/spanien/barcelona/forum/6684.aspx/spanien/barcelona/forum/6684.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep.G ° TAATATTATATTATATATA
2014-02-22 22:01
Neymar11

Fyfan vad snygg du är!!! Dummaste jag hört på länge. Allt det Barca har gjort för Messi är ingenting jämfört med vad han har gjort.

Visst Barca gav han mediciner et.c när han var liten, men tror du verkligen klubben hade gjort det om inte dem såg en vinst talang i honom? Det är inte så att Barca flyger runt i världen och tar hand om varje kortväxt pojke?

Messi har gett Barca sin bästa tid under hela dess existens. Det kan varken du eller någon annan förneka. Att han förtjänar kontraktförhöjningar är med all rätt, han förtjänat t.o.m mer. Att klubben spelar för honom gynnar klubben mer än vad det gynnar Messi.

Messi är världens bästa genom tiderna, men för att bekräfta det för varje kotte i världen måste han vinna VM. Hans största chans till det är om några månader. Så om han inte känner sig motiverad för att möta Socidead är inget nytt och jag var den första på forumet som påpekade att Messi är för mätt för La Liga och är fokuserad på VM. För det fick jag en spärr en vecka. Men det är icke rellevant nu. Vi står bakom Messi. I med och motgång. Han är ej större än klubben, men vi ska fan ha tålamod. När fan hejade du på Barca egentligen när dom hade det svårt sist? Fan mannen, ta o kamma dig.
Barcelona Neymessi
2014-02-22 22:00
Pique: "Things didn't work out today. It's not worrying, these things happen. Now we have a week to prepare for the next game."

1. Det är jävligt oroande
2. Ja, det händer alldeles för ofta att spelet är uselt.
3. En enkel hemmamatch, ja den ska ni väl klara av...
Barcelona grande jw
2014-02-22 22:00
En slutsats man kan dra efter den här säsongen är att Montoya absolut inte håller som efterträdare till Dani Alves. Om Alves skulle försvinna skulle en enorm svaghet blottas på vår högerkant för Montoya är extremt slarvig och fuskar betydligt mer i löpningarna än vad Alves gör.
Barcelona Neymar N11
2014-02-22 21:59
Hatten av för Sociedad som visade hjärta och kämpade hela matchen. Vi kommer tyvärr tappa fler poäng på bortaplan med detta spel. Varför skylla allt på Messi, hela laget gjorde dålig match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-22 21:59
Tata får ta på sig den här förlusten då han väljer att starta med 2 defensiva mittfältare i en sådan här match. Det gäller nu att hitta en elva som Tata vill köra med det funkR inte att rotera så här. Var det inte just Tata som sa att det var slut på allt roterande? Nej detta va så jävla onödigt.. Men det är långt ifrån över en utav Real och Atletico kommer att tappa nästa vecka, plus att vi har båda lagen kvar att möta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-02-22 21:59
Pique: "Things didn't work out today. It's not worrying, these things happen. Now we have a week to prepare for the next game." #fcblive Samma standard svar som alltid när de gjort en patetisk match... Det är lugnt helt enkelt, enligt Pique... pffff
Neymar11
2014-02-22 21:58
Man ska kunna ta en förlust, en förlorad liga titel är ingenting Men när man har en heltrupp som inte vill spela med hjärtat. Då har vi all rätt bli förbannade som fans Det är jävligt synd att Barca tidningarna inte kommer hänga ut spelarna imorgon. För alla behöver läs hur jävla dåliga dom var och komma ner till jorden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-02-22 21:58
Barca ha varit ojämna alldeles för länge. Det kommer inte räcka för en liga titel så här.
Laget behöver dessutom spela igen en kanon bra match mot city för att inte få en till svart kväll som idag där bristerna blir tydliga.

Neymar har tyvärr inte gett laget en markant ny dimension och han är den enda värvningen. Inget riktigt nytt blod sammanlagt i truppen.
Det kan räcka för en kort turnering som Cdr, men inte för en hel säsong.
Hoppas att min magkänsla har fel.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-22 21:58
@socccerfan1:Trots att Tata sa att vi inte ska rotera lika mycket senaste veckorna.
Jag förstår inte poängen som du säger varför ska vi vila spelare när vi har match om 8 dagar.

Varför spelar Tata Song på Busquets plats??
Det är så många frågor.... Men jag vill gärna höra vad Tata har för ursäkter.

Shiit, match om 8 dagar men vilar våra bästa spelare... förlåt, jag upprepar hela tiden men jag kan inte förstå det..
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-22 21:58
Jag undrar vad som hade hänt om Pellegrini inte hade fegat? Vem är Messi? är han president i Barca? 0 initiativ och 0 kreativitet. Han skyggar undan och gö e inget. Han rör sig inte ett piss. Sen att ZABALETA avslöjar hur kåt han är på City. Han får gärna dra och promenera där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Brex
2014-02-22 21:57
Jag vill se sågningar på Neymar och Pedro tack! Precis som Alexis får även om han gör hattrick....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2014-02-22 21:57
Skrotmatch, hur man kan starta med Montoya, Bartra & Song i en sån viktig match kommer jag aldrig förstå. Tata's roteringsspel har förstört oss, det är nu man ska ha en fast startelva och bara byta ut lite då och då, inte varje jävla match.

Förövrigt förstår jag inte hur man kan såga Pique så mycket, alla andra var sämre i princip.
Barcelona Davids3
2014-02-22 21:56
Vad är det många här inte fattar ? Att Real är före med 3 p är det sista jag tänker på just nu. Men det som hände ikväll är inte klokt....
Barcelona NoGo™
2014-02-22 21:56
Sen varför är våra yttrar så statiska för? Helt obegriplig! Neymar får inte ut ett skit där ute, usel rörelse, inga crosslöpningar bakom backlinjen eller spelare som skär inåt. Finns inget av det! Sen hjälper det ju inte att vi spelar utan en ren 9a, finns inget hot i djupled, ingen som stör och håller mbs sysselsatta.

Det håller inte helt enkelt.. Sen ska vi inte tala om det patetiska presspelet, för det är helt obefintligt..

Fyfan alltså!
ÄktaCulé
2014-02-22 21:55
@Barca - ¡el equipo mejor!:

Så du räknar bort atletico?
Smart.....
Barcelona FCBlaugrana
2014-02-22 21:55
Sämsta matchen sen Bayern matcherna? JA. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Nu fokus på nästa uppgift.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-22 21:55
NoGo

De diskuterade i studion i SKy-Sport varför Messi bara går och går och går där mitten? De frågade sig, sparar han sig till Vm, är det order från Tata, eller är det bara Messi som är rädd att få upp skadan igen??

Inget vet, Men det är bara frågor..

Nu skyller jag inte allt på Messi, alla sög lika hårt..

De säger också att vår Startelva visade att vi underskattade R.Soc och att vi inte hade spelare med kvalité i startelvan.

Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-22 21:55
Tata sålde ligan mot Valencia men tydligast nu. I Spanien och Barcas tuffaste borta match vilar han alla. Är den snubben klok? För att man ska ha en lyckad säsong måste ligaspelet fungera utmärkt. Hur ska vi in i Copa finalen eller CL med en så dålig form i ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2014-02-22 21:55
Allt är i våra händer , inget är över, många matcher kvar... låt hatarna njuta av ett tag för de har gråtit i massa år nu...
Barcelona barca show
2014-02-22 21:55
Den som säger ett ord till om masken kan inget om fotboll. killen är 160cm och går in som sten vi har pique som är 2meter lång kan inte hoppa eller nicka. jag hoppas barca köper två mittbackar höger back och två mittfältare för busquets spelar som en drogad pedofil som inte gör ett dugg. song kan gå tillbaka till sitt kaleanka lag och messi vill du spela så rör på din jävl a röv och spring du glor på hur folk leker med er fan e de för jävla tänkande. Sist Tata huuuuuuuuuurrr kan man lägga till 6 nya spelare som ej va med mot city du borde fan ta mig kolla upp din hjärna efter sådan uttagning de e fan så sjukt att man blir förbannad och lust att avlossa ett helt Aq47 magazin på varje spelare. Vela snurrade upp hela barca och shakira och hela katalonien SKKKKKÄÄÄÄÄÄMMMMMMSSS reeeen skaam. Rulla i 500000 år när vi ligger under.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-02-22 21:54
Montoya ska fan inte ha något förlängt kontrakt och fan inte Batra heller. Det ska vara som förr i tiden. Man ska spela till sig ett nytt kontrakt, svettas för det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-22 21:54
Tycker att klubben ska göra ett konditionstest på messi! Killen kan stå 2 meter ifrån bollhållaren utan att pressa.

Song - Ditt jobb är att kunna bidra med lite fysik, inte ens det klarar du.

Busi - Vette tusan vad hans problem har varit, han tappar boll och spelare joggar förbi honom.

Adriano - Jag vet inte ens vad killen gjorde idag.

Pique- Gäller att spela bra mot "mindre" lag också.

Neymar - Han får gärna börja göra sin gubbe någon gång.

Vid 2-1 målet så tycker jag att det är lite tufft att belasta Bartra för allt, visserligen hans fel, men han gjorde det han ska göra. Försöka nicka undan bollen, att det blev en skarv är bara ren oflyt.

Oerhört pinsam spel överlag. Vi vinner inga löpdueller eller närkamper överhuvudtaget.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-02-22 21:54
Idag hade vi ironiskt nog behövt en tränare som Mourinho. En tränare som skämmer ut enstaka spelare i halvtid inför truppen och gör byten i 34:e minuten. Tata gör bort sig också som blir uppskickad till läktaren. Helt onödigt när laget behöver honom som mest.
Barcelona DM1982
2014-02-22 21:54
@socccerfan1:


Men då skulle ju Tata missa en chans att rotera sönder laget och trolla till det på mittfältet.

Så är det, det självklara hade ju varit att ta ut det bästa laget och sedan vila spelare mot Almeria. Det finns absolut inget logik i att inte spela med det bästa laget, Tata fattade bara inte hur svårt det är att möta La Real borta.
Barcelona The Master#16
2014-02-22 21:54
ja förstår inte hur något sådant kan hända ????
Barcelona Brex
2014-02-22 21:53
Inte förvånande att backlinjen är värdelös, men kom igen neymar och pedro var ju löjligt dåliga, om Tata ens vågar att bänka Alexis igen i sitt liv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-22 21:53
Vi har haft för mkt framgång i många år och dags att stötta laget i sämre perioder också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi#6
2014-02-22 21:53
Välförtjänt seger av la real...
Varför vila spelare till den så viktiga borta match mot en motståndare av la reals klass? Det är flera dagar kvar till nästa match som är hemma mot Almeria.
Inga ord att säga om backlinjen hönsgård? Nervösa 9 åringar? Detta är spelare som spelar för Barcelonas a-lag i la liga då får det inte se ut så här.
Dessa dagar önskar jag nästan så att Oleguer var tillbaka eller Abelardo och det säger en hel det.
Aja matchen är slut resultatet kan inte ändras bara blicka framåt men visst vill man redan att säsongen ska sluta och hoppas på att Tata och styrelsen inser att det behövs förändringar i backlinjen spec? Visca Barca.
Neymar11
2014-02-22 21:53
Och ge fan i att skylla på Tata. Han spelade med dom som han trodde ville det mest. Som jag själv trodde ville visa upp sig och spela till sig en startplats Istället så går dom runt på plan och tänker på nästa veckas lön
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-02-22 21:52
Messi har blivit en tjock köttbulle och Neymar används enbart som ett bollplank åt Iniesta som han kan väggspela mot. Backarna platsar inte ens i Alksvenskan och Tata fortsätter att rotera så att Barca aldrig blir ett samspelt lag. SUCK!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: