/spanien/barcelona/forum/6671.aspx/spanien/barcelona/forum/6671.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca älskare124
2014-03-08 14:35
ROSS BARKLEY!!! DRÖM VÄRVNING KILLEN ÄR SÅ BRAAAA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca show
2014-03-08 14:33
Oj vad mycket folket här är taggade. Det är 1.5timme kvar och vi är inte ens inne och disskuterar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 14:27
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 14:26
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 14:19
Är det bara jag som hejar på Everton här p.g.a deras nyfunna spel, p.g.a deras tränare, Deulofue (stavning lär mig aldrig), p.g.a att de är underdogs.. Sen har de grymma talanger med...
Barcelona Lion24
2014-03-08 14:03
Oerhört tråkigt med Andres. Kan inte tänka mig hur ont det gör att få uppleva en sån tragisk tragedi. Det känns som Barcelona som klubb drabbas av hemskheter varje år men samtidigt har man ingen makt över dessa saker. Så man får stay strong och inte ge upp!
Corro Cnorro
2014-03-08 13:53
Deulofeu får en mycket bra utbildning i Everton, där kommer han lära sig mycket om sig själv som människa som han kommer ha med in i framtiden. Visst man hade önskat mer speltid för honom men han får ändå vara med i en grupp och det är nog så viktigt. Lite motgångar och hårda kamper om speltid gynnar oftast unga spelare mer i längden än ständig speltid med blandade insatser.

Hade varit kul att ha en spelare som Lukaku som komplement i Barcelona, visst han är inte anpassad till tikitaka-fotboll men han erbjuder något som Barca inte har och tar även ett hårt jobb.
Barcelona Bästelona
2014-03-08 13:39
Kan någon skicka ett PM till mig på hemsidan där man laddar ner matcher ifrån? Så jag slipper komma in hit sen och fråga, vill inte ''råka'' se resultatet :)
Barcelona NoGo™
2014-03-08 13:04
Alla tankar till Andresito o hans familj :/
Barcelona LeoMessi
2014-03-08 13:04
Hade varit betydligt bättre om Deulofeu hade lånats ut till ett spanskt lag där han hade fått mer speltid. I slutändan var han som fick välja tror jag, för i sådana fall får han nog skylla sig själv lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-03-08 12:57
Deulofeu bänkad i FA-cupen mot Arsenal, då får man börja titta på matchen runt 65:e minuten. Om de vill ha honom en säsong till så tycker jag Barça ska kräva att han ska få betydligt mer speltid annars kan han lika gärna vara kvar hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-08 12:57
@barcastuff: Possible line-up (vs Valladolid): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Neymar #fcblive [md] In med Bartra!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-08 12:56
Fråga 10. Hur många gånger har Real Madrid varit i Champions League-final de senaste 10 åren? 1. 0 gånger. X. 0 gånger. 2. 0 gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-08 12:43
Jeffson

Feliz cumpleaños hermano culé!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-03-08 12:29
@Jeffson:


Stort grattis och presenten är bra mycket mer värd än någon klocka :P
Barcelona LeoMessi
2014-03-08 11:53
Bästelona (Barcelona) Haha så jävla typiskt det där. Jag föreslår att du undviker forumet, underviker att kolla nyheter och sedan laddar nu ner matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2014-03-08 11:47
Älskar hur alla våra matcher nästan har spelats sent på kvällen men just idag när jag har match, så ska matchen spelas klockan 16.00.... Allt är Perez fel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-08 10:31
Jeffson (Barcelona) Grattis och hoppas Barcelona bjuder på en manita så dagen förgylla ännu mer :D Jag tror tjejer har väldigt svårt att förstå hur mycket vi älskar fotboll haha
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-03-08 10:27
Och btw, jag fyller 30 idag och min fru frågade häromdagen vad jag önskade mig. Hon ville ge mig något fint som alltid kommer att påminna mig om den här dagen, typ en klocka eller liknande. Hon blev lite besviken över mitt svar... Jag önskade mig en Puyoltröja :)
Jeffson
2014-03-08 10:22
( Xaviesta )

Jag vill tacka dig för att du bjuder på högklassig läsning när man kollar in på forumet. Du är nog den som jag kan identifiera mig med mest här inne vad gäller åsikter om hur klubben och ett supporterskap ska se ut. Nu dricker jag iofs inte alkohol men en cigarr och prata Barcelona med dig hade fått vilken natt som helst att gå fort. Det hade på riktigt vart grymt att försöka tajma in ett Barcelonabesök tillsammans. Gärna med några andra sköningar här i forumet.

På tal om mittbackssituationen så tycker jag att en högklassig typ Mangala, Hummels, Silva (föga troligt), Kompany (föga troligt) ska in för att ersätta Puyols gamla ordinarie plats och sedan en yngre talang såsom mina fm-favoriter Balanta, Doria eller Umtiti nu när Chelsea smart nog knöt till sig Zouma. Detta skulle innebära att vi har fem mittbackar (Pique, Mangala?, Mascherano, Bartra, Balanta?. Bra, det innebär fullt krig om startplats och inget utrymme för att slappa (fast nu är vi iofs Barcelona, mästarna av svågerpolitik).

Skulle det bli för tight i truppen så kan man altid sälja Song (även om jag tycker om honom) och låta Mascherano vara backup på def mitt och i mittbacken. För Mascherano gillar jag verkligen, visst han är inte världens bästa mittback men han har mängder av precis det som många andra brister i annars och det är hjärta och inställning. Han går alltid 100%. Alltid. Han får gärna avsluta sin karriär hos oss.
Barcelona Stoichkov~
2014-03-08 10:04
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Det är mycket bra gjort av kaptenen där, tycker jag. Han inser väl att det finns ett omedelbart behov av en ny mittback. Eftersom Pique är högerfotad skulle jag inte bli förvånad om den vänsterfotande colombianen Éder Balanta är den som ledningen föredrar att värva i sommar. Han är skicklig med bollen, snabb som vinden, anfallsglad och bara 21 år. Dessutom billig och utvecklingsbar. Han har ett kontrakt med sin klubb fram till 2017 men han kostar inte mer än max 3 miljoner. Det här är ett klipp med framtiden för sig och med stor potential. Köper ledningen Éder Balanta så kan man lägga resten av transfer pengarna till en annan spelare. Jag skulle inte heller oroa mig för att han värvas i spel med Batra i sin första säsong. Tävlingen om en plats utvecklar båda honom och Batra att bli en bättre spelare. Så satsa inga slantar på Éder Balanta. Oddsen att han värvas är rätt liten eftersom han passar in i Barcaprofilen så bra. Han kommer mest troligen att värvas(om jag får önska en spelare...!)
Barcelona Canaletes
2014-03-08 06:51
@Wena:


Om det var riktat mot mig så är du mer medgångsfan.
Wena
2014-03-08 06:12
Vart är världen på väg , Fotboll okey? inte mer eller mindre FOTBOLL. mm tycker synd om dessa medgångs barn =)
Barcelona Canaletes
2014-03-08 04:37
Om man tänker efter så är det riktigt tragiskt hur en klubb som Barcelona kan ha en så sjukt inkompetent ledning. Blir spyfärdig.

:(
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-08 02:32
Hehehe, Den här var årets.

Puyol som påminner Zubi att värva en mittback....

hehehehehehehe
Barcelona Vampíro
2014-03-08 02:01
Hemska nyheter med Iniestas familj. Jag hoppas verkligen klubben låter honom vara ifred i exakt hur länge han vill. Det här är en mycket tuff tid för honom och hans närmsta. Var stark Andrés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-08 01:30
När Abidal diagnoserades med cancer sade jag att jag struntar i alla titlar så länge han mår bra. Det finns viktigare saker än tre poäng. Som klubb har Barcelona skyldigheter. Om Iniesta vill ta resten av säsongen 'ledigt' och spendera med familjen så ska han göra det.

Tre poäng är inte så viktigt. Det Andrés Iniesta ger oss vsrje vecka. Det han har gett oss. Alla ögonblick. Alla konst. Det går inte att värdesätta.

Tragedier fortsätter att hagla den här klubben. Minns när Frank Lampards mamma gick bort. Han ville lämna Chelsea och London. Allt påminnde honom om henne. Han lyckades komma tillbaka starkt. Vi får hoppas att Iniesta lyckss komma tillbaka.
Barcelona Lion24
2014-03-08 01:17
I Piqués fall handlar det väldigt mycket om psykologi. Vi alla här inne vet vad han går för när han är bäst. Men ska du spela fotboll på den allra högsta nivån och fortsätta vara på toppen så ska du vara väldigt stark mentalt, allt man ska göra ska ska ha en eftertanke på fotbollen. T.ex vad man äter, hur mycket man sover och vad man gör på sin fritid. Återigen om du ska hålla dig kvar på toppen och prestera så måste man tänka på allt dessa, vill det eller ej. Jag vet att dessa spelare är bara människor men man får betala ett högt pris för att spela på den absolut största nivån, ingen som tvingar en. Kolla på Ronaldinhos sista säsong i klubben. Eller Deco. När de mentalt inte var redo att offra allt för fotbollen längre så såg vi hur de gick ner. Ronaldinhos talang var inget att leka med, vissa säger t.o.m att Ronaldinhos bästa dagar var de bästa de hade sett. Men när man börjar hitta andra intressen som att festa, gå upp i vikt o.s.v så är det logiskt att man underpresterar. Det är speciellt farligt för spelare som har vunnit allt då man inte längre känner samma hunger efter titlar. Ronaldinho vann ju också allt.

Samma med Piqué som inom kort stund vann allt man kan vinna. Han har nu hittat andra intressen och därför påverkar det ens prestation. Alla kommer väl ihåg rykten om att Pep hade anlitat en spion för att just spionera på Piqué. Jag vet inte om det är sant men så vitt jag vet så har Pep aldrig förnekat det. Det är en signal som säger till oss alla att t.o.m Pep som tränade honom varje dag kände att Piqué inte koncentrerade på fotbollen. Nu får Piqué göra vad han vill med sitt liv för att det är just hans liv. Men om det påverkar mitt favoritlag sen barnsben, ja då struntar jag i vad han heter och vad han har åstadkommit. Då måste nånting hända.

Vissa hävdar att Piqué prestationer är p.g.a att han inte fått spela med en ordinarie back och det kan man köpa. Men vilka förklarningar ska dessa personer komma med när alla ser att han går halvdant i situationerna? Att han känns lite valpig. Är det hans mittbackskollega som har påverkat situationen där Piqué inte kan vinna en höjdduell mot en 1.70-1.75 spelare eller är det inte Piqués koncentration och psykologi som har förändrats?
Barcelona >The Reporter<
2014-03-08 00:57
Han har redan en dotter. Barnet dem väntade på nu dog i magen. AnimoelDON
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-08 00:56
Fråga 10. Hur många gånger har Real Madrid varit i Champions League-final de senaste 10 åren? 1. 0 gånger. X. 0 gånger. 2. 0 gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: