/spanien/barcelona/forum/6671.aspx/spanien/barcelona/forum/6671.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
SoN_Un
2014-05-05 02:35
helt ärligt tröttnat grovt på pedro o alexis snacket. men jag håller mer er dom är duktiga. men ska vi vara ärliga så håller dom inte barca klass. jag tycker att dom båda ska säljas... köp in reus o sen ha delo, tello o adama på bänken. det hade varit grymt, tre på bänken som startar då o då när...pedro o alexis håller inte ena kladdar o den andra stressar haha. pedros sista match mot getafe var en av hans sämsta i karriären. han kunde gör minst 2 mål o assist. men han var knas tyvärr. jag har en förkärlek för alexis för jag gillar hans krigeri o löpningar men ska man spela för barca så ska man kunna göra sin gubbe. det är ett måste. det är drv vårt spel stannat upp. henry, ronaldinho, messi, var våra yttrar innan det blev pedro o alexis. ni hör skillnaden.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-05 02:26
@AndreD:


Skönt att humorn kom fram precis som tänkt. ;)
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-05 02:24
El Raval: Jag förstår vad du vill komma åt men det du säger är inte heller helt självklart. Hur uppstigande är denna form egentligen? Det har gått tre säsonger nu. Blir Sanchez verkligen så mycket bättre? Med denna långsamma takt kanske han når Pedro's högstanivå om 5 år men kan vi verkligen vänta längre? Det är inga stora framsteg Sanchez har gjort och hade han gjort det så hade han blivit hyllad av omvärlden. Han hade fått ett erkännande. Det har han inte fått. Det är ingen som är rädd för Sanchez. Pedro har också visat uppstigande form denna säsong i jämförelse med de två senaste säsongerna. De ligger på samma nivå och Pedro kan lika gärna också vara på väg tillbaka i bättre form. Att Pedro inte presterar som förr kan bero på att han har fått begränsad speltid i jämförelse med säsongerna 2009/2010 och 2010/2011. Han är ingen startspelare längre och det är inte märkligt att hans självförtroende fick sig en törn när klubben valde att värva in spelare när han var som bäst och bidrog till flera viktiga titlar. Väldigt otacksamt av ledningen i mina ögon. Om vi ska köpa en central anfallare behöver vi inte Sanchez över huvud taget. Då kan Messi gå ut till höger, Neymar till vänster och den nye anfallaren centralt. Pedro kan sitta på bänken då han inte gnäller över bänkplats och dessutom tjänar tre gånger mindre än Sanchez. Det jag försöker säga är att rent statistiskt drar Pedro och Sanchez jämt skägg i dagsläget. Då får andra faktorer spela in och dessa faktorer talar till Pedro's fördel OM klubben ska köpa in en ny central anfallare eller bara välja att göra sig av med en av dessa herrar.
Barcelona AndreD
2014-05-05 02:24
KarmalsAKaranka "Drar inte upp shortsen som en fjolla" Hahaha spottade nästan ut min proteindryck där
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-05-05 02:02
@KarmaIsAKaranka:.... Med det sagt så har Alexis en upp-stigande form uppenbarligen, - medan precis som du säger så har Pedro de 3 senaste säsongerna bara gått ned sig.

Jag håller också Pedro före Alexis, men du får det att låta mer självklart än det egentligen är i mina ögon.
Barcelona Canaletes
2014-05-05 01:55
Roligt att Parejo aka "Han kommer bli bättre än Messi (läs Puertan år 2005-2006)". Kan ge ligan till Barca.

Assist, mål och en jäkla maskande på slutet. Hade det varit Barça och tex Nolito gjort så mot oss hade jag blivit tokig.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-05 01:44
@Gonzalez_Barca:


Nu diskuterar vi fotboll och fotbollsstatistik. Vi kn*llar inte varandras morsor. Man får tycka olika. Här får du en Snickers så bitterheten försvinner. Better? ;)
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-05-05 01:41
Loggar in, ser en ny Pedro vs Sanchez diskussion, loggar ut och går och lägger mig...

Ps. Lägg ner snacket..
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-05 01:21
@Barcelonistas:
Ditt argument håller inte alls. Varför? För att Pedro har mätvärdig statistik. Låt mig presentera fakta. Sanchez har gjort 18 ligamål denna säsong och 20 mål sammanlagt. Samtidigt har Pedro gjort 19 mål sammanlagt varav 15 är ligamål. Pedro: 19 mål på 52 matcher Sanchez: 20 mål på 52 matcher Bägge har fått spela ca 3200 minuter denna säsong. Glöm inte att Sanchez låg på 19 mål innan senaste matchen och gjorde sitt 20:e tack vare en chans Pedro vaskade fram på helt egen hand tillsammans med Cesc. Om du inte minns: kolla [länktips] Andra argument för att Pedro ska stanna är: -Tjänar tre gånger mindre än Sanchez -Har en tyngre meritlista både i klubb- och landslagsfotboll (mer rutinerad) -Mer dynamisk spelare tack vare sin tvåfotade egenskap -Klarar av bänkplats utan att gnälla -Har bättre samförstånd med sina medspelare -Brinner definitivt mer för klubben än vad Sanchez gör -Drar inte upp shortsen som en fjolla Glöm inte: Pedro gör en ganska dålig säsong med tanke på sin standard. Samtidigt gör Sanchez sin bästa säsong. Pedro var gratis. Sanchez kostade klubben 35 miljoner euro. Ändå håller sig Pedro på samma nivå som Sanchez. Intressant. Med denna presentation, som är byggd på fakta och verklighet (och inte bara tomma ord), finns det ingen logik som talar för Sanchez i jämförelse med Pedro om valet skulle falla mellan dessa två. Tappar vi Sanchez förlorar vi inget statistiskt och dessutom kan klubben tjäna pengar. Visserligen har Pedro gått ned sig sedan Sanchez anlände men Sanchez har inte varit utmärkande som vissa här försöker lura sig själva (och andra) till. De senaste tre säsongerna (Pedro's tre sämsta säsonger i klubben alltså) ser statistiken ut på följande vis: Pedro: 145 matcher = 42 mål Sanchez: 139 matcher = 46 mål Pedro har inte varit strålande men det har inte Sanchez heller varit. Därmed är myten om "superspelaren" Sanchez krossad. Klubben borde sälja chilenaren och göra något vettigare med pengarna. Hoppas det smakade, alla Alexis-dyrkare.
Barcelona One_LionelMessi
2014-05-05 01:18
om vi fortsätter med bollinnehav och passa passa passa och trötta ut spelarna så ser jag reus som bättre alternativ än hazard, eftersom han besitter sin spelintelligens och spel uppfattning bättre än hazard...mourinho spelstil passar hazard som handen i handsken eftersom han är snabb kontringsspelare.. reus är med det men enligt mig så är hans speluppfattning högre än hazards! o där passar reus bättre för oss! men i slutändan så skulle jag föredra en stark 9 och sen messi bakom honom!
Barcelona ElRaval
2014-05-05 01:10
Det känns som att Hazard skulle bryta mönstret i Barcelona mer än Reus dock. Känns han inte lite mer explosiv och starkare än Reus? Gillar Reus mer som spelare, men han känns i stort sett som en målfarligare version av Iniesta. Har jag fel? Fast med lite eftertanke så känns det som sagt som att han kladdar lite för mycket på bollen. Hade gärna sett en lite mer primitiv spelare med neymar och Messi. Vem det nu skulle vara?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-05 00:51
Reus före Hazard alla dagar i veckan....

Ska iväg och drömma

nattis
Barcelona burrow
2014-05-05 00:25
papillon

Jag var ju inte seriös. Det ska ske något extra för att Barca ska få in en sån spelare. Det ska ske mycket att någon spelare överhuvudtaget värvas i år.
Barcelona koeman92
2014-05-05 00:17
@FCB_Messi:


Föredrar hellre Reus, mycket mer flexibel och komplett, besitter en högre spelintelligens och är mer målfarlig och tar dessutom inte lika stor plats. Hazard är nästan som en sämre kopia av CR7 och lär ta för mycket plats då han vill kleta på bollen så mycket, vilket redan Messi, Neymar och Iniesta gör tillräckligt mycket. Tycker man borde värva en 9:a.istället, vilket är något vi är i mycket större behov av i anfallet.
Barcelona papillon
2014-05-05 00:11
burrow
2014-05-04 23:56
"Hazard istället för Pedro eller Alexis? Ja, varför inte? Lägga honom på en permanent vänster roll där han är grym på att utmana."

Och vart hade du tänkt att Neymar ska spela?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona burrow
2014-05-05 00:02
Tänkte en rolig tanke. Om vi vill lägga oss i sista matchen, så är Pinto den spelaren som får klanta till det. De andra får spela som vanligt. Då kan ingen anklaga oss att vi har lagt oss, för ärligt, Pinto ÄR så dålig. Ha ha ha..
Barcelona Barcelonistas
2014-05-04 23:58
KarmalsAKaranka - håller inte med Sanchez har gjort runt 20 ligamål den här säsongen han har varit klart godkänd. Pedro har inte levererat sedan Cl finalen 2011 o vi kan inte ha spelare som lever på gamla meriter.
Barcelona burrow
2014-05-04 23:56
Hazard istället för Pedro eller Alexis? Ja, varför inte? Lägga honom på en permanent vänster roll där han är grym på att utmana. Ta ner Iniesta på mittfältet, tillsammans med Busi och en Reus exempelvis.

Fortsätta med att värva Hummels och Laporte till backlinjen. Och köp gärna en centertank i anfallet. En som kan göra mål på huvudet för variation är något som vi måste införa nästa säsong. Det är 6 nya spelare det om man räknar med Ter Stegen.

Sen vaknade jag, och insåg att vi har Zubi som sportchef. :P
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-04 23:55
@FCB_Messi:


Alexis ska bort om man måste välja mellan de två. Varför? Pedro är en legend, Pedro är tvåfotad, Pedro har bättre spelintelligens.
Barcelona FCB_Messi
2014-05-04 23:49
Hazard får gärna komma . Men på vissa villkor . 1: att pedro eller Alexis säljs i så fall . 2: förstärk backlinjen , sen mittfältet , SEN får hazard komma .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona burrow
2014-05-04 23:49
Det är marginaler, sån är fotbollen. Ibland så vinner man, ibland så förlorar man.

Men we always stick together, bad boys for life.
Barcelona ElRaval
2014-05-04 23:46
Vad tror ni om detta? Hazard?

http://se.sillyseason.com/fotboll/premier-league/chelsea-fc/hazard-kan-lamna-barca
Barcelona Barcelonistas
2014-05-04 23:46
Helt ärligt minns ni när vi slog ut City i Cl? När vi åkte till Madrid och vann? Det var en period där laget faktiskt började hitta tillbaka till en bra form. Messi började spela bättre, Iniesta var i form men sen efter att Valdes skadade sig så gick laget ner totalt.

Folk här inne snackade Cl guld och Ligaguld, jag var en av dom som trodde på minst en utav dom titlarna. Våra chanser till titlar försvann helt när Valdes skadade sig, försvaret blev så mycket sämre vilket också påverkade anfallsspelet rätt så mycket. Lägg därtill att Pique skadade sig i ett kritiskt läge..


Vi har överlag om man kollar hela säsongen inte spelat bra men om vi hade haft lite mer marginal på våran sida så hade vi kunnat lirat en Cl final, eller tagit hem en ligatitel.
Barcelona Vampíro
2014-05-04 23:41
Nu kanske jag är ultra pessimistisk men spelar det egentligen nån roll hur tabelläget ser ut? Kolla bara hur Barça har spelat senaste 4-5 veckorna, vad talar för att dessa spelare skulle kunna rycka upp sig och sen vinna de återstående matcherna? Nej vi förlorade ligan efter den pinsamma insatsen borta mot Granada. Efter den matchen har samtliga spelare vart helt usla och bara velat spela av säsongen. För mig har spelarna och tränarna bestämt sig för länge sen, de ger upp helt enkelt och inväntar sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-05-04 23:40
Vafan grabbar! Vi ska vara glada om vi lyckas knipa tre poäng mot Elche först och främst. Det känns ju inte som en direkt självklarhet i dags läge. Nä jag vill fan inte vinna någon liga i år. Vi förtjänar den inte med den oviljan spelarna har visat upp på sistonde och den äckliga ledningen vi har dessutom tycker jag att Atletico har varit Spaniens bästa lag sett över säsongen.
Barcelona Mido
2014-05-04 23:37
Men hör ni,, om ni ska vara helt ärlig,, tänk om vi vinner ligan, skulle det kännas roligt? Inte jag iallafall.. Efter allt vi har upplevt under våren, hell NO att vi ska ha liga guldet.. Laget förtjänar inte det, att förlora mot bottenlag i camp nou är oacceptabelt! En sak till. Kan inte tränaren eller nån jävel beordrar laget att köra lugnt under hösten å sedan ösa på efter jul. Trött att år efter år blir vi sämre och sämre efter jul uppehållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-05-04 23:36
Garå är bättre än Hussfeldt.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-04 23:30
@Messidinho_10:


Henne kan man bara vila ögonen på. Lyssna inte.
Barcelona Rambla~
2014-05-04 23:27
Tror ni Valladolid är förbannade på Barca som släppte upp Getafe ovanför strecket? Eller varför inte Almeria som kämpade till sig en seger trots underläge och 10 man på slutet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-05-04 23:23
Mitt i allt drömmande så kan vi ju faktiskt åka på en riktig käftsmäll också. Ponera att Madrid kryssar men så failar vi att klå ditt Atletico hemma så avgörs ligan där.

Ingen av oss hade klarat av ett sådant nederlag.
Annons: