gör Alexis för lite mål för hans prislapp 33 mille.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-27 19:07
Pedro avgjorde Champions League finalen väl? Han gjorde första målet av xavis assist och Messi samt Villa ökade på målskörden :P. PROBLEM?
Ronaldinho the original
2014-01-27 19:07
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Sanchez köptes för 33(?) miljoner euro. Tyvärr så har han inte än presterat med tanke på övergångsumman. Pedro har visst avgjort flera matcher. Han är ligans bästa avslutare (mål/skott), Spaniens bästa målgörare dom senaste två åren och hans högsta nivå är minst 3 gånger större än Sanchez högsta nivå. När vi spelar med två spelare (Neymar och Messi) som framspelar mycket så behöver vi en bra avslutare inte en spelare som dribblar bort sig själv. PS: Pedro räddade oss från förlust mot Getafe ensam med en äkta hattrick på mindre än 10 min.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-01-27 19:05
@[Carles Puyol 5:

Haha jag ser vad du försöker få fram, men det är inte sant tyvärr. Istället för att ge dig 1 så får du 3.
1: Han gör mål.

2:Hans avslut.(Var väl Europas bästa avslutare någon vecka sen)

3: Han klagar aldrig, och när han väl får chansen så visar han nästan alltid framfötterna.
Förstår inte riktigt hur du kan vilja sälja Pedro efter det vi har fått se av han denna säsongen. Du kan gärna ge oss en förklaring till vad som gör han så kass :)
Barcelona Sir Alexis
2014-01-27 19:02
asså kolla den här videon! bästa Messi videon som summerar hans bästa assist, mål, dribblingar, passar.. allt! Bara att se den borde få tyst på alla som tvekar på vem som är bäst.
Barcelona Neymessi
2014-01-27 18:58
Carles Puyol
Just nu tycker jag att Pedro gör det riktigt bra. För tilfället ett säkrare och stabilare alternativ än Alexis. Grejen med Pedro är att han är en perfekt bänkspelare. Han gnäller inte, han är duktig och han kämpar.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-27 18:52
@[Carles Puyol 5:


Pedro är en av de absolut bästa avslutarna i laget och han är förmodligen den som jobbar hårdast av alla på plan. Hans högstanivå är världsklass vilket han bevisat flera gånger denna säsong. Även om han är ur form är han helt klart tillräckligt bra för att vara en truppspelare.

Jag förstår verkligen inte varför man vill sälja Pedro. Han klagar aldrig och blir han bänkad kämpar han ännu hårdare för att återta startplats. Han är en förebild för alla spelare och visar att om man är villig att jobba hårt dag ut och dag in kan man lyckas inom fotbollen. Jag personligen älskar dessutom tvåfotade spelare, och han kan vara den mest tvåfotade jag någonsin sett.

Även om du inte tycker Pedro är tillräckligt bra för att starta så är han ju definitivt tillräckligt bra för att vara en del av truppen. Vi kan inte ha fullt med världsstjärnor som inte accepterar att bli bänkade. Pedro är en perfekt spelare att ha i truppen och jag hade aldrig sålt honom. Sådana spelare växer inte på träd.
Barcelona No Busi - No Party
2014-01-27 18:45
Dani Alves, pojken som arbetade som bonde, en näringsidkare eller till och med en servitör om det behövdes bara för att försörja och hjälpa familjen. Han som ville offra sin lever till Eric Abidal och försvarar klubben och lagkamraterna in i det sista. Det borde kvitta för en culé vad Alves säger eller gör i media, han är en marinsoldat iklädd i Barcafäger.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-27 18:42
( Xaviesta ) (Barcelona) Troll hahahha. Så nu påstår du att jag Troll bara för att jag säger min åsikt. Hur gammal är du gubben?? 12 kanske.. Jag har varit medlem här rätt många år så någon troll är jag inte. Tydligen är man troll för att man säger vad man tycker herre Gud säger jag bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-27 18:33
Förstår inte vad är det är så bra med Pedro. Enligt ER så ska vi aldrig sälja Pedro.. Why ??? Kan någon vara snäll och ge mig en bra förklaring till vad är det som är så bra med Pedro?..... Pedro är så fel för Barca och det ska krävas "Öppet" mål för att han ska göra mål. Enligt mig så är Pedro kvar i Barca pga att han har spelar för B-laget och han är från Spanien. Bra spelare avgör matcher men han har aldrig avgjort någon match utan han får "Världens Finaste Passning" då avgör han.. Hoppas alla förstår vad jag försöker få fram. Söker inte bråk så alla vet :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-27 18:25
Mandzukic ska verkligen inte komma till Barca och inte som startspelare isf. Jag kan förstå en 9a som Suarez som är teknisk, rörlig och världsklass om han ska befästa sig i vårt startelva men Mandzukic? Enda anledningen att jag vill ha en 9a är för att ha honom på bänken och byta in honom när det låser sig.

4 3 2 1 är inte Barcas sätt och spela och inte en jävla Mandzukic i den startelvan tack.
Barcelona Canaletes
2014-01-27 18:05
Kan ingen uppdatera "La Plantilla" sektionen åt väster och lite annat? Stör mig på det.
Okej om vi var Övertorneå SK men det ju Barca vi snackar om.
Det borde hållas en hög standard.

Annars kan ni ge mig lösen så fixar jag det.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-27 17:57
I brist på bättre tidsfördrivning, best of Dani Alves.

PS. När Alves lägger skorna på hyllan om sisådär 15-20 år förväntar jag mig att han ger ut en kurs på målfirande. Gästföreläsare: Adriano, Ronaldinho, Sturridge (dubbelt betalt), Cristiano, Adebayor mfl.

Har ni personlig favorit så får ni gärna dela med er, har inget bättre för mig idag! :)
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-27 17:43
Sälja Pedro, haha :) Vad händer med det här stället egentligen.. För övrigt pågår det mer inbördeskrig här inne än relevanta diskussioner. Funderar på att skriva ett brev till Svenska Fans huvudredaktion och fråga om det finns en möjlighet för dom att reformera forumen på SF så att det blir som Facebooks "news feed" så man själv kan välja vems inlägg man vill följa dagligen så man slipper resterande 90% som är rent skräp i form av troll, oneliners och relativt nya Barcafans som inte förstått grejen med vår klubb riktigt och vill byta spelformationen samt halva laget i varje transfer window. Det räcker nu för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-27 17:32
"Ronaldinho y Neymar" aka "Buga för Ronaldinho" aka "El Pasillo" (från Puertan)

Du är väldigt besatt av FC Barcelona. Fylld av hat och vrede. Så pass att du försöker infiltrera andra forum och sprida pessimism. Din historik i forumet avslöjar dig och jag köper inte ditt "Kolla, jag är visst Barca-supporter"-kort som du använder i desperation först efter 10-12 inlägg fyllt av avrättningar mot spelare såväl som Domedagsprofetior mot vår klubb. Ditt hatande mot Dani Alves är avskyvärt och bara synonymt med vad en Madridista kan känna. Svider målet i länktips fortfarande? Som sagt: sök hjälp och det snarast.

Notis: El Pasillo (aka Ronaldinho y Neymar or Buga för Ronaldinho använde orden "Buga för Ronaldo" när han sågade Messi (oväntat) nyligen i Puertan. Slump? Skulle knappast tro det. Just de specifika ordvalen kan bara nyttjas av en person som är besatt av att hata ett lag och dyrka ett annat.

MODERATOR: IP-spärra trollet. Jag säger det å alla forum-medlemmars vägnar. Vi har tröttnat en lång tid nu och "Ronaldinho y Neymar" hänger här fortfarande endast för att han tillåts.
Barcelona Júnior.
2014-01-27 17:28
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-27 17:11
@[Carles Puyol 5:


Sälja Pedro? Jösses...
Barcelona Neymessi
2014-01-27 17:10
Hur tycker ni att vår 11 mot levante ska se ut?
Jag vill helst se att Messi spelar hela, då han behöver ha många matcher i ryggen inför mötet med City. Förövrigt hoppas jag på en grön 11 med Tello från start. Förhoppningsvis gör han ett mål så att intresset för honom ökar ännu mer. Jag gillar Tello men han passar inte riktigt i Barca. Tror han skulle göra succé i träbens-ligan PL.
Annons: