/spanien/barcelona/forum/6853.aspx/spanien/barcelona/forum/6853.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Krabban94
2014-02-02 14:41
Barcelonistas: Har du sett Real efter nyår? De har förbättrat sitt spelo ch blivit starkare för varje match, de har inte släppt in ett mål ännu efter årsskiftet och de har spelare som smäller in mål åt dem i varje match, de gör 2-3 per match o släpper inte in några. Så att säga att de är mediokra är helt fel! Men jag hoppas verkligen att jag får äta upp mina ord så snabbt som möjligt!

Atletico kommer troligen småningom tappa lite pga tufft spelschema..
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-02 14:39
Jag minns under trippel året och efter så ville alla toppspelare i Europa komma till oss. Jag har läst hela natten på diverse sport sidor och alla uttrycker samma bekymmer som oss här inne. Vad som är oroande är att någon länkade här en video på en intervju av Henry i skysport. Han gick genom sin karriär men en mycket intressant sak han nämnde var att det året då dem vann allt med Arsenal så han: "att vi sprang för laget och gjorde allt helt rätt men våra mittfältare som slet får inte underskattas utan de hade det inte gått." Nu kommer jag fram till vad som verkligen är intressant Henry sa: "Efter när man vet att man har vunnit allt ser man en löpning som man hade tagit förra året men man gör inte det nu och motståndarna gör mål. Man vet om man hade tagit löpningen så hade man förhindrat målet." Det är min känsla av dagens Barca! Vi är trötta, förutsägbara och tråkiga samt att vi har en startelva med stommen från 2008! Vi höjer oss i stora matcher och ser glimtar av vad den gamla maskineriet kan erbjuda men vår lägsta nivå håller inte längre. Tyvärr Xavi och Puyol är bara utfyllnads spelare på bänken för mig och inget annat. Vi behöver nytt blood som pumpar in självförtroende. Bayern fångar Lewandovski gratis och de har 100 anfallare och ändå går han dit så jag köper inte skitsnacket om att vi har för många spelare på en position. Precis som Pep skickade iväg Eto, Seco och Ronaldinho samt Zambrotta är det dags för en samma utrensning. Varför vi inte har värvat en mittback är fotbollvärldens största gåta och vi halkar efter alla storlag. Vi har för många spelare som inte ger det där lilla extra för laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-02 14:35
Det enda som var varit värre än prestationerna på plan är publiksnittet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-02 14:35
Trots förlusten igår så lär vi nog ro hem ligan ändå. Varför? För att vi är bättre än både Real och Atletico dom sist nämnda tror jag inte ens kommer orka hela vägen, medans dom förstnämnda har enligt mig varit otroligt mediokra. Våra första 45 igår var bättre än hela Real Madrids spel den här säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-02 14:25
Sanslöst hur vi kan ge ett mediokert Real Madrid chansen att ta in poäng på oss. som tur är möter dom Bilbao borta där dom lär tappa poäng om inte domaren sätter stopp för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-02-02 14:17
@Culee:

Att han inte håller som mittback på den här nivån håller dem flesta med om, han tvingas spela på en position han inte bemästrar eller köptes in som. Problemet är kollektivet, lätt att skylla allt på en spelare när så många delar i laget inte fungerar.
Lägg även till hur man går från att dominera 1 halvlek till att totalt tappa kontrollen.
Barcelona Culee
2014-02-02 14:13
Fattar ingen att problemet är muppen macherano, på dom 7 matcherna vi har tappat poäng på den här säsongen har macherano spelat 6 av dom!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-02 14:08
Hägringen från igår! = (Matchen från igår)

Jag såg klart hela matchen nyss,vilket spel vi visade de första 35 minuterna.
Spelar det någon roll om vi inte kan göra mål på våra chanser?

Det här är inte "Harlem Globetrotters" där vi ska visa vårt fina spel och konster. Sätter vi inte våra chanser så förtjänar vi inte vinna, "simpelt as that"

*Första målet vi släppte in var vi totalt ofokuserade. våra lagdelar var långt ifrån varandra. Messi, Alexis och Cesc pressade men mittfältet och försvaret sov längre ner på planen där av Valencia hann dricka "relaxing cup of cafe con leche" och ändå göra mål medan våra spelare beundrade detta.

*Andra målet var vi inte ens på planen, vi varken pressade Valencia eller backade hem ordentligt för att göra det trångt för dem. Våra offensiva pjäser och mittfältarna hade gruppkram och tittade på boll och försökte hitta receptet om hur man bryggar"relaxing cup of cafe con leche" på mittcirkeln på planen.

Samtidigt tittade våra "fyra försvarare tillsammans den nya musikvideon med Shakira och Rihanna vid Valdes bur* (lagdelarna sitter inte ihop, antingen pressar vi tillsammans eller backar vi hem och parkerar bussen).

*Tredje målet, vad ska jag säga? Vi tittade på bollen som om vi var tillbaka i grundskolan igen. Det sista målet vi släppte in kommer användas som "exempel" på hur man inte ska bli bolltittare på fotboll-skolarna runt i världen.

Många av er kritiserade Xavi igår. Jag håller med att han har gått ner sig senaste tre säsonger men jag måste gå emot strömmen och säga att igår, de första 35 minuterna var det bästa jag har sett av honom på tre år.

Alla var så bra i början av matchen. Men som jag sa, sätter vi inte våra chanser och vi jobbar inte som ett lag i försvaret eller när vi pressar, kommer vi få uppleva många såna här matcher hela säsongen genom.

*And that as they say is that*
Barcelona Sentuary
2014-02-02 13:45
Haha vem såg Elche målvaktens filmning? Klappar han på ryggen och han vänder och vrider sig som att han fått elchock av polisen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-02-02 13:26
Om det inte var klarare innan så är det väl solklart att domarna valt sitt lag att hjälpa. Inte nog att det är obalans i laget nu ska man alltså stå ut med sånt här?

Angående matchen igår är jag kluven,det finns ett par saker man behöver för att vinna:
Jämna insatser
Kompatibel start 11a(dataspråk för spelare som passar med varandra och inte ställa upp med 2 identiska spelare Xavi/Fabbe)
Backlinjen samma sak där, om inte skada hindrar måste Puyol eller Bartra spela, hur fan vinner man en match med Pique och Masken ihop.
Återvinna bollen genom att genomföra en kollektiv press(inte 1-2 utan alla deltar)

Jag har ett par namn som skulle gynna laget i nyförvärv men det väntar jag med till sommaren, det finns bara 2 tränare i nuläget som kan väcka hungern på spelare som är alltför säkra på speltid, dem heter Diego Simeone och Pep Guardiola. Där har vi 2 tränare som inte låtar dig slappna av, delaktiga och är aningen galna.
Barcelona Sentuary
2014-02-02 13:21
Ramos har väl 9 gula, alltså avstängd nästa match om han får gult idag. Är det annars sant att han fått sin avstängning upphävd igen är detta bevis på denna korrupta skitligam
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-02 13:16
Är ni säkra på att ramos är spelklar mot bilbao? Hur i helvete lyckas han få alla kort upphävda inför alla viktiga möten!!!! Tror ni att masken och Alba skulle få sina avstängningar upphävda?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2014-02-02 13:16
Helt jävla sjukt om Ramos får spela idag
Barcelona AndreD
2014-02-02 13:16
Detta blir bara mer och mer uppenbart. Varför agerar ingen?
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-02-02 13:15
Står här att han är uttagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-02-02 13:11
Han har fått 9 gula kort och ingen avstängning.......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-02-02 13:09
Ni som säger att Ramos är spelklar, vart har ni läst det?
Barcelona AndreD
2014-02-02 13:07
Hahaha hur i helvete är inte Ramos avstängd???? Korrupta skitliga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-02-02 12:59
Barcelonistas
Men snälla, du har helt rätt att han kan har varit lite upp och ner men du måste titta lite på omständigheterna.
Du vill alltså att han ska dominera mittfältet när han fått spela som falsk 9 otroligt många matcher denna säsongen, du vet väl att han spelar som mittfältare vanligtvis . Vissa klagar på han inte varit tillräckligt konsistent men hur skall han kunna vara det när han får byta position varannan match, det är inte hans fel att våra spelare går sönder som en iphone efter nästan varje match.

Så klaga gärna på Cesc men titta lite på omständigheterna det har varit Fabregas som fått offra sig och spela som falsk 9 där han inte riktigt hör hemma .
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-02 12:49
Vad är det som händer hahahhaha, Ramos spelklar OMG. Från att vara avstängd till spelklar, BRA jobbat Perez. Komedi rak genom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-02 12:44
För att senare vara medioker i några matcher, och sen helt random komma tillbaka med sina assister och mål. Jag vill se en Fabregas som dominerar mittfältet, slår dom här rakare bollarna, sätter press på motståndarna, räcker ytor och jobbar hem. Det ser otroligt lojt ut stundtals.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-02 12:42
Sen när handla allt om poäng? Jag vill se en Fabregas som dominerar mittfältet, jag vill inte se en Fabregas som gör hattrick i en match elr några assist i en annan match för. Jag kan ärligt talat inte förstå hur vissa kan tycka att Fabregas varit bra. Han är långt ifrån den spelaren som han en gång var och under den perioden så var det bara Xavi och Iniesta som var bättre än Fabregas. Nu idag är han helt klart utanför topp 5!.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-02-02 12:42
Modric,Yaya,Busi,Vidal och Fernandinho har vart bättre än Fabregas. Som ni ser så är alla dom mer defensiva spelare än honom. Fabregas är säsongens bästa offensiva mittfältare i världen, men alla som har sett honom spela i Arsenal vet att han har mycket kvar att visa spelmässigt. Det är inte hans fel att vi har en FIFA 14 tränare som placerar honom på fel position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-02-02 12:40
@Tatinho:


Kan hålla med om att Fabregas likt resten av laget har haft en dipp nu mot slutet. Men det är synd att fotbollssupportrar som sagt har så dåligt minne.

Hans säsongsinledning och alla matcher bortsett från de 5, 6 senaste (?) har varit sjukt bra. När han har fått spela på sin position d v s.

Vår bästa spelare offensiva spelare i år vill jag påstå.
Barcelona Tatinho
2014-02-02 12:33
@Barcelonistas:


Några assist här och några assist där ?
Han leder assistligan internt det inte någon assist här och assist där utan 14 assist denna säsongen och då ska du tänka på att han under många matcher inte fått spela på hans ordinarie position. Fabregas har varit en av våra viktigaste spelare denna säsongen, du kanske inte har fär höga krav men du har definitivt svårt att se vem som gör det bra.
Barcelona Zamboza
2014-02-02 12:29
Som någon nämnde så har stommen bestått sen 2008. Spelare som Xavi och Alves som varit fundamentala för oss har gått ner sig rejält. Då blir vi per automatik sämre. Alves försvarsspel vid 1-2 målet förtjänar en fett lavett och petning. Dessutom kladdar han alldeles för mycket på bollen. Xavi har slutat att slå djupledsbollar och slutat pressa vilket gjort det lätt för motståndarna att komma igenom vårt press. Cesc är en annan spelare man kan kräva mer av men jag har insett att han inte passar in i barca. Han klarar varken av Xavis eller Iniestas roll i laget. Han kan bara slå fina bollar. I övrigt är han slö, fuskar i defensiven och för dålig teknik för att spela i ett lag som barca.

Jag har ingen aning hur det blir till sommaren men fyfan vad man hoppas på att det ska bli val. Laporta står som segrare och med sig i bagaget har han Cruyff som rådgivare och Frank De Boer som ny tränare. Förhoppningsvis blir det sista säsongen för Xavi och Alves i barca och minst 2 mittbackar, en ersättare till Xavi och kanske en center forward. Hade gärna sett Cesc såld men det lär nog aldrig ske.
Barcelona Messidinho_10
2014-02-02 12:24
Ja samma här man börjar bli fett orolig över ManC och resten av säsongen... Nu måste Tata visa sina ledaregenskaper och spelarna visa en annan attityd. För annars kan den här säsongen sluta riktigt illa!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-02 12:19
Är lite besviken på Tata vid den här tidpunkten förväntade jag mig att vi skulle befinna oss på en betydligt högre nivå. Han har själv snackat om hur vi snart kommer få se ett betydligt bättre Barcelona när laget satt sin toppform. Kolla på City när vi lottades mot dom så var jag säker på avancemang då jag ansåg att City inte är på samma nivå som oss. Nu däremot så kan vi se vilken galen form dom befinner sig i och jag kan inte se hur vi ska gå vidare med nuvarande form.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-02 12:07
Cobain

Självklart är dom det, vi är ju rädda att dom ska bli trötta eller få träningsvärk.

Jag tror att en del av problemet ligger i att spelarna har alldeles för stor makt i barcelona. Hade Tata tränat ett mittenlag eller något sånt så hade han kunnat skrika, bänka vem han ville och få dom att springa tills dom spyr! Men det känns som att han är rädd för att göra spelarna missnöjda och därmed få sparken.
Barcelona Barcelonistas
2014-02-02 12:03
Bästelona - om du tycker att Fabregas har gjort det bra så har du för låga krav helt enkelt. Visst har han stått för några assist här och några mål där men rent spelmässigt förväntar jag mig mycket mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: