/spanien/barcelona/forum/6859.aspx/spanien/barcelona/forum/6859.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-01 18:25
Hoppas spelarna blir utan lön i 3 månader så som Racing Santander så dem kämpar för fan. Är så aaaaaaarg just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-01 18:23
Ronaldinho the original (Barcelona) Hahahahahaha du får mig att skratta när jag är förbannad hehe. Ja mannen, vet inte vad gubben Tata gör i dagens Barca... Tata är Barcas tränare pga Messi..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-01 18:22
Så mycket pengar som våra spelare tjänar så borde dom köra med att om dom torskar eller kryssar en match i ligan så får dom inte lön för den veckan. Då jävlar blir det spring i benen på dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-02-01 18:20
Haha och Bartomeu villa förlänga med Shata.......bara det borde räcka för att det ska bli omval
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-01 18:18
Det är knappt 3 veckor kvar till Cl och vi har fortfarande inte hittat det där spelet vi alla vill se. Det är inte mycket kvar kommande månaden kan säsongen vara helt över för våran del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-01 18:18
Idag såg försvaret ut som det gjorde förra säsongen. Hela laget kollapsade idag, ingen ville anfalla och ingen ville försvara. Vet fortfarande inte vad valdes och Alves sysslade med vid Piattis nickmål. Busquets slog bort varannan boll och började glidtacklar i slow motion. Messi försökte desperat hitta på något, misslyckades eftersom inget understöd fanns någonstans. Sanchez måste ha gått av plan efter sitt mål för jag såg honom inte efter det. Alves kan inte slå en vettig krossboll om så hans liv stod på spel.
Postat via SvenskaFans-appen
BARCA-més que un club
2014-02-01 18:18
Mardrömshelg. usch :(
Barcelona basaric - "el guaje"
2014-02-01 18:18
Kaktus

Kan vara det värsta jag läst på det här forumet. Du har inte koll på det laget du "håller på "

För det första. Vet du hur många spelare Guardiola värvade under hans första säsong som gick in i startelvan? En spelare. Det var Dani Alves.

Håller dock med om att truppen måste förnyas, men då pratar vi om 2-3 spelare. Max. Att du vill sälja Alexis, Iniesta, Xavi tyder på att du borde byta sport.
Ronaldinho the original
2014-02-01 18:17
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Jag bryr mig inte om matchen mot City. Ligan är ALLTID prio ett. Att det finns chans att vi ligger trea efter omgången får mig att kritisera Tata. Spelet hackar , ingen visar hjärta längre, dåliga laguttagningar och dålig agerande vid transförsfönstret. Han känns som om han vore helt stenad, han måste visa Pondus/Karisma så som Pep. Zlatans Mormor kan träna Barca bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-01 18:15
Ska lira lite FIFA på datan. Mår inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-01 18:15
Rosell kaoset har satt sina spår för dagens Barca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona No Busi - No Party
2014-02-01 18:14
@Kaktus:


Aight, ska bara starta FM.
Barcelona AndreD
2014-02-01 18:11
@grande jw:

Så det är Mascheranos fel at Pique missade markeringen på 3-2 målet som till och med en bebis hade sett? Dat logic
Real Madrid Kaktus
2014-02-01 18:10
Vi culés som inte är blinda för vårt egna lags misstag hade en väckarklocka redan förra säsongen när vi inte lyckades vinna ett enda El Clasico samt blev helt utspelade av Bayern. Jag bävade från dag ett för Tata. Det är ingen tränare för Barca. Han har varken cojones, hjärta eller indéer för att driva detta Barcelona vidare.

En annan sak jag stör mig på är vår trupp, det är samma visa varje år, jag är ledsen och säga detta men vi har kramat ur allt vi kan få från La Masia generationen, Iniesta, Xavi och Pique kommer ALDRIG vara med och föra oss till något stort igen. Sen har vi Messi, det är dags att han kommer nergå jorden och beter sig som en lagspelare. Han beter sig mer och mer som den själviske Ronaldo.

Det är otroligt mycket som är fel på vår klubb just nu, från spelare, till tränare, till ledning.

Lösningar som måste ske till sommaren:

#Sparka Tata och ta in en riktig tränare.
#Banta truppen och bygga nytt, precis som vi gjorde det året vi värvade Eto'o, Guily, Deco etc.
#Utlysa val och införa en ny ledning.
#Värva in unga, hungriga spelare och göra sig av med dödköttet. Här syftar jag på spelare som, Alexis, Iniesta, Tello, Song, Mascherano, Xavi.

Det krävs en rejäl satsning i sommar, för så som det ser ut nu så förstår jag att vi blir kallade sekten när vi tror att samma spelare skall lösa det år ut och år in.
Barcelona Zamboza
2014-02-01 18:10
@Barcanist:


Nu har vi inte Laporta som brann för klubben och Pep som är barca. Dem är förbytta med en styrelse som endast är bra på intäkter och en tränare som är som bagdad bob. Allt är frid och fröjd.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-01 18:09
Ronaldinho the original (Barcelona) Ärligt talat, så tror jag att Tata vet att City är äckligt bra just nu och han vill få igång spelet och hitta ett sätt att vinna mot City. City har starka spelare och stora är dem. 60/50 chans att vi går vidare mot City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-01 18:08
Ja kan inte säga mycket då jag missade matchen men detta är helt klart oroväckande inför Cl. Jag såg stor potential i Tatas lag redan från första början och jag var helt övertygad om att vi på sikt skulle nå den primen som vi alla vill se. Vi är inne på Februari nu och vi har fortfarande inte lyckats komma igång riktigt ordentligt med spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-02-01 18:08
Vi befinner oss nu i februari och det skrämmande är att det tycks som att ingen av våra nyckelspelare är i form. Valdés är kanske den som har varit jämnast men idag gick det inte ens att känna igen honom. Annars går det inte att hänga ut endast en eller två spelare efter dagens pinsamma insats. Ingen kom undan med hedern i behåll.
Barcelona No Busi - No Party
2014-02-01 18:07
Mourinhos fel alltihop.
Ronaldinho the original
2014-02-01 18:06
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Så du menar att Tata experimenterar mot Valencia,Levante och atletico? Man ska fan experimentera när det är försäsong inte i ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2014-02-01 18:06
ElRaval Nu har jag inte varit delaktig i diskussionen tidigare, men håller med om att Pique är vår bästa mittback. Men det säger inte så mycket, med tanke på att resten av försvararna är usla. Har sagt det i två år, vi måste förnya truppen. Prio måste vara mittbackarna. Både Pique och Mascherano är usla. Riktigt usla. Sedan så har samtliga mittfältare, tråkigt nog underpresterat den här säsongen, vilket gör att försvaret gör bort sig ännu mer. Bort med Mascherano, Fabregas, Sergi Roberto, Tello. Bänka Pique. Ta in någon namnkunnig ersättare till Xavi. Lös Valdes-gate. Låt medlemmarna rösta in den presidenten dom vill ha. Mycket som måste göras om vi ska bli världens bästa lag igen. Jag har accepterat att det här är en säsong där vi kan komma 3:a i ligan, och att vi skämmer ut oss i CL. Men hoppas verkligen att det blir annorlunda nästa säsong.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-01 18:05
Valencia förtjänar detta, matchen borde ha slutat med 1-3. Billig straff ja utan tvekan. Det var ett träningspass Barca hade idag och träningen gick ut på att "Passa Messi så fixar han resten". Mår inte bra och undra om spelarna mår bra efter detta??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2014-02-01 18:05
Pique var endast bra trippel året när ska folk fatta? han har varit lika bra som en back som spelar i mitten lagen i spanien, han lever på trippel året, hans inviduella prestationer är så jävla dåliga att mellberg skulle gjort det bättre.

kom inte o säg att det är tack vare masken, som ja sa de e piques inviduella presationer som suger, hur han funkar i laget är värre, jag hade sålt han redan i peps sista säsong 2 nya mittbackar skulle jag prioritera, och de e 2 start backar, vi kan inte förlita oss på bartra, han får vara inhoppare en stund till.
Barcelona LeoMessi
2014-02-01 18:04
Såg många tillfällen då Valencia kontrade och vad ser man? Jo, ett helt mittfält som joggar istället för att försöka springa och täcka ytor. Det tredje målet var inte Piques fel, han stod rätt placerad, senare så att xavi/fabbe/ Busquets skulle ha täckt ytan där. Hade Pique stått där så hade dom gått på skott vilket fall som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-01 18:04
Med Pep kunde vi ha en tunn trupp och komma undan för att Xavi, iniesta och Puyol var fräscha och yngre. Dessutom hade vi världsklass avbytare innan vi börja avlasta de. Idag håller det inte att ha en lika tunn trupp för att Xavi och Iniesta samt Puyol som redan är borta är inte lika unga längre och kan åka på en långtidsskada. Vi behöver bredda truppen med en mittback som mangala som skrämmer motståndarna med sin fysik och en mittfältare. Jag bryr mig inte längre, Iniesta har alltid brukat vara skadad 1-2 månader varje säsong, Puyol är old School vi har haft tur med att Xavi inte har skadad sig. De kan vara på bänken och agera inhoppare och det är bredd på truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zeptan.
2014-02-01 18:03
Enda positiva idag är att mascherano blev avstängd.
Tror fortfarande vi vinner ligan och slår ut city, men blir jävligt svårt.
Barcelona barca_joe
2014-02-01 18:02
Vi hade chansen att punktera matchen i första. Gjorde det inte. Då blir det såhär
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2014-02-01 18:01
@Acrobat:


men spelmässigt är vi låååååångt bakom atletico och vi ska möta city.. 3 raka matcher utan vinst i ligan?
vi e seriöst inte värda att vinna ligan om vi förlorar mot valencia och kryssar mot levante, CL ska vi inte ens gå in på
Barcelona grande jw
2014-02-01 18:01
Varför i helvete ska man sälja Pique. Kom igen nu. Ingen här är väl korkad? ALLA vet vilken kvalité han egentligen besitter. Problemet är INTE Pique. Problemet är Mascherano. Pique underpresterar något enormt när han får Mascherano bredvid sig. Dom synkar inte alls. Det har vi sett kanske 50 gånger tidigare och att det händer idag igen är ingen nyhet..

Barcelona Barcanist
2014-02-01 18:00
Yes! Så jävla skönt att förlora för första gången på 11 år hemma mot Valencia. Hoppas ni pissmyror till (medgångs)fans drar och hittar er en ny klubb. Man kan inte alltid vinna men det är vad vissa av er verkar tror. Nu hoppas jag på en ny säsong likt den anno 07/08, en tredjeplats, eller till och med en fjärdeplats för att få kvala till CL.

Sen....aa sen vet ni som varit fans längre än Guardiola, vad som händer.
Annons: